Aa ben hic bakmamıstım oranlarına
Günde iki alabilirsin kramp olunca demişti demekki o yüzdendi

Allah yardımcınız olsun bizdede yüzde onbeş kücülme olucak hakkımızda hayırlısı

Agrıdan bagırttı resmen böyle bir agrı hatırlamıyorum uzun süredir
Muz yedim soda hic içmiyordum baslayayım en iyi
Ayagıma uzanamıyorum kolay kolay karnım sıkısıyor

Buscopan karin ici organlardaki spazmlar icindir. bacaktaki spazmlara etki etmez ve gebelerde mecburi haller dışında da önerilmiyor. Boşuna kullanmayın derim. Doktorunuza danışın bence. Gecmis olsun
Prospektüsünü okudumda dedigin gibi içmedim korkumdan
Devam ederse yarın vs de gidicem

Yoğurt ve soda aklımda artık onlara agırlık vereyim cok sagol

Ya o ayak yamulması dedigin gibi bendede sık oluyor yanlıs pozisyondan kaynaklı ama bu bambaska dizden asagım komple agrıyarak kitlendi ve hala kaslarım agrıyor
Maden suyu içicem hic icmiyordum ortak kanı oymus belliki :)
Kan sulandırıcıda alıyorum magnezyum kalsiyum hapıda ama demekki cok yetmiyor

Aa ben hic bakmamıstım oranlarına
Günde iki alabilirsin kramp olunca demişti demekki o yüzdendi

Kizim da alt bacağının arkasına bir girerdi kramp çığlık atarak uyanırdım uykudan. 2 gün önce aynı yere tekrar uykuda girdi çok feci bir acı magnezyumu arada içiyordum demek birazdaha sıkĺastırmam lazim

Heh aynısı işte uykuda vurdu benide aynı gece iki kere eşim masaj falan yaptı öyle acıldı biraz
Bak muz soda yogurt ortak söylenenler onlara agırlık vermemiz lazım demekki

Heh aynısı işte uykuda vurdu benide aynı gece iki kere eşim masaj falan yaptı öyle acıldı biraz
Bak muz soda yogurt ortak söylenenler onlara agırlık vermemiz lazım demekki
Baldıra giren kramptan mı bahsediyordun bana da 2 kez fln girdi ama hafif Allah’tan , tekrar girerse ayak bileğini öne doğru uzat hemen azalarak Yok oluyor
Mecbur göstericem ayak bileğini komple öne doğru geriyorum
Ve ayrıca kemik ilacı osteocare yoğurt süt soda ve muz düzünli tüketim çok önemli

Yün alerji yapabilir bence sert iyi Bi yatak bak saolsum düşünmüş ama yün belli ni zaman sonra kokuyo vucut şeklini alıyo rahat edemez bence çocuk

Hepinize çook teşekkür ederim destekleriniz için Allahım hayırlı kapılar acsın tüm işsizlere insallah Mesajlarinizla cok duygulandim
Ilk cocugumda esim issizdi herseyi tam oldu besigini bir tanidik verdi maviydi pembeye boyadik kullandim kiyafet kayinvalidem annem fln almisti erken dogum riskinden hastaneye yattim topamda 10 gun kaldim kayinpeder odedi dogumumu gorumcem odedi cok zor birinin eline bakmak ama Rabbim rizkinizi bir sekilde birinin eliyle gonderiyor 3. Kizima hamileyken isten cikardilar sonra geri aldilar esimi simdiki isindede isten cikarmalar olacakmis biz de tetikteyiz cok zor Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin ama merak etme Allah rizkini gonderiyor yavrunun Allah yardimcin olsun

Yere basincada geciyor aklinizda olsun

Hahaha görüntü efsane
Yok bu daha değişik bi agrı baldırdan ayak bileğine kadar uzanan normal krampın kitlenmiş damar cekilen hali
Değil ayagı bileği vs hareket ettirmek bacagı bile edemiyordum bütün kaslarına etki ediyor gibiydi
Acısını anlatmak icin daha ne söyleyebilirim bilmiyorum :)
Dün muza yogurda magnezyum/kalsiyuma extra sarıldım bugunden itibaren sodayada baslıyorum sevmesemde kendilerini limon falan bi sekilde icicem artık cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…