Sütün biberona damladığı beyaz bir uç var valf deniliyor. Onun kaynatılmaması kirli bırakılmaması lazım. O yapışmış olabilir mi birbirine. Çok ince zar gibi bir ucu var kontrol et bakalım.
Lactamil marka idi sanırım iki tane uç olan bir pakette satılıyordu hala piyasada varsa. Onlar uyum sağlıyordu eğer sorun valfte ise. Bebek ürünleri mağazalarına bir sor istersen. Yada doğrudan philips firmasını ara görüş çünkü avent ürünlerini aldığın yere değil Philips servis noktalarına götürüyorsun.
Kızlar bakın ne aldım bi yakınım da gördüm yumuş yumuş belki sizin de eksiktir. 50 liraya aldım, ici polar 80-100 ölçülü dışı wellsoft. Dogumdan sonra önümüz kış
Ay bunlar çok iyi oluyor. Bende de benzer bişey var. Birleşme noktaları da fermuarlı geniş kundak gibiydi Çok kullandım sıcacık tutuyor. Fiyatı da gayet iyi , çok da şık

Çok ciddi derece de düşük değil bence ama canım ben idrarda protein kaçağı sebebi ile bol proteinli beslnemeye başladım bebeğe bayağa yaramış geçen devlet hastanesinde 26+1 de 1080 gram çıktı. Her gün en az 1 öğüne et, balık, tavuk, köfte veya bol kıymalı yemekler ekle; günde 2 kase yoğurt 2 bardak süt iç; yiyebiliyorsan kahvaltıda 2 yumurta ve bol peynir ye ben bu şekilde yiyorum.

Yaniii arastirdim pek saglikli bilgi bulamadim sma ile ilgili..amniyosentezle belli olur yaziyir nette o zaman genetik testtede belli oluyordur..durumu normallestirmekten baska yolda yok ki..en yakin arkdaasi esim diyorum sana neden soylemedi sen olsan soylermiydin normallestirmekten baska ne yapabilir dedi ki cok hakli dusununce..biraz arastirdim bunun icin yapilan uygulama farkli sanirim.genelde ailede genetikte oluyormus eslerde varmi yok mu diye genetik arastirma yapiliyormus evlenmeden varsa hatta asilama yontemi uygulanip saglikli embriyolar olusturulmaya calisiiliyormus.. morcivertkedi evet ben genetik test yaptirdim ama insan cok etkileniyor..tüm genetik hastaliklara bakildı sozde ama olacak varsa önüne gecilmiyor sanirim..Allah guc kuvvet versin..elimizzden geleni yapip teslimiyetten baska yolda yok..

Kızlar benim de 4 gündür süren ishalim var, farklı başlıklarda bu durumdan dolayı bebeğin gelişimi yavaşlayan olmuş. Endişe ettim, var mı yaşayan bunu ya da bilgisi olan?
Magnezyum içiyor musun canım, aç karnına içilince ishal yapıyormuş. Bol bol sıvı al, beslenmeni biraz daha arttır ve de ishali kesebilecek gıdalar tüket muz, patates, şeftali vs. Tabi muhakkak doktoruna haber ver

Ay ölücem gülmekten

Ah yavrum ne zor bişey Allah yardım etsin kşöseyede yaşatmasın

Bi de bazen bebeğin kilosu bizim elimizde de değilki bazen süper beslensen de bebek minyon olabiliyor. Boşver canını sıkma ama sen güzel beslen gerisi bebişe kalmış

Ben hep kaynattım ondan oldu sanirim ikiside çekmiyor, gidip soruyum biara gerçekten çok işe yaramıştı makineler, ilk 2 hafta hiç ememedi hep sağdım verdim küçük doğduğu için, fazla sütleri dondurdum sonrası ek gıdada bile sagip kullandim hep

Ne enteresan kişilikler var , öyle analardan böyle evlat napıcaksın

Valla kırılcak bişey yok, iyi yapıyorsun
ben yemek konusunda çok seçiciyim, ben egeliyim, eşimin ailesi doğulu ona rağmen yemek konusunda hiç yadırgamadım dedim kendisine de, iş bilen kadın başka ya öylesine bir yemekte yapsa yenebilir durumda oluyor. Yağını salçasını herşeyini biryerlerden getittiryoruz temiz beslenmeye özen gösteriyor tam bana göre sadece az yediğimi düşünüyor , ye diye ısrara ediyordu oda azaldı neyseki

Kuyruk yagı kullanılmadıgı sürece dogu yemeklerinde agırlık yapan sadece et oluyor :)
Bizde misafire asla tavuk verilmez mesela et olucak illaki ailemde gördüm bende öyleyim
Zeytinyaglılar yaparım meze olarak ama o mezedir bi taze fasulye ana yemegimiz olamaz olması icin icine kusbası et yada kemikli et girmesi gerekir kıymada kullanılmaz yinede misafire cok ani baskın değilse verilmez falan :)
Ben yemekte secici değilimdir ama kaynanamın yemeklerinde seciciyim

Hay Allahım ya oğlu yoksa , gelmeye değermi görmüyor anlamadım. çocuğunu al gel mantığında. en zor ve yoğun döneminde başkasının düzeninde düşünemyiorum Allah mecbur bırakmasın, travmatik bir durum olur

Sadece zeyrtinyağı ve tereyağı kullanıyorlar , zeytinyağlılarıda etli seviyorlar ama eşimin erkek kardeşi var saolsun zeytinyağlı çok sever benim el lezzetimede bayılır , onun sayesinde kayınvalide zeytinyağlı konusunda da kendini geliştirdi, kuşkonmaz bile yapıyor , enginar , börülce veya taze fasulye bol domatesli bunlarıda hakkını vererek yapıyor yani , sadece kendi damak tadına kitlenip kalmamış. Ama onlarda et baştacı evet güzelde sıyırıyorlar eti , ben ucundan çekiştiriyorum mesela yerlere yatıyorlar gülmekten, et olduğu kemikte kaldı diyorlar

Benimkiler ayri zaten yanımda degiller ama cok kirginligim var. Konuşuyorum ariyorum soruyorum ama sanirim sarilip opecek kadar yapamam

İyi bari ya en azından yiyebiliyorsun kadın sofrada donatsa hep bi eksik :)
Bi kere yemege cagırdı ailem ablamlar biz gittik
Bende giderken bizimkileri bildigim icin (onlarda sevmiyor yemeklerini) 3 cesit zeytinyaglı soguk meze yapıp götürdüm. Ablam tabi bilmiyor benim getirdiklerimi sözde kaynanama teşekkür etmek eline saglık demek icin cümleye basladı sonra “en cok sunu sunu sunu begendim” dedi. Saydıgı ücüde benim yaptıklarımdı
Dürttüm hemen onları ben yaptım diye
Niye söylemiyorsun diyor ne yapayım su ücünüde ben yapmıstım mı diyeydim sofranın ortasında
Tabi sofrada muhabbet buz kesti ablamın potu üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…