Allah yardımcınız olsun canım. Benim eşimde uzun zamandır işsiz. Sen sakın stres yapma bi şekilde herşey yoluna girer.

Vitamin ilacını midem bulandı içemedim magnezyum ona keza onu da içemedim.Demir ara sıra..Ama çok şükür aman aman bir sıkıntım olmadı sadece halsizlik ve mide yanması.Benim şimdiye kadar daha çok ruhsal dalgalanmalarim çok oldu herkesi değişik etkiliyor hamilelik.Çok şükür şu an iyiyim ama özellikle geçen 2 ay ömrümden ömür gitti anksiyete sebebiyle.
Allah rahatça sağlıkla kucağımıza almamızı naşıp etsin bebelerimizi

Bebek kısmetiyle gelir derler onunda vardır kısmeti belki daha mutlu olacağı bir iş bulur kısa zamanda

İlave magnezyum için maden suyu muz tüket
Kalsiyum eksikliği de yapıyırmuş yoğurdunu arttır biraz çok geçmiş olsun canim
Gün asiri oluyor ve afedersiniz ama akintida kotu bir koku sizde de var mi hergun dus aliyorum ama kendimden tiksinmeme sebep yani..akintim olurdu ama koku beni benden aliyo o bolgeye temizleme jeli falanda onermiyorlar paso suda durasim var
Benim de gün için 4-5 defa oluyor ıslak olduğu için sürekli değiştirmek gerekiyor bazen sinirlerimi bozuyor artık şu akıntı
Ederiz tabi Allah yardım eder bebek zaten bereketiyle gelir üzülmeyin siz
Benim eşimde üç aydır işsiz ben çalışıyorum çok şükür ama evi ancak döndürüyoruz
Eşimin ailesinin durumu iyi aslında ama daha şimdiye kadar bir mendil bile almadılar bebek doğduktan sonra da almayacaklar biliyorum

Ben de listemi kıstım 2 tane yazdıysam 1 taneye çevirdim bazı acil olmayan şeyleri sildim anakucağı gibi çok şükür özellikle ablam çok yardım etti arkadaşlarımdan gönderen oldu bi baktım çoğu şey hallolmuş listede almadığım çok az şey kalmış

Bebeğin bereketi başka oluyor bi bakıyorsun hallolmuş üzülmeyin inş birbirinize destek olun geçecek bu günler

Gün asiri oluyor ve afedersiniz ama akintida kotu bir koku sizde de var mi hergun dus aliyorum ama kendimden tiksinmeme sebep yani..akintim olurdu ama koku beni benden aliyo o bolgeye temizleme jeli falanda onermiyorlar paso suda durasim var
Akıntıda koku olması enfeksiyon belirtisi. Ölü balık kokusu gibidir. Çok gecikmeden doktoruna bildir canım. Kültür Tahlil yaptırır, enfeksiyon varsa eğer tek doz antibiyotik verir. İhmal etme sakın
Normal akıntı kokmaz.

Daha yeni baktik sayilir idrarda enfeksiyon var demedi sadece bol su ic demisti..bu randevuda sorayim tekrar..herkesin ayni zannediyodum ben cunku kadinlarda hic bitmiyo bu enfeksiyon olayi sagol canim

çok geçmiş olsun
2 adet maden suyu içiyorum gunde geçen gun icmemistim halıda oturdum biraz ayağım adeta yamuldu hemen içtim
sen kan sulandırıcı da alıyorsun diye biliyorum
limonlu açık çay iyi geliyor bana...

Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan seni bulsun INŞAALLAH

Dualarım sizinle. Inş ailecek hakkinizda hayırlısı olsun
Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi kapılar açılır her şeyde bir hayır var.Bebisler de kısmetiyle gelir hem.
Bebek kısmetiyle gelir derler onunda vardır kısmeti belki daha mutlu olacağı bir iş bulur kısa zamanda
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan seni bulsun INŞAALLAH

Hepinize çook teşekkür ederim destekleriniz için Allahım hayırlı kapılar acsın tüm işsizlere insallah Mesajlarinizla cok duygulandim

Daha yeni baktik sayilir idrarda enfeksiyon var demedi sadece bol su ic demisti..bu randevuda sorayim tekrar..herkesin ayni zannediyodum ben cunku kadinlarda hic bitmiyo bu enfeksiyon olayi sagol canim

İdrarda enfeksiyon olması farklı bir durum, vajinal enfeksiyon farklı. İdrardan bakılmıyor. Vajinal ultrasonla bakılıyor maalesef Geçmiş olsun.

SurpriseLove her zorlugun sonu cidden güzelli oluyor.Rabbimin cidden bir bildigi oluyor..hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim bir sabah ezaninda ertesi gün isten cikartilmistim 1hafta sonra evimin dibinde is buldum 1 hafta sonrada hamile kaldigimi ögrendim..eger o halde eski isim olsaydi sabah ezaninda yollara dusecektim..esim ayni sekilde özel sektörde helak oluyordu, devlete girmesini,mulakatlari tam 9 ay bekledik..yeni evliydik,yeni sehirde,ikimizde issizdik o dönemde.. simdi maddi manevi ferahladik..hepimiz belli sinavlardan geciyoruz belli dönemlerde..emin ol daha güzeli olacagindan belk surec zorlu geciyor bir seylerden ödün veriyorsn ama sonu güzel oluyor..mesela biz baskasi olsa depresyona girerdi 9 ay bir kez bile tartismadan nasil atlattik diyip gülüsüyoruz..tez zamanda feraha erin insallah..Bebisiniz acsin kapilari size..

İdrarda enfeksiyon olması farklı bir durum, vajinal enfeksiyon farklı. İdrardan bakılmıyor. Vajinal ultrasonla bakılıyor maalesef Geçmiş olsun.
Aa ben anlasilir diye dusundum idrardan korktum simdiii insallah yoktur bir sey..cok dikkat ediyorum temizlige sıksık camasir degistiriyrum vs.iliski desen yok ..neden oluyor ki

Amiin inşallah çok teşekkür ederim her serde bir hayir vardir insan yasarken icindeyken cok zorlaniyor uzulmemek elde olmuyor Allah herkesin zorunu kolay kılsın ve daha beterleriyle bizleri sinamasin insallahhh

Aa ben anlasilir diye dusundum idrardan korktum simdiii insallah yoktur bir sey..cok dikkat ediyorum temizlige sıksık camasir degistiriyrum vs.iliski desen yok ..neden oluyor ki

Genelde gebelikde olan bir durum, vajinal fitil veriyor Dr. hemen geçiyıor. Ben geçen ay kullandım donoxyl diye fitil. Benim havuzdan oldu sanırım sulu akıntı başlamıştı çok yoğun. Nemli kalınca falan da oluyor.

Cok tesekkur ederim ☺ size de gecmis olsun

Slm kızlar nasılsınız? Biz 25+5 olduk şükür. Yavaş yavaş alışverişe başlayacağım. Babynest alan daha önceki bebeğinde kullananlar oldu mu? Memnun kaldınız mi? Nereden güvenilir bir şekilde alabilirim?

Babynestt almadım canımda, bende bu kızçemde puset örtüsü çarşafı ve emzirme önlüğü diktiriyorum

Bence vücut kendi yapıyordur , hergün düzenli akıntı oluyor bende de fakat koku bahsettiğiniz kadar yoğun değil detaylı yaklaşıp bakarsam fln tabi sevimsiz bir koku var

Ben almadım ama ablam verdi o memnun kalmış internetten buldum ekledim yorumlarını bi oku istersen

Eklentiler

• 4A08B86C-7933-4147-BB69-5731F27AD4F6.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…