Evet. Ben de ilk kızımda defalarca ayrıntılı ultrasona girmiştim. Hatta şu anda aynı doktorların takibindeyim. 36 haftada 1800 doğmuştu. Bu farklı olur diye düşündüm. Hatta 3 hafta önceki randevumda böyle bir sıkıntı yoktu. Hayal kırıklığı oldu biraz. Ama toparlarız inşallah.
Senin damarlarda bir sıkıntı var mıydı? Bir de küvöze girdi mi kızın? Erken doğum sebebi neydi? Bende gelişim durunca almaya karar vermişlerdi.

Ohh elinize saglik iyi oluyomus en cok kullanilan sey diyorlar. saglikla kullansinlaaar

Kizlar cok mu basit olmus.. ? Magnet olarak yapicam ama verilir mi ? Devam edeyim mi birakyim mi
Bence güzel emek var sonuçta ama tek başına sade kalır. Belki yanına bişey koyarsan göze batmaz benim fikrim başka hediyelerinde olursa hani9

Bence güzel emek var sonuçta ama tek başına sade kalır. Belki yanına bişey koyarsan göze batmaz benim fikrim başka hediyelerinde olursa hani9
Ne olabilir ki cikolata falan ? Yazisini cikarticam kurdaleyle daha suslemedim yanaklarini falaan ama basit gibi geldi sayfada yapili olanlari cok begenmistim halbuki

Ne olabilir ki cikolata falan ? Yazisini cikarticam kurdaleyle daha suslemedim yanaklarini falaan ama basit gibi geldi sayfada yapili olanlari cok begenmistim halbuki
Hayir tamamen bağımsız bi hediye yani. Örnek ilk akla gelen magnet ne biliyim anahtarlık vs vs.. Bu da ek hediye olmuş olabilir. Tek başına tamamen sade kalır benim fikrim istersen de hic devam etme direk bişey sipariş et bilemeidm.. Senin gönlüne sinen önemli

Evet klasik ama lavanta keseleri daha hos ,şık sanki bunu beceremedim

Aslında kiloyu iyi almışsın , kilolu başladığın içim sana fazla geliyor sanırım. Ama bu sıcaklarda gerçekten zorluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 6 kilo aldım yavaş yavaş alıyorum 47 ile başladım 53 oldum vücudun güç toplaması lazım o yüzden yemeğimden kısmıyorum ama çabuk doyuyorum alışmışım az yemeye

Ben 69 ile hamile kaldim şu an 75 im.Zamanında çok yaptım İsveç diyet karbonhidrat diyeti 50lere kadar düştüm fakat ondan sonra en ufak açlık hissettiğimde elim ayağım titrer oldu,yıl içinde çok fazla grip olmaya başladım.Bu diyetler normal zamanda bile zararlı,değilki bebek varken daha da zararlı Allah korusun.Bu diyetler yerine gereksiz şeker tuz kesilip bol su icilirse daha rahat edilir

Son düzenleme:
Yani oda bi secenek tabi ama bizde yok öyle bi adet benim cocugum benim koydugum isim
Happymomy geleneğiniz varsa kişiye normal görünüyor , bizde de öyle bir gelenek yok. Olsa da müsade etmem diye düşünüyorum hele içime sinmezse asla herkes zamanında çocuğuna ismini koymuş bence bu hevesi anne babaya bırakmalılar

Biraz protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış ama daha doğuma var arayı kapatırsın bence

Kızlar bugün Eminönü’ne gittim aslında bir çok ihtiyacımı internetten tedarik edeceğim ama kayınvalide ve görümce çıkmak istedi bende gidip bakayım dedim neler var ayy iyi ki gitmişim aman Allahım nasıl güzel şeyler var bazı dükkanlar mağazalar ekstra kaliteli ve güzel takımlar var bayıldık şimdi onlarla aşk yaşıyorum yarında mobilya siparişi vereceğiz inşallah

Nerelere baktınız canım. Bu hafta ben de bir gidicem insallah

Benim sanki stresten oldu doğumum tabi bilmiyorum genede farklı bir doktora gitmiştim, bebeğin karın çevresi 3 hafta geri beni öyle korkuttuki heran hersey olabilir gibisinden apar topar ciğer geliştirici falan vuruldum sonra korkudan sürekli farklı doktorlara gittim perinatolog 1 hafta fark dedi digerleride,tabi ben Hic rahat edemedim çok zor elde edilen bir bebekti bide, damarlarda bir sorunda yoktu. En son eşimle pikniğe gidecektik önce farklı bir doktora daha gideyim dedim muayene oldum o doktora sorun değil her bebek 4 kilo doğmuyor benim kiziminda karın çevresi 5 hafta geriydi zayıf doğdu dedi beni rahatlattı ama nst de Şancı cikti defalarca serum verdiler ama sanci yükselmeye devam etti ertesi gün açılmada olunca doğuma alındım. Yanı pikniğe diye gideceğim gun doğumum baslamis haberim yok.2200, 47.5 cm doğdu kuvezede girmedi kuzum hastane çıkışımız 1950 kg minicikti hala çok zayıf

Senin icinde erken değişebilir daha , eski kasar, muz yesil mercimek kilo aldiriyomus bebege aklında olsun. Şimdi nasıl kizim hala minyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…