- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Hadi inşallah en kısa sürede düzlüğe cıkarsınızEvet canım bu ay sonu. Muhakkak haklarını alacak, %100 haklı ama kim bilir ne zaman alacak bakalım.
Hahah sormaTakı olayı da ayrı komedisenin bebeğine takıyorlar sonra onların bebeği oluyor geri götürüp takıyorsun. Altın günü gibi bi nevi
Bunlar çok abartı hayaller olmuş ,Yazılanları okudum da :) ikinci bebeğe hamile olan bir anne olarak paylaşmak istedim bu görseli.
İyi akşamlar :)
hahaYazılanları okudum da :) ikinci bebeğe hamile olan bir anne olarak paylaşmak istedim bu görseli.
Hahah demek istedigim buyduYazılanları okudum da :) ikinci bebeğe hamile olan bir anne olarak paylaşmak istedim bu görseli.
karar verme aşamasında söylemeyip kararı verdikten sonra yan çizmiyolar mı gıcık oluyorumGünaydin kizlarr..annemin yanina geldim..aksam isim mevzusunu acti babam "Gülce" koyacagiz dedim..Annem günce olsa yine iyi gülce nedir falan yapiyo..ilay demistim ben bir ara annem ordan esinlenmis olacakki nilay koy diye tutturdubabamda beren,beray falan dusunuyordun noldu onlar diyo..ya nesi var ismin dedim..isim kotü de ben mi farkinda degilim ?? sinirim bozuldu yani basindan beri icime sinen bir seye yorum yapilinca gicik oluyorum.herkeste soruyor bu ara adi ne diye kime soylesemm ayy gülsün insallah hepp,ayy cok güzelmis tepkileri aldim bir aileme begendiremedim simdi yarinda teyzem gelir birazda o yorum yapar,alternatif isim turetiyorlar cocugun ismi belli..
Hey Allahım bi de millete laf anlatıyoruz yaa... Bırak anne baba ne beğeniyorsa koysunGünaydin kizlarr..annemin yanina geldim..aksam isim mevzusunu acti babam "Gülce" koyacagiz dedim..Annem günce olsa yine iyi gülce nedir falan yapiyo..ilay demistim ben bir ara annem ordan esinlenmis olacakki nilay koy diye tutturdubabamda beren,beray falan dusunuyordun noldu onlar diyo..ya nesi var ismin dedim..isim kotü de ben mi farkinda degilim ?? sinirim bozuldu yani basindan beri icime sinen bir seye yorum yapilinca gicik oluyorum.herkeste soruyor bu ara adi ne diye kime soylesemm ayy gülsün insallah hepp,ayy cok güzelmis tepkileri aldim bir aileme begendiremedim simdi yarinda teyzem gelir birazda o yorum yapar,alternatif isim turetiyorlar cocugun ismi belli..
Kayda alınmaz canım okadar kayıt tutamazlar zaten önemsemezler de.Gunaydin herkese
Kizlar ya benim aklima bir sey takildi bebegin ilk kalp atis grafigi doktorun bilgisayarinda bizim kaydimizda filan var midir yoksa anlik dinlenip kayip mi oluyor. Heyecandan o an hic aklima gelmedi ama simdi goruntusu bile olsa ani olabilir guzel seyler gordum.❤
Kayda alınmaz canım okadar kayıt tutamazlar zaten önemsemezler de.
Ben geçen hafta ultrason sırasında kilosunu sormayı unuttum kalkınca sordum kilosu gelişimi iyi şimdi tam hatırlamıyorum dedi.
En fazla gelişimi ilerde yada geri gibisinden kayıt oluyordur o da belki.
Yeğenim de Gülce istiyordu kardeşinin adını, ama bizim aile hiç beğenmedi, sonra çok farklı bir isim koydularGünaydin kizlarr..annemin yanina geldim..aksam isim mevzusunu acti babam "Gülce" koyacagiz dedim..Annem günce olsa yine iyi gülce nedir falan yapiyo..ilay demistim ben bir ara annem ordan esinlenmis olacakki nilay koy diye tutturdubabamda beren,beray falan dusunuyordun noldu onlar diyo..ya nesi var ismin dedim..isim kotü de ben mi farkinda degilim ?? sinirim bozuldu yani basindan beri icime sinen bir seye yorum yapilinca gicik oluyorum.herkeste soruyor bu ara adi ne diye kime soylesemm ayy gülsün insallah hepp,ayy cok güzelmis tepkileri aldim bir aileme begendiremedim simdi yarinda teyzem gelir birazda o yorum yapar,alternatif isim turetiyorlar cocugun ismi belli..
Ne koydular benn ilk gulce dedim sonra begenmediler alternatiflerini turettim ilke,gökceYeğenim de Gülce istiyordu kardeşinin adını, ama bizim aile hiç beğenmedi, sonra çok farklı bir isim koydular
Sen içine sinen ismi koy. Biliyorum insanlar can sıkıyor ama ben önemsemiyorum.
Kararlı dur derim aynı sabah yaptıgın gibi :)Ne koydular benn ilk gulce dedim sonra begenmediler alternatiflerini turettim ilke,gökcesonra aslina gecis yaptim
ShinSeGi ecem de cok tatli..ben hep kararliydim da etraftan cok etkilendim hala daha mudahale olunca cidden sinirleniyorum.sanki kotu bir isim koyuyoruzda
morcivertkedi alisacaklar valla sabah tekmeliyomu bebek dedi onun bi adi var gülce dedim
oh iyi yapmışsın çok da güzel ismi var yahu mini fiki mia lia olsa daha mı iyiydiNe koydular benn ilk gulce dedim sonra begenmediler alternatiflerini turettim ilke,gökcesonra aslina gecis yaptim
ShinSeGi ecem de cok tatli..ben hep kararliydim da etraftan cok etkilendim hala daha mudahale olunca cidden sinirleniyorum.sanki kotu bir isim koyuyoruzda
morcivertkedi alisacaklar valla sabah tekmeliyomu bebek dedi onun bi adi var gülce dedim
Ben bu konuda bir ilk olabilirim kimse olumsuz yorum yapmadı olumlu da yapmadıKararlı dur derim aynı sabah yaptıgın gibi :)
Banada ilk annem babam öykü mü öykü ne ya dedi alla alla xxx ne demek (ablamın ismi) sen onu nerden buldunda koydun dedim yok film izlemişte orda bi kadının ismiymişte bilmem ne :)
Bak dedim oluyormus demekki
İkinci isim arıyorduk herkes her isme bişey dedi Sormaktan vazgectim artık millete cünkü kırıyorlar farkında olmadan senin güzel bulduguna one ya bilmem ne diyip.
İkinci ismi kimseye söylemicez o yüzden bi ablam biliyor oda nefes alıyorum desem ay ne tatlı diyecek yapıda biri :)
Yok yok kararliyiz zatende insanlar idrak edemiyo.babasi gülcoş diyoKararlı dur derim aynı sabah yaptıgın gibi :)
Banada ilk annem babam öykü mü öykü ne ya dedi alla alla xxx ne demek (ablamın ismi) sen onu nerden buldunda koydun dedim yok film izlemişte orda bi kadının ismiymişte bilmem ne :)
Bak dedim oluyormus demekki
İkinci isim arıyorduk herkes her isme bişey dedi Sormaktan vazgectim artık millete cünkü kırıyorlar farkında olmadan senin güzel bulduguna one ya bilmem ne diyip.
İkinci ismi kimseye söylemicez o yüzden bi ablam biliyor oda nefes alıyorum desem ay ne tatlı diyecek yapıda biri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?