- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Çok doğru idrar rengine bende dikkat ederim bayramda kalabalıkta bende cok dikkat edemedim eve geldikten sora eski düzene döndümSu alımım bayramda düştü ama herzaman idrar renginizi takip edin derler sabah koyu olur açılana kadar su içmek lazım gün içinde , benimde idrar rengi sabah bile saydama yakın çok açık olduğu için su için zorlamadım kendimiBunu da sorayım doktora
3. Kim merak ettim
Ben sana diyorum bosver ev isini. Kim gelirse gelsin. Geldiginiz iyi oldu ben de yemek bile yapamiyom cok zorlaniyom deyip yaptir esinin yeğenine yemegi.Esimin yegeniymis son anda baska artilar olursa bilemiyorum :)
Ben sana diyorum bosver ev isini. Kim gelirse gelsin. Geldiginiz iyi oldu ben de yemek bile yapamiyom cok zorlaniyom deyip yaptir esinin yeğenine yemegi.
Ay çok üzücü gerçektenAy bende keske yemek yapmasa diye gözünün icine bakıyorum sen sükret bence
Benim damak tadıma göre olan yemekleri bile beceremiyor yapamıyor yemek istemiyorum hic bi yemegini bi tarhana corbası bi barbunya yemegi ne kadar kötü yapılabilir ki ama yapıyor mesela :)
Sarma sarıyor ekşili sözde icine yesil mercimek koyuyor, barbunya yapıyor icine taze kişniş koyuyor ne bileyim el yapımı ıspanak böregi yapıyor mesela ne güzel değil mi değil cünkü azcık ıspanak bolca yufka acmıs oluyor hamur yemekten ıspanagın tadını alamıyorsun, kırmızı et hele hic yapamaz bi kere denedi kayış gibi tavada iyice pişirmiş sonra bide yetmemiş fırına atmıs ısıramazsınAy çok üzücü gerçekten
Hepsini yaptik..kizdik öfkelendik yeri geldi simariklik yaptik ama anne baba olmak ne yüce duyguymus katkat anliyorum kiymetlerini..hani ben yine soyleyememde sarilir öperim sessiz konusuruz yineEvet simdi bunu okurken reklam cikti ve basladim aglamayacok uzun zaman oldu babama seni seviyorum demeyeli
Gerçekten son gittiğimde nasıl direndim hayır bu sabah bari kahvaltıyı ben hazırlamayacağım diye , bekliyorum sesler geliyor mutfaktan , dayanamayıp kalkıyorum hiçbir şey yokGerçekten mi ya
Hahaha et deyince aklıma geldi bir kere koca kaburgayı fırına öylece koydu, karışmadımSarma sarıyor ekşili sözde icine yesil mercimek koyuyor, barbunya yapıyor icine taze kişniş koyuyor ne bileyim el yapımı ıspanak böregi yapıyor mesela ne güzel değil mi değil cünkü azcık ıspanak bolca yufka acmıs oluyor hamur yemekten ıspanagın tadını alamıyorsun, kırmızı et hele hic yapamaz bi kere denedi kayış gibi tavada iyice pişirmiş sonra bide yetmemiş fırına atmıs ısıramazsın
Olmuyor yani hic bi türlü yapmasın daha iyi :)
Hahaha et deyince aklıma geldi bir kere koca kaburgayı fırına öylece koydu, karışmadımmerak ettim ne yapıyor diye sonra yemek yerken eşim dedi anne uğraşmasaydın canlı yerdik
HahahahahHahaha et deyince aklıma geldi bir kere koca kaburgayı fırına öylece koydu, karışmadımmerak ettim ne yapıyor diye sonra yemek yerken eşim dedi anne uğraşmasaydın canlı yerdik
Kayinvaliden doğulu mu bende bi yerde yemiştim mercimekli dolma şok olmuştum doğulu bi komşumuzdu diye hatırlıyorumSarma sarıyor ekşili sözde icine yesil mercimek koyuyor, barbunya yapıyor icine taze kişniş koyuyor ne bileyim el yapımı ıspanak böregi yapıyor mesela ne güzel değil mi değil cünkü azcık ıspanak bolca yufka acmıs oluyor hamur yemekten ıspanagın tadını alamıyorsun, kırmızı et hele hic yapamaz bi kere denedi kayış gibi tavada iyice pişirmiş sonra bide yetmemiş fırına atmıs ısıramazsın
Olmuyor yani hic bi türlü yapmasın daha iyi :)
Yok yahu has karadenizli biz doguluyuz bizde yok mesela :)Kayinvaliden doğulu mu bende bi yerde yemiştim mercimekli dolma şok olmuştum doğulu bi komşumuzdu diye hatırlıyorum
Yok artık ne alaka yaaYok yahu has karadenizli biz doguluyuz bizde yok mesela :)
Kuru fasulye yapcakmıs icine yaprak koyacakmıs sarma yapragı
Tv de görmüş
Bende tv de gördüm kuru fasulyeye cikolata koyuyorlardı ama yapmam kuru fasulye kuru fasulye cikolata cikolata sarma sarma olarak kalsın boşver yapma dedim
Ay bizimkide herşeyi buzluga atıyor bişey yenmedimi fazlamı geldi hop buzluga pişmiş börekleri bile atar ve misafir gelince önüne koyar gayetYok artık ne alaka yaanasıl bi zulüm bu tıka basa ye öyle git sen oraya benimkininde en büyük menüsü tavuk kizartma pilav biber kizartmasi en agir misafirine bu. Eli inanılmaz lezzetsiz 10 kilo tereyagini dondurucuya öyle bütün koyar çıkarır hafif eritir öyle kesip alacağını alir geri kalan kısmı yine dondurucuya atar. Ama bastan kesiyim yemeklik dondurucuya atiyim yok. O yuzden hep yemekleri kokuyor. Aynı şekilde kurban kesilir utanmasa hayvani direk koycak dolaba hiç önemsemez değişik
Böyle becerikli kaynanalarin yanında inşallah onlara benzemeyizAy bizimkide herşeyi buzluga atıyor bişey yenmedimi fazlamı geldi hop buzluga pişmiş börekleri bile atar ve misafir gelince önüne koyar gayet
Sıcak limonlu bi corba içebilir ayaklarını sıcak tutabilirsin üstüne gitmez soğuk içmezsem bisey olmaz. Boğazını yumusatmak için çay gillerde olur. Oh canın çekmiş yemissin sefan olsun hicbisey olmaz inşallahKizlar ben cok büyük bi esseklik ettim.is cikisi arkadasla bulustuk dondurma üstüne soguk su..arkasina buzlu kahvesimdi bogazimin sag kismi aciyo ilik su ictim ama eve gelince..birde askili cikmisim ustumede bise almadim acaip korkuyorum hasta olucam diye..yorucuda birgundu bunyem zayif dusmez insallah..bogazima ne iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?