Bel kıvrımları vs zaten hic bozulmadı benim arkadan hamile oldugum belli değil
Sadece göbeğim yumusayıp asagı düşmüştü simdi gene top gibi önde
Erkek muhabbetini söylemiştim banada yapıyor herkes doktoruma bile kontrolde söyledim hatta iddiada ederler takılma dedi
Benimde aşağıya düşmüştü ya şimdi göbek büyüdü öyle kaldı alan büyüdü yani ama göğüs altı mide kısmı boş yine top gibi
22 sindeki randevumu düne çektiğim için ne zaman geleceğim dedim doktora sen durumuna göre bak yine dedi, 2 hafta sonra erken olur dedi , bende 1 ay sonrasına yani 32.haftanın bitimine aldım randevuyu hemde rapor alırım, kontrolde bir bakarım bebeğim kocaman olmuş
Benimde aşağıya düşmüştü ya şimdi göbek büyüdü öyle kaldı alan büyüdü yani ama göğüs altı mide kısmı boş yine top gibi
22 sindeki randevumu düne çektiğim için ne zaman geleceğim dedim doktora sen durumuna göre bak yine dedi, 2 hafta sonra erken olur dedi , bende 1 ay sonrasına yani 32.haftanın bitimine aldım randevuyu hemde rapor alırım, kontrolde bir bakarım bebeğim kocaman olmuş
canım bende de demir eksik çıktı kansızlık çıktı ilaçlara başladık.. bi hafta sonra kontrole gittim suyun artmış dedi ama hala risk var tabi. aklında bulunsun havuç suyu ve vişne suyu bebeğin suyunu artırıyor ben faydasını gördüm aklında olsun
Bende dün kontrole gittim suyun artmış dedi çok şükür ama tedirginim tabiki. söylediklerini beslenmeme ekleyeceğim. Armutta yardımcı oluyormuş dedi arkadaşlar bilgin olsun seninde. benim hamilelik öncesinde de kansızlığım vardı. 3. aydan itibaren kan ilaçı kullanmaya başladım. bugünki kan seyiyem ilaca başladığım seyiye ile aynı, doktorum bebek büyüyor gelişiyor senin seviyende aynı demekki kan seviyen artmış artanda bebeğe gitmiş dedi rahatladım:)
Ne bileyim kızım icin dagıttıgım cüzlerde biri bi dua okusa bi tesbih cekse belki kızım vesile oldugu icin oda sevabından nasiplenir ben öyle düşünüyorum :) he yanına ekstra bişey bende yaparım ama öyle setlerdende dagıtırım diye düşünüyorum
Benim doktorum şeker yükleme testleride asla tam doğruluk vermiyor dedi , çokta düşünmemek lazım beslenmeye dikkat etmek, tatlı karbonhidrat minumum olması yeterli
Ben de dikkat etmeye çalışarak besleniyordum şükür şeker çıkmadı ama aynı şekilde beslnemeye devam etmem gerek demekki, belki dikkat etmesem şeker çıkacaktı
ay evet ya oraya kadar git yüzünü göreme dünde ben tedirgin olduğum için çok uzun baktı doktor heryerini gösterdi ölçtü, yüzüne bak gördün mü diyor, baya bir gösterdi saolsun doktor e yeter artık dimi dedi en sonunda bizimki geçen randevuda uyuyordu oyüzden bu sefer beni erken çağırdı heralde
Almila yi bizde dusunduk ama soylenisi zor geldi bana birde aslı ALMILA ..al elmadan geliyor.al yanakli türk kiizi.almila olarak degistirmek istememistim :)) ama güzel bir isim gercekten..☺
Kızlar oğluşumun herseyini aldım bezine kadar 28. Haftamdayım, 30 da çantasını hazır etmeyi planlıyorum. Bir tek nevresim kaldı onlar da pahalı geldi piyasa araştırması yapmam lazım.
Kendimle alakalı sadece emzirme sütyeni ve göğüs pedi aldım. Lohusa takimi almam lazım. Depend külot alabilirim. Dagi de güzel emzirme atletleri vardı. Böylece tamamlanacağım sanırım
Bende dün kontrole gittim suyun artmış dedi çok şükür ama tedirginim tabiki. söylediklerini beslenmeme ekleyeceğim. Armutta yardımcı oluyormuş dedi arkadaşlar bilgin olsun seninde. benim hamilelik öncesinde de kansızlığım vardı. 3. aydan itibaren kan ilaçı kullanmaya başladım. bugünki kan seyiyem ilaca başladığım seyiye ile aynı, doktorum bebek büyüyor gelişiyor senin seviyende aynı demekki kan seviyen artmış artanda bebeğe gitmiş dedi rahatladım:)
Kızlar oğluşumun herseyini aldım bezine kadar 28. Haftamdayım, 30 da çantasını hazır etmeyi planlıyorum. Bir tek nevresim kaldı onlar da pahalı geldi piyasa araştırması yapmam lazım
Çok güzel minnak minnak kıyafetler var aman kendini kaybetme
Toplu alışverişte kontrol zor olur diye hep parca parca aldım ama böyle de çok kıyafet oldu. Keşke toplu alsaymışım dedim kendime
Of kizlar temizlik gozume buyuyor koltuklarim cok kirlendi daha dogrusu pencereden is ucuyor surekli ve silmeye niyetlendim dinlene dinlene yapmayi planliyorum. Onumuzdeki gunlerde kv annesini alip bize kalmaya gelmeyi planliyormus gezme olsun diye anneanne fln baska sehirden gelecek. Ben kendim zor takiliyorum bu sicaklarda yatili misafir nasil olacak bakalim
Kızlar oğluşumun herseyini aldım bezine kadar 28. Haftamdayım, 30 da çantasını hazır etmeyi planlıyorum. Bir tek nevresim kaldı onlar da pahalı geldi piyasa araştırması yapmam lazım.
Kendimle alakalı sadece emzirme sütyeni ve göğüs pedi aldım. Lohusa takimi almam lazım. Depend külot alabilirim. Dagi de güzel emzirme atletleri vardı. Böylece tamamlanacağım sanırım