ay süpersin içimin yağları eridi hahahh ne düşüncesizlik bu ya , insaf yanii

Ay gerçekten şu düşüncesiz tavırlar sinir ediyor beni. Biz canımızın derdindeyiz millet keyfinde.
Dikkat et bak kimse için kendini yorma. Dün ben temizliğe kadın aldım ama oğlan kadının ayağına dolaşmasın, detarjanları falan alıp içmesin diye oyalamaya çalıştım akşama rahatsızlandım. Temizlik şöyle dursun.
Eşine söyle durumunu, erkekler söylemedikçe anlamıyor.
Ben rahatsızlanınca annen gelsin dediler kv yan apartmanda oturmasına rağmen. -ki benim annem daha yaşlı ve hasta. Bugün bana yarın ona dedim, çünkü yarın bir gün bir şey olsa ben koşucam ona , kızı uzakta dedim. Eşim bunu anlatmış olmalı ki Şimdi kv canla başla bana bakıyor, yemeği ütüyü yapıyor, oğlanın ihtiyaçlarını görüyor. Şaşkınlık içindeyim.
Az naz et, off poff, ah uh de oturup kalkarken eşine karşı

Aynen oyle canim biraz is yapsam hemen belim filan tutuluyor kan degerlerim de cok dusuk cikiyor o da etkiliyor mudur bilemem. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi ailemize de saglik versin basimizdan eksik etmesin insallah

Canim Allah korusun yorgunluktan kanaman vs olsa geri donusu yok. Anasini da alip gezmesini bilen otursun yapsin anasina yemeklerini. Kayinvaliden pisirsin madem. Benim evim toz icinde ama hic dokunmuyorum. Yaz cok fena. Calisiyor m7sun bilmiyorum ama simdiden sonra kendine dikkat etmelisin. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Insallah doguma kadar kalmazlar.
Simdi sana kesin biz de cocuk dogurduk edebiyati yaparlar onlari falan duymazdan gel. Sizin cocuk baska benimki baska dersin.

Kızlar benim manüel avent süt sağma makinem vardi lastiklerinden sanirim çekmiyordu en son sütü, bide elektirikli vardi oda aynı çekmiyor çok kullandim ikisinide bunların lastikleri değişiyor mu bilgisi olan var mi?

ay akşam kayınvalide yemeğe çağırdı, gidip öpücem yani resmen

Gerçekten anne gibi kv lerinizin değerini bilin kızlar benim ne kv ne kp den yana şansım tutmadı malesef anlatsam neler neler yaşadım evliliğimin başından beri.bir gün annelik babalık görmedim ikisinden de hiçbir konuda maddi manevi destek olmadılar tam tersi köstek oldular her zaman özellikle maddi olarak hep eşimin üzerindeler ve kendi imkanları olduğu halde. 6 aylık hamileyim düşünün benim ailem dünyaları aldı bebeğim için,75 yaşındaki anneannem bile örgü örüyor kıyafet alıyor kv bana bir çift çorap vermedi al bnu torunuma aldım diye ve daha ilk torunları düşünün. Hep söylediğim çok şükür eşim herşeyin farkında ve benim hiçbir davranışımı eleştirmiyor bana hak veriyor bende herkese hak ettiği gibi davranıyorum saygımı koruyarak.

Bencede , ben aylardır süpürge yapmıyorum eşim yapıyor saolsun , bende ayaküstü işlerimi yapıyorum, sürekli dinleniyorum. Kayınvalidem bırak hamileylen eve misafir davet etmeyi bize yakın akrabasına gelip bize uğramadan gittiği oluyor. Siz çalışıyorsunuz dinlenin diyor, o böyle yaptıkça ben daha çok kıymet veriyorum . gelsin isterim o ayrı ama ince düşünce başka bişey

Evet haklısın bende kıymetini biliyorum , karşılıklı saygı sevgi alışverişi çok önemli
dediğin gibi eşinin farkında olması yeter, huzurunuz yerinde olsun varsın düşünmesinler, hayatında hiç görmediğin şeyleri görüyorsundur belki ama saygını koruyarak kendini üzmeden denge kurabilemek güzel, bu bilince sahip olan herkes güzel çocuk yetiştirir diye düşünüyorum . Bizlerde Allah'ın izniyle anne olucaz, bu gördüklerimiz de bize çok şey öğretiyor emin ol.

Bu arada beklentisiz ve müdanasız olmak aramıza ayrı bir saygı katıyor bence, yani ben kimseye güvenerek (ne kendi aileme ne eşimin ailesine) evlenmedim, çocuk planlamadım. Sadece kendi şartlarıma göre plan yapıyorum. Böylece onlarda beklentiye giremiyor veya söz söyleme hakkına sahip olamıyor. Bunlar ailede ciddi kriz yaratan şeyler. Bunun dışında emek ve sevgi oluncada güzel ilişki oluyor, ama karşılıklı olursa oluyor, tek taraflı olmuyor malesef

Benimkide bağdaş durmuş oturuyor baş yukarıda biraz ağrı yapar dedi dr

Bebek kuveti alacak bi arkadas vardi kimdi hatirlamayamadim nette gordum şokta 10 liraya alan olmus ihtiyaci olanlara duyrulur indirime girmis sanirim. Seffaf tabani baskili.

Bebek kuveti alacak bi arkadas vardi kimdi hatirlamayamadim nette gordum şokta 10 liraya alan olmus ihtiyaci olanlara duyrulur indirime girmis sanirim. Seffaf tabani baskili.
Ben alacagim küvet ama hangi marketti hatirlamiyorum küvetin tabaninda tipasi vardi. Benek bira buyuyunce acar o tipayi diye almadim. Ben duz olanlardan almak istiyorum. Zaten yeniyken odanin ortasinda yikarim banyoda yere eğilemem. Esim de tasiyip suyunu doker.

Aynen çok haklısın biz eşimle hep aynı şeyi söylüyoruz inan en başından beri kimseye güvenmeden herşeyimizi kendimiz yaptık kendi imkanlarımız dahilinde ve kimseden birşey beklemedik istemedik. Bnm ailemin bize yaptıkları sadece onların kibarlığını ve düşüncesini gösteren jestler oldu her zmn ki çoğu zmn birşeyler yapmalarını destek olmalarını engelledik yoksa bile hep var dedik. Beni yetiştiren insanlar bana her zmn düşünceli olmayı karşımdaki bana kötü birşey yapsa bile saygısızlık yapmamayı öğrettiler bende ona göre davranıyorum her zmn ileride çocuğumada aynısını öğreticem inşallah. Eşlerimizin ailelerini sevmek zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız her zmn çnkü herşeyden önce eşlerimize olan saygımız ve sevgimiz baki.

Açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143. Gebelik sekerim cıktı yani
Senin önceki gebeliklerde de vardı sanırım beklediğin biseydi neyseki çaresi diyet minigin için daha da özenli besleniceksin benimde 50 lik 60. Dakikada aldılar 113 çıktı sıkıntı yoktur galiba değilmi henüz doktora gidemedim

Kızlar benimde açlık 77 1.saat 154 2.saat 126 çıktı dr değerler normal dedi sizce yüksekmi ?

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…