Belki en az 10 kişiye sordum çevremde herkes baston tipi al dedi sadece 1 arkadaşım travel de ısrarcı. Travel kullanan herkes bıkmış hantal oluşundanBirde forumlarda okuyorum herkes bebek agirlastiginda bastona geciyormus bizimkiler kis bebegi bir de direk baston almak daha akıl karı gibi geliyor simdi bana
Ya canim ilk zamanlar bebek arabasini kullanacagimizdan bile emin degilim aslinda kişa giriyoruz..kisin hep arabayla her yere..martta baslasak gezmye cocuk 6 aylik olacak.herkes oyle diyor cok hantalmis travel.bir de ihtiyac olursa zaten yatar konumda bastonda kullanilmaz mi ? Sen hangi modeli almistim ☺Belki en az 10 kişiye sordum çevremde herkes baston tipi al dedi sadece 1 arkadaşım travel de ısrarcı. Travel kullanan herkes bıkmış hantal oluşundankuzenim bile traveli 7.ayda yarı fiyata letgoda satıp baston almış.
Üstüne puset - anakucağı artık adı herneyse takılabilen paston tipi arabalara baksan? Ben abimin o tip bi arabasını alıcam ilk zamanlar onu kullanıp sonra kendi aldığım baston tipi arabaya geçicem.
İnşallah canım
Romantic serisini aldım ben , büyüyen yatak, iç yatağı ,dolap ,yan koruma seti ve 2 duvar rafı olarak, şifonyer almadım
26 sında geleceklerdi ben 29 u cumartesi istedim ay hemen gelmesin gerçekten ,
boya yı önümüzdeki haftaiçi yaptıracaktım ama bu haftaya mı alsam bilemedim
Kızlar minik kuşumun odasına raf üzerine koymak için bunları aldım çok beğendim inşallah güzeldir
Eki Görüntüle 2279590 Eki Görüntüle 2279591
Estagfirullah hak mı olur insanın canı sıkılıyo valla böyle şeylere haklısınEşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
Dolmuşum içimi döktüm, okuyanlar hakkını helal etsin.
Bizden de selam söyle annesiTeyzeleri bizim bu aksam saat 22 de randevumuz var çok özledim iki gözümün çiçeğiniiii
Merhabalar ben de bebeğimin eşyalarını almaya başladım beşik olarak ilk zamanlsr için Chicco anne yanı aldım, bebek arabası olarak inglesina trilogy aldım, kitikate, hm, thcibo dan hastane çıkışı ve diğer kıyafet alışverişini yaptım, kendim için hays dan gecelik sabahlık pijama takımını aldım, bebek odasını seneye yaza tayin durumumuz olduğu için erteledim gittiğim yerde oda yapıcam ilk 9ay zaten benimle yatar sonrasında odasını yapınca odasına geçiririm diye düşündüm
Yok ben meraktan bakınırken buldum eksik var yine ama Temmuz’a bıraktım onlarıBak simdi panik oldum. Millet suslere gecmis ben daha birsey almadimcok guzeller. Tam anne kus bebek kus.
