çok iyi fikirBu aksam kendimi oda suslemesine verdim , hediyelik fikri soranlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam bunlar da hediyelik icin cok hos
Benim de ikinci tüp bebek canım. Özeller genelde o tavırda oluyor. Hatta bazı devlet hastaneleri bile direk sezeryan diyor. Zor elde edilen gebelik diye ama tabiki herkesin bebeği değerli ve bu tavır bence de saçma. Ben ilk bebeğimi normal doğum yaptım, inşallah bi aksilik olmazsa simdi ikinciyi de normal isterim.Canım benim ilk demede oldu ve eşimden kaynaklı varikosel olduğundan bnm tüp bebek resmen daha fazla beklemek istemediğim için strese girdiğim için oldu diyebilirim hatta. Yani bende bir sorun olsa ne bileyim daha önce rahimden ameliyat geçirmiş olsam polip vs birşey olsa,plasentamın yeri uygun olmasa,şeker olsa aşırı kilo olsa artık işte normal doğumu engelleyen ne varsa o tip birşey olsa sezeryan şart dese anlarım ama tüp bebek istenilen bebek deyip sezeryana yönlendirmek çok saçma geldi ne yani normal yolla hamile kalanların bebekleri değerli değil mi onlar bizim kdr istemediler mi? En baştan beri çok güvenip çok rahat etmiştim doktorumla ama bu tavrı beni gerçekten çok tedirgin etti şu an başka doktor araştırmayı bile düşünüyorum açıkçası. Birde canım sana bişey sorucam sen kan sulandırıcı iğne kullanıomusun ben başından beri bırakmadım oksapar ı ilk önce 23-24. Haftalarda bırakıcaksın demişti bugün 33. Haftaya kdr devam edicez dedi.
Canım seninde suyun fazla demek banada biraz suyun fazla dedi geçen kontrolde şeker ve karbonhidratlı gıdaları kes dedi senin dr nededi neden oluyomuş su fazlalığı?Kızlar doktordan çıktım , çok şükür kuzum iyi ve gayet hareketli ben az hissediyorum suyun bir tık fazla oyüzden hareketi az hissetmişsindir , tatlı alımını azalt dedimeyve ve dondurma beni coşturdu demek ki. Boyu 37cm 1127 gr olmuş muhtemel Doğum 2 Eylüldü 4 Eylül gözüküyor ama bu gelişimiyle ilgili bir problem olduğunu göstermez 10 gün önce 10 gün sonra farketmiyor son döneme kadar değişebiliyor dedi 22 sindeki randevu erken olur sen kendi durumuna göre bak ayarla dedi , detaylıca gördüm kızımı yanakları dolmuş dudaklar büyük bana benziyor ama sadece dudak mı benzeyecek yani doktor bile dedi ilk resimde babaya benziyor diye , ortak olsa bari ikimize de benzesin
Açlık 79 1.saat 145 2.saat 115 çıktıGünaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?
Dönmüşte olabilir 26dan itibaren dönmeye başlıyorlar. Benimki 26.hafta gittiğimde dönmüştü, 34de tekrar makat geliş oldu. 37de tekrar baş aşağı oldu. 35ten sonra dönmez derler ama doktorum da şaşırmıştı. Üstelik 3900 doğdu.Kızlar bugün birkaç kişi karnın baya aşağı inmiş acaba çocuk döndü mü falan dedi.
Otururken farkettim ki sanki gerçekten göbeğim bacaklarımın üstüne düşüyor gibi, göğüs altındaki şişlik inmiş. Acaba bizimki erken mi döndü var mı yaşayan
Günaydın ben daha şimdi yaptırdım öğleden sonra belli olunca yazarım.11 olsa da kahvaltı yapsam diye bekliyorum ay ne iğrenç bir tat öyle o limon aromali yapmislar şekerli suyu daGünaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?
