2.sinin tatliligi hepsi cok guzeller saglikla buyusun icinde,giydikce mutlu olsun bende minimouselu takimlar aldim disneyin allahimmm miniciklerr sapkasi var elim kadar yok

Yaaa çok tatlıı. Tulumlara bayıldım. Kız çocuğunu giydirmek ne kadar zevkli oluyor ya. Plasenta previa nedeniyle 3.çocuk düşüncesini sildim kafamdan ama bunları görünce çok beklemem gibime geliyor

Canim kilolu bebek demek saglimli bebek demek degil. Bsnim doktorum oyle soyledi. Anneler kilolu bebek ister ama saglikli olan o degil dedi. Normal kiloda olsun saglikli olsun yeter. 3 ile 3.5 arasi normal kilo zaten. Kilolu bebek dogum acisindan da riskli. Dogumda kanala sıkışabiliyor oksijensiz kalabiliyor. Her turlu riskli. Omuz cikiklari yasanabiliyor. Sen icini ferah tut.

Öyle tabi. Ama ben 2.5 kiloyu bulsa razıyım. Benim hamileliklerim kilo bakımından biraz sıkıntılı geçiyor. İlk kızım da beslenemiyordu. Bu farklı olur diye inanmıştım. Bakalım. Önümüzde biraz vakit var. Biraz kilo aldıran gıdalara yükleneceğim.

Canım bol proteine yüklen et, balık, tavuk, yoğurt, süt, yumurta,kuru baklagiller, ceviz, badem, fındık ve meyve aslında doktorun onay verse bi de coraspirin tarzı bir kan sulandırıcı da kullansan bebeğe giden kan akımı da artar. Herşeyi yapmana rağmen yine de minyon olursa hiiiç canını sıkma genetik faktörü de var ve ona yapacak bişey yok, sağlıklı olsun yeter.

2.sinin tatliligi hepsi cok guzeller saglikla buyusun icinde,giydikce mutlu olsun bende minimouselu takimlar aldim disneyin allahimmm miniciklerr sapkasi var elim kadar yok
İnşallah hepsi sağlıkla büyüsün
Kızlar ben hepsburadadan eşimle eksik alışverişi yaptık en uygun orda braun 400 ateş ölçer , mustela yeni doğan seti , unibaby yeni doğam ıslak mendil çoklu paket , chicco tarak gırda seti, tırnak makası seti , göğüs pedi , otribaby burun aspiratörü be yedek ucu , Philips avent emzik , biberon fırçasını ordan aldım
Eksikler baya azaldı

Ohh baya tamamlamışsın ne güzel annesi güle güle kullanın

Hergun muz ye. Et turu agirlikli beslen. Bol su ic. Kilo almaktan korkmadan ye. Ben kizdayken karpuz ve dondurma cok yemistim. Ama simdi az yemeye calisiyorum. Doktorum ekmek ve karpuzu azalt yesil meyveler ye dedi.

Ben de eksikleri temmuz ayinda tamamlamayi planliyorum. Kilo durumu biraz belli olsun. Kucuk alirim giyemez buyuk alirim bebek kucuk olur ustunden dokulur diye kiyafet alışverişini erteledim.
Islak mendil, biberon ve biberon fircasi, emzik kutusu, gibi seyleri bu ay tamamlarim insallah. Şampuanini da temmuz sonu alirim. Pisik kremi bebe yagi gibi seyler almayacagim. Zeytinyagi kullanacagim. O yuzden bakim urunu sadece sampuan yetecek bize.

yesilus
canım sana bişey danışcam
ben şimdi çalışıyorum sadece akşam üzerileri yürüyüş yapabiliyorum ama onbin adıma zor ulaşıyom
Geçen gün bi kız doğum yapmıştı gebelik platesine gitmiş cok kolay doğurdum dedi çok özendim kızcağıza çok güzel anlattı doğum hikayesini

Şimdi 28 haftalığım yürüyüş dışında bişey yapmadım önceden de spor geçmişim yok böyle plates yoga gibi bişeye başlasam yapabilir miyim hafta olarak geç kalmış sayılmayız dimi

Bi de Gebelik platesiyle yogası arasında ne fark var tam bilmiyorum
Sanki plates çok zor gibi
Yoga hakkında da bi fikrim yok
Beni aydınlatabilirsen çok sevinirimm

kaşar peynir okumuştum ve ben gerçekten çok kaşar yerim kızım kilolu doğmuştu dene istersen tabi eski kaşar yiyeceksin...

Ben 10 bin adım yürüdüğüm gün canım çıkmıştı , dün Eminönü’ne gittim 8bin 500 adım ortalama yürümüşüm ama ayaklarım yandı varis ve sıcaktan Pilatese hamilelikten 1 sene önce gittim tüm kasları çalıştırıyor Kadınlar içinen mükemmel sporama hamilelik pilatesi daima spor hayatı olan Kadınlar yapmalı bence , ben çocuk doğduktan bir süre sonra tekrar gideceğin benim için fizik tedavi gibi ama yoga tam anlamıyla hamileler için hem meditasyon hem yavaşlarken omurdan el bileklerine kadar çalıştıran bir spor inanılma rahatlatıcı , ağır hareketler olmadığı için istediğin zaman başlayabilirsin ben 3 aydın sonra başladım 20 ders gittim bir 10 ders için daha anlaştım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…