Banada dün muayenede makat geliş dedi üniversite hastanesine gelmiştim çok soru cevaplamiyorlar soramadım sadece ters duruyo şuan dedi bende kendimce sürekli değişiyor galiba normaldir deyip rahatlattin kendimi ama bu haftalarda nasıl durmalıdır ki onuda bilmiyorumDönmüşte olabilir 26dan itibaren dönmeye başlıyorlar. Benimki 26.hafta gittiğimde dönmüştü, 34de tekrar makat geliş oldu. 37de tekrar baş aşağı oldu. 35ten sonra dönmez derler ama doktorum da şaşırmıştı. Üstelik 3900 doğdu.
Herkesin dediğine bakma sen, muhabbet olsun diye bir yorum yapılıyor illaki. Benim sabahları aşağıda gibi duruyor, karnımı doyurunca göğüs altımdan itibaren, şişlik yıkarda duruyor.
Asya çok güzel ablamın kızının adı olmasa kesin koyardımİsmi belli olmayan tek biz mi kaldık eylül inci ve Asya arasındayız ama kime söylesek herkez bişey diyor kafamız karıştı
Ya gördüm onlarıda şık duruyorlar fiyat aldın mı hicGünaydın kızlar, hediyelik düşünenler için abajur mumluklar var instagramda. Biraz pahalı ama en farklı onlar bence bakabilirsiniz
Bende şimdi içtim bekliyorum 75 lik istemişti kalmamış hastanede 50 lik yeter dedi elma aromalı gazlı bı içecek gibiydi yaa hicrahatsix etmedi yani bı gazozdan daha şekerli değildi kesinlikle elmada güzel bı aroma katmış hatta baya keyifle içtimGünaydın ben daha şimdi yaptırdım öğleden sonra belli olunca yazarım.11 olsa da kahvaltı yapsam diye bekliyorum ay ne iğrenç bir tat öyle o limon aromali yapmislar şekerli suyu da
Gecmiş olsungünaydın kızlar. şifayı kapmışım ben klima çarpmaya başladı sanırım. son 1-2 haftadır hep klima karşısındaydımburnum tıkanmış, boğazlarım ağrıyor, ağzım kupkuru. ne yapıyım daha fazla ilerlemeden geçmesi için? ıhlamur kaynatıyorum ayvalı limonlu zencefilli
Benimkide elmalıydı on saniyede içtim resmen kadın sasırdıBende şimdi içtim bekliyorum 75 lik istemişti kalmamış hastanede 50 lik yeter dedi elma aromalı gazlı bı içecek gibiydi yaa hicrahatsix etmedi yani bı gazozdan daha şekerli değildi kesinlikle elmada güzel bı aroma katmış hatta baya keyifle içtim
ben almıştım 9₺ demişti adet fiyatıYa gördüm onlarıda şık duruyorlar fiyat aldın mı hic
teşekkür ederim. toz zencefil yok evde alayım da ballı yiyim bariGecmiş olsun
Bogazın icin bal -karabiber, bal/zencefil falan yapabilirsin
armut, bebeğin suyu için birebir. armut tüket bol bol. suyu arttıktan sonra tüketimi de azaltırsın. kıdemli bi doktordan duymustum suyu az olan hastalarına hep armut yiyin diyormuş
Aç karnina icmesem belki severdim:)))içim bi hoş oldu.İnşallah bir şey çıkmaz bekleyelim bakalımBende şimdi içtim bekliyorum 75 lik istemişti kalmamış hastanede 50 lik yeter dedi elma aromalı gazlı bı içecek gibiydi yaa hicrahatsix etmedi yani bı gazozdan daha şekerli değildi kesinlikle elmada güzel bı aroma katmış hatta baya keyifle içtim
Benim doktorum şeker yükleme testleride asla tam doğruluk vermiyor dedi , çokta düşünmemek lazım beslenmeye dikkat etmek, tatlı karbonhidrat minumum olması yeterliBizim kızımızın da ismi artık kesinleşti.İpek düşünüyorduk sonra Asya'da karar kıldık:)Tek isim olacak Allah izin verirse.Asyamiz şekerli suyu da içince şu an halay çekiyor.şeker yükleme testi yerine özel hastaneler başka bir test yapıyorlarmiş kandan bakıp zaten belli oluyor demisler arkadaşa.Bizim görev yaptığımız ilde özel hastane yok devlete gittim onlar da korkuttu mecburen yaptırdım şimdi 75 gr neyseki içtiğim şey nefes almadan içtim.ıyk
Huh baya pahalıymıs yahuben almıştım 9₺ demişti adet fiyatı
teşekkür ederim. toz zencefil yok evde alayım da ballı yiyim bari
Almila yi bizde dusunduk ama soylenisi zor geldi bana birde aslı ALMILA ..al elmadan geliyor.al yanakli türk kiizi.almila olarak degistirmek istememistim :)) ama güzel bir isim gercekten..☺kızlar bizde Almila ismini koymaya karar verdik. Türklerde savaşçı kadın demek, uğruna savaşılan kadın..