canım bende de demir eksik çıktı kansızlık çıktı ilaçlara başladık.. bi hafta sonra kontrole gittim suyun artmış dedi ama hala risk var tabi. aklında bulunsun havuç suyu ve vişne suyu bebeğin suyunu artırıyor ben faydasını gördüm aklında olsunCanım banada suyun azalmış dedi, aslında normal sınırın en alt kısmında dedi ama dünya benim başıma yıkıldı tabi. 10 gün sonra kontrole gel tekrar ölçelim dedi. Bugün randevum var, inşallah suyum artmıştır diye dualar ediyorum. Şeker yüklemesi sonuçlarım normal çıktı ama demir eksikliğim bir türlü normal sınıra çıkmıyor ilaç kullanmama rağmen. Acaba onunla bir ilgisi varmıdır diye düşündüm. Senin kan değerlerin normal mi?
Günaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?
Ya ben dügünümde çam fidanı dagıttım nişanımdada buna benzer odun icinde hediyelik verdim simdide gene kalıcı bişey istiyorum ama sadece tohum az geliyor yanına bişey daha yapmam lazımBu aksam kendimi oda suslemesine verdim , hediyelik fikri soranlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam bunlar da hediyelik icin cok hos
armut, bebeğin suyu için birebir. armut tüket bol bol. suyu arttıktan sonra tüketimi de azaltırsın. kıdemli bi doktordan duymustum suyu az olan hastalarına hep armut yiyin diyormuşCanım banada suyun azalmış dedi, aslında normal sınırın en alt kısmında dedi ama dünya benim başıma yıkıldı tabi. 10 gün sonra kontrole gel tekrar ölçelim dedi. Bugün randevum var, inşallah suyum artmıştır diye dualar ediyorum. Şeker yüklemesi sonuçlarım normal çıktı ama demir eksikliğim bir türlü normal sınıra çıkmıyor ilaç kullanmama rağmen. Acaba onunla bir ilgisi varmıdır diye düşündüm. Senin kan değerlerin normal mi?
Çok teşekkürler aklımda soru işaretiydiTabi her koşulda sol tarafa yatmak gerekiyor ,
Bebeğin beslenmesi ve rahat edebilmesi, annenin de doğru nefes alabilmesi ve kalbi için bir risk oluşmaması adına sola doğru yatılması önerilir. Sağ tarafta doğru kan akışı olmuyor ve nanede de şişlik fazla oluyor
Banada aynı şey oldu, hiç bir sorun yok. Rahim büyüyor bebek boyu uzuyor vs. Ama dönse bile sorun değil 1 saat yada birkaç saat sonra normal haline dönebilirmiş , uzman videolarını dinledimKızlar bugün birkaç kişi karnın baya aşağı inmiş acaba çocuk döndü mü falan dedi.
Otururken farkettim ki sanki gerçekten göbeğim bacaklarımın üstüne düşüyor gibi, göğüs altındaki şişlik inmiş. Acaba bizimki erken mi döndü var mı yaşayan
asya çok güzel bi isim ablamın kızının adı adıyla büyüsün inşallahhBizim kızımızın da ismi artık kesinleşti.İpek düşünüyorduk sonra Asya'da karar kıldık:)Tek isim olacak Allah izin verirse.Asyamiz şekerli suyu da içince şu an halay çekiyor.şeker yükleme testi yerine özel hastaneler başka bir test yapıyorlarmiş kandan bakıp zaten belli oluyor demisler arkadaşa.Bizim görev yaptığımız ilde özel hastane yok devlete gittim onlar da korkuttu mecburen yaptırdım şimdi 75 gr neyseki içtiğim şey nefes almadan içtim.ıyk
Bende göbek genişlemiyor boydan uzuyor, normale dönmedi benim sadece alıştım,İki hafta önce @yesilus ve bendede oldu bikaç gün :)
Sonradan tekrar normale döndü benimki
Amin çok teşekkürler cümlemizin inşallahasya çok güzel bi isim ablamın kızının adı adıyla büyüsün inşallahh
Alla alla sanki göbek asagı düştü gibi konustuk diye hatırlıyorum ama yanlıs hatırlıyorum demekkiBende göbek genişlemiyor boydan uzuyor, normale dönmedi benim sadece alıştım,
göğüs altı mide kısmı boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?