Deneyimli anneler, araştırmacı anne adayları yine bir sorum var
Öykümün kıyafetlerini battaniyelerini vs yıkayacağım
Hepsinde 30 dereceyle ters yıkayıp ters ütüleyin diyor
Aklımda bi yerlerden kalansa bebegin eşyalarını 60 dereceyle yıkamak gerektiği
Şimdi aldıgımız ürünler pamuk oldugu icin 60ta çekebilir diye düşünüyorum ama otuz da cok düşük değil mi?
Birde granül sabunu suda cözdürüp öyle makineye koyun gibi bişey okumustum
Gercekten buna gerek var mı ?

Ay bizimkide herşeyi buzluga atıyor bişey yenmedimi fazlamı geldi hop buzluga pişmiş börekleri bile atar ve misafir gelince önüne koyar gayet

Bizimki de aynı herşeyi sokluyor, cig köfte mercimekli köfte bile ilginç geliyor banada ama yapıyorlar
Kaynana muhabbetine Hemencik dahil oluyom bende, bana nededi geçen doğumdan 1 hafta sonra gelirsiniz değil mi?? Ayrı sehirlerdeyiz eşim yurtdışı görevinde suan ancak bebeğin doğum zamanı gelicek yetişecek.mi belirsiz. Kim doğumdan 1 hafta sonra hop gider ya benim bildiğim doğum yapana gidilir destek olunur valla nasil sinirlendim. Doğum yapicam sezaryanli 1 hafta sonra gelicem ailelere havalar sıcakmış, mantığa bak

o ne ya
ben büyük kizimda da sıvı deterjan kullanmıştım
bunda da öyle kullancam kendimde hassasim zaten hemen hapsururum
kesinlikle çakma parfum
kaliteli de olsa edt bile kullanamam hapşırık krizinden
gümüş altin dışı metal alerjim v.s. .....

o sebeple özel deterjan kullanmiycam cift durulama yaptiriyorum zaten...

bu kez kurutma old. için ütü de yapmycam
evi beyaz sirkeyle sildiriyorum
belki bebekten sonra sıklığı artar silmenin...

Bir haftalık bebek, sezeryanlı dikişli kadın yolamı cıkarmıs bide hic akıl yok gercekten

Kacla yıkıyorsun peki

Bir haftalık bebek, sezeryanlı dikişli kadın yolamı cıkarmıs bide hic akıl yok gercekten

3.5 saat var aramızda bide sıcakmış hava inan böyle düşünmesi çok sınır etti beni
Sabun tozları 30 derecede erimiyor ben hep 40-60 derecede yıkıyorum kiziminkileri hala

ben bu kez bebe yağı sampuan v.s. kullamaya düşünmüyorum eşim internette bi adreste doğal sabun yaptiriyor
onu kullancam
yağ olarak

(henüz arastirmadim)
arkadaşım yaylasinda kantaron yapiyo onu kullancam

büyük kizimda yaklaşık 8 yil önce seba med kullandim çok memnundum eczaci arkadaslarim verdiler ama bozuldu dediniz v.s. hiç bir ürüne güvenim kalmadı

Ayy bi dışarı çıktım kaynatmışsınız valla kazanları kaynana yemeklerini bana sorun siz yaprak sarmayı kalmış şehriyeli pilavdan yapar, pilavı bi koca tencere pişirir bi hafta yedirir,taze fasulyenin içine barbunya da koyar daha pişmiş etine denk gelmedim ve 40 senelik evli kadın ev hanımı 4 çocuk annesi bnm ailemi ilk evde ağırladığında nugget yapmıştı dondurulmuş olanlardan yemek takımı bardakları vs hep vitrinde durur daha kullanıldıklarını görmedim evde sadece eşantiyon verilen bardak tabak kullanır, 3 yıllık evliyim en son ne zmn evinde yemek yedim hatırlamıyorum herhalde nişanlıyken fln eşimde aynı şekilde bn en son ne zmn yediysem o zmn yemiştir asla yemez aç olsa bile tokum diyor adam 18 yaşında evden ayrılmış ztn yemeklerinde etkisi büyük bence

Değişik inanç deyince bnmki show yapar hacı hocadan çıkmaz ztn muskası okunmuş suyu eksik olmaz bide yobazlık mertebesinde batıl inançları vardır. İlk hamile kaldığımda eşimi arayıp doğurup kırkım çıkana kdr sakın el sürme karına çok günah demiş. Bnm doktorumun erkek olduğunu duyunca sakın oranı açma çok günah demişti kadının derdi sadece bel altı birinin çocuğumu olmuyor hemen bi hoca bi muska alternatif sunar en olmadı okunmuş nevresim takımı hediye eder resmen tıbba ve bilime tepki olarak gelmiş dünyaya ve herşeyi rüyasında görür asla hiçbirşeye şaşırmaz çnkü o mutlaka rüyasında görmüştür olucakları Bu kdr inançlı dindar geçinir ama ne namaz kılar ne oruç tutar kendi evlatlarına oturup bi hayır dua etmez onu bile para verip başkasına okutur.

Bunlar şu an aklıma gelenler daha neler var neler

Aboww beterin beteri dedikleri buymus

1. Saat normal cikmis aclik da iyiyse sıkıntı yok. Yine de tabiki sonucu görsün kendi doktorunuz

Ben tüp bebekle hamile kalanlar topiğinden de takılıyorum orda kızlar yeni kıyafetleri leke vs yok zaten temiz diyerekten 30da yıkattılar, granül sabun kullananlar 2 kere durulama yaptırdı

Günaydın sevgili anneler sün kontrolum vardı 27artı 3 deyiz bebeğimin kilosu 980 gr mış doktorum az dedi sizce de öyle mi yani sizinkiler bu haftalarda kaç kiloydu acaba moralim bozuldu proteine daha çok ağırlık ver dedi. Bu sıcaklarda yemek de zor ama mecburum hatırlayabileniniz var mı bu haftalardaki bebek kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…