Hay Allahım onlarınki de iş yani , gezip keyif yapmanın sırası mıOf kizlar temizlik gozume buyuyor koltuklarim cok kirlendi daha dogrusu pencereden is ucuyor surekli ve silmeye niyetlendim dinlene dinlene yapmayi planliyorum. Onumuzdeki gunlerde kv annesini alip bize kalmaya gelmeyi planliyormus gezme olsun diye anneanne fln baska sehirden gelecek. Ben kendim zor takiliyorum bu sicaklarda yatili misafir nasil olacak bakalim
Yatak ve dolap siparişini bu hafta vereceğim bende, 20 güne hazır olur dedi , ozamana kadar boyası, eşyaları herşeyi hazır olurBizde daha besik dolap vs hicbir sey yok insallah kisa surede hallederiz Allah herkesin yardimcisi olsun insallah.
Dagi de de 3 al 2 öde var. Öyle olunca 3 tanesi 140 tl ye geliyor fena rakam değil.süper iyi yapmışsın, Nbb emzirme sütyeni atleti vs Hepsiburadada gayet uygun bir bak istersen
Şu zamana kadar ben de zor tuttum kendimi almamak içinÇok güzel minnak minnak kıyafetler var aman kendini kaybetme
Toplu alışverişte kontrol zor olur diye hep parca parca aldım ama böyle de çok kıyafet oldu. Keşke toplu alsaymışım dedim kendime
Hay Allahım onlarınki de iş yani , gezip keyif yapmanın sırası mı
benim kayınvalidem sadece yardımcı olmaya geliyor, bizden stresli panik hemen odayı boyayalım eminönüne gidelim diye beni ve eşimi itekliyor saolsun
Eşin organize etsin biraz canım, senin artık çok ağırlaştığını söylesin doktoru bol bol istirahat et dedi desin, yemeğe temizliğe yardım etsin kvOf kizlar temizlik gozume buyuyor koltuklarim cok kirlendi daha dogrusu pencereden is ucuyor surekli ve silmeye niyetlendim dinlene dinlene yapmayi planliyorum. Onumuzdeki gunlerde kv annesini alip bize kalmaya gelmeyi planliyormus gezme olsun diye anneanne fln baska sehirden gelecek. Ben kendim zor takiliyorum bu sicaklarda yatili misafir nasil olacak bakalim
Sakın kasma canım sen hamilesin, eşinle nasıl idare ediyorduysan öyle devam et. Bırak ev dağınık kalsın sen hamile kadınsın mazeretin varGercekten oyle ustelik bize sormuyor bile direkt haber veriyor annemle gelecegiz diye. Yeri geliyor hafif bir seyler yiyoruz evin temizligini ihmal ettigim oluyor ya da gun boyu uzandigim oluyor ama simdi mecburen dip kose temizlik yapilacak ve gelince agirlama merasimi. Ustelik bu sicakta vallahi gozume buyuyor
Açlık 79 1.saat 145 2.saat 115 çıktı
Günaydın ben daha şimdi yaptırdım öğleden sonra belli olunca yazarım.11 olsa da kahvaltı yapsam diye bekliyorum ay ne iğrenç bir tat öyle o limon aromali yapmislar şekerli suyu da
Günaydın, ben 75 lik yaptırdım. açlık 88, 1. saatin sonunda 131, 2. saatin sonunda da 115 çıktı. Doktorum sonuçlar iyi, şeker problemin yok dedi.
Banada şeker ve karbonhidratı kes dedi onlarda suyu artırır dedi çok şükür şeker yükleme testinde bişey çıkmadı dikkat edemedim ramazanda tatlıyı çok kaçırdım eşim oruç tuttuğu için tatlı eksik olmadı evden.Bebek hareketlerini az hissetmeye başlayınca tedirgin oldum randevumu erkene çektim. Bayramda kaçırdın mı gerçi sen kuralcısın dedi, ölçülü yedim aslında dedim. Geç saatte asla yemek yemem, her yemeğin yanında salata yoğurt vs. Neyse kontrol etti suyu fazla olmasından dolayı hareketleri az hissedersin içerde kıpır kıpır yerinde durmuyorNe yapmam gerekir dedim , sen karbonhidrat az yediğini söylemiştin tatlıyada dikkat et dedi. Eşim şerbetli veya normal tatlı yemez hiç dedi benim için. Ama yaz meyveleri ve dondurma konusunda biraz fazlaya kaçmış olabilirim.Bazı kişiler için normal olsada yediğim oran, herkesin bir bünyesi ve kaldırma kapasitesi var, normal düzenin dışına çıkınca bile farkediyor. Herşey çorap söküğü gibi sonra
ben normalde S beden şimdi M beden atlet giyiyorum lohusalıkta L mi alacağım acabaDagi de de 3 al 2 öde var. Öyle olunca 3 tanesi 140 tl ye geliyor fena rakam değil.
