Misafir sayısı 3 e cıkmıs bakalım son durum ne olacak....
Hayırlısı olsun ya boşuna strese sokuyorlar insanı oldu artık bir kere.hiç kendini de çok yorma bence dip kose değil görünen yerlere bak kafi.Ayiplayacaklar değiller hamile insansin ki varsın ayıplasin onu düşün bunu düşün yeter ay:)

Aynen bende öyle düşünüyorum Ve böyle emek ve anlayış olduğu için eşimizle olan ilişkimiz daha kuvvetli ve kıymetli oluyor buda en önemli bonusu

Misafir sayısı 3 e cıkmıs bakalım son durum ne olacak....
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Bak tekrar söylüyorum hiç bir iş yapma. Ben gayet iyiydim bir haftasonu evde yemek yaptım sonra avm gezmesi akşama misafirliğe gittik falan yoruldum ertesi gün kanamam oldu. Şimdi az ayakta dursam kanamam oluyor. Ne kendime ne evime ne oğluma bakabiliyorum. Kıpırdamadan yatacaksın denildi. Çok pişman oldum. Kv ‘m hep der “biz ne hallerle çocuk doğurmuşuz, Hiç dinlendiğimi bilmem, tarlada çalışırdık son ana kadar vs.” O zamanla bu zaman bir değil. Herşeyimiz kimyasal , çocukta içerde duramıyor o yüzden.

Birşey olmaz deme. Bir iğne bile kaldırma. Gelen kişi laf edecekse kendi ayıbı. Kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün. Onu yormaya hakkın yok

Öp valla ben daha yaptığı bir yemeği yemiş değilim , aynı şehirde değiliz ama bi kaç ay oluyor ziyarete gittik ne hazırladığı bir kahvaltı masasına oturdum ne yemek,
Ay bende keske yemek yapmasa diye gözünün icine bakıyorum sen sükret bence
Benim damak tadıma göre olan yemekleri bile beceremiyor yapamıyor yemek istemiyorum hic bi yemegini bi tarhana corbası bi barbunya yemegi ne kadar kötü yapılabilir ki ama yapıyor mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…