Bende travel daha iyi olur diye dusunuyorum ama o kadar para bayilmak istemiyorum joi literax alacaktik babymallde hediye cekimiz var hadi diyorum onu bebek arabasinda kullanayim ama orda joi yok..kraftin bir modeli vardi pocket o benziordu ama icime sinmedi yine kraft neon ve kanz petralara baktik..birde gubi diye marka gosterdi mamas papas uretiyor cok sattik dedi sonra pierre cardino gordum acaip kaliteliydi ama pusetinin olmadigini gorunce cok uzuldumsen de bir araba alayım uzun süre kullanayım mı diyosun?burdaki arkadaslar pek önermedi omurga gelişimi açısından. casual vista’ya baktın mı hiç? demirlerinin beyaz olan renkleri çok çiğ duruyor grisini beğenmiştim
Pierre cardinin twistide iyimissen de bir araba alayım uzun süre kullanayım mı diyosun?burdaki arkadaslar pek önermedi omurga gelişimi açısından. casual vista’ya baktın mı hiç? demirlerinin beyaz olan renkleri çok çiğ duruyor grisini beğenmiştim
Eşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.Bende travel daha iyi olur diye dusunuyorum ama o kadar para bayilmak istemiyorum joi literax alacaktik babymallde hediye cekimiz var hadi diyorum onu bebek arabasinda kullanayim ama orda joi yok..kraftin bir modeli vardi pocket o benziordu ama icime sinmedi yine kraft neon ve kanz petralara baktik..birde gubi diye marka gosterdi mamas papas uretiyor cok sattik dedi sonra pierre cardino gordum acaip kaliteliydi ama pusetinin olmadigini gorunce cok uzuldumtravel degilmis..belki 800 tllik cekle ihtiyaclarini alir yine e bebekten joi literax alirim ..kafam cok karisik esimde 2yil kullanacagn bir sey icin ne cok kafa yoruyosun diyo
Şişme olmasın derken, büyük tekerler sarsılmaması bakımından iyi evet, küçük tekerlekliler yolda problem oluyormuş. Ama bazılarıda fazla büyükBir de bilen var mi bir arkadasim tekerlekleri sisme olmasin ve tekerlegi buyuk olani al dedi..
Sen yinede ufak ufak halletmeye bak, evet birden almaya kalkınca yüklü oluyor gerçekten. Benimde kendi ailemde pek soran yok , bir ablam hastane çıkışı aldı yeğenmimden bişeylerde verdi,saolsunlar. Kayınvalide ve görümceyle eminönüne gittik ordan toplu bişeyler aldılar saolsunlar ama kalanını elletmedim. Bizde kredi ödüyoruz ama napalım bu sorumluluk önce anne babaya ait , yani onların tavırlarını düşünüp kendini üzme diye söylüyorumEşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
Dolmuşum içimi döktüm, okuyanlar hakkını helal etsin.
Canim ne demek hepimiz doluyoruz bir seylere iste..bir de bizde heves oluyor ben daha kacinci haftada almaya basladim ama onlara göre oyle degil ki..ne hissettigini anlayamazlar kendileri yasamis olsa bile ustunden zamann gectigi icin belkide unuttular o duygulari ama cidden de öyle herkes ister en guzeli en iyisi olsun ama bende butcem dahilinde yapmaya calisiyorum.annem besigini alacak,maddi destek olacak yine eksikleri tamamlarim..kayinvalidem bin tl verdi bebek arabasi icin yine katki oldu..ama bebek arabalari bin lira degilEşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
kuzum ben özellikle baston istiyorum ya. joie litetrax bende gördüm pusetsiz olmasını sevmedim. bide bende pierre cardine karşı bi antipati var ki anlatamamPierre cardinin twistide iyimis
kuzum ben özellikle baston istiyorum ya. joie litetrax bende gördüm pusetsiz olmasını sevmedim. bide bende pierre cardine karşı bi antipati var ki anlatamambence hediye çekini diğer ihtiyaclarda kullanın inan diğer ihtiyaçlar da o kadar hatta fazlası tutuyor.
içine sinmeyen bi arabayı sırf çeki kullanmak için alma bence. karar yine sizin. hem o 2 senede ne karlar ne kışlar geçiyor araba kırmızı çizgimizdir
hele durumları iyi olupta destek olmayanlara kızıyorum, insanlar yaşlandıkça duygusuzlaşıyormu nedir, evladın yani.Canim ne demek hepimiz doluyoruz bir seylere iste..bir de bizde heves oluyor ben daha kacinci haftada almaya basladim ama onlara göre oyle degil ki..ne hissettigini anlayamazlar kendileri yasamis olsa bile ustunden zamann gectigi icin belkide unuttular o duygulari ama cidden de öyle herkes ister en guzeli en iyisi olsun ama bende butcem dahilinde yapmaya calisiyorum.annem besigini alacak,maddi destek olacak yine eksikleri tamamlarim..kayinvalidem bin tl verdi bebek arabasi icin yine katki oldu..ama bebek arabalari bin lira degilben soylemistim..orgu biseyler beceremiorim falan dedi ben kiyafetlerini
sen baska eksiklerini halledersin demistim ki msji almis..cunku durumlari cokcok iyiken esim sıkınti cekiyor ,baska sehirdeyiz diye..bazende hafif caktirmak gerekiyor dedigin gibi bir zorunluluklari elbette yok ama onlarinda torunu.. hicbir zaman esya icin can sıktıgına degmez dedigib gibi saglikla gelsinler yeter bir sekilde oluyor..Allah saglik versin,bizlere guc kuvvet versin..
