kızlar lohusa pijama aldıdınız mıı
ikinci cocugu olanlar ne tavsiye edersiniz
kendi bedenime göre mi seçmem gerekiyo lohusa takımını da
yoksa atıyorum bedenim m ise lohusa takımı xl mi almam gerekir?
internetten bakıoyurm da kestiremedim valla

Bende internetten kestiremedim lcwden aldım görerek pamuklu terletmez tiril tiril aldım sende bakabilirsin cok cici modeller var

Kızlar şokta ki küvete baktım ama güzel değil içi tıpali ve tıpası cok basit su kesin akıtır. O yuzden almadım tipasiz bisey alırım

ben dün aldım. üstü gömlek gibi aşağı kadar düğmeli gri puantiyeli çok hoşuma gitti rahat malı da. ama bunu götürmicem hastaneye sabahlıklı almam lazım kolları kısa bende tesettürlü olunca bunu evde giyerim temize dursun diye aldım. beden olarak da ben 42 aldım ama ablam bi tık daha bol alabilirsin ödem oluyor bolun zararı olmaz tereddütte kalma dedi. 44le değiştiricem

Kizlar bu kordon kanı ve kordon bankasiyla ilgili detayli bilgisi olan var mi ?doktorumuzda vardi

Ben lohusa pijama almamistim. Zaten dogumdan sonra normal pijama giyebilmistim 2 gun gecelik giydikten sonra. Dogumdan ziyade hamileyken gerekli bence lohusa pijamasi. Onlarin da ustunu gereksiz buluyorum bana alt pijamalarim olmuyor. Neden hamileler icin tek alt uretmezler ki.
Bu doguma da 2 tane elbise gecelik, 2 de pijama almayi dusunuyorum. Belki geceligi 3 alirim.
Eger lohusa pijama alacaksaniz doguma 1 ay kala bakarsaniz bedeninize gore alabilirsiniz. Simdiden belli olmaz ne kadar kilo alacagimiz. Ben mesela kilolu basladim o nedenle her seyim xl, ama zayif bir hamile m beden de giyiyordur simdi. Doguma belki 2xl olacagim.

Kızlar şokta ki küvete baktım ama güzel değil içi tıpali ve tıpası cok basit su kesin akıtır. O yuzden almadım tipasiz bisey alırım
Kuvetleri ayaksiz alin. Benimkinin minik ayaklari vardi bebek biraz buyuyup hareketlenince devrilmeye baslamisti. O soktakilerin tabani duz o acidan Iyi ama tipa istemem bende. Arkadasin bebegi tipayi cikariyordu hep.

Muzu öğlen saatlerinde yersen enerji akşam saatlerinde yağ oluyormuş. ben oyüzden gün içinde tüketiyorum

Canim cikma evinden yat dinlen bol bol.
Bir apandisit ameliyati bile olsalar ameliyat oldum diye yatiyorlar. Ama dogumu nedense ameliyat olarak gormuyorlar. Sezeryan da ciddi bir karin ameliyati sonucta. Dikkat etmemiz lazim kendimize. Ben kizda ateslenip hastalanmistim. Simdikinde de hasta olmaktan korkuyorum. Kendime cok dikkat etmeyi planliyorum
Insallah saglikla atlatiriz dogumlari.
Esin de annesinin lafiyla gidelim falan derse sakin cikma evinden. Anasini cok özleyen gitsin kendisi.

Evet bana da doktorum proteine ağırlık ver karbonhidrat fazla alma dedi yumurta yoğurt süt mutlaka balık ve et dedi bende o şekilde yemeye çalışacagım cevabın için çok teşekkür ederim

Ben kızımda almıştım pijama takimi normal bedenime göre aldim yani m giyordum hamile kalmadan önce m aldim oldu bana şimdide gecelik mi yedek olarak yoksa pijama takımımı karar veremedim. Kimi gecelik çok rahat diyor kimi gecelikle kontrole geldiklerinde komple aciliyor rahat edemiyorsun diyor bende yedek konusunda kararsizim. 1 tane kızımdan kalan lohusa pijama takımım var simdilik

Happymomy

Bana normalde xs olur, şimdi S beden aldım, 2. alternatif olarak gayet iyi rahat olur yani, boyunu kısaltmam lazım yanlız
Bunları lcw den aldım bugün geldi , birde hamile pijaması ve geceliği alacağım

Son düzenleme:
Amin çok teşekkür ediyorum cümlenizin inşallah

ben egeliyim ama sizin gbi düşünüyorum misafire evet et-köfteli ana yemek yaparız, ama zeytinyağlı çeşidimiz fazladır salata bolcadır. Yani 6 kişilik misafire 10 kişilik salata fln yaparız onlar yemesede oturur biz yeriz.
bu arada ben yemeklerden sonra bir tabak dolusu salata yiyorum sindirime çok iyi geliyor

Çok çok teşekkür ediyorum inşallah mutlaka tavsiyelerinize uyacagım

Aynen canım çok kararliyim muhtemel eşimde gitmek istiycek annem babam çocuğumu görsün diye ama ben gitmiycem. Doğumdan 3 gün sonra bende ateşlendim, süt gelmeyip biran inince mastit oldum çok kötüydü göğüsler süt dolu ama sagilmiyor tas olmus çok kötüydü ateş titreme, sıcak havlu koyarak sağdık az az sonra duzeldi

çocuğu görmek isteyen gelsin canım, lohusa kadın çocuk göstermek için gezermi nerde görülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…