Tskler. Güzel günlerde kullanın insBabynestt almadım canımda, bende bu kızçemde puset örtüsü çarşafı ve emzirme önlüğü diktiriyorum☺
Tşk ederim güle güle kullaninBen almadım ama ablam verdi o memnun kalmış internetten buldum ekledim yorumlarını bi oku istersen
Ablanız bu markayı mi kullanmış?Ben almadım ama ablam verdi o memnun kalmış internetten buldum ekledim yorumlarını bi oku istersen
Evet bunun aynısı markası rengiAblanız bu markayı mi kullanmış?
Aa ben hic bakmamıstım oranlarınaCanım senin magnezyumun değişmişti sanırım . Ben solgar ile osteocarei kıyasladım ama değerleri yarı yarıya nerdeyse. O yüzden ben yine osteocare aldım korkumdan çünkü benim hiç kasılma yaşamam lazım. Üstelik sabah akşam içiyorum osteocareden.
Onun dışında Bol bol yoğurt ve salata yemeye çalış. Ağrılara iyi geliyor.
Ben kalsiyum tüketemediğimde hemen çatı ağrım oluyor. Calsimax-d diye bir ilaç var ondan da alıyorum arada .
Allah yardımcınız olsun bizdede yüzde onbeş kücülme olucak hakkımızda hayırlısıBaskasinin baskasina ettigi dua kabul olurmus hele de hamilenin duasi. Kizlar Allah rizasi icin dualarinizda bizi de bulundurun esim sanirim isten cikiyor cok uzgunum moralimiz cok bozuk Allah yardimcimiz olsun daha bebegimizin yatagi bile yok. Insallah her sey duzelir maddi manevi rahata ereriz.
Agrıdan bagırttı resmen böyle bir agrı hatırlamıyorum uzun süredirBende cok oluyor o kasilma kramp. Esumi uyandirip ovduruyorum. Kendim de kramp girdigi an ayak parmaklarimi elimle tutup bacagimi uzatip parmaklari ustten kendime dogru cekiyorum. Daha cabuk aciliyor. Bazen gecede 2 -3 defa oluyor, genellikle sabaha karsi.
Meden suyu ve muz oneriyorlar. Ben maden suyu icmeye ara verince sıklaştı. Nagnezyum da icmedim 3 gundur ve savaha karsi 2 defa girdi kramp bacagima.
Yaptık bile artık cok gecSıcak uygulama gebe birinde ters etki edebilir (rahim agzinda açılma yapabilir yanlış bilmiyorsam) önermem kendi adima
Prospektüsünü okudumda dedigin gibi içmedim korkumdanBuscopan karin ici organlardaki spazmlar icindir. bacaktaki spazmlara etki etmez ve gebelerde mecburi haller dışında da önerilmiyor. Boşuna kullanmayın derim. Doktorunuza danışın bence. Gecmis olsun
Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Yoğurt ve soda aklımda artık onlara agırlık vereyim cok sagolİlave magnezyum için maden suyu muz tüket
Kalsiyum eksikliği de yapıyırmuş yoğurdunu arttır biraz çok geçmiş olsun canim
Benim de gün için 4-5 defa oluyor ıslak olduğu için sürekli değiştirmek gerekiyor bazen sinirlerimi bozuyor artık şu akıntı
Ederiz tabi Allah yardım eder bebek zaten bereketiyle gelir üzülmeyin siz
Benim eşimde üç aydır işsiz ben çalışıyorum çok şükür ama evi ancak döndürüyoruz
Eşimin ailesinin durumu iyi aslında ama daha şimdiye kadar bir mendil bile almadılarbebek doğduktan sonra da almayacaklar biliyorum
Ben de listemi kıstım 2 tane yazdıysam 1 taneye çevirdim bazı acil olmayan şeyleri sildim anakucağı gibi çok şükür özellikle ablam çok yardım etti arkadaşlarımdan gönderen oldu bi baktım çoğu şey hallolmuş listede almadığım çok az şey kalmış
Bebeğin bereketi başka oluyor bi bakıyorsun hallolmuş üzülmeyin inş birbirinize destek olun geçecek bu günler
Ya o ayak yamulması dedigin gibi bendede sık oluyor yanlıs pozisyondan kaynaklı ama bu bambaska dizden asagım komple agrıyarak kitlendi ve hala kaslarım agrıyorçok geçmiş olsun
2 adet maden suyu içiyorum gunde geçen gun icmemistim halıda oturdum biraz ayağım adeta yamuldu hemen içtim
sen kan sulandırıcı da alıyorsun diye biliyorum
limonlu açık çay iyi geliyor bana...
