Takı olayı da ayrı komedi senin bebeğine takıyorlar sonra onların bebeği oluyor geri götürüp takıyorsun. Altın günü gibi bi nevi
Hahah sorma
Dügünüme gelemeyen bi arkadasım vardı dügünden bikaç ay sonra evime geldi ev hediyesini ve ceyregini verdi.
Normalde kasaya götürürüm altınları hic götürmeye gerek duymadım cünkü bi ay sonra dogum yapıcaktı verdigini aynen geri iade ettim

Yazılanları okudum da :) ikinci bebeğe hamile olan bir anne olarak paylaşmak istedim bu görseli.
İyi akşamlar :)
haha
okuduğumuz pedogoji kitaplarina benzemez çocuk yetistirmek
her cocuk bir birey kendine özel
insan yetistirmek hiç biseye benzemez
2. bebeğim surpriz yumurtam ne oyun oynayacak gardimi aldımı bekliyorum hamilelik karakteri bile değişik

Günaydin kizlarr..annemin yanina geldim..aksam isim mevzusunu acti babam "Gülce" koyacagiz dedim..Annem günce olsa yine iyi gülce nedir falan yapiyo..ilay demistim ben bir ara annem ordan esinlenmis olacakki nilay koy diye tutturdu babamda beren,beray falan dusunuyordun noldu onlar diyo..ya nesi var ismin dedim..isim kotü de ben mi farkinda degilim ?? sinirim bozuldu yani basindan beri icime sinen bir seye yorum yapilinca gicik oluyorum.herkeste soruyor bu ara adi ne diye kime soylesemm ayy gülsün insallah hepp,ayy cok güzelmis tepkileri aldim bir aileme begendiremedim simdi yarinda teyzem gelir birazda o yorum yapar,alternatif isim turetiyorlar cocugun ismi belli..

Son düzenleme:
karar verme aşamasında söylemeyip kararı verdikten sonra yan çizmiyolar mı gıcık oluyorum çok da güzel ismi var onlar da alışır zamanla

Gunaydin herkese
Kizlar ya benim aklima bir sey takildi bebegin ilk kalp atis grafigi doktorun bilgisayarinda bizim kaydimizda filan var midir yoksa anlik dinlenip kayip mi oluyor. Heyecandan o an hic aklima gelmedi ama simdi goruntusu bile olsa ani olabilir guzel seyler gordum.

Hey Allahım bi de millete laf anlatıyoruz yaa... Bırak anne baba ne beğeniyorsa koysun ben de karar verdim artık gibi. Ecem koycam çok şirin geldi bu isim bana, bakalım bizimkiler ne yorumlar yapacak bişey değil zar zor karar veriyoruz sonra isimden soğutuyorlar.

Kayda alınmaz canım okadar kayıt tutamazlar zaten önemsemezler de.
Ben geçen hafta ultrason sırasında kilosunu sormayı unuttum kalkınca sordum kilosu gelişimi iyi şimdi tam hatırlamıyorum dedi.
En fazla gelişimi ilerde yada geri gibisinden kayıt oluyordur o da belki.

Benim oğlum ninni söylendiğinde daha çok ağlıyordu hiç sevmedi ninnileri. Zaten sözleri de bir garip oluyor (“bebeğin beşiği çamdan yuvarlandı düştü damdan” nedir ya)
Varsa yoksa kırmızı balık ve arı vız vız şarkısıyla sakinleşirdi.
Gaz olup uykuya geçmekte zorlandığı anlarda buzuki orhanın müzikleri çok işe yaradı. Her kolik annenin favorisidir sanırım

Ben de oyle dusundum kismet

Yeğenim de Gülce istiyordu kardeşinin adını, ama bizim aile hiç beğenmedi, sonra çok farklı bir isim koydular
Sen içine sinen ismi koy. Biliyorum insanlar can sıkıyor ama ben önemsemiyorum.

Yeğenim de Gülce istiyordu kardeşinin adını, ama bizim aile hiç beğenmedi, sonra çok farklı bir isim koydular
Sen içine sinen ismi koy. Biliyorum insanlar can sıkıyor ama ben önemsemiyorum.
Ne koydular benn ilk gulce dedim sonra begenmediler alternatiflerini turettim ilke,gökce sonra aslina gecis yaptim

ShinSeGi ecem de cok tatli..ben hep kararliydim da etraftan cok etkilendim hala daha mudahale olunca cidden sinirleniyorum.sanki kotu bir isim koyuyoruzda
morcivertkedi alisacaklar valla sabah tekmeliyomu bebek dedi onun bi adi var gülce dedim

Kararlı dur derim aynı sabah yaptıgın gibi :)
Banada ilk annem babam öykü mü öykü ne ya dedi alla alla xxx ne demek (ablamın ismi) sen onu nerden buldunda koydun dedim yok film izlemişte orda bi kadının ismiymişte bilmem ne :)
Bak dedim oluyormus demekki
İkinci isim arıyorduk herkes her isme bişey dedi Sormaktan vazgectim artık millete cünkü kırıyorlar farkında olmadan senin güzel bulduguna one ya bilmem ne diyip.
İkinci ismi kimseye söylemicez o yüzden bi ablam biliyor oda nefes alıyorum desem ay ne tatlı diyecek yapıda biri :)

oh iyi yapmışsın çok da güzel ismi var yahu mini fiki mia lia olsa daha mı iyiydi

Ben bu konuda bir ilk olabilirim kimse olumsuz yorum yapmadı olumlu da yapmadı birkaç kişi güzel dedi o kadar
Ama ne deseler benim kararım kesindi daha ortada yokken bile eşimle uzlaşmıştık bu konuda , İpek

Yok yok kararliyiz zatende insanlar idrak edemiyo.babasi gülcoş diyo uzun zamandir oyle seviyoruz yavru kusumu zaten...aaaaa 2.ismi bize de soylemedinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…