Dün gece iki kere dizden aşağım kilitlendi
İnanılmaz bir agrı ve hareket edememeyle gece basbas bagrındım resmen dün kendimi cok yordum sabahtan geceye kadar ondan oldu sanırım
Hala daha dizimin arkasındaki kaslarım agrıyor
Doktor daha önce spazm gecirdigin icin buscopan vermişti ondan icicem magnezyum da normalde bir iciyorum iki aldım bugun kramp olursa kullanabilirsin demişti
Baska tavsiyesi olan var mı kilitlenme,kas agrısı veya krampa

Canîm benimde belim kilitleniyor bazen cok yordugumda kendimi yat dinlen bir de sicak su torbasi iyi geliyordu belime koyunca kaslar gevsiyor..fazla sicak yapmazsın..yasayan bilir cok kotu kilitlenme olayi agliyordum ben uzun zamandir olmuyor ama magnezyumu almayayim hemen bir yerlerime agri batiyor.. cok gecmis olsun

Kızlar su gibi akıntınız oluyor mu
Gün asiri oluyor ve afedersiniz ama akintida kotu bir koku sizde de var mi hergun dus aliyorum ama kendimden tiksinmeme sebep yani..akintim olurdu ama koku beni benden aliyo o bolgeye temizleme jeli falanda onermiyorlar paso suda durasim var

Soguk kompres yapıcaktık sıcak iyi geliyorsa sıcak yapalım
Magnezyum gece bu kitlenme olmadan öncede almıstım sabaha karsı olunca bi tane daha aldım muz falanda yedim kitlenme daha olmadı hic ama kas agrısı devam ediyor
Cok sagol

Canım senin magnezyumun değişmişti sanırım . Ben solgar ile osteocarei kıyasladım ama değerleri yarı yarıya nerdeyse. O yüzden ben yine osteocare aldım korkumdan çünkü benim hiç kasılma yaşamam lazım. Üstelik sabah akşam içiyorum osteocareden.
Onun dışında Bol bol yoğurt ve salata yemeye çalış. Ağrılara iyi geliyor.
Ben kalsiyum tüketemediğimde hemen çatı ağrım oluyor. Calsimax-d diye bir ilaç var ondan da alıyorum arada .

Baskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.

Bende cok oluyor o kasilma kramp. Esumi uyandirip ovduruyorum. Kendim de kramp girdigi an ayak parmaklarimi elimle tutup bacagimi uzatip parmaklari ustten kendime dogru cekiyorum. Daha cabuk aciliyor. Bazen gecede 2 -3 defa oluyor, genellikle sabaha karsi.
Meden suyu ve muz oneriyorlar. Ben maden suyu icmeye ara verince sıklaştı. Nagnezyum da icmedim 3 gundur ve savaha karsi 2 defa girdi kramp bacagima.

Dualarım sizinle. Inş ailecek hakkinizda hayırlısı olsun

Sıcak uygulama gebe birinde ters etki edebilir (rahim agzinda açılma yapabilir yanlış bilmiyorsam) önermem kendi adima

Buscopan karin ici organlardaki spazmlar icindir. bacaktaki spazmlara etki etmez ve gebelerde mecburi haller dışında da önerilmiyor. Boşuna kullanmayın derim. Doktorunuza danışın bence. Gecmis olsun

Ayy canim Allah yardimciniz olsun. Hic kendine stres yapma. Herseyinden az az alirsiniz. Zor bir durum ama hic belli olmaz belki daha iyi bir is denk gelir. Senin esin yurt disinda mi calisiyordu sehir disindamiydi.
Kendini uzup stres yapma. Bebek nasibiyle gelir. Esine de destek ol. Hic neyapacagiz deyip ustune gitme.

Sıcak uygulama gebe birinde ters etki edebilir (rahim agzinda açılma yapabilir yanlış bilmiyorsam) önermem kendi adima
Evet sicak dus bile onermiyorlar. Benim tup bebek tedavilerimde transfer sonrasi ilik su ile dus al, sıcak su ile yikanma demislerdi ikinde de.

Hiç korkma sabret kesin büyük bi müjdeniz olacak, hem hiç bisey alamazsan mutlaka kimde ne fazlaysa destek olur sana şahsım adına söyliyim daha dorusu. Allahın nasip ettifi yavrun ortada kalmaz hiç korkma eğer öyle bişey olursa bi şekilde eksikler giderilir sabret

Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi kapılar açılır her şeyde bir hayır var.Bebisler de kısmetiyle gelir hem.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…