Hangi beden almak lazım acaba atleti
Biz şekerli yedikçe bebekler daha fazla çiş yapıyormuş suyu ondan da artıyormuş. Şeker hastaları çok su içer, wc ye çok gider ya onun gibi.Banada şeker ve karbonhidratı kes dedi onlarda suyu artırır dedi çok şükür şeker yükleme testinde bişey çıkmadı dikkat edemedim ramazanda tatlıyı çok kaçırdım eşim oruç tuttuğu için tatlı eksik olmadı evden.
Evet ben makrome anahtarlık düşünüyorum hediye birde çikolata olacak zatenMakrome yaptıracaklar vardı hediyelik anahtarlıklarıda varmıs benim tarzım değil ama güzel görünüyor renkler :)
İllaki temizlik düzenli yemek ve ağırlama gerekecek ama sakın kendinizi yormayın, misafir umduğunu değil bulduğunu demişler. Sonra ağrılarla mücadele edersiniz yormayın kendiniziGercekten oyle ustelik bize sormuyor bile direkt haber veriyor annemle gelecegiz diye. Yeri geliyor hafif bir seyler yiyoruz evin temizligini ihmal ettigim oluyor ya da gun boyu uzandigim oluyor ama simdi mecburen dip kose temizlik yapilacak ve gelince agirlama merasimi. Ustelik bu sicakta vallahi gozume buyuyor
Benim de ikinci tüp bebek canım. Özeller genelde o tavırda oluyor. Hatta bazı devlet hastaneleri bile direk sezeryan diyor. Zor elde edilen gebelik diye ama tabiki herkesin bebeği değerli ve bu tavır bence de saçma. Ben ilk bebeğimi normal doğum yaptım, inşallah bi aksilik olmazsa simdi ikinciyi de normal isterim.
Günaydın cici anneler 75lik şeker yüklemesi yaptıranlar şekeriniz kaç çıktı?
Bende şimdi içtim bekliyorum 75 lik istemişti kalmamış hastanede 50 lik yeter dedi elma aromalı gazlı bı içecek gibiydi yaa hicrahatsix etmedi yani bı gazozdan daha şekerli değildi kesinlikle elmada güzel bı aroma katmış hatta baya keyifle içtim
Doğru göbek aşağıya düştü daha top gibi yukardaydı, ama göbek çapı büyüdü genişleme olmadığı için bel kıvrımları bile duruyor. göbeğim aşağıya indi biraz büyüdü aşağıyı hiç göremiyorumbenim göbek tekrar yukarı çıkmadı ama çapı büyüdüğü için alıştım , bana erkek olmasın iyi baksın doktor diyor herkes tam erkek göbeği gibiymiş
Bence yine m alben normalde S beden şimdi M beden atlet giyiyorum lohusalıkta L mi alacağım acaba
bence yaza da geliyor 3 atlet çok olur ben emzirme sütyeni 2 atlet 1 tane alacağım , zamanı gelince internetten alırım ya ihtiyacıma ve bedenime göre
Bencede M olabilir bunlar emzirme için olduğundan geniş kalıptır heraldeBence yine m al
Aynen canım inşallah bişey çıkmazAç karnina icmesem belki severdim:)))içim bi hoş oldu.İnşallah bir şey çıkmaz bekleyelim bakalım
Aynen bide kayınbaba ismini koymuycakmisiniz diye sasip kalanlar var... Eşim tek erkek soy devamı için mis güya sanırsın Osmanlı hanedanligi... Eşim çok istemiyor geleneksel isim koymayı Allah'tan ki. Gerçi koysakta sıkıntı değil benim için sonuçta ben yetistirecegim ama insan istiyorki büyüdüğünde çocuğum ismini sevsin karakterini olumlu etkilecek bı isim olsun.. ve sonuç olarak bizde hala karar veremedik ben efe istiyorum kerem ismini seviyorum ama henüz netleyemedikKimseye söylemeden, eşinizkle karar verip ismi şu demek o kadar konforlu ki
biz kararsız kalınca her kafadan bir ses çıkıyor, soğuyor insan beğendiği isimlerden
Ben lcw den aldım tril tril kumas takımi 100 liraydi 3xl kadar varOkudum cevapladım şimdi gelelim banaaşeker yüklemesi yapıldı bugğn ama baktım hep 59 lik yapmışlar yüklemeyi bena 75 lik yaptı Dr kilom olduğu için mi acaba çok kötüydü yaa tansiyonum falan düştü midem bulandı inşallah çıkmaz şeker bayramda memleketteyik dönerken civil den alt patikli eşorfmanlardan aldım 6.90 Dı çıtçıtlı vadiler 7.90 aldım Bi kaç Bi hastahane çıkışı kaldı bizim bide kendime pijama diğerleri kızımdan kalanlar var tulum vs almayacam hiç büyük beden pijama alabileceğim bildiğiniz Bi site varsa söylerseniz sevinirim imstagrama falan güvenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?