Aa ben hic bakmamıstım oranlarına
Günde iki alabilirsin kramp olunca demişti demekki o yüzdendi
Heh aynısı işte uykuda vurdu benide aynı gece iki kere eşim masaj falan yaptı öyle acıldı birazKizim da alt bacağının arkasına bir girerdi kramp çığlık atarak uyanırdım uykudan. 2 gün önce aynı yere tekrar uykuda girdi çok feci bir acı magnezyumu arada içiyordum demek birazdaha sıkĺastırmam lazim
Baldıra giren kramptan mı bahsediyordun bana da 2 kez fln girdi ama hafif Allah’tan , tekrar girerse ayak bileğini öne doğru uzat hemen azalarak Yok oluyorHeh aynısı işte uykuda vurdu benide aynı gece iki kere eşim masaj falan yaptı öyle acıldı biraz
Bak muz soda yogurt ortak söylenenler onlara agırlık vermemiz lazım demekki
Yün alerji yapabilir bence sert iyi Bi yatak bak saolsum düşünmüş ama yün belli ni zaman sonra kokuyo vucut şeklini alıyo rahat edemez bence çocukKızlar az önce kv geldi. Dediki yatağını ben yapayım yani beşik içi yatağını yünden sert olacak sekilde içini doldururum dedi verdiğim ölçülere göre . Bende sağlıklı olur mu bi araştırıp sana haber veririm dedim. Siz ne diyorsunuz? mutlaka büyüklerinden duyan birileri olmuştur bu sağlıklı olur mu? Kv çok eski kafa ona güvenerek yap demek istemedim dorusunu öğrenip öyle hareket etmek istiyorum. Sizce iyi bi yatak araştırıp mı almalıyım, yoksa sert yün yatağı da olur mu?
Ilk cocugumda esim issizdi herseyi tam oldu besigini bir tanidik verdi maviydi pembeye boyadik kullandim kiyafet kayinvalidem annem fln almisti erken dogum riskinden hastaneye yattim topamda 10 gun kaldim kayinpeder odedi dogumumu gorumcem odedi cok zor birinin eline bakmak ama Rabbim rizkinizi bir sekilde birinin eliyle gonderiyor 3. Kizima hamileyken isten cikardilar sonra geri aldilar esimi simdiki isindede isten cikarmalar olacakmis biz de tetikteyiz cok zor Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin ama merak etme Allah rizkini gonderiyor yavrunun Allah yardimcin olsunHepinize çook teşekkür ederim destekleriniz için Allahım hayırlı kapılar acsın tüm işsizlere insallahMesajlarinizla cok duygulandim
Yere basincada geciyor aklinizda olsunBaldıra giren kramptan mı bahsediyordun bana da 2 kez fln girdi ama hafif Allah’tan , tekrar girerse ayak bileğini öne doğru uzat hemen azalarak Yok oluyor
Mecbur göstericemayak bileğini komple öne doğru geriyorum
Ve ayrıca kemik ilacı osteocare yoğurt süt soda ve muz düzünli tüketim çok önemli
Eki Görüntüle 2279453
Hahaha görüntü efsaneBaldıra giren kramptan mı bahsediyordun bana da 2 kez fln girdi ama hafif Allah’tan , tekrar girerse ayak bileğini öne doğru uzat hemen azalarak Yok oluyor
Mecbur göstericemayak bileğini komple öne doğru geriyorum
Ve ayrıca kemik ilacı osteocare yoğurt süt soda ve muz düzünli tüketim çok önemli
Eki Görüntüle 2279453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?