Gülcoşumu cok yordum bugün ya yavrum sabah bi ciktim eve simdi girdim buzlu buzlu seyleride yedim bir vicdan azabi çöktü..cok sagol bi ihlamur yapsin babasi

Ayyy sancin falan tutuversin istemedigin sekilde davrandiklarinda.cok giciklar ya. Simdi buyukanne kayinvalide ve yegen geliyor. Allah kolaylik versin. Lutfen yapma temizlik. Ne yapsan nasil olsa yaranamayacaksin. Birak gezsinler eve gelince de islensinler. Bebegini dusun.sonra pisman olma.

Çok iyi ya daha neler göreceğiz benim kv de vardır garip şeyleri ama ben çok sallamam o kendini yer bitirir uzaktan bile , 1 senedir eltim oldu çok rahatim

Ay yok valla iki yıllık evliyim yemegi vs resmen evlendikten sonra ögrendim ama arar bana su yemegi nasıl yapıyorsun buna ne koydun diye sorar :)
Bizimkide fazla arastırır fazla okur fazla dinler her duydugunu uygulamaya calısır cok faydalıymıs der onu ona katar bunu buna karıstırır aktardan cıkmaz herkesin hikayesini dinler hop ordan sana döndürür bi sekilde bi bakarsın konu sen olmussun
Fazlacada boş bogazdır kırar üzer haberi olmaz
Rabbim yardımcımız olsun

Bilmiyor herhalde diyeceğim de interneti maşşallah çok güzel kullanıyor , tarifler paylaşıp duruyor ama yapmıyor , öncesinde de yapmıyormuş zaten , kırk yılda bir yaparmış
İnterneti benimkide hatmeder yetmez gördügünüde uygular yapmasın bence güzel bişey :)
Ben artık kırılırmı üzülürmü düşünmüyorum direk yok ben onu yemem yok ben onu sevmem diyip geri ceviriyorum :)

Amin canim cok tesekkurler evet kuzumu dusunmeliyim ☺

Mesafe en önemli sey iste

kadın gelişime açık size kendini kabul ettiremiyo

genelde doğu yemeklerini tercih edebilirim ağır kokular yoksa

benim yengem de karadenizli yemekler çok değişik
ahh icimde bi anteplibi hatayli bi maraşlı var

hemen engelle meyveler ılık sular limon lu içecek ler v.s.

k.peder ne alemde yemek bilmeyen hatun düşünemiyorum ben yaa

Çok iyi ya daha neler göreceğiz benim kv de vardır garip şeyleri ama ben çok sallamam o kendini yer bitirir uzaktan bile , 1 senedir eltim oldu çok rahatim
Ay iyiki bide eltim yok olsa çünki eminim kendi köylerinden olurdu bide onunla uğraş dur. Eşimle severek evlendik diye kriz geçirdiler ikincisine bu şansı vermezlerdi benden sonra ben onlara cok aykırıyïm çünkü. Ama onlar gezegene aykırı haberleri yok. Bitane görümcem var oda sevimli Allahtan

Ay şaka yapıyorsun şoktayım bu kadar kötü beklemiyordum deli kızın çeyizi gibi

kadın gelişime açık size kendini kabul ettiremiyo

genelde doğu yemeklerini tercih edebilirim ağır kokular yoksa

benim yengem de karadenizli yemekler çok değişik
ahh icimde bi anteplibi hatayli bi maraşlı var
Ya aslında severim karadeniz yemeklerini ama karadeniz yemegi yapmıyor ki dogru düzgün hos yapsada kendinden enstanteneler katıp modernleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…