Hadi hayirli olsun bizle de paylas

Kızlar bizim dolap, park yatak, tüm kiyafetler, bebek arabası bezi ıslak mendili ana kucağı flan hazır, ekstra olarak halı avize ve storunda da karar kıldım. Bunları oda da görmek kaldı geriye bildiğiniz sona yaklaşıyoruzzz o eşyalarını dolabina yerlestirmek icin sabirsizlaniyorum

Resmen 2 ay kaldi..kurban bayraminda gelirim falan dedimde sonra dusundum resmen dogurabilirim sona dogru dedim acaipte tirsiyorum bir yandan ciksinda istiyorum

Aynen 3 cocugumuda yanimda yatagimda buyuttum arada bunaldigim oldu ama hepsi bir donem ve hic aman 3 gun aglar alisir yapamadim hele ilk cocukta goreceksiniz yemek bile yiyemiyor insan ayy agladi kiyamiyor insan ben de uyku egitimini yanlis buluyorum zaten cocuk bir sistem olusturuyor disariya cikmiyor kimisi kimisi misafir cagirmiyor 9 da uyku saati diye ben hicbirine uymadim ve sacma buldum evlat bu ya robot mu

Kızlar ebebekte babyjem banyo ürünlerinde indirim var. Küvetler 25, kova 10₺, maşrapa 2,5₺
Ben ilk oğlumda kullandım , hala uzun süreli keyif banyolarında kullanıyoruz. İlk günkü gibi sağlam

Bir de aventin bazı ürünlerinde var. Yıl içinde en fazla indirimi %28 olur o da Şubat ayında. Onun dışında %20-25 tir genelde

Emzirirken ozellikle gece emmeleri her gun uyan 2 saatte bir odasina git emzir cik cok zir geliyor en son yatakta aramizda yandan meme vererek emzirdim hep ben hatta kardesimin esine de dedim bosuna oda yapmayin emen cocuk gitmiyor anneyke farkli bir bag oluyor arada onlar da once odadaki buyuk besigi odalarina aldilar sonra da bebegi aralarina :) bebek isi hayaller hayatlar oluyor genelde bebek bize uyacak diyo insan ama bayagi da bebege gore yasiyor insan kizlarim aramizda yatti oglum kendi yataginda kizlarim asiri emdi oglum doyunca birakti hepsinin fitrati ayri oluyor Allah gazsiz huzurlu uykuyu seven saglikli sakin bebek versin hepimize ilk 5 ay kolik olan bir bebegi mesela odasini birak aranizda bile yatiramiyorsun salliyorsun battaniyede hatta ip gerip cingene salincagi yapip yatiriyosun yeter ki uysun diye onceden konusmamak lazim gercekten de bilmiyor insan basa gelecegi

Ayy herkesin bir yorumu var isim konusunda annemde karisiyor her duyan birsey diyor insan ister istemez etkileniyor ama yine de bildigimi okuyorum son anda ben onlar kendi istedigi isimleri koymuslar kimseyi karistirmamislar bana da karismasinlar 9 ay tasi dogur baba bile cok mudahale etmeli bence anne koymali

Gulce cok guzel pozitif bir isim hem gulmeyi hem gulu hatirlatiyor bence icine sineni koy

Kızımın boyu uzun. Kilosu boyuna göre az. İştahsız ve çok yemek seçen bir çocuk. Anne baba olarak iriyiz. O yüzden de biraz tuhaf duruyor. Demek ki çocuklarımız zayıf olacak. Yapacak birşey yok. Tek korkum daha da geriler mi. Doğum çok mu erken olur. İnsan ister istemez düşünüyor. Hayırlısı...

Soylediginiz diyetin icerigini bilmiyorum ama bence diyetisyen esliginde diyet yapsaniz en dogrusu. O sansiniz yoksa bile çok sıkı sert bir diyet önermem. Az az sık sık yiyin karbonhidrat azaltın bol su için sebze meyve ağırlıklı yiyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…