26.haftamdayim 25te 800dü ama bir hafta önde demisti..olmasi gereken 800 yaziyorsa 27de 900 gr.cok ideal degil mi ya ? Nesi azmis ki..takilmayin lütfen ben sormuyorum bile kilosunu normal demesi yeterli..bazisi minis bazisi yapili oluyor.genetikte önemliGünaydın sevgili anneler sün kontrolum vardı 27artı 3 deyiz bebeğimin kilosu 980 gr mış doktorum az dedi sizce de öyle mi yani sizinkiler bu haftalarda kaç kiloydu acaba moralim bozulduproteine daha çok ağırlık ver dedi. Bu sıcaklarda yemek de zor ama mecburum hatırlayabileniniz var mı bu haftalardaki bebek kilosunu
Yaa aslında internette normal yazıyor kilosu için ama doktoruma biraz geri dedi bu hafta iyice kızmaya başladım titiz biri ve sanırım fazla mükemmeliyetçi beni de panikletiyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim26.haftamdayim 25te 800dü ama bir hafta önde demisti..olmasi gereken 800 yaziyorsa 27de 900 gr.cok ideal degil mi ya ? Nesi azmis ki..takilmayin lütfen ben sormuyorum bile kilosunu normal demesi yeterli..bazisi minis bazisi yapili oluyor.genetikte önemli
Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..Günaydın sevgili anneler sün kontrolum vardı 27artı 3 deyiz bebeğimin kilosu 980 gr mış doktorum az dedi sizce de öyle mi yani sizinkiler bu haftalarda kaç kiloydu acaba moralim bozulduproteine daha çok ağırlık ver dedi. Bu sıcaklarda yemek de zor ama mecburum hatırlayabileniniz var mı bu haftalardaki bebek kilosunu
Ay ama kıyafetlerin hepsi 30 demiş cekermi bilemedim 40/60da
Anne karnında detaylı ultrasonda belli olmuyor mu acaba ama sanırım gen araştırması yapildiginda çıkıyor.Ya da genelde doğduktan sonraKızlar bu arada cok üzgünüz yakin bir arkadasimiz sehir disinda yasiyor bebekleri olmustu bir kac ay önce..bizlerede soylememis bebek sma hastasiymis duyunca esim yıkıldı..avmdeydik hatta magazaya girdim ciktim sariliyo agladi aglayacak falan ne oldugunu anlamadim..sonra anlatti..ileri derecedeymis bir de.. genetik bir hastalik sma ama merak ettigim sey genetik testte falan belli olmaz miydi ? Dogum sonrasi mi anlasiliyor bir tek ? Cocuk hareketsizmis ya da anne karninda tekme atabildi mi acaba hareketsizse anne karninda da oyledir..anlamadilar mi ?sorulmuyor tabii ama kizimin hareketlerini kontrol etmeye basladim sürekli..Allah kimseye yasatmasin..simdi bir doz daha devlet destekli ilac verilcekmis cevap vermezse devlette karsilamiyormus.saglikli bir sekilde cocuk dunyaya getirmek ne buyuk meseleymis meger..
Benim de ara ara ishalim oluyor 26. Haftadan sonra başladı bende de şiddetli karın ağrısı yasadım doğum sancısı zannettim soğuk soğuk terledim gece bu yüzden acile gittim doktor bağırsak üşütmesi olabilir doğum sancısı olsa açılman olur zaten bir sorun yok dedi mide bağırsak doktoruna yönlendirdi. Gittim o da yağlı yemeklerden olabilir dedi yemeği azalttım bu sefer de doktor Bebeğin kilosunu beğenmediKızlar benim de 4 gündür süren ishalim var, farklı başlıklarda bu durumdan dolayı bebeğin gelişimi yavaşlayan olmuş. Endişe ettim, var mı yaşayan bunu ya da bilgisi olan?
Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..
ya sorma aramızda böyle bir muhabbet geçti kaç olması lazım dedi 1000 dedi ben çıktım tabi gözlerim doldu çocugu besleyemedim diye eşim dalga geçiyo benle bana 20 gr lık bişe göster dedi madeni para bile daha ağır neden ağlıosun dedi bir tane ceviz uzatıyo al ye bal tamam şimdi kapandı 20gr dio
hangi dr a gidiyorsun birde doğum ücreti vs hiç konuştunuz muEvet canım ben oraya gidiyorum Şubat sonu başladı tedavim
böyle olaylar sanırım en cok hamileleri etkiliyor. Allah aileye güç sabır versin çok zorKızlar bu arada cok üzgünüz yakin bir arkadasimiz sehir disinda yasiyor bebekleri olmustu bir kac ay önce..bizlerede soylememis bebek sma hastasiymis duyunca esim yıkıldı..avmdeydik hatta magazaya girdim ciktim sariliyo agladi aglayacak falan ne oldugunu anlamadim..sonra anlatti..ileri derecedeymis bir de.. genetik bir hastalik sma ama merak ettigim sey genetik testte falan belli olmaz miydi ? Dogum sonrasi mi anlasiliyor bir tek ? Cocuk hareketsizmis ya da anne karninda tekme atabildi mi acaba hareketsizse anne karninda da oyledir..anlamadilar mi ?sorulmuyor tabii ama kizimin hareketlerini kontrol etmeye basladim sürekli..Allah kimseye yasatmasin..simdi bir doz daha devlet destekli ilac verilcekmis cevap vermezse devlette karsilamiyormus.saglikli bir sekilde cocuk dunyaya getirmek ne buyuk meseleymis meger..
Maşallah oğluşuna annesi evet artık düşübmeyecegim her bebek aynı olamazki aslolan sağlıklı olmalarıBenim oglum senin haftada 800 gramdı ay kocaman olmuş maşallah daha ne
Bana da başka bir doktor yok işte geriden geliyor dedi bide böyle uzun uzun bakıyor bir problem mi var diyorum cvp vermiyor sinir etmişti beni.daha da gitmemiştim ona:)ya sorma aramızda böyle bir muhabbet geçti kaç olması lazım dedi 1000 dedi ben çıktım tabi gözlerim doldu çocugu besleyemedim diye eşim dalga geçiyo benle bana 20 gr lık bişe göster dedi madeni para bile daha ağır neden ağlıosun dedi bir tane ceviz uzatıyo al ye bal tamam şimdi kapandı 20gr diocevabın için teşekkür ederim valla rahatladım allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle canım.Onlar da bir birey hepsi birbirinden farklı yeter ki sağlıklı olsunlarMaşallah oğluşuna annesi evet artık düşübmeyecegim her bebek aynı olamazki aslolan sağlıklı olmaları
Çekme ihtimaline karsı bende ilk yıkamayı 30 derecede yapıp cift durulama yapayım en iyisi :)Ben tüp bebekle hamile kalanlar topiğinden de takılıyorum orda kızlar yeni kıyafetleri leke vs yok zaten temiz diyerekten 30da yıkattılar, granül sabun kullananlar 2 kere durulama yaptırdı
İlk yıkamayı 30 sonrakileri hep 40la yapmaya karar verdimBebekler kusuyor 30 derecede çıkmıyor ki lekeler beyaz kıyafetlerinde bide erimiyor sabun tozlari hep çift durulama yaptim ben , biraz çekebilir bazilari
Benim bebeğimi besleyen damarlarımın ikisindr centik var ama bana bile doktorum suan gelişimi takip etmek icin erken 32. Haftadan sonra belli ediyor kendini gelişimi gerimi veya kilosu azmı diyeya sorma aramızda böyle bir muhabbet geçti kaç olması lazım dedi 1000 dedi ben çıktım tabi gözlerim doldu çocugu besleyemedim diye eşim dalga geçiyo benle bana 20 gr lık bişe göster dedi madeni para bile daha ağır neden ağlıosun dedi bir tane ceviz uzatıyo al ye bal tamam şimdi kapandı 20gr diocevabın için teşekkür ederim valla rahatladım allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?