Bastonun traveli hangi modelde var ya :) anca anca hakimim konulara..Ankaradayim evet canimaynen öyle çoğusu ortalama 1 yıl sonra bastona geçiş yapıyor bagaja sığmamasından kaba ve ağır olmasından ötürü. bende bastonlar da travel’a dönmüşken en baştan kaliteli bişey alıyım kullanıyım elimden çıkarıyım istiyorum. ama ben saraçhaneye bi bakmadan almıcam. envai çeşit araba varmış oraya da bakıp karar vericem ama ne zamansen ankara’daydın dimi
ha evet bi de bunu düşünüyorum. boşveeer güzel şeylere odaklan morci diyorum sonra kendimekızlar hamilelik nasıl geçerse çocukta öyle , lohusalıkta öyle geçer diyorlar, aman gelip geçici şeyler için strese girmemeye çalışalım
chicco liteway plus varmış ama sanırım satışı durmuş artık. casual vista var. beneto falan var ama yanından geçsen elinde kalır o kadar dandikBastonun traveli hangi modelde var ya :) anca anca hakimim konulara..Ankaradayim evet canim
Chicco daha gecen almisti bir arkadas galiba liteway ..yanlis mi hatirliyorum ben onu direk baston saniyodumchicco liteway plus varmış ama sanırım satışı durmuş artık. casual vista var. beneto falan var ama yanından geçsen elinde kalır o kadar dandikinglesina var ooofff dağlara taşlara. ama pahalı. şuan aklımda sadece casual var saraçhanede kafama uyan bişey bulamazsam onu alıcam direkt
iki evladı kayırmak ne konuda olursa olsun haksızlık gerçekten katılıyorum, en sinir olduğum mevzuNe guzel gönlü bol demek ki ☺ bir sey diyemiyorum dugunumuzu yaptilar,tum evimizi duzduler..borcsuz evlendik Allah razi olsun ama kira cok zor, diger oglu yaninda sefa surerken biz zorluk cekince bazen sitemkar oluyoruz..fabrikalari var, is hakkinda olan seyleri bile esim baskalarindan ögrenir..aslinda hicbir zorunluluklari yok ama onlar bolbol harcarken sen disini sıkıyorsun ya esime cok uzuluyorum o zaman..bir ayakkabi alacakken 50 kez dusunurken kardesinin siparislerin biri gelir biri gider..sirf baba isine destek oluyor diye..yinede yapilanlari gormemek nankorluk olur diyorum bunada sukur hic destek olmayanlarda var yinede sagolsun herkesin canı
randevu nasıl okadar geç saatte oluyorTeyzeleri bizim bu aksam saat 22 de randevumuz var çok özledim iki gözümün çiçeğiniiii
liteway plus baston travelmış ama satışı durmuş. şuan liteway serisi full pusetsiz maalesefChicco daha gecen almisti bir arkadas galiba liteway ..yanlis mi hatirliyorum ben onu direk baston saniyodum
Aşk olsun helal edin ne demek burda herşeyi iyi kötü konusuyoruzEşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
Dolmuşum içimi döktüm, okuyanlar hakkını helal etsin.
Ben aldımm direk baston o :) yanına travel sette aldımChicco daha gecen almisti bir arkadas galiba liteway ..yanlis mi hatirliyorum ben onu direk baston saniyodum
Kesinlikle bu gönül işi müsaitlik işi , gönlü olmasa bende kayınvalideden beklemem, annem bakacak durumda değil baya ameliyatlar geçirdi ve ama yinede tam zamanlı bakamaz annemde eve bağlanıp kalamıyor arada modacılara desteğe gidiyor fln. Ben bakıcam torunuma diyor bakıcılara güven olmaz diyor ama 19 aylık bir torun daha var annesi şuan çalışmıyor ama bakalım neler olacakAşk olsun helal edin ne demek burda herşeyi iyi kötü konusuyoruz
Bizde annemler ve kvler büyük seyleri aldı biliyorsunuzdur
Ancak ben gebeliğimi ögrendigimden beri her ay kenara bi miktar para attım
Eşimede kimseden bişey istemiyoruz kendileri teklif etmedigi sürece herşeyi kendimiz yapıcaz demiştim
Cocuk bizim cocugu yapanda isteyende bizdik o yüzden kimseye güvenmeyecegimizi bastan kendime sürekli hatırlattım
Cocuk yapana kadar kv ay ben bakcam yok torun olsun öyle emekli olucam onu bekliyorum su bu diyordu
Gebeligi ögrendi eşim bi kere agzını aramıs dogsun bi bakalım vs demiş geçiştirmiş benlede gecen gün ben evde duramam bogulurum calısmadan yapamam gibi genel imalı bi konusmada bulundu
Mecburen ocak subat gibi anneme yakın işe bi saat daha fazla uzak bi yere tasınıcaz bakıcı tutucaz maddi manevi anlamda cok zorlanıcaz ama ne yapalım onunda bi hayatı var kimseden bişey beklememek lazım diyoruz
