ayy yapma diyeti bence. yazık kız doğurunca yaparsın bol proteinle emzirirken bile. bende 5 kilo aldım totalde. istediğim gibi ilerliyorum :)

Peygamber efendimizin eşinin ismi
ilk iman edenlerden ne güzel

rüya da o tarz bişeydi ama inanılmaz etkilendim. hem dini boyutu, hem yaşayışı güzel bi isim baya alıştım şimdiden hepimizin minikleri ismiyle yaşasın
Ay ne güzel ya
Banada kızımın ismi malum olmuştu karnımı severken öykü diye seslenirken bulmustum kendimi :)
İsimlerini cagırıyorlar demekki :)
Aminn inşallah saglık ve sıhhatle gelsinler

Ay ne güzel ya
Banada kızımın ismi malum olmuştu karnımı severken öykü diye seslenirken bulmustum kendimi :)
İsimlerini cagırıyorlar demekki :)
Aminn inşallah saglık ve sıhhatle gelsinler ❤
onları ismini belirliyor sanki dimi valla en güzeli kararsızlıkta kalmadan içine sinen bi ismini söylüyosun en başından. kararsızlık çok kötü

onları ismini belirliyor sanki dimi valla en güzeli kararsızlıkta kalmadan içine sinen bi ismini söylüyosun en başından. kararsızlık çok kötü
Ay kesinlikle öyle
İkinci isim icin resmen interneti talan ettim
En son nil olsun nil ismi cok güzel vs vs dedim eşimde dalga gecmek icin aman anlamı neki sanki anlamlı gibi bi tepki verirken duru saf temiz su vs dedim tamam Duru olsun dedi
Nasıl yani falan derken aslında güzelde bi isim neden olmasına bagladık olayı

yani aslında 2. isim adayının anlamından isim çıktı he ama ben çok sevdim çok tatlı geldi bana

Teyzem geldi Linda ismiyle ,tam tahmin ettigim gibi adi belli valla dedim.. neyse kizlar müslin aldim simdi 1er metre toplamda 35 tl eger kenarlarini gecebilirseniz uyguna geliyo..birinin katini ayiricam digerini katli diktircem 3 muslin oldu,puset ortusu,kusmuk bezleride cikmis olcak hazirda almistim yeteeer

Eklentiler

• 20190615_163538.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 37
Emzirme önlüğüde yapabilirsin

Canım sen daha iyi bilirsin ama doktoruna danışmadan o tarz diyetler yapma derim. Gerçi içeriği hakkında bilgim yok ama o diyetin. Karbonhidratı ve tuzu minimuma çek hatta tuzu tamamen kes şişlikler azalıyor. Ben de erkenden şişmeye başladım doktorum tuzu yasakladı, protein ağırlıklı beslen dedi o balon gibi şişlik gitti hafif bir şişlik kaldı

Merhaba herkese. Biz bugün doktora gittik. Ultrasonla bu sefer çok net yüzünü görebildik. Kafa haftasıyla uyumlu. Bacak boyu biraz geri. Karın çevresi yaklaşık 12 gün geri. Maalesef kilolu bebek doğuramıyorum sanırım. Doktor sıkıntı etme dedi ama benim moralim yerlerde.

Biliyorsundur belki benim bebegi besleyen iki damarımda centik var doktorum kilosu geri olabilir ama kiloya değil saglıgına odaklanıcaz dedi
Bence kilolu dogup seker hastalıgı riski tasıyacagına kilosu düşük olup sonradan yakalasın yasıtlarını daha iyi :)
O yüzden az kilolu diye üzülme bence saglıklı olsunda kilo ömrü hayatı boyunca problemi olacak zaten her insan gibi :)

Haklısın tabi. Bu sefer farklı olur diye düşündüm açıkcası. Ama bu kızım da aynı ablası gibi minyon olacak belli ki. Sağlıklı olsunlar da...

Haklısın tabi. Bu sefer farklı olur diye düşündüm açıkcası. Ama bu kızım da aynı ablası gibi minyon olacak belli ki. Sağlıklı olsunlar da...
Kızda minyon iyidir ya sempatik oluyorlar can sıktıgına değmez :) başka dert vermesin Rabbim kilo al ver bak nelerle ugrasıyoruz :)

@Plm123 canim muslin ortulerini kaca kac kestirmistin ? Hazir annemdeyken halledeyim :)
Ben de bayramda anneme yaptırdım
Çift en aldık müslünleri 1x1 den 2 tane tek kat diktik
120x120 den çift kat yaptık o baya kalın oldu kış için bize iyi olur
artanları da ağız mendili üçgen çıtçıtlı çift katlı önlük yaptık

Benimde kizim da karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu haftasına göre 1 hafta geri kilosu, boyu iyiydi. Hep minyon gitti hala zayıf sağlıklı olsunda yeterki, olabiliyor yani belki açığı kapatır sizin belli olmaz daha var ama açık devam ederse takip edilir ben renkli doplere girmiştim sanirim bebeği besleyen damarlara bakilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…