Doğru göbek aşağıya düştü daha top gibi yukardaydı, ama göbek çapı büyüdü genişleme olmadığı için bel kıvrımları bile duruyor. göbeğim aşağıya indi biraz büyüdü aşağıyı hiç göremiyorumAlla alla sanki göbek asagı düştü gibi konustuk diye hatırlıyorum ama yanlıs hatırlıyorum demekki
Kimseye söylemeden, eşinizkle karar verip ismi şu demek o kadar konforlu kiİsmi belli olmayan tek biz mi kaldık eylül inci ve Asya arasındayız ama kime söylesek herkez bişey diyor kafamız karıştı
oh iyi bari. fazla fazla olmamak şartıyla ye artık sonra bide suyun fazla olmasınÇok teşekkür ederim bilgi için. Dün kontrolüm vardı, suyun artmış, endişelenecek birşey yok dedi doktorum. Rutin kontrollere devam edebilirmişiz. Ama ben yinede armut ve vişneyi beslenme düzenime katayım. Vişneyide çok duydum arkadaşlardan.
ay aynen bende karton poşetlerde hazırlamak istiyordum aynı senin gibi 10 liradan düşünüyodumHuh baya pahalıymıs yahu
Hoş ben poşetler hazırlamak istiyorum ama icine bikaç cesit koyup tamamını on liraya halletmek istiyorum bunu alırsam bütcem bitiyor tamamen :)
Toz yerine taze zencefil al rendele daha cok işe yarıyor
Bebek hareketlerini az hissetmeye başlayınca tedirgin oldum randevumu erkene çektim. Bayramda kaçırdın mı gerçi sen kuralcısın dedi, ölçülü yedim aslında dedim. Geç saatte asla yemek yemem, her yemeğin yanında salata yoğurt vs. Neyse kontrol etti suyu fazla olmasından dolayı hareketleri az hissedersin içerde kıpır kıpır yerinde durmuyorCanım seninde suyun fazla demek banada biraz suyun fazla dedi geçen kontrolde şeker ve karbonhidratlı gıdaları kes dedi senin dr nededi neden oluyomuş su fazlalığı?
Bel kıvrımları vs zaten hic bozulmadı benim arkadan hamile oldugum belli değilDoğru göbek aşağıya düştü daha top gibi yukardaydı, ama göbek çapı büyüdü genişleme olmadığı için bel kıvrımları bile duruyor. göbeğim aşağıya indi biraz büyüdü aşağıyı hiç göremiyorumbenim göbek tekrar yukarı çıkmadı ama çapı büyüdüğü için alıştım , bana erkek olmasın iyi baksın doktor diyor herkes tam erkek göbeği gibiymiş
Mevlüt icin instagramda kuran tesbih magnet lokumluk canta vs 4-5liraya setler satılıyor aklında olsunoh iyi bari. fazla fazla olmamak şartıyla ye artık sonra bide suyun fazla olmasın
ay aynen bende karton poşetlerde hazırlamak istiyordum aynı senin gibi 10 liradan düşünüyodumama benimki doğum için değil mevlüt için. doğum için çikolata+bi hediye düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?