Kesinlikle...ama bazi ailelerde evlat kayirma oluyor..esimin ailesiyle arasi benden sonra duzeldi ama psikolojiside duzeldi kafasi rahat..eskiden ayda bir konusurlarken simdi haftada 1 arar..elestirmek yerine sagolsun yaptilar ettiler diyorum cunku esim mutsuz olmuyor boyle olunca,ben farkinda olsamda onun huzuru yeterli.aynen dedigin gibi birine bagli kalmak mecbur olmak cok kotu eltim adina uzuluyorum mesela alisverise cikacak torbalari kimse gormeden altkata birakiriki evladı kayırmak ne konuda olursa olsun haksızlık gerçekten katılıyorum, en sinir olduğum mevzu
baba işine destek olup imkanlarından yararlanan bu sebeplede kayınvalide kaprisi çekende var, öyle olacaksa kendi yağımla kavrulayım dersin ama aile içinde adalaet olmaması kötü. Ben ailelerimizde olumsuzluk görünce onlarda böyle ne yapalım diyorum eşime, biz bunları görüyoruz çocuklarımıza yapmayız diyorum
Travel set derken ? 2bebek arabasi almistim sen sanirim biri traveldi ?Ben aldımm direk baston o :) yanına travel sette aldım
Herkesin mutluluk kavramı farklı evetKesinlikle...ama bazi ailelerde evlat kayirma oluyor..esimin ailesiyle arasi benden sonra duzeldi ama psikolojiside duzeldi kafasi rahat..eskiden ayda bir konusurlarken simdi haftada 1 arar..elestirmek yerine sagolsun yaptilar ettiler diyorum cunku esim mutsuz olmuyor boyle olunca,ben farkinda olsamda onun huzuru yeterli.aynen dedigin gibi birine bagli kalmak mecbur olmak cok kotu eltim adina uzuluyorum mesela alisverise cikacak torbalari kimse gormeden altkata birakirhe dibine vurabiliyor o da ayri konu ama bende kafam rahat olsunda sıknti cekerim kafasindayim.diger turlu yasamak cok zor.herkesin mutluluk kavrami farkli iste :)))
Seninki dogup sen işe baslayana kadar 19 aylık olan kreşe gider belki :)Kesinlikle bu gönül işi müsaitlik işi , gönlü olmasa bende kayınvalideden beklemem, annem bakacak durumda değil baya ameliyatlar geçirdi ve ama yinede tam zamanlı bakamaz annemde eve bağlanıp kalamıyor arada modacılara desteğe gidiyor fln. Ben bakıcam torunuma diyor bakıcılara güven olmaz diyor ama 19 aylık bir torun daha var annesi şuan çalışmıyor ama bakalım neler olacakAllah sağlık versin diyorum , yinede belli olmaz yani
Evet bi tane chicco duo style goup gibi bi model travel set diye geciyor oto koltugu falan varTravel set derken ? 2bebek arabasi almistim sen sanirim biri traveldi ?
Ben atlet giymeden duramam. Terledigimde terimi aliyor. Atletsiz giyinsem belim falan tutuluyor. Aliskanlik bunye meselesi.Buarada ben aventin gögüs kalkanını aldım ama dev gibi bişey yahu avuc ici kadar kocaman onla nasıl rahat ediliyor bilemedim gögüslerim büyüdü ama o kadar büyümedi :)
Bide atlet almayı düşünmüyorum normalde de giymem sevmem
Giymek mi gerekiyor
Evet inşallah kreşe giderSeninki dogup sen işe baslayana kadar 19 aylık olan kreşe gider belki :)
Bende anneme baktıramam bakamaz ama aynı binada eve cıkıp bakıcı tutunca arada bi gelir gider kontrol eder en azından
Ben hic atlet giymem ki yani gögüs dekolteli bişey giyinirsem kapasın diye icime giyerim ama düzenli olarak atletle dolasamamBen atlet giymeden duramam. Terledigimde terimi aliyor. Atletsiz giyinsem belim falan tutuluyor. Aliskanlik bunye meselesi.
Kizin dogumundan sonra cok asiri terlemistim. Gecede 4ila 6 defa kiyafet degistiriyordum. Kiz kisin olmustu bu yazin olacak bakalim nasil olacak.
Beni emzirme atletinin icindeki laztik kismi sıktı simdi giyemiyorum onu. Normal atlet de ayni isi gorecek ayriyeten emzirme atletine bence gerek yok.
Bak simdi panik oldum. Millet suslere gecmis ben daha birsey almadimKızlar minik kuşumun odasına raf üzerine koymak için bunları aldım çok beğendim inşallah güzeldir
Eki Görüntüle 2279590 Eki Görüntüle 2279591
ayri ayri se in dedim bastona mi takiyorsn bir seylerEvet bi tane chicco duo style goup gibi bi model travel set diye geciyor oto koltugu falan var
Diğeride chicco liteway baston
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?