güzelmiş canım güle güle kullan,
ben de bilmiyorum ki kilo alır mıyım almaz mıyım
şu an olan doğumdan sonra da olur diyolar ama bakıcam bakalım internetten beden kestirmek de zor iş valla
Teşekkür ederim, şimdi sen kendi kalıbını daha iyi bilirsin ama pijamalar genelde bol kesim oluyor, büyük beden alırsan omuzlarından düşer kolu uzun gelir. Kilo alımına göre bak ama gerçek bedenindende uzaklaşmayın derim.
yani ben 6 kilo aldım şimdiye kadar hamilelik sonuna kadar 4-5 kilo alsam yine S beden pijama olur, bunu sen kendi bedenine göre uyarla

Neye alıştırırsan öyle gidiyor. Benim eşim de trabzonlu. Haftasonu kahvaltısı ondadır. Bayaa mükellef sofra kurar. Akşamdan bulaşık falan varsa onları da halleder. İlk gebeliğimde yine riskli olduğu için eşim sadece Pazar günü izinli olmasına rağmen kahvaltı sonrası tüm Evi süpürdü sildi gidip Pazar’ı marketi yaptı. Geçen yaz menemen (kışlık konserve) yapımına kv geldi yardıma. Bir de ne görsün oğlu oturmuş domates biber doğruyor , yetmedi bütün kavanozları oğlu kapattı. İş bitimi eşim bir ara yanımızda yokken kv oğlumun bekarken kalkıp kendine bir bardak su almışlığı yoktur benden isterdi onu bile dedi. Hayat müşterek dedim geçiştirdim. Ne eşinden ne oğullarından görmüş yazık, o yüzden uzatmadım. Ben oğullarıma kek yapmasını da toz almasını da öğreticem inşaallah

Eşiniz görmemesine rağmen yapıyor çünkü içinden geliyor ne güzel, şimdi hiç içinden gelmeyen bir adama sen şu domates biberleri ayıkla, evi sil süpür diyemezsin desende 1 kez yapar 2.sinde yine söylemen istemen gerekir oda çok gitmez yani. O yüzden her erkeği genelleyip aynı kalıba sokmaya çalışmak doğru değil. Bende cam silemem, ağır iş yapamam halı kaldırıp silkeleyemem benimde yapamadığım değil yapmaya bile yeltenmediğim öyle çok şey var ki zaten her ay olmasada mevsimsel temizlik için bende kadın alıyorum. çünkü habire detaylı iş yapacak gücüm yok gücüm olsa isteğim yok, idare edecek kadar

Oooohoo Yok artik ne var su saglikla ilgili seyler biraz daha makul fiyatlar olsada herkes yararlansa

Valla kizlar benim esim benden güzel yapiyor yaptigi her seyi.birde mutfak daginikligina gicik dün gece 10da geldik ikimizde arkadaslarimizla bulustuk ben hasta gibiydim ben mutfaga giriyorum dedi sabah bir girdim ohh missss mutfak genelde ben daha daginigim..oyle biriyle evli olmasam şu hamilelik katlanilmaz bir hal alirdi..bekarken evinin inanilmaz pis oldugunu soyluyolar ben şoka giriyorum..temizlik konusunda en buyuk yardimcim..hamileyken ütülerinide kendi yapti,uzun zamab oldu bulasik makinasi bosaltmadim yemek islerine bakiyorum temizlik onda karni doydumu o gazla mutfagi toparlar yanima oyle gelir haa ilk zamanlar yeni evliyken denemeden gecirdim baktim 1hafta oldu yatiyo..universite okurken yapiyordun yine ortak yapicaz diye yaygara kopunca kendine geldi bir de gaz gerci benimkine gaz versemde beceriyor.cok sukur benim babamda boyleydi esiminde boyle oldugundan o kadar mutluyum ki...adamlikla is yapmanin asla ilgisi yok deerdi babam ve bunu esimin yaninda da belirtti belki o bile etkili olmustur..

Yok hic kinamam valla çünkü yasayan bilir benimkilerde 28 yildir istanbulda ama medeniyetten cok uzaklar daha bi kere kapımı çalıp biseye ihtiyaciniz var mi demedi aramiz 10 dakika olmasına rağmen. O yuzden ne edersen kendine edersin kendi kendine diyorum. Böyle kafam rahat kendileri bu hale getirdi. Sende uzak dur boşver

Iste bu yuzden hep diyorum ki erkek cocugu yetistirmek ayri bir meziyet..Allahtan universiteye gitmis esim..memlekete gittgimizde oradaki erkekleri gordukce tiksiniyorum..kadinlar mutfaktan cikmiyor kv dem de dahil..kadin kahvaltidan kalkiyo oglen ne yapacagini dusunuyo gulesim geliyo..hayatlari eslerinin karnini doyurmak temizlik yapmak..esim orada yasasa muhtemelen hödük olup cikardi..annem yemek yapar babam agir is yaptirmazdi bende boyle gordum hep..toplumda yadirgiyor bir keresinde kalabalik ortamda haftasonu temizlik gunumuz veriyorum eline bezi dedim diye kv demin gozleri yuvalarindan oynadi esimde dedi ki toplum icinde soyleme bosver..alissinlar soyledim soylicemde demistim..valla bu düzen inanilmaz canimi sıkıyor..yani birde magruz kalsam kafayi yerdim herhalde..dusunsene calisiyorsun ev isi yapiyorsun cocuk oluyor ona bakiyorsun..imkansiz tek basina üstesinden gelmek..herkes sorumlulugunu bilmeli biri yapiyorsa biri kaldirmali..agir is varsa el atmali..onlarin canda bizimki ne

Tam egeli beslenme tarzı vallahi hayranım hep mideler hafif olur salata olayını denicem şuan hayal edemedim deneyip görelim :)

Gercekten nasıl baslarsa öyle gidiyor :)
Yeri geldi tadsız tuzsuz cig yedik yeri geldi mutfak savas alanına döndü ama bi kere bile öf demedim “bi dahakine icine sunuda koy, oh oh ellerin dert görmesin ne güzel yapmıssın, kahvaltıda senin elinden bi baska keyifli” vs sürekli gazladım :) sonuc benle aynı tad yemek yapan mutfakta benden titiz benden hızlı benden pratik :)
Hala haftaici işe kahvaltılarımı kaplara hazırlar yedikten sonra arar teşekkür ederim hayat gercekten müşterek :)

İlk yıkamayı 30 sonrakileri hep 40la yapmaya karar verdim
Ve dedigin gibi cift durulama yapayım topak topak kalıyormus granüller
Bende bebegimin kıyafetlerini 60da yıkadım dalan roxy kullandım yıkadıktan sora kontrol ettim kalıntı falan yoktu bende çekme olayı olmadı renklerine ayırarak yıkadım bebek penye battaniyeleri 40da yıkadım 60da onlar toplanma oluyo utulerken sıkıntı sen yinede bildigin gibi yap sora ceker falan

öğrenciyken eşim kardeşiyle aynı evde kalıyordu. Erkek kardeşi yemekten anlıyor eşim temizlikten ikisi iyi ev arkadaşı olmuştu kayınvalide de söyler, yinede yatkınlık var Allahtan her işe atlamasada ,eşimde yardımcı

Kızlar ben detarjan olarak yine muhendisbabanin ogluna kullandığına karar verdim, ürün tamamen organik bi kutu alıp denicem şimdi bakalım nasıl diye ama gönlüm tamamen rahat olucak onu alınca içeriğine çok güvendim

Eklentiler

• Screenshot_20190613-135537.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
Riske giricem 60 değil ama 40ta yıkayacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…