Canım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah hepsinin bir kısmeti var sağlıklı olsunlarda hepsi geçici gerçektenHayırlı olsun canım çok güzelmiş baktım internetten güle güle sağlıkla sıhhatle kullanın
Çok güzel annesi oy oy yesinler
Estagfirullah hak mı olur insanın canı sıkılıyo valla böyle şeylere haklısın
Benim eşimin ailesinin durumu iyi eşim işsiz ama daha ne bi kilo domates aldılar ne de bi çorap
Ben artık gülüp geçiyorum para harcancak diye bana kaçıncı haftadasın diye bile sormuyolar
Bir iki eşyayla gönül almak varken böyle yapmaları çok komik onlar da ayıp ettiklerinin farkında ama büyüklük bizde kalsın
Beb de bi erkek annesi olcam Allah nasip ederse ama hayatbeni ilerdeböyle bi anneye çevirmesin çok acı insan zaten evladı mutlu olsun başka ne ister ki
Böyle fani işler için üzme kendini
Bizden de selam söyle annesi
Akşam yemeğinin üzerine kısa bir yürüyüş yapsaniz iyi gelebilirkızlar birsey danışacağım.gün içinde hiç bir sıkıntım yok ama akşam olunca az yemekte yesem erkende yesem akşamları karnım şişiyo nefes zor alıyorum yatarken zorlanıyorum soda içiyorum banamısın demiyor ama sabaha bişey kalmıyor akşamları neden böyle oluyor gün içinde çok rahatım işyerinde öğlende yemek yiyorum şişkinlik yok akşam su içsem şişiyorum
Ay evet ya taksan bir türlü takmasan bir türlü. Meme üstüne küçük meme eklenmiş gibi. İnşaallah hiç birimiz yara nedir bilmeyiz. Bir süre sonra alışıyor meme uçları, takmana gerek kalmıyor ama işte o alışana kadar robotik gezeceğiz evin içinde.avent göğüs kalkanı ablamda var kullanıyordu, takınca evet füze gibi veya robotik bişey gibi duruyorablamdan daha almadım ama denerim inşallah olur
emzirme sütyeni yeter diye düşünüyordum 1 tane atlet aldım o yüzden ama sürekli açıkta olacağı için memeler fln farketmeden üşüyebiliriz
Almadım ama chicco lite way 3 veya kraft landon plus alıcam ikisi çok hoşuma gitti. Silver cross zest vardı bide aslında o da çok hoşuma gitti. Dediğin gibi kış bebeği olacaklar anca hastaneye, aşıya filan götürülür dışarıda gezdirme olayı pek olmaz heleki sen Ankaradasın çok soğuk olur. Pusetli baston istersen de joie de vardı öyle model.Ya canim ilk zamanlar bebek arabasini kullanacagimizdan bile emin degilim aslinda kişa giriyoruz..kisin hep arabayla her yere..martta baslasak gezmye cocuk 6 aylik olacak.herkes oyle diyor cok hantalmis travel.bir de ihtiyac olursa zaten yatar konumda bastonda kullanilmaz mi ? Sen hangi modeli almistim ☺
Halıyı kesinlikle ince, tüy bırakmayandan alın. Biz geçen yıl taşındık ve tüm halıları değiştirdim. çocuk odası ve oyun odasına ince aldım şu yeni çıkan makinada yıkanabilir denilenlerden, antreye ve salona kalın aldım normal. Keşke her yere ince tüysüz alsaydım dedim. O zamanlar benim oğlan emekliyordu. Yeni halının tüyleri çok oluyor canımdan bezdirdi. Süpürüyorsun 2saat sonra tüy uçuşuyor.İstanbulda oturanlar Halı nereden alıcaksınız , avize ve perde de varda yavaş yavaş artık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizde daha bebek arabası muhabbeti bile yok. Beşiği kuzenim vericek. Doğuma bir ay kala başkada ortada bişey yok.Benimde kayınvalidem bebek yokken yani eşim istemiyordu önceden maddi olarak biraz rahatlayalim diye bizde borç ödüyoruz işte diyordu siz yapın yeterki ben sponsor olucam tabiki de ona guvenmedik ama 6 ay doldu benimde daha ağzından sunuda biz alırız yada bazen ben dertlenince canını sıkma kızım alırız ederiz bile demiyor . Yani sözde bile bı girişimi yok. Annem sağolsun ben uzuldukce daha bişey alamadım diye 7 ay olsun çıkar alırız her istediğini sıkma sen canını diye sürekli destekliyor. Eşim desen arabamiza gelip çarptı biri park halindeyken iki aydır onunla uğraşıyor doğru düzgün yapılmadı diye ona üzülüp duruyo yok kredi cekecem yok tekrar yaptircam. Diyorum hiç farkında değilsin ama henüz hiç bişey almadık bebegimize o zamanda daha da stres oluyor onuda bunaltmak istemiyorum ama şaka maka az zaman kaldı evet birden alınabilir ama bı birkimin olurda çıkar alırsın. Her neyse sonuç olarak yine iyiki annem var diyorum rabbim yardımcımız olsun canım sağlıkla gelsinler de hepsi bi şekilde hallolur inşallah.Eşim de baston alma taraftarı. Biz daha hiç bi şey almadık, daha erken deyip durdu, eşimin ailesi bile aynısını söyledi hiç birşey beklemediğim halde, bir günde alınacak şeyler deyip durdular, ben de evet bir günde alırız nasıl olsa ayda 10 bin kazanıyorsun dedim iğneleyici bir şekilde, hepsi sustu. Sanırım benim kendi maaşımla almamı bekliyorlar, iyi de zaten ben kredi ödüyorum, kazandığımın yarısı ona gidiyor, çok sinirleniyorum zoruma gidiyor bazen, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım ki böyle oluyor, öte yandan sağlıkla gelsin başka bir şey istemem diyorum ama bir ay sonra 8. ayda olacağız rahatla gezip alışveriş yapamayacağız. Eşimin annesi ben hastane çıkışı alayım demiş, ben halledicem dedim. İlk giyeceği kıyafetin seçimini başkasına bırakmam çünkü, annem verdi parasını ben de seçip alıcam, ama eşimin ailesinin işlerine koşturmasından gidip onu bile alamadık henüz.
Dolmuşum içimi döktüm, okuyanlar hakkını helal etsin.
Evet bir bakarsın su gibi herşey hallolur aslında bu devirde hazırda bekleyen bir birikim olamıyor maalesef hep borçla alınıyor tekrar işe döneneceğime güveniyoruz herşey pamuk ipliğine bağlı aslında hiç canını sıkma hepsinin kısmeti bekliyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizde daha bebek arabası muhabbeti bile yok. Beşiği kuzenim vericek. Doğuma bir ay kala başkada ortada bişey yok.Benimde kayınvalidem bebek yokken yani eşim istemiyordu önceden maddi olarak biraz rahatlayalim diye bizde borç ödüyoruz işte diyordu siz yapın yeterki ben sponsor olucam tabiki de ona guvenmedik ama 6 ay doldu benimde daha ağzından sunuda biz alırız yada bazen ben dertlenince canını sıkma kızım alırız ederiz bile demiyor . Yani sözde bile bı girişimi yok. Annem sağolsun ben uzuldukce daha bişey alamadım diye 7 ay olsun çıkar alırız her istediğini sıkma sen canını diye sürekli destekliyor. Eşim desen arabamiza gelip çarptı biri park halindeyken iki aydır onunla uğraşıyor doğru düzgün yapılmadı diye ona üzülüp duruyo yok kredi cekecem yok tekrar yaptircam. Diyorum hiç farkında değilsin ama henüz hiç bişey almadık bebegimize o zamanda daha da stres oluyor onuda bunaltmak istemiyorum ama şaka maka az zaman kaldı evet birden alınabilir ama bı birkimin olurda çıkar alırsın. Her neyse sonuç olarak yine iyiki annem var diyorum rabbim yardımcımız olsun canım sağlıkla gelsinler de hepsi bi şekilde hallolur inşallah.
Haklısın canım pamuk ipliğine bağlı olduğunu yaşayarak ta anladık aslında. Dediğim gibi kimseye de givendigimden değil sonuçta bizim çocuğumuz. Allah var kayınvalidem çok destek olduğu zamanlarda oldu arabamizi hile onun sayesinde aldık ama şimdiye kadar hiç bişey demiyor olması canımı sıktı sadece eşimin de arabasıyla yaşadığı aşkın kesintiye uğraması ve onun buna üzülmesine ekstra canımı sıkıyor.yoksa cok takmıyorum çalışıyor olsaydım helede hiç üzülmezdim bile alırdım kafama göre istediğimi ama bu devirde tek kişinin çalışmasıyla geçim çok zor. Esimde Bim'de çalışıyor bölge sorumlusu çok zorluyor aslında yükselmesi için bizimki normalde hiç yanasmiyordu obsesif takıntıları var o yüzden cekiniyor ama işinide çok titiz yapar her neyse bu günlerde düşünmeye başladı yükselme işini ona bile o kadar sevindim ki. Aslında o da çok kaygilaniyor biliyorum ama ne bileyim insanın canı sıkılıyor iste. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla.kucagimixa almayı nasip etsin inşallahEvet bir bakarsın su gibi herşey hallolur aslında bu devirde hazırda bekleyen bir birikim olamıyor maalesef hep borçla alınıyor tekrar işe döneneceğime güveniyoruz herşey pamuk ipliğine bağlı aslında hiç canını sıkma hepsinin kısmeