@ hony bunh bundan bahsediyordum ben de one cek diye. Daha cabuk açılıyor.

Günaydın herkese
Kızlar eminönü alişverişi, hepsiburda alışverişi tamam ateş ölçer bez ıslam mendil şampuan fln hepsinin sipairşini verdim.
dün mobilya sipairşini de verdik 29 haziranda gelecek, ozamana kadar oda boyanır, halı ve perde halledilir herhalde
ama battık yani daha hala eksikler var ihtiyaç bitmiyor ama baya hafifledim, neyse 2.çocuğumolursa rahat ederim

Güle güle kullan canım. Elzem gördüğüm şeyleri aldım ama pompa gibi şeyler sonraki ihtiyaç gibi geldi bana, doğum sonrasına bıraktım. Ama battık dediğin gibi
Kendi ihtiyaçlarım kaldı emzirme atleti pijama vs

teşekkür ederim Ben pompayı görümcemden alacağım zaten çok az kullandı, sütü anca bebeğe yetiyordu ve hep evdeydi o yüzden yeni gibi göğüs kalkanını ablamdan alacağım.
Hepsiburada Nbb emzirme sütyeni 30 tl ye inmiş, ben eminönünden 20 tl ye 2 tane beyaz aldım, ama 1 tanede siyah hepsiburadadan alacağım. Atlet 1 tane aldım az mı ya sıcak olacak evler atlet pek giyilmez diye düşündüm
lohusa takımalrıda eminönü ve internet benzer fiyatlar onuda önümüzdeki aya bıraktım.
Bebek arabası için acele etmeyeceğim. Kapı süsü , hediyelik fln Temmuz da sipariş veririm artık nasıl olacaksa

Saglıkla kullansın minigin :)
Romantica yı mı aldın en son
Bide bir an önce oda boyasına falan baslayın derim bizimki gibi zınk diye arayıp gelirlerse hazır olun derim :)

kızlar birsey danışacağım.gün içinde hiç bir sıkıntım yok ama akşam olunca az yemekte yesem erkende yesem akşamları karnım şişiyo nefes zor alıyorum yatarken zorlanıyorum soda içiyorum banamısın demiyor ama sabaha bişey kalmıyor akşamları neden böyle oluyor gün içinde çok rahatım işyerinde öğlende yemek yiyorum şişkinlik yok akşam su içsem şişiyorum

Bende de aynı sorun var üstelik benim öğleden sonra karnım şişmeye başlıyor ya gaz ya ödem ben de çözemedim yarın doktoruma sorucam. Sabahki karnım ile akşamki karnım arasında dağlar kadar fark var.

aynen benimde öyle dr uma sordum 2 hafta önce gaviscon verdi rahatlatır dedi ama mide yanması vs yok şişkinlikte 1-2 kere içtim bişeye yaramadı sorduğunda yazarsan sevinirim.

aynen benimde öyle dr uma sordum 2 hafta önce gaviscon verdi rahatlatır dedi ama mide yanması vs yok şişkinlikte 1-2 kere içtim bişeye yaramadı sorduğunda yazarsan sevinirim.
Ben ödem olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavimde de iğnelerden, hormonlardan son günlere doğru kanım su toplamaya başlardı aynı böyle şişerdim.

Hayirli olsun gule gule kullanin.Ben boya olayini hic dusunmedim aslinda..kiradayiz gönlümce yapamam odasini diye hic ellesmedim ama simdi boyasam mi diyorum ayiricam cunku e cikmayida dusunmuyoruz..boya stiker falan cok hosuma gidiyo ama ne yapsam bilemiyorum..

Benimde ayni pencere kenarinda uyuyorum nefes almak icin

Canım gaz olur üşütürsem korkumdan ben atlet giymeyi düşünüyorum

Buarada ben aventin gögüs kalkanını aldım ama dev gibi bişey yahu avuc ici kadar kocaman onla nasıl rahat ediliyor bilemedim gögüslerim büyüdü ama o kadar büyümedi :)
Bide atlet almayı düşünmüyorum normalde de giymem sevmem
Giymek mi gerekiyor

Saglıkla kullansın minigin :)
Romantica yı mı aldın en son
Bide bir an önce oda boyasına falan baslayın derim bizimki gibi zınk diye arayıp gelirlerse hazır olun derim :)
İnşallah canım
Romantic serisini aldım ben , büyüyen yatak, iç yatağı ,dolap ,yan koruma seti ve 2 duvar rafı olarak, şifonyer almadım
26 sında geleceklerdi ben 29 u cumartesi istedim ay hemen gelmesin gerçekten ,
boya yı önümüzdeki haftaiçi yaptıracaktım ama bu haftaya mı alsam bilemedim

Banada oluyordu , tek çare akşam yürüyüşü

Teşekkürler canım inşallah
biz evi geçen sene boyattık aslında ama buz mavisi gibi , ben mecbur boyatıcam o yüzden toz pembe düşünüyorum, eşyaları beyaz çünkü, yani krem rengi fln mı bebeğin odası, öyleyse stecker fln olur bence

Son düzenleme:
Canım gaz olur üşütürsem korkumdan ben atlet giymeyi düşünüyorum
aa evet doğru 1 tane daha alayım olmazsa veya baktım çok kullanıyorum hemen internetten de alabilirim , gerçi kışın da lazım olur ben 1 tane daha alayım sonra duruma göre bakarım

avent göğüs kalkanı ablamda var kullanıyordu, takınca evet füze gibi veya robotik bişey gibi duruyor ablamdan daha almadım ama denerim inşallah olur
emzirme sütyeni yeter diye düşünüyordum 1 tane atlet aldım o yüzden ama sürekli açıkta olacağı için memeler fln farketmeden üşüyebiliriz

Kokusuz su bazlı vs boya sürmemize ragmen bana koku geliyordu
Üstüne mobilyalarda geldi onlarda kokuyor bana defalarca silinmesine ragmen dört-beş gündür kapı pencereleri acık odanın
Normaldede fino köpekler gibiydim simdi hamilelikle iyice yüz metre öteden koku alıyorum
Varsa benim gibi durumun ne kadar erken o kadar iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…