Bu aksam kendimi oda suslemesine verdim , hediyelik fikri soranlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam bunlar da hediyelik icin cok hos
çok iyi fikir magnetten böğhk geldi artık. ben sanırım en çok çiçek tohumunu sevdim. bende araştırmıştım farklı hediyelikler, doğal sabunu beğendim. onu mevlüt okuttuğumda dağıtmayı düşünüyorum ama

Benim de ikinci tüp bebek canım. Özeller genelde o tavırda oluyor. Hatta bazı devlet hastaneleri bile direk sezeryan diyor. Zor elde edilen gebelik diye ama tabiki herkesin bebeği değerli ve bu tavır bence de saçma. Ben ilk bebeğimi normal doğum yaptım, inşallah bi aksilik olmazsa simdi ikinciyi de normal isterim.

Canım seninde suyun fazla demek banada biraz suyun fazla dedi geçen kontrolde şeker ve karbonhidratlı gıdaları kes dedi senin dr nededi neden oluyomuş su fazlalığı?

Günaydın kızlar, hediyelik düşünenler için abajur mumluklar var instagramda. Biraz pahalı ama en farklı onlar bence bakabilirsiniz

Dönmüşte olabilir 26dan itibaren dönmeye başlıyorlar. Benimki 26.hafta gittiğimde dönmüştü, 34de tekrar makat geliş oldu. 37de tekrar baş aşağı oldu. 35ten sonra dönmez derler ama doktorum da şaşırmıştı. Üstelik 3900 doğdu.
Herkesin dediğine bakma sen, muhabbet olsun diye bir yorum yapılıyor illaki. Benim sabahları aşağıda gibi duruyor, karnımı doyurunca göğüs altımdan itibaren, şişlik yıkarda duruyor.

canım bende de demir eksik çıktı kansızlık çıktı ilaçlara başladık.. bi hafta sonra kontrole gittim suyun artmış dedi ama hala risk var tabi. aklında bulunsun havuç suyu ve vişne suyu bebeğin suyunu artırıyor ben faydasını gördüm aklında olsun

Günaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?

Günaydın, ben 75 lik yaptırdım. açlık 88, 1. saatin sonunda 131, 2. saatin sonunda da 115 çıktı. Doktorum sonuçlar iyi, şeker problemin yok dedi.

Bizim kızımızın da ismi artık kesinleşti.İpek düşünüyorduk sonra Asya'da karar kıldık:)Tek isim olacak Allah izin verirse.Asyamiz şekerli suyu da içince şu an halay çekiyor.şeker yükleme testi yerine özel hastaneler başka bir test yapıyorlarmiş kandan bakıp zaten belli oluyor demisler arkadaşa.Bizim görev yaptığımız ilde özel hastane yok devlete gittim onlar da korkuttu mecburen yaptırdım şimdi 75 gr neyseki içtiğim şey nefes almadan içtim.ıyk

Bu aksam kendimi oda suslemesine verdim , hediyelik fikri soranlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam bunlar da hediyelik icin cok hos
Ya ben dügünümde çam fidanı dagıttım nişanımdada buna benzer odun icinde hediyelik verdim simdide gene kalıcı bişey istiyorum ama sadece tohum az geliyor yanına bişey daha yapmam lazım

armut, bebeğin suyu için birebir. armut tüket bol bol. suyu arttıktan sonra tüketimi de azaltırsın. kıdemli bi doktordan duymustum suyu az olan hastalarına hep armut yiyin diyormuş

günaydın kızlar. şifayı kapmışım ben klima çarpmaya başladı sanırım. son 1-2 haftadır hep klima karşısındaydım burnum tıkanmış, boğazlarım ağrıyor, ağzım kupkuru. ne yapıyım daha fazla ilerlemeden geçmesi için? ıhlamur kaynatıyorum ayvalı limonlu zencefilli

Çok teşekkürler aklımda soru işaretiydi

Banada aynı şey oldu, hiç bir sorun yok. Rahim büyüyor bebek boyu uzuyor vs. Ama dönse bile sorun değil 1 saat yada birkaç saat sonra normal haline dönebilirmiş , uzman videolarını dinledim

asya çok güzel bi isim ablamın kızının adı adıyla büyüsün inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…