Ters yani makat geliş durması daha iyi.
Baş ağır olduğu için döndüğü zaman penguen gibi yürüyüşlerimiz olucak. Oturmak kalkmak daha zor ve WC ziyaretimiz artıcak . Mesaneye baskı yapıyor ve tuvaletten yeni çıksan bile tekrar girmek istiyorsun . Bir de vuruşlar diyaframa kaburgalara oluyor nefes almak mesele.
Henüz rahim geniş, 35e kadar dönebilir acele etmesin

Ayyy ne tatlı anlatmissin bütün sıkıntıları yaa penguen gibi filan , o zaman şimdilik bı sıkıntı yok elhamdülillah

Canim nevresim icin kumascidan alip diktirebilirsin daha ucuza gelir. Ben 1 tane aldim oyle yapacagim. 2 tane de kizdan kalan lastikli carsaf var nevresim de var.
Neler aldin oglun icin. Listeni paylasir misin.
Ben hastane cikisi alacagim daha. Atesolcer alacagim, sampuan ve deterjan alinacak. Sadece tek veya tulum olmak uzere kiyafet aldim daha. Sut saklama kaplarim hazir. Gogus kalkani alacagim. Baska ne alinir hic aklimda yok. Tatile girince oturup liste yapmama lazim eksikler icin. Simdiden pisik kremi almayacagim. Zeytinyagi surerim. Kuveti eksik. Bende boyle durumlar.

Bence bosver dip kose temizliği. Ver esinin eline supurgeyi supursun. Varsin evi de pis desinler hic umurunda olmasin. Laf eden etsin. Sicaklar artti. Yemek konusunda da kendiniz icin ne yapiyorsan oyle yap ekstra birsey hazirlamak icin ugrasma. Sana da yazik. Yine yat dinlen evinde. Sen misafire degil m8safir sana uysun.

Esim sagolsun destek olmaya calisiyor. Annesi tek gelse tamam ama anneanneyi filan da getirecekmis icim rahat etmez mecburen agirlanacak Allah kolaylik versin ne diyeyim. Rahatin nasil diye 40 yilda bir soran yada hic sormayan misafirlik yapmaya kosa kosa geliyor....

Böyle bir durumda kvnin gelip yardım etmesi lazim çünkü o getiriyor misafiri.Ama işte herkes ince düşünemiyor malesef.Ben rapor aldım evdeyim haftaya memlekete gidecegim 5-6 ay yokum burda.mesela okulum da evimin yanında okuldan arkadaşlarimı bir kahveye bile cagiramiyorum kusura bakmasınlar çünkü onun için bile evi derleyip toparlamak lazım ama kendim de bir gün iyi bir gün halsizim.

Açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143. Gebelik sekerim cıktı yani
Geçmiş olsun cok mu yuksek bu degerler.bundan sonra diyet mi uygulanacak o halde?ben de şimdi baktım sonuçlara glukoz 83 diyor bide glikoz tolerans testi 83 yazıyor ikisi de açlık ölçümü heralde diğerleri çıkmamış

Aynen oyle ama elin evladi ele ucuz diye bir soz vardir bilirseniz eger durum bu iste. Hicbir seyimizde ince dusunmedi ki bunda dusunsun. Daha onemli dusunecek cocuklari ve kiz kardesleri var biz lafta variz ama gezme islerinde bize gelirler anlatsam cok uzunda iste... ben de dinlene dinlene temizlik yapiyorum. Aynen oyle bi kahveye bile davet etsek hazirlik temizlik vs gerekiyor insanin icinden temizlik bile zor geliyor hele de havalar da sicak hic cekilmiyor

Tskler. 75 gramlık testte 3 defa ölçüm yapılıyor açlık şeker içimi sonrası 1. Ve 2. Saatte. Yani toplamda 3 ölçüm yapılıyor bunlardan 1 tanesi bile istenilen değeri aşarsa gebelik şekeri deniyor benim 2 değer de aşıyor sınırı. Diyete başlanıyor diyetisyen eşliğinde. Bir de rapor çıkarıyor dahiliye doktoru (kan şekeri ölçüm çubukları ödensin diye) gebe evde her gün kan şekerini (açlık ve tokluk ) ölçüyor eğer değerler diyete rağmen istenilen düzeyleri aşarsa insulin baslaniliyor. Gebe ve bebek daha sıkı takibe alınıyor.

Hayırlısı olsun insallah azalır değerleriniz saglikla sıhhatle geçirirsiniz ve kucağınıza alirsiniz yavrunuzu.Benim de açlık çıkmış da diğerlerini bekliyorum henüz sonuç yok enabizdan bakıyorum tahlil sonuçlarına

Ayy şu kv lerin düşüncesizlikleri beni çıldırtıyor herşeyden önce kendileride kadın kendileride hamile olmuş doğurmuş ne çabuk unutuyorlar bunu. Benimkide koca ramazanda 1 kere bile iftara çağırmadı birde bana demez mi sen hastasın?!?!? Diye çağırmıyorum yalnış anlama bende hasta değilim sadece hamileyim çok şükür evimin yemeğinide pişirebiliyorum dedim. Sonra bayramda memleketten bilmem kimler gelmiş illa bende kalmak istiyorlarmış diye aradı (hani hastaydım?) yok dedim kimse kusura bakmasın siz ağırlayın ben misafir kabul etmiyorum gelir sizin evinizde görürüm gittim tabii suratlar 5 karış hiç hal hatır sormak nasılsın demek yok

Tsk ederim amin. Ins sizin sonuclariniz iyi cikar

Hep islerine geldigi gibi iste bi kere de sen bir sey de dunyalari baslarina yikilmis gibi tavirlar

Canım liste yapmadım ben hiç ama 20 li hastane çıkışı, birkaç tane tulum, zıbın, ekstra havlu, bikac örgü yelek hırka ve battaniye, 5-6 çift çorap, bakım ürünleri, bez, koltukaltı ateş ölçer, bebek arabası, park yatak, uyku seti, yün yorgan aldım. Annem ağız mendili, omuz ortusu dikti. a 101 de indirimli küvet var yarın onu alacağım. Aklıma gelen bunlar. Pompa ya da süt saklama kabı almadım doğum sonrası bakarım duruma göre dedim.

Efe de Kerem de güzel, Ömer ismini de severim eşim sevmiyor. Erkek olsa Eren , Evren isimlerini düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…