Hay Allahım onlarınki de iş yani , gezip keyif yapmanın sırası mı
benim kayınvalidem sadece yardımcı olmaya geliyor, bizden stresli panik hemen odayı boyayalım eminönüne gidelim diye beni ve eşimi itekliyor saolsun

süper iyi yapmışsın, Nbb emzirme sütyeni atleti vs Hepsiburadada gayet uygun bir bak istersen
Dagi de de 3 al 2 öde var. Öyle olunca 3 tanesi 140 tl ye geliyor fena rakam değil.
Hangi beden almak lazım acaba atleti

Çok güzel minnak minnak kıyafetler var aman kendini kaybetme
Toplu alışverişte kontrol zor olur diye hep parca parca aldım ama böyle de çok kıyafet oldu. Keşke toplu alsaymışım dedim kendime
Şu zamana kadar ben de zor tuttum kendimi almamak için daha doğrusu eşim beni tuttu kç

Gercekten oyle ustelik bize sormuyor bile direkt haber veriyor annemle gelecegiz diye. Yeri geliyor hafif bir seyler yiyoruz evin temizligini ihmal ettigim oluyor ya da gun boyu uzandigim oluyor ama simdi mecburen dip kose temizlik yapilacak ve gelince agirlama merasimi. Ustelik bu sicakta vallahi gozume buyuyor

Eşin organize etsin biraz canım, senin artık çok ağırlaştığını söylesin doktoru bol bol istirahat et dedi desin, yemeğe temizliğe yardım etsin kv

Sakın kasma canım sen hamilesin, eşinle nasıl idare ediyorduysan öyle devam et. Bırak ev dağınık kalsın sen hamile kadınsın mazeretin var

Açlık 79 1.saat 145 2.saat 115 çıktı
Günaydın ben daha şimdi yaptırdım öğleden sonra belli olunca yazarım.11 olsa da kahvaltı yapsam diye bekliyorum ay ne iğrenç bir tat öyle o limon aromali yapmislar şekerli suyu da
Günaydın, ben 75 lik yaptırdım. açlık 88, 1. saatin sonunda 131, 2. saatin sonunda da 115 çıktı. Doktorum sonuçlar iyi, şeker problemin yok dedi.
Banada şeker ve karbonhidratı kes dedi onlarda suyu artırır dedi çok şükür şeker yükleme testinde bişey çıkmadı dikkat edemedim ramazanda tatlıyı çok kaçırdım eşim oruç tuttuğu için tatlı eksik olmadı evden.

Dagi de de 3 al 2 öde var. Öyle olunca 3 tanesi 140 tl ye geliyor fena rakam değil.
Hangi beden almak lazım acaba atleti
ben normalde S beden şimdi M beden atlet giyiyorum lohusalıkta L mi alacağım acaba
bence yaza da geliyor 3 atlet çok olur ben emzirme sütyeni 2 atlet 1 tane alacağım , zamanı gelince internetten alırım ya ihtiyacıma ve bedenime göre

Biz şekerli yedikçe bebekler daha fazla çiş yapıyormuş suyu ondan da artıyormuş. Şeker hastaları çok su içer, wc ye çok gider ya onun gibi.

İllaki temizlik düzenli yemek ve ağırlama gerekecek ama sakın kendinizi yormayın, misafir umduğunu değil bulduğunu demişler. Sonra ağrılarla mücadele edersiniz yormayın kendinizi

Ya dünden beri araştırıyorum bütün büyük tüp bebek merkezleri ünlü doktorlar hepsi böyle bir şart yoktur diyor. Tüp bebekte sonuç pozitif olduktan sonra normal gebelikle aynı süreç işliyor demişler hep. Bizim ülkemizde malesef bu sezeryan düşkünlüğü doktorların kolayına geliyor hem aldıkları ücret artıyor hemde normal doğum belli bir vakit ayırmak demek süreç demek gecede olabilir gündüzde olabilir işlerine gelmiyor bence.

Günaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?

Bende dün yaptırdım canım açlık 69 1. Saat 102 2. Saat 107 çıktı. Henüz doktorumla konuşmadım sonuçları ama referans değerlere göre normal gözüküyor. Seninde inşallah iyi çıkar sonuçlar.

Banada doktorum 50lik kaldırıldı sonuçlar güvenli olmadığı için o yüzden 75lik yapılıcak dedi. Ama sen şanslıymışsın ben bildiğin sulandırılmış pudra şekeri içtim öğüre öğüre zor bitirdim 5dk da saatlerce midem bulandı tadı yüzünden

Benim göbeğim hiç yukarı çıkmadı hala aşağıda top gibi ve dediğin gibi genişlemediğim için bel kıvrımım duruyor arkadan bakınca hamile olduğum bile belli değil ve insanlar halaaaa erkek olabilir bu göbek kız göbeği değil diyorlar Ama göbeğin aşağıda olması iyi birşey bebek yukarı çıkmadığı için mideyi sıkıştırmıyor ve reflü mide yanması gibi şikayetlerimiz gecikiyor keyfide yerindeyse oralarda takılabilir bence sonuna kdr hiç sorun yok

Bence yine m al

Kimseye söylemeden, eşinizkle karar verip ismi şu demek o kadar konforlu ki
biz kararsız kalınca her kafadan bir ses çıkıyor, soğuyor insan beğendiği isimlerden
Aynen bide kayınbaba ismini koymuycakmisiniz diye sasip kalanlar var... Eşim tek erkek soy devamı için mis güya sanırsın Osmanlı hanedanligi... Eşim çok istemiyor geleneksel isim koymayı Allah'tan ki. Gerçi koysakta sıkıntı değil benim için sonuçta ben yetistirecegim ama insan istiyorki büyüdüğünde çocuğum ismini sevsin karakterini olumlu etkilecek bı isim olsun.. ve sonuç olarak bizde hala karar veremedik ben efe istiyorum kerem ismini seviyorum ama henüz netleyemedik

Ben lcw den aldım tril tril kumas takımi 100 liraydi 3xl kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…