Evet. Ben de ilk kızımda defalarca ayrıntılı ultrasona girmiştim. Hatta şu anda aynı doktorların takibindeyim. 36 haftada 1800 doğmuştu. Bu farklı olur diye düşündüm. Hatta 3 hafta önceki randevumda böyle bir sıkıntı yoktu. Hayal kırıklığı oldu biraz. Ama toparlarız inşallah.Benimde kizim da karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu haftasına göre 1 hafta geri kilosu, boyu iyiydi. Hep minyon gitti hala zayıf sağlıklı olsunda yeterki, olabiliyor yani belki açığı kapatır sizin belli olmaz daha var ama açık devam ederse takip edilir ben renkli doplere girmiştim sanirim bebeği besleyen damarlara bakilmisti
Ohh elinize saglikBen de bayramda anneme yaptırdım
Çift en aldık müslünleri 1x1 den 2 tane tek kat diktik
120x120 den çift kat yaptık o baya kalın oldu kış için bize iyi olur
artanları da ağız mendili üçgen çıtçıtlı çift katlı önlük yaptık
Benım kızım da DuruYeni karar verdik sayılır daha dogrusu eşim olsun dedi :)
Duru olucak inşallah
Öykü Duru :)
Bence güzel emek var sonuçta ama tek başına sade kalır. Belki yanına bişey koyarsan göze batmaz benim fikrim başka hediyelerinde olursa hani9Kizlar cok mu basit olmus.. ? Magnet olarak yapicam ama verilir mi ? Devam edeyim mi birakyim mi
Ne olabilir kiBence güzel emek var sonuçta ama tek başına sade kalır. Belki yanına bişey koyarsan göze batmaz benim fikrim başka hediyelerinde olursa hani9
Hayir tamamen bağımsız bi hediye yani. Örnek ilk akla gelen magnet ne biliyim anahtarlık vs vs.. Bu da ek hediye olmuş olabilir. Tek başına tamamen sade kalır benim fikrim istersen de hic devam etme direk bişey sipariş et bilemeidm.. Senin gönlüne sinen önemliNe olabilir kicikolata falan ? Yazisini cikarticam kurdaleyle daha suslemedim yanaklarini falaan ama basit gibi geldi sayfada yapili olanlari cok begenmistim halbuki
Evet klasik ama lavanta keseleri daha hos ,şık sankiHayir tamamen bağımsız bi hediye yani. Örnek ilk akla gelen magnet ne biliyim anahtarlık vs vs.. Bu da ek hediye olmuş olabilir. Tek başına tamamen sade kalır benim fikrim istersen de hic devam etme direk bişey sipariş et bilemeidm.. Senin gönlüne sinen önemli
Ayyy ne tatlı bide aynı gün doguyorlarmısBenım kızım da Durubizde yanına bişey arıyoruz
Ömer ismini cok severim cok sakin agırbaslı olurlar ismiyle yasasın
Aslında kiloyu iyi almışsın , kilolu başladığın içim sana fazla geliyor sanırım. Ama bu sıcaklarda gerçekten zorluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 6 kilo aldım yavaş yavaş alıyorum 47 ile başladım 53 oldum vücudun güç toplaması lazım o yüzden yemeğimden kısmıyorum ama çabuk doyuyorum alışmışım az yemeyekızlar kaç kilo aldınız şimdiue kadar :)
ben fazla kilo almama rağmen yine de çok şişko oldugum için çoktan ayaklarım falan şişmeye başladı.
82 ile başlamıştım 86,5 olmuşum dün tartıldım :0 4.5 kilo almışım 27 haftada.
13 günlülk isveç diyetini uyguluycam bi 4-5 kilo ödemim gitsin bari diye, diyabeti olanlar da çok katı diyetler yapıyo o yüzden bi 13 gin dişimi sıkıp uyguluycam valla gözümü kararttım
şiştim kaldım resmen ya
sonrası da Allah kerim artık ne diyim :/
Yani oda bi secenek tabi ama bizde yok öyle bi adet benim cocugum benim koydugum isim
Suanda su durumdayız
Koridor tarumar
Biraz protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış ama daha doğuma var arayı kapatırsın benceMerhaba herkese. Biz bugün doktora gittik. Ultrasonla bu sefer çok net yüzünü görebildik. Kafa haftasıyla uyumlu. Bacak boyu biraz geri. Karın çevresi yaklaşık 12 gün geri. Maalesef kilolu bebek doğuramıyorum sanırım. Doktor sıkıntı etme dedi ama benim moralim yerlerde.
Çok tatlılar benceKizlar cok mu basit olmus.. ? Magnet olarak yapicam ama verilir mi ? Devam edeyim mi birakyim mi
Kızlar bugün Eminönü’ne gittim aslında bir çok ihtiyacımı internetten tedarik edeceğim ama kayınvalide ve görümce çıkmak istedi bende gidip bakayım dedim neler varayy iyi ki gitmişim aman Allahım nasıl güzel şeyler var bazı dükkanlar mağazalar ekstra kaliteli ve güzel takımlar var bayıldık şimdi onlarla aşk yaşıyorum yarında mobilya siparişi vereceğiz inşallah
Evet. Ben de ilk kızımda defalarca ayrıntılı ultrasona girmiştim. Hatta şu anda aynı doktorların takibindeyim. 36 haftada 1800 doğmuştu. Bu farklı olur diye düşündüm. Hatta 3 hafta önceki randevumda böyle bir sıkıntı yoktu. Hayal kırıklığı oldu biraz. Ama toparlarız inşallah.
Senin damarlarda bir sıkıntı var mıydı? Bir de küvöze girdi mi kızın? Erken doğum sebebi neydi? Bende gelişim durunca almaya karar vermişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?