ay süpersin içimin yağları eridi hahahhAyy şu kv lerin düşüncesizlikleri beni çıldırtıyor herşeyden önce kendileride kadın kendileride hamile olmuş doğurmuş ne çabuk unutuyorlar bunu. Benimkide koca ramazanda 1 kere bile iftara çağırmadı birde bana demez mi sen hastasın?!?!? Diye çağırmıyorum yalnış anlamabende hasta değilim sadece hamileyim çok şükür evimin yemeğinide pişirebiliyorum dedim. Sonra bayramda memleketten bilmem kimler gelmiş illa bende kalmak istiyorlarmış diye aradı (hani hastaydım?) yok dedim kimse kusura bakmasın siz ağırlayın ben misafir kabul etmiyorum gelir sizin evinizde görürüm gittim tabii suratlar 5 karış hiç hal hatır sormak nasılsın demek yok
ay akşam kayınvalide yemeğe çağırdı, gidip öpücem yani resmenYaa tabii tabii benimki hep hastadır mesela ne zmn gitsenn mıymıy ahlar vahlar ne şekeri biter ne tansiyonu hiçbişeyi yoksa hep midesi bulanır ama gezmek oldumu en önde koşar
Ay gerçekten şu düşüncesiz tavırlar sinir ediyor beni. Biz canımızın derdindeyiz millet keyfinde.Of kizlar temizlik gozume buyuyor koltuklarim cok kirlendi daha dogrusu pencereden is ucuyor surekli ve silmeye niyetlendim dinlene dinlene yapmayi planliyorum. Onumuzdeki gunlerde kv annesini alip bize kalmaya gelmeyi planliyormus gezme olsun diye anneanne fln baska sehirden gelecek. Ben kendim zor takiliyorum bu sicaklarda yatili misafir nasil olacak bakalim
Ay gerçekten şu düşüncesiz tavırlar sinir ediyor beni. Biz canımızın derdindeyiz millet keyfinde.
Dikkat et bak kimse için kendini yorma. Dün ben temizliğe kadın aldım ama oğlan kadının ayağına dolaşmasın, detarjanları falan alıp içmesin diye oyalamaya çalıştım akşama rahatsızlandım. Temizlik şöyle dursun.
Eşine söyle durumunu, erkekler söylemedikçe anlamıyor.
Ben rahatsızlanınca annen gelsin dediler kv yan apartmanda oturmasına rağmen. -ki benim annem daha yaşlı ve hasta. Bugün bana yarın ona dedim, çünkü yarın bir gün bir şey olsa ben koşucam ona , kızı uzakta dedim. Eşim bunu anlatmış olmalı ki Şimdi kv canla başla bana bakıyor, yemeği ütüyü yapıyor, oğlanın ihtiyaçlarını görüyor. Şaşkınlık içindeyim.
Az naz et, off poff, ah uh de oturup kalkarken eşine karşı
Canim Allah korusun yorgunluktan kanaman vs olsa geri donusu yok. Anasini da alip gezmesini bilen otursun yapsin anasina yemeklerini. Kayinvaliden pisirsin madem. Benim evim toz icinde ama hic dokunmuyorum. Yaz cok fena. Calisiyor m7sun bilmiyorum ama simdiden sonra kendine dikkat etmelisin. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Insallah doguma kadar kalmazlar.Esim sagolsun destek olmaya calisiyor. Annesi tek gelse tamam ama anneanneyi filan da getirecekmis icim rahat etmez mecburen agirlanacak Allah kolaylik versin ne diyeyim. Rahatin nasil diye 40 yilda bir soran yada hic sormayan misafirlik yapmaya kosa kosa geliyor....
ay akşam kayınvalide yemeğe çağırdı, gidip öpücem yani resmen
Bencede , ben aylardır süpürge yapmıyorum eşim yapıyor saolsun , bende ayaküstü işlerimi yapıyorum, sürekli dinleniyorum. Kayınvalidem bırak hamileylen eve misafir davet etmeyi bize yakın akrabasına gelip bize uğramadan gittiği oluyor. Siz çalışıyorsunuz dinlenin diyor, o böyle yaptıkça ben daha çok kıymet veriyorum . gelsin isterim o ayrı ama ince düşünce başka bişeyCanim Allah korusun yorgunluktan kanaman vs olsa geri donusu yok. Anasini da alip gezmesini bilen otursun yapsin anasina yemeklerini. Kayinvaliden pisirsin madem. Benim evim toz icinde ama hic dokunmuyorum. Yaz cok fena. Calisiyor m7sun bilmiyorum ama simdiden sonra kendine dikkat etmelisin. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Insallah doguma kadar kalmazlar.
Simdi sana kesin biz de cocuk dogurduk edebiyati yaparlar onlari falan duymazdan gel. Sizin cocuk baska benimki baska dersin.
