kızlar günaydın kan vericem açlıktan uyuyamiyom
ve bu arAda hediyelik işini düşündüm
sanirim kese ya da bez çanta yaptircam
kızımın adi ve bi tasarım olabilir
Bende oda kokusu, bitki yetiştirme kiti ve drajeli tekli kutulardan yaptırmaya karar verdim
Dahada bakmayacagım aklım karısıyor :)

Günaydin bugun babamizi birakip anneanneye gidiyoruz 4 saatlik bir mesafe..esim nasil buruk kizima iyi bak diyo birde ilk babalar gunu kutlamicagmizi sandi..kizim zibiniyla bir de mektup birakti pazar gunu dolaba bak derim

Eklentiler

• SAM_8451.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 78
Benim favori hediyem bez çanta. Ne kadara yapıyorlar?

Günaydin bugun babamizi birakip anneanneye gidiyoruz 4 saatlik bir mesafe..esim nasil buruk kizima iyi bak diyo birde ilk babalar gunu kutlamicagmizi sandi..kizim zibiniyla bir de mektup birakti pazar gunu dolaba bak derim
Ayy çok güzel nerede yaptırdın

Ay ne tatlı düşünmüşsün :)
Ben malesef cocuguma odaklanmaktan bişey almadım güzel bi kahvaltıya götürürüm biter gider napalım :)

Ben malesef cocuguma odaklanmaktan bişey almadım güzel bi kahvaltıya götürürüm biter gider napalım :)
Olsun canim dedigim gibi en guzel hediyeleri zaten minnaklarin kendileri.öykünün agzindan kutlasan bile cok mutlu olur

Zor dönemler atlatmışsın, ama her zorluğun bir ödülü ya da kazanımı vardır. Bizi biz yapanda bunlardır. Hayat boyu güçlü durmak zorundayız evet ama bazende kendimizi bırakmalıyız. Çünkü bu uzun bir yolculuk İnşallah bundan sonrası hayal ettiğinden daha güzel olur

Ben o şekilde bir hediye vereceksem, kızımın adının yazılı olmasını istemem , kalıcı olduğu düşünülen magnetler bile gereksiz geliyor.
Tamam aile içi güzel hediye fakat ben arkadaşımın çocuğunun ismiyle kese, mum , magnet, çerçeve veya herhangi bir hediyede aldığımda onu saklamıyorum. Bir süre sonra sağda solda kayboluyor. Ben vereceğim hediyenin yanına bir etiket veya iple asılan karton yazı şeklinde kızımın ismini iliştirmeyi düşünüyorum.
Kızımın doğum hediyesi gibi verdiğim şeyi karşı taraf o sebeple alıyor zaten ve hatıra olarak saklıyor, üzerinde isim yazınca çok kullanışlı gelmiyor

Hepimizin öyle olsun inşallah teşekkür ederim

bende o baba tişortlerine baktım haftabaşında sonra atladım gitti , cumartesi eminönüne gideceğim ordan alayım bari bişey

Çok güzel bende haftabaşında baktım bunlara sonra atladım ,keşke alsaydım

Kızlar ben doğuma ve eve gelenler için sadece bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum, sonra bebek mevlütünde hediyelik yaptırmayı düşünüyorum öyle olmaz mı?

Ya bi de o kadar ıvır zıvır şey varki resmen bu iş ticarete döndü. Kızmayın bana ama gelen bebek hediyelikleri bi zaman sonra atılıyor sadece kullanılabilecek şeyler ve yakın akraba olanlarınki hatıra olarak saklanıyor öfff aslında hiç bişey yapasım yok benim; bebeğimi kucağıma alsam gelsem sadece ya da keşke maddi durumum el verse herşeyi bi organizasyon şirketine devretsem hepsini onlar halletse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…