Bende onun listesindeki dalan granül ü aldım aksam deneyecegim bakalım :)

Benim 25 gunlukken dikis yerim iltihap yapmisti ve ben cok korkmustum. Sonrasında zaten ateslendim ve penisilin kullandim. Benim icin cok zor gunlerdi. O nedenle lohusalik bitene kadar ev gezmelerini dogru bulmuyorum ayni sehirde bile olsa. Esine de dogumdan ziyade ameliyat olarak isle sezeryan isini.

Ayy bebisimin yuzunu profilden de olsa gordum ilk defa net olarak. Ozeldeki doktorumdaydi muayene o nedenle cok net fotograf gibi oldu usg goruntusu. Minnak burnu kalin dudaklari var. Tabi rengi belli degil bebisin. Sarışın mi olur, esmer mi, kumral mi bilmiyorum. Sekil babaya benziyor.
Toplamda 6.5 kilo almisim. Suyu kilosu herseyi yolundaymis. Mutlu mutlu ciktim doktorun odasindan.

Kızlar bende çamaşır için bu ürünleri düşünüyorum mühendisin oğlu nun tavsiye listesinde vardı. Hem deterjan yumuşatıcı ve leke çıkarıcısı olması ve carefour da satılması hoşuma gitti. İnternetten sipariş ver bekle gelsin vs. Bebekte varken uğraştırır o işler.

Eklentiler

• E4C0001F-90A2-4234-AA6D-0B2BBBE10338.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
ay maşallah kuzucuk kendini göstermiş maşallah

Kızlar cumartesi buraya gidecez 8 10nsaat sürecek yolculuk kendi arabamızla gidecez mola vere vere dinlene dinlene giderim sıkı tı olmaz inşallah uzun yolculuk yapan varmı aranızds

Aynen verdim alttan gazı. Şöyle güzel olmuş böyle güzel olmuş ben böyle yapamıyorum falan. Bir de o hazırladığında iştahla yiyorum, haftaiçi geçiştiriyorum görüp kızıyor daha çok çeşit hazırlıyor o yüzden.

Maşallah maşallah

Kesinlikle haklisin ilki ders oldu ozaman eşimle doğudaydık onun mecburi görevi vardi gitmek zorundaydı bende tek idare edemezdim mecbur 23 günlükken çıktım yola ama şimdi keyfi o annesini görsün yok ben bebek gostereyim asla yapmicam, görmek isteyen gelsin. Benimde sezaryandan sonra parca kaldı kürtaj oldum hiç kolay gelmiyor

Hahah aynen ya bi önceki günden soruyor sabah menüde ne yapalım diye
Ramazanda oruc tutuyordu yapamadık bi ay o aralarda bile ah kocamın kahvaltısı kocamın krepleri nasıl özledim su bu konustum durdum

2 gundur bebek asagiya vurup duruyor cok rahatsiz edici bir his. Acaba endiselenmem gereken bir sey mi var normal midir ?

Hahah aynen ya bi önceki günden soruyor sabah menüde ne yapalım diye
Ramazanda oruc tutuyordu yapamadık bi ay o aralarda bile ah kocamın kahvaltısı kocamın krepleri nasıl özledim su bu konustum durdum
Bu gaz olayi super. Bende deneyecegim. 2 cocukla ev ve is hic kolay olmayacak. En iyisi gazlayip ev isini ona satmak. Zaten beraber yapiyoruz temizligi. O supuruyor ama kiyi kose kaliyor. Ogretmek lazim. Ben de vileda ile siliyorum. Yemek yapmak zor geliyor bana da. Aksamlari cok yorgun hissediyorum. Bazen ayaklarim bacaklarim sisiyor. Hala varis corabimi almadim.

2 gundur bebek asagiya vurup duruyor cok rahatsiz edici bir his. Acaba endiselenmem gereken bir sey mi var normal midir ?
Biraz dinlenmeye calis. Zaman zaman benimki de yapiyor oyle ama surekli degil. Cok yorulunca ve cok ayakta kalinca bebegi asagoda hissediyorum.

Kızlar cumartesi buraya gidecez 8 10nsaat sürecek yolculuk kendi arabamızla gidecez mola vere vere dinlene dinlene giderim sıkı tı olmaz inşallah uzun yolculuk yapan varmı aranızds
Bence yol ustunde 1 gece konaklayabileceginiz bir yer varsa yolculugu ikiye bolmeyi dusunebilirsiniz, biz istanbuldan mersine giderken 1 gece ankarada konaklamistik. Bir sorun yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…