Evet haklısın bende kıymetini biliyorum , karşılıklı saygı sevgi alışverişi çok önemliGerçekten anne gibi kv lerinizin değerini bilin kızlar benim ne kv ne kp den yana şansım tutmadı malesef anlatsam neler neler yaşadım evliliğimin başından beri.bir gün annelik babalık görmedim ikisinden de hiçbir konuda maddi manevi destek olmadılar tam tersi köstek oldular her zaman özellikle maddi olarak hep eşimin üzerindeler ve kendi imkanları olduğu halde. 6 aylık hamileyim düşünün benim ailem dünyaları aldı bebeğim için,75 yaşındaki anneannem bile örgü örüyor kıyafet alıyor kv bana bir çift çorap vermedi al bnu torunuma aldım diye ve daha ilk torunları düşünün. Hep söylediğim çok şükür eşim herşeyin farkında ve benim hiçbir davranışımı eleştirmiyor bana hak veriyor bende herkese hak ettiği gibi davranıyorum saygımı koruyarak.
Bu arada beklentisiz ve müdanasız olmak aramıza ayrı bir saygı katıyor bence, yani ben kimseye güvenerek (ne kendi aileme ne eşimin ailesine) evlenmedim, çocuk planlamadım. Sadece kendi şartlarıma göre plan yapıyorum. Böylece onlarda beklentiye giremiyor veya söz söyleme hakkına sahip olamıyor. Bunlar ailede ciddi kriz yaratan şeyler. Bunun dışında emek ve sevgi oluncada güzel ilişki oluyor, ama karşılıklı olursa oluyor, tek taraflı olmuyor malesefGerçekten anne gibi kv lerinizin değerini bilin kızlar benim ne kv ne kp den yana şansım tutmadı malesef anlatsam neler neler yaşadım evliliğimin başından beri.bir gün annelik babalık görmedim ikisinden de hiçbir konuda maddi manevi destek olmadılar tam tersi köstek oldular her zaman özellikle maddi olarak hep eşimin üzerindeler ve kendi imkanları olduğu halde. 6 aylık hamileyim düşünün benim ailem dünyaları aldı bebeğim için,75 yaşındaki anneannem bile örgü örüyor kıyafet alıyor kv bana bir çift çorap vermedi al bnu torunuma aldım diye ve daha ilk torunları düşünün. Hep söylediğim çok şükür eşim herşeyin farkında ve benim hiçbir davranışımı eleştirmiyor bana hak veriyor bende herkese hak ettiği gibi davranıyorum saygımı koruyarak.
Benimkide bağdaş durmuş oturuyor baş yukarıda biraz ağrı yapar dedi drBanada dün muayenede makat geliş dedi üniversite hastanesine gelmiştim çok soru cevaplamiyorlar soramadım sadece ters duruyo şuan dedi bende kendimce sürekli değişiyor galiba normaldir deyip rahatlattin kendimi ama bu haftalarda nasıl durmalıdır ki onuda bilmiyorum
Ben alacagim küvet ama hangi marketti hatirlamiyorum küvetin tabaninda tipasi vardi. Benek bira buyuyunce acar o tipayi diye almadim. Ben duz olanlardan almak istiyorum. Zaten yeniyken odanin ortasinda yikarim banyoda yere eğilemem. Esim de tasiyip suyunu doker.Bebek kuveti alacak bi arkadas vardi kimdi hatirlamayamadim nette gordum şokta 10 liraya alan olmus ihtiyaci olanlara duyrulur indirime girmis sanirim. Seffaf tabani baskili.
Bu arada beklentisiz ve müdanasız olmak aramıza ayrı bir saygı katıyor bence, yani ben kimseye güvenerek (ne kendi aileme ne eşimin ailesine) evlenmedim, çocuk planlamadım. Sadece kendi şartlarıma göre plan yapıyorum. Böylece onlarda beklentiye giremiyor veya söz söyleme hakkına sahip olamıyor. Bunlar ailede ciddi kriz yaratan şeyler. Bunun dışında emek ve sevgi oluncada güzel ilişki oluyor, ama karşılıklı olursa oluyor, tek taraflı olmuyor malesef
Senin önceki gebeliklerde de vardı sanırım beklediğin biseydi neyseki çaresi diyet minigin için daha da özenli besleniceksinAçlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143. Gebelik sekerim cıktı yani
Ömer ismini bende seviyorum da etrafımda okadar çokki ama eren harika bak iyi hatırlattın unutmuştum onuEfe de Kerem de güzel, Ömer ismini de severim eşim sevmiyor. Erkek olsa Eren , Evren isimlerini düşünüyordum
Küveti değilde maşrapası kovası filesi falan alıcam varmı onlardan da :)Bebek kuveti alacak bi arkadas vardi kimdi hatirlamayamadim nette gordum şokta 10 liraya alan olmus ihtiyaci olanlara duyrulur indirime girmis sanirim. Seffaf tabani baskili.
Yarın a101e gelicekmiş sanırımKüveti değilde maşrapası kovası filesi falan alıcam varmı onlardan da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?