Çok doğru idrar rengine bende dikkat ederim bayramda kalabalıkta bende cok dikkat edemedim eve geldikten sora eski düzene döndüm

Ben sana diyorum bosver ev isini. Kim gelirse gelsin. Geldiginiz iyi oldu ben de yemek bile yapamiyom cok zorlaniyom deyip yaptir esinin yeğenine yemegi.

Ben de merak ediyorum neler olacak geldiklerinde kv gezme olsun diye geliyor zaten yanina alip milleti :) tek duam umarim cok kalmazlar ne diyeyim. Bugun biraz temizlik yaptim cidden her yerim agriyor. Bir de kendisi bize gelmeden esimin halasini filan yolda arayip sen git biz de geliyoruz diyen birisi :) ertesi gunde hurra hepimiz oraya gidelim filan istiyor kabile hayatini seviyorlar ben de pek sevmiyorum :) bu defa peslerinde gidecegimi sanmiyorum

Ay çok üzücü gerçekten

Ay çok üzücü gerçekten
Sarma sarıyor ekşili sözde icine yesil mercimek koyuyor, barbunya yapıyor icine taze kişniş koyuyor ne bileyim el yapımı ıspanak böregi yapıyor mesela ne güzel değil mi değil cünkü azcık ıspanak bolca yufka acmıs oluyor hamur yemekten ıspanagın tadını alamıyorsun, kırmızı et hele hic yapamaz bi kere denedi kayış gibi tavada iyice pişirmiş sonra bide yetmemiş fırına atmıs ısıramazsın
Olmuyor yani hic bi türlü yapmasın daha iyi :)

Evet simdi bunu okurken reklam cikti ve basladim aglamaya cok uzun zaman oldu babama seni seviyorum demeyeli
Hepsini yaptik..kizdik öfkelendik yeri geldi simariklik yaptik ama anne baba olmak ne yüce duyguymus katkat anliyorum kiymetlerini..hani ben yine soyleyememde sarilir öperim sessiz konusuruz yine öyle kuvvetli baska hislerim..daha ne kadar sarilirim bilemiyorum ama vaktim varken doya doyaaa yapacagim...

Hahaha et deyince aklıma geldi bir kere koca kaburgayı fırına öylece koydu, karışmadım merak ettim ne yapıyor diye sonra yemek yerken eşim dedi anne uğraşmasaydın canlı yerdik

Hahaha et deyince aklıma geldi bir kere koca kaburgayı fırına öylece koydu, karışmadım merak ettim ne yapıyor diye sonra yemek yerken eşim dedi anne uğraşmasaydın canlı yerdik

Yemek yapmayı bilmiyormu benim ki gibi yoksa pisliğine mi yapmıyor

Kızlar konu tam benlik niye biriniz de buyur gel demiyor :)) Allah o kaynanalari kayinpederleri varyaaaaa der bin tane şey sıralarım da halinize şükredersiniz. Yalnız en başından beri koyduğum mesafe hep hayat kurtarıcım oldu. Çünkü baştan anladım çok insani varlık olmadıklarını, kayinpederim multimilyoner bizde daha bi çöp görmedik kendilerinden :) aman benden uzak olsunlar da ne olursa olsun diyorum. Insani insan yapan en önemli meziyet merhamettir. Oda onların yanından geçmemiş, bak bahsetmiym dedim susamiyorum bu konuda çığırıcam şimdi bi şarkı " yüreğimmm ağır yaralı deriiinnndeeenn " diye ama kendi babam ha baba ha kanka adamı pokemonum bile diye severim ağzını gözünü öperim yalap şalap sevgiyi sevdiğim tek erkek kocam dahil Allah hayatta olanlara sağlıklı uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin, varsa aranızda kaybeden Rabbim tüm eksikliklerinizi tamamlayan evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

Hahahahah siz anlamamışsınız be kadın hafif kanlı bırakmış işte hahaaya ay çok güldüm Allah iyi etsin ya

Kayinvaliden doğulu mu bende bi yerde yemiştim mercimekli dolma şok olmuştum doğulu bi komşumuzdu diye hatırlıyorum

Kayinvaliden doğulu mu bende bi yerde yemiştim mercimekli dolma şok olmuştum doğulu bi komşumuzdu diye hatırlıyorum
Yok yahu has karadenizli biz doguluyuz bizde yok mesela :)
Kuru fasulye yapcakmıs icine yaprak koyacakmıs sarma yapragı
Tv de görmüş
Bende tv de gördüm kuru fasulyeye cikolata koyuyorlardı ama yapmam kuru fasulye kuru fasulye cikolata cikolata sarma sarma olarak kalsın boşver yapma dedim

Yok artık ne alaka yaa nasıl bi zulüm bu tıka basa ye öyle git sen oraya benimkininde en büyük menüsü tavuk kizartma pilav biber kizartmasi en agir misafirine bu. Eli inanılmaz lezzetsiz 10 kilo tereyagini dondurucuya öyle bütün koyar çıkarır hafif eritir öyle kesip alacağını alir geri kalan kısmı yine dondurucuya atar. Ama bastan kesiyim yemeklik dondurucuya atiyim yok. O yuzden hep yemekleri kokuyor. Aynı şekilde kurban kesilir utanmasa hayvani direk koycak dolaba hiç önemsemez değişik

Kızlar bakın ne aldım bi yakınım da gördüm yumuş yumuş belki sizin de eksiktir. 50 liraya aldım, ici polar 80-100 ölçülü dışı wellsoft. Dogumdan sonra önümüz kış

Eklentiler

• Screenshot_20190612-200606.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
Ay bizimkide herşeyi buzluga atıyor bişey yenmedimi fazlamı geldi hop buzluga pişmiş börekleri bile atar ve misafir gelince önüne koyar gayet

Kizlar ben cok büyük bi esseklik ettim.is cikisi arkadasla bulustuk dondurma üstüne soguk su..arkasina buzlu kahve simdi bogazimin sag kismi aciyo ilik su ictim ama eve gelince..birde askili cikmisim ustumede bise almadim acaip korkuyorum hasta olucam diye..yorucuda birgundu bunyem zayif dusmez insallah..bogazima ne iyi gelir

Ay bizimkide herşeyi buzluga atıyor bişey yenmedimi fazlamı geldi hop buzluga pişmiş börekleri bile atar ve misafir gelince önüne koyar gayet
Böyle becerikli kaynanalarin yanında inşallah onlara benzemeyiz bide benim ki değişik inanclari var. Pirinci yikama c vitamini gider der. Çocuğun ayağını elleme günah der. Tansiyon problemi yaşadığım sıralar limonlu su içerdim. Çocuk icerdi ekşir içme der. Dondurma yeme üşür der. Hayatımın en ilginç şeylerini onda gördüm

Sıcak limonlu bi corba içebilir ayaklarını sıcak tutabilirsin üstüne gitmez soğuk içmezsem bisey olmaz. Boğazını yumusatmak için çay gillerde olur. Oh canın çekmiş yemissin sefan olsun hicbisey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…