ay ay canım benim. seni en iyi anladığım günlerdeyim diyebilirim. o kadar bunaldım ki maddi hesaplardan. sağlıkla gelsin yeter sağlık olmazsa hiçbiri olmuyor diyorum ama bunu söylemek hunharca ağladıktan sonra aklıma geliyorEşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
Ben bi internet sitesinden yaptırıyorum bayıldım modeline cooook cici :) gelsin hemen almicaksan sende ona göre ordan yaptırabilirsin ben bayıldım ürünlerin evvmila diye bi siteİstanbulda oturanlar Halı nereden alıcaksınız , avize ve perde de varda yavaş yavaş artık
ay pardon ben joie brisk lx’e bakmıştım baston diyebende aksine seviyorum her urununu..joide puset var ya..ben bu kararsizlikla hem magazadakileri hem esimi delirtirim yine tekrar bir bakicam olmadi dedigin gibi ihtiyaclari tamamlarim ama travel onerisi olan arkadaslari bilgilendirirsd cok sevinirim
Birde forumlarda okuyorum herkes bebek agirlastiginda bastona geciyormus bizimkiler kis bebegi bir de direk baston almak daha akıl karı gibi geliyor simdi banaay pardon ben joie brisk lx’e bakmıştım baston diyevalla hiçbir fikrim yok o arabaların hepsi bana aynı geliyor çünkü hiç elim gidip de kullanmadım
aynen öyle çoğusu ortalama 1 yıl sonra bastona geçiş yapıyor bagaja sığmamasından kaba ve ağır olmasından ötürü. bende bastonlar da travel’a dönmüşken en baştan kaliteli bişey alıyım kullanıyım elimden çıkarıyım istiyorum. ama ben saraçhaneye bi bakmadan almıcam. envai çeşit araba varmış oraya da bakıp karar vericem ama ne zamanBirde forumlarda okuyorum herkes bebek agirlastiginda bastona geciyormus bizimkiler kis bebegi bir de direk baston almak daha akıl karı gibi geliyor simdi bana
kızlar hamilelik nasıl geçerse çocukta öyle , lohusalıkta öyle geçer diyorlar, aman gelip geçici şeyler için strese girmemeye çalışalımay ay canım benim. seni en iyi anladığım günlerdeyim diyebilirim. o kadar bunaldım ki maddi hesaplardan. sağlıkla gelsin yeter sağlık olmazsa hiçbiri olmuyor diyorum ama bunu söylemek hunharca ağladıktan sonra aklıma geliyorcidden bu hormonlardan mıdır nedir olur olmadık yerlerde dolup ağlamaya başlıyorum. kimseye derdimi anlatamıyorum sanki. bizde bi eve kalkıştık ömrümden ömür gitti desem yeridir. 7 ayı doldurduk sayılır daha bi kere keyfini süremedim şu hamileliğimin. aksine varya kızım da o kadar zararsız ve uslu ki. bana hiç zararı olmadı bi de rahatsız bi hamilelik geçirseymişim kesin depresyona girermişim. saldım artık herşeyi. kalbimi gönlümü kıran kim varsa Allaha havale ettim. kızım sağlığıyla hayrıyla bereketiyle gelsin başka hiçbir emelim yok seni cok iyi anlıyorum, bosver arkadasım hepsi Allaha havale biz onların mis kokusunu içimize çekeceğimiz günü hayal edelim
Ne guzel gönlü bol demek ki ☺ bir sey diyemiyorum dugunumuzu yaptilar,tum evimizi duzduler..borcsuz evlendik Allah razi olsun ama kira cok zor, diger oglu yaninda sefa surerken biz zorluk cekince bazen sitemkar oluyoruz..fabrikalari var, is hakkinda olan seyleri bile esim baskalarindan ögrenir..aslinda hicbir zorunluluklari yok ama onlar bolbol harcarken sen disini sıkıyorsun ya esime cok uzuluyorum o zaman..bir ayakkabi alacakken 50 kez dusunurken kardesinin siparislerin biri gelir biri gider..sirf baba isine destek oluyor diye..yinede yapilanlari gormemek nankorluk olur diyorum bunada sukur hic destek olmayanlarda var yinede sagolsun herkesin canıhele durumları iyi olupta destek olmayanlara kızıyorum, insanlar yaşlandıkça duygusuzlaşıyormu nedir, evladın yani.
kayınvalidem kaç kere sordu destek olayım birşeyler alayım vs. durumu iyi olmasa da soruyor hesabımda biraz var diyor biz hallediyoruz merak etme diyorum yinede yorganıydı, işte toplu alışverişte fln destek oluyor saolsun. Benim çocuğum sıkıştıktan sonra hesabımda para olmuş napayım ben o parayı diyor. Ama onlarda kredi ödüyor.
bakarım canım teşekkürler, gelince bizimle paylaşırsan iyi olur aynen , ben temmuzda bakarım halıya heralde acele etmeyeceğimBen bi internet sitesinden yaptırıyorum bayıldım modeline cooook cici :) gelsin hemen almicaksan sende ona göre ordan yaptırabilirsin ben bayıldım ürünlerin evvmila diye bi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?