Ben bu konuda bir ilk olabilirim kimse olumsuz yorum yapmadı olumlu da yapmadı birkaç kişi güzel dedi o kadar
Ama ne deseler benim kararım kesindi daha ortada yokken bile eşimle uzlaşmıştık bu konuda , İpek
Arkadaslarım akrabalar cevremiz cok begendi ama işte annem babam bi cıkınlık yaptı bide yakınlarımızdan bi kişi daha öykü devrimci ismi falan dedi. Ne alakaysa artık

Yok yok kararliyiz zatende insanlar idrak edemiyo.babasi gülcoş diyo uzun zamandir oyle seviyoruz yavru kusumu zaten...aaaaa 2.ismi bize de soylemedinnnn
Yeni karar verdik sayılır daha dogrusu eşim olsun dedi :)
Duru olucak inşallah
Öykü Duru :)

Merhabalar güzel eylül annelerii
Uzun zamandır yazamadım bi süre takip de edemedim inşalah herkesler iyidir

Hasta olanlara çok geçmiş olsun
Yavruşunun eşyalarını alanlar da hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla sıhhatle kullansınlar

Bi ara kayınvalideler konuşulmuş çoğu dertliymiş bu konuda bizimki de numunelik he deyip geçiyorum

Biz de isim olarak tek isim koyalım en son Ömer olsun dedik ben Türkçe bi isim istiyorum ama eşime beğendiremedim hiç birini
Ömeri de etrafa beğendiremedik

Ömer ismini cok severim cok sakin agırbaslı olurlar ismiyle yasasın

Yaniii herkesin zevki tabii ama ben de sevmiyodum yeni nesil isimler.alya mina duru kime sorsan..
Lina mina alya azra hira vs hep kuranda gecen isimler anlamlarıda cok güzel
Bende cok istedim iclerinden birini koymayı ancak eşim pek begenmedi
Yeni nesil olmayıp özlem deniz derya pelin esra zeynep ayşe vs gibi isimlerde bizim zamanımızda da sınıflarımızda coktu soyadlarıyla sesleniliyordu tek zorlukları buydu bence
Her dönemde favori isimler olup aileler onu koyuyor sadece sana özel vs olmasını istiyorsan eşinle isim soyisim vslerden birleşim falan yapıp özel bişey türetmen lazım :)

kızlar kaç kilo aldınız şimdiue kadar :)
ben fazla kilo almama rağmen yine de çok şişko oldugum için çoktan ayaklarım falan şişmeye başladı.
82 ile başlamıştım 86,5 olmuşum dün tartıldım :0 4.5 kilo almışım 27 haftada.
13 günlülk isveç diyetini uyguluycam bi 4-5 kilo ödemim gitsin bari diye, diyabeti olanlar da çok katı diyetler yapıyo o yüzden bi 13 gin dişimi sıkıp uyguluycam valla gözümü kararttım
şiştim kaldım resmen ya
sonrası da Allah kerim artık ne diyim :/

isim konusunda biz dedesine danışcaz, bizde olay biraz daha gelenelksel, o yüzden ben de eşim de fikir beyan etmiycez bakalım dedesi ne koyacak böyle de güzel bence ya, büyüklere hiç laf dedirtmemek de bana biraz fazla bencillik gibi geliyo, en azından bi önünden geçip gönüllerini bari alın vicdansızlar
biz hep öyle gördük o yüzden kendimiz düşünmedik bile hiç. büyüklerin isim vermesi de incelik bence
kimse karıştırmıyo şimdi, bana tuhaf geliyo çok demode olmadıgı sürece neden annen baban torununa isim koymasın ki

Popüler olan seylere alerjim var benim o yüzden tamamen kişisel herkesin zevki diyorum ya.. eskilere daha hayranim oldum olasi öyleydim..yapi :) tek olsun ,cok farkli olsun diye bi kaygim yoktu ama sade güzel anlamli eskilerden olsun diyordum da..

Kız doktora sormadan yapma diyet falan Allh muhafaza bebegin gelişimini etkileyebilirsin

Yani oda bi secenek tabi ama bizde yok öyle bi adet benim cocugum benim koydugum isim

Herkesin gönlüne göre olsun tabi eski harici sade güzel anlamlı bicogumuzun istedigidir herhalde :)

Herkesin gönlüne göre olsun tabi eski harici sade güzel anlamlı bicogumuzun istedigidir herhalde :)
Valla elizan diye isim duydun hanzade duydum kiza eliz mesela anlami yok el izi demek ama koyan koyuyor..herkesin dusuncesi kendi zevki ama bana göre degil yeni nesil demem o yuzden..yenilerden cok anlamli cok hos seylerde var..

Amin inşallah teyzesi ❤
Sen karar verdin mi ?
hayır hatice zeynep, hatice büşra gibi şeyler düşünüyorum ben. hatice ismini cinsiyet henüz belli değilken rüyamda görmüstüm rüyam beni cok etkilemisti. o sabah dedim eşime eğer kızımız olacaksa hatice ve yanına bi isim koyalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…