Bastonun traveli hangi modelde var ya :) anca anca hakimim konulara..Ankaradayim evet canim

Bastonun traveli hangi modelde var ya :) anca anca hakimim konulara..Ankaradayim evet canim
chicco liteway plus varmış ama sanırım satışı durmuş artık. casual vista var. beneto falan var ama yanından geçsen elinde kalır o kadar dandik inglesina var ooofff dağlara taşlara. ama pahalı. şuan aklımda sadece casual var saraçhanede kafama uyan bişey bulamazsam onu alıcam direkt

Chicco daha gecen almisti bir arkadas galiba liteway ..yanlis mi hatirliyorum ben onu direk baston saniyodum

iki evladı kayırmak ne konuda olursa olsun haksızlık gerçekten katılıyorum, en sinir olduğum mevzu
baba işine destek olup imkanlarından yararlanan bu sebeplede kayınvalide kaprisi çekende var, öyle olacaksa kendi yağımla kavrulayım dersin ama aile içinde adalaet olmaması kötü. Ben ailelerimizde olumsuzluk görünce onlarda böyle ne yapalım diyorum eşime, biz bunları görüyoruz çocuklarımıza yapmayız diyorum

Aşk olsun helal edin ne demek burda herşeyi iyi kötü konusuyoruz
Bizde annemler ve kvler büyük seyleri aldı biliyorsunuzdur
Ancak ben gebeliğimi ögrendigimden beri her ay kenara bi miktar para attım
Eşimede kimseden bişey istemiyoruz kendileri teklif etmedigi sürece herşeyi kendimiz yapıcaz demiştim
Cocuk bizim cocugu yapanda isteyende bizdik o yüzden kimseye güvenmeyecegimizi bastan kendime sürekli hatırlattım
Cocuk yapana kadar kv ay ben bakcam yok torun olsun öyle emekli olucam onu bekliyorum su bu diyordu
Gebeligi ögrendi eşim bi kere agzını aramıs dogsun bi bakalım vs demiş geçiştirmiş benlede gecen gün ben evde duramam bogulurum calısmadan yapamam gibi genel imalı bi konusmada bulundu
Mecburen ocak subat gibi anneme yakın işe bi saat daha fazla uzak bi yere tasınıcaz bakıcı tutucaz maddi manevi anlamda cok zorlanıcaz ama ne yapalım onunda bi hayatı var kimseden bişey beklememek lazım diyoruz

Kesinlikle bu gönül işi müsaitlik işi , gönlü olmasa bende kayınvalideden beklemem, annem bakacak durumda değil baya ameliyatlar geçirdi ve ama yinede tam zamanlı bakamaz annemde eve bağlanıp kalamıyor arada modacılara desteğe gidiyor fln. Ben bakıcam torunuma diyor bakıcılara güven olmaz diyor ama 19 aylık bir torun daha var annesi şuan çalışmıyor ama bakalım neler olacak Allah sağlık versin diyorum , yinede belli olmaz yani

Kesinlikle...ama bazi ailelerde evlat kayirma oluyor..esimin ailesiyle arasi benden sonra duzeldi ama psikolojiside duzeldi kafasi rahat..eskiden ayda bir konusurlarken simdi haftada 1 arar..elestirmek yerine sagolsun yaptilar ettiler diyorum cunku esim mutsuz olmuyor boyle olunca,ben farkinda olsamda onun huzuru yeterli.aynen dedigin gibi birine bagli kalmak mecbur olmak cok kotu eltim adina uzuluyorum mesela alisverise cikacak torbalari kimse gormeden altkata birakir he dibine vurabiliyor o da ayri konu ama bende kafam rahat olsunda sıknti cekerim kafasindayim.diger turlu yasamak cok zor.herkesin mutluluk kavrami farkli iste :)))

Herkesin mutluluk kavramı farklı evet Eşiniz yeteri kadar eksikliğini duyuyordur ama önemli olan sizin bağınız

Seninki dogup sen işe baslayana kadar 19 aylık olan kreşe gider belki :)
Bende anneme baktıramam bakamaz ama aynı binada eve cıkıp bakıcı tutunca arada bi gelir gider kontrol eder en azından

Ben atlet giymeden duramam. Terledigimde terimi aliyor. Atletsiz giyinsem belim falan tutuluyor. Aliskanlik bunye meselesi.
Kizin dogumundan sonra cok asiri terlemistim. Gecede 4ila 6 defa kiyafet degistiriyordum. Kiz kisin olmustu bu yazin olacak bakalim nasil olacak.
Beni emzirme atletinin icindeki laztik kismi sıktı simdi giyemiyorum onu. Normal atlet de ayni isi gorecek ayriyeten emzirme atletine bence gerek yok.

Seninki dogup sen işe baslayana kadar 19 aylık olan kreşe gider belki :)
Bende anneme baktıramam bakamaz ama aynı binada eve cıkıp bakıcı tutunca arada bi gelir gider kontrol eder en azından
Evet inşallah kreşe gider
Tabi bakıcı olsada eli üzerinde biri olması çok önemli için rahat eder en azından

Ben hic atlet giymem ki yani gögüs dekolteli bişey giyinirsem kapasın diye icime giyerim ama düzenli olarak atletle dolasamam
Üşümemi geliyor ?

Evet bi tane chicco duo style goup gibi bi model travel set diye geciyor oto koltugu falan var
Diğeride chicco liteway baston
ayri ayri se in dedim bastona mi takiyorsn bir seyler aslinda kıs bebekleri martta 6aylik olacaklar baston mantikli gibi geliyor simdide puseti ayri alirim:) kisin zaten arabayla gidiliyor her yere..bakacagiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…