:) ben gecelik veya pijama giyerim her türlü onlar korur sevmiyorum cıplaklıgı :)

Krem rengi acik sampanya gibi direk sildirip sticker mi yapsam bilemiyorum pembe stickrlar isimi gorur belki :)

dimi yeni mobilyalarda kötü kokar , doğru dedin bir hafta bende havalandırıp öyle yerleştirirm eşyalarını,
boyayıda bakayım eşime söyleyeyim , bu haftaiçi zor gibi, seçimde sandık başkanı o yüzden eğitimi fln var

:) ben gecelik veya pijama giyerim her türlü onlar korur sevmiyorum cıplaklıgı :)
he tabiki üstte onlar olurda sürekli emzirmek için dışarı çıkaracağız demek istedim,
yoksa bende çıplaklığı sevmiyorum
birde 40 ına kadar kayınvalide yanımda haftasonuda annem

Yani aslında kötü kokmuyorlar odun vs kokusu ama o kadar yıkayıp ütülemişiz kıyafetlerini ya sinerse üstlerine diye yerleştiremedim hala :)
Ay bu arada bi dünya kıyafet aldık sanıyordum bi ütülendiler katlandılar kücücük kaldı hepsi
Bide oda takımı kocaman geldi altı üstü bi büyük cekmece dolusu kıyafet almısız bosuna dolap falan almısız dedim

he tabiki üstte onlar olurda sürekli emzirmek için dışarı çıkaracağız demek istedim,
yoksa bende çıplaklığı sevmiyorum
birde 40 ına kadar kayınvalide yanımda haftasonuda annem
Ben direk annemin yanına kacıcam yoksa kesin kv ile birbirimize gireriz yada ben içten içe girerim :)
Hoş zaten calıstıgı icin oda öyle kalırsın edersin konusmadı hic yakın oturmamıza ragmen

H honey bunch bebeğimizin alanı daralmaya başladığı için tekme , yumruk yuvarlanma yerine dirsek ve dizlerle dürtme olacakmış. Benede geçenlerde eşime dedim beni resmen dürtüyor diye gerçekmiş

valla kıyafetleri banada çok geliyor, demekki dolap boş kalacak
gerçi ben ablamın kızından çok az kullanılmış bazıları kullanılmamamış çeşit çeşit montlar, elbise ve etekler getirdim bir büyük hurç onlar belki biraz yer kaplar

Son düzenleme:
Valla benimki dün mezdeke oynuyordu içerde
Lıngır lıngır titretti kac kere göbegimi

evet ama heryerde 29.hafta yazıyor doktorumda geçen hafta 28+2 dedi , 29.hafta bitince 30a giriyoruz aslında oyüzden ben 29 a girdim diyorum
Ya o benim icinde akıl karısıklıgı :)
Benim doktorumda hep dedigin gibi dolan haftayı birde + gün sayısını söylüyor
Ama uygulamalarda (happymom banu ciftci gibi ) bir sonraki haftayı söylüyor

Eklentiler

• A0355A38-CBA3-4C5B-A875-C93723E9ED31.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bir sey sormak istiyrum bebek arabasi travel sistem olmasa yenidogan icin zor olur mu? Pierre cardinin yehho modelini cok begendim ama puseti yok..chicconunda bastonunu alan vardi acaba gittigin yere ayrica puset tasimak zor olur mu..

Kizlar bir sey sormak istiyrum bebek arabasi travel sistem olmasa yenidogan icin zor olur mu? Pierre cardinin yehho modelini cok begendim ama puseti yok..chicconunda bastonunu alan vardi acaba gittigin yere ayrica puset tasimak zor olur mu..
sen de bir araba alayım uzun süre kullanayım mı diyosun? burdaki arkadaslar pek önermedi omurga gelişimi açısından. casual vista’ya baktın mı hiç? demirlerinin beyaz olan renkleri çok çiğ duruyor grisini beğenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…