26.haftamdayim 25te 800dü ama bir hafta önde demisti..olmasi gereken 800 yaziyorsa 27de 900 gr.cok ideal degil mi ya ? Nesi azmis ki..takilmayin lütfen ben sormuyorum bile kilosunu normal demesi yeterli..bazisi minis bazisi yapili oluyor.genetikte önemli

Yaa aslında internette normal yazıyor kilosu için ama doktoruma biraz geri dedi bu hafta iyice kızmaya başladım titiz biri ve sanırım fazla mükemmeliyetçi beni de panikletiyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim sağlıkla doğsun bebeklerimiz

Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-13-08-24-29.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar benim de 4 gündür süren ishalim var, farklı başlıklarda bu durumdan dolayı bebeğin gelişimi yavaşlayan olmuş. Endişe ettim, var mı yaşayan bunu ya da bilgisi olan?

Kızlar bu arada cok üzgünüz yakin bir arkadasimiz sehir disinda yasiyor bebekleri olmustu bir kac ay önce..bizlerede soylememis bebek sma hastasiymis duyunca esim yıkıldı..avmdeydik hatta magazaya girdim ciktim sariliyo agladi aglayacak falan ne oldugunu anlamadim..sonra anlatti..ileri derecedeymis bir de.. genetik bir hastalik sma ama merak ettigim sey genetik testte falan belli olmaz miydi ? Dogum sonrasi mi anlasiliyor bir tek ? Cocuk hareketsizmis ya da anne karninda tekme atabildi mi acaba hareketsizse anne karninda da oyledir..anlamadilar mi ?sorulmuyor tabii ama kizimin hareketlerini kontrol etmeye basladim sürekli..Allah kimseye yasatmasin..simdi bir doz daha devlet destekli ilac verilcekmis cevap vermezse devlette karsilamiyormus.saglikli bir sekilde cocuk dunyaya getirmek ne buyuk meseleymis meger..

Anne karnında detaylı ultrasonda belli olmuyor mu acaba ama sanırım gen araştırması yapildiginda çıkıyor.Ya da genelde doğduktan sonra hatta belli bir aya kadar normal çocuklar gibi oluyorlarmış işte daha sonra oturup kalkamamaya basliyorlarmis kasların zayiflamasindan dolayi tedavisi henüz yok( Allah güç kuvvet versin aileye Allah'tan ümit kesilmez belli mi olur ne mucizeler oluyor..

Kızlar benim de 4 gündür süren ishalim var, farklı başlıklarda bu durumdan dolayı bebeğin gelişimi yavaşlayan olmuş. Endişe ettim, var mı yaşayan bunu ya da bilgisi olan?
Benim de ara ara ishalim oluyor 26. Haftadan sonra başladı bende de şiddetli karın ağrısı yasadım doğum sancısı zannettim soğuk soğuk terledim gece bu yüzden acile gittim doktor bağırsak üşütmesi olabilir doğum sancısı olsa açılman olur zaten bir sorun yok dedi mide bağırsak doktoruna yönlendirdi. Gittim o da yağlı yemeklerden olabilir dedi yemeği azalttım bu sefer de doktor Bebeğin kilosunu beğenmedi delirmeme ramak kaldı hayırlısıyla sağlıklı bir doğursak rahatlasak düb gece de yine ishaldim arkadaslarımdan da ishale yakalananlar var acaba havada bir mikrop var anlayamadım soda kefir bol su öneririm bir de yoğurt ve az yağlı pilav

Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..

Evet canım benim bende sağolasın bende aynı yazıyı okudum yok benimki fazla titiz bir adam ben artık anladım haftada iki somon sürekli et yiyecekmişim etin kilosundan haberi yok adamın şaka bir yana elimden geleni yapacagım tabi ama bu kadar da kuralcı olunmaz anneme anlattım 4 kilo doğan bebekte var 2,5 kilo doğan da dedi fabrikasyon üretim değil ya

Gunaydın benim de 27 hafta 4 günlük pzts kontrolüm vardı 1000 gr dedi normal dedi doktor.ha 980 ha 1000 yani.az fln demedi M Mevra5554
ya sorma aramızda böyle bir muhabbet geçti kaç olması lazım dedi 1000 dedi ben çıktım tabi gözlerim doldu çocugu besleyemedim diye eşim dalga geçiyo benle bana 20 gr lık bişe göster dedi madeni para bile daha ağır neden ağlıosun dedi bir tane ceviz uzatıyo al ye bal tamam şimdi kapandı 20gr dio cevabın için teşekkür ederim valla rahatladım allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

böyle olaylar sanırım en cok hamileleri etkiliyor. Allah aileye güç sabır versin çok zor genetik testte belli olur bence zaten sen yaptırmıştın yanlış hatırlamıyosam

Bana da başka bir doktor yok işte geriden geliyor dedi bide böyle uzun uzun bakıyor bir problem mi var diyorum cvp vermiyor sinir etmişti beni.daha da gitmemiştim ona:)

Ben tüp bebekle hamile kalanlar topiğinden de takılıyorum orda kızlar yeni kıyafetleri leke vs yok zaten temiz diyerekten 30da yıkattılar, granül sabun kullananlar 2 kere durulama yaptırdı
Çekme ihtimaline karsı bende ilk yıkamayı 30 derecede yapıp cift durulama yapayım en iyisi :)
Riske alamam cekmesini :)

Bebekler kusuyor 30 derecede çıkmıyor ki lekeler beyaz kıyafetlerinde bide erimiyor sabun tozlari hep çift durulama yaptim ben , biraz çekebilir bazilari
İlk yıkamayı 30 sonrakileri hep 40la yapmaya karar verdim
Ve dedigin gibi cift durulama yapayım topak topak kalıyormus granüller

Benim bebeğimi besleyen damarlarımın ikisindr centik var ama bana bile doktorum suan gelişimi takip etmek icin erken 32. Haftadan sonra belli ediyor kendini gelişimi gerimi veya kilosu azmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…