Allah yardımcınız olsun canım. Benim eşimde uzun zamandır işsiz. Sen sakın stres yapma bi şekilde herşey yoluna girer.Baskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.
Bebek kısmetiyle gelir derler onunda vardır kısmeti belki daha mutlu olacağı bir iş bulur kısa zamandaBaskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.
İlave magnezyum için maden suyu muz tüketDün gece iki kere dizden aşağım kilitlendi
İnanılmaz bir agrı ve hareket edememeyle gece basbas bagrındım resmen dün kendimi cok yordum sabahtan geceye kadar ondan oldu sanırım
Hala daha dizimin arkasındaki kaslarım agrıyor
Doktor daha önce spazm gecirdigin icin buscopan vermişti ondan icicem magnezyum da normalde bir iciyorum iki aldım bugun kramp olursa kullanabilirsin demişti
Baska tavsiyesi olan var mı kilitlenme,kas agrısı veya krampa
Benim de gün için 4-5 defa oluyor ıslak olduğu için sürekli değiştirmek gerekiyor bazen sinirlerimi bozuyor artık şu akıntıGün asiri oluyor ve afedersiniz ama akintida kotu bir koku sizde de var mi hergun dus aliyorum ama kendimden tiksinmeme sebep yani..akintim olurdu ama koku beni benden aliyo o bolgeye temizleme jeli falanda onermiyorlar paso suda durasim var
Ederiz tabi Allah yardım eder bebek zaten bereketiyle gelir üzülmeyin sizBaskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.
Akıntıda koku olması enfeksiyon belirtisi. Ölü balık kokusu gibidir. Çok gecikmeden doktoruna bildir canım. Kültür Tahlil yaptırır, enfeksiyon varsa eğer tek doz antibiyotik verir. İhmal etme sakınGün asiri oluyor ve afedersiniz ama akintida kotu bir koku sizde de var mi hergun dus aliyorum ama kendimden tiksinmeme sebep yani..akintim olurdu ama koku beni benden aliyo o bolgeye temizleme jeli falanda onermiyorlar paso suda durasim var
Daha yeni baktik sayilir idrarda enfeksiyon var demedi sadece bol su ic demisti..bu randevuda sorayim tekrar..herkesin ayni zannediyodum ben cunku kadinlarda hic bitmiyo bu enfeksiyon olayiAkıntıda koku olması enfeksiyon belirtisi. Ölü balık kokusu gibidir. Çok gecikmeden doktoruna bildir canım. Kültür Tahlil yaptırır, enfeksiyon varsa eğer tek doz antibiyotik verir. İhmal etme sakın
Normal akıntı kokmaz.
çok geçmiş olsunDün gece iki kere dizden aşağım kilitlendi
İnanılmaz bir agrı ve hareket edememeyle gece basbas bagrındım resmen dün kendimi cok yordum sabahtan geceye kadar ondan oldu sanırım
Hala daha dizimin arkasındaki kaslarım agrıyor
Doktor daha önce spazm gecirdigin icin buscopan vermişti ondan icicem magnezyum da normalde bir iciyorum iki aldım bugun kramp olursa kullanabilirsin demişti
Baska tavsiyesi olan var mı kilitlenme,kas agrısı veya krampa
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan seni bulsun INŞAALLAHBaskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.
Dualarım sizinle. Inş ailecek hakkinizda hayırlısı olsun
Ayy canim Allah yardimciniz olsun. Hic kendine stres yapma. Herseyinden az az alirsiniz. Zor bir durum ama hic belli olmaz belki daha iyi bir is denk gelir. Senin esin yurt disinda mi calisiyordu sehir disindamiydi.
Kendini uzup stres yapma. Bebek nasibiyle gelir. Esine de destek ol. Hic neyapacagiz deyip ustune gitme.
Hiç korkma sabret kesin büyük bi müjdeniz olacak, hem hiç bisey alamazsan mutlaka kimde ne fazlaysa destek olur sana şahsım adına söyliyim daha dorusu. Allahın nasip ettifi yavrun ortada kalmaz hiç korkma eğer öyle bişey olursa bi şekilde eksikler giderilir sabret
Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi kapılar açılır her şeyde bir hayır var.Bebisler de kısmetiyle gelir hem.
Bebek kısmetiyle gelir derler onunda vardır kısmeti belki daha mutlu olacağı bir iş bulur kısa zamanda
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan seni bulsun INŞAALLAH
Daha yeni baktik sayilir idrarda enfeksiyon var demedi sadece bol su ic demisti..bu randevuda sorayim tekrar..herkesin ayni zannediyodum ben cunku kadinlarda hic bitmiyo bu enfeksiyon olayisagol canim
Aa ben anlasilir diye dusundum idrardanİdrarda enfeksiyon olması farklı bir durum, vajinal enfeksiyon farklı. İdrardan bakılmıyor. Vajinal ultrasonla bakılıyor maalesefGeçmiş olsun.
SurpriseLove her zorlugun sonu cidden güzelli oluyor.Rabbimin cidden bir bildigi oluyor..hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim bir sabah ezaninda ertesi gün isten cikartilmistim 1hafta sonra evimin dibinde is buldum 1 hafta sonrada hamile kaldigimi ögrendim..eger o halde eski isim olsaydi sabah ezaninda yollara dusecektim..esim ayni sekilde özel sektörde helak oluyordu, devlete girmesini,mulakatlari tam 9 ay bekledik..yeni evliydik,yeni sehirde,ikimizde issizdik o dönemde.. simdi maddi manevi ferahladik..hepimiz belli sinavlardan geciyoruz belli dönemlerde..emin ol daha güzeli olacagindan belk surec zorlu geciyor bir seylerden ödün veriyorsn ama sonu güzel oluyor..mesela biz baskasi olsa depresyona girerdi 9 ay bir kez bile tartismadan nasil atlattik diyip gülüsüyoruz..tez zamanda feraha erin insallah..Bebisiniz acsin kapilari size..
Aa ben anlasilir diye dusundum idrardankorktum simdiii insallah yoktur bir sey..cok dikkat ediyorum temizlige sıksık camasir degistiriyrum vs.iliski desen yok ..neden oluyor ki
Cok tesekkur ederim ☺ size de gecmis olsunGenelde gebelikde olan bir durum, vajinal fitil veriyor Dr. hemen geçiyıor. Ben geçen ay kullandım donoxyl diye fitil. Benim havuzdan oldu sanırım sulu akıntı başlamıştı çok yoğun. Nemli kalınca falan da oluyor. ☺
Ben de teşekkür ederimCok tesekkur ederim ☺ size de gecmis olsun
Slm kızlar nasılsınız? Biz 25+5 olduk şükür. Yavaş yavaş alışverişe başlayacağım. Babynest alan daha önceki bebeğinde kullananlar oldu mu? Memnun kaldınız mi? Nereden güvenilir bir şekilde alabilirim?
Bence vücut kendi yapıyordur , hergün düzenli akıntı oluyor bende de fakat koku bahsettiğiniz kadar yoğun değil detaylı yaklaşıp bakarsam fln tabi sevimsiz bir koku varAa ben anlasilir diye dusundum idrardankorktum simdiii insallah yoktur bir sey..cok dikkat ediyorum temizlige sıksık camasir degistiriyrum vs.iliski desen yok ..neden oluyor ki
Slm kızlar nasılsınız? Biz 25+5 olduk şükür. Yavaş yavaş alışverişe başlayacağım. Babynest alan daha önceki bebeğinde kullananlar oldu mu? Memnun kaldınız mi? Nereden güvenilir bir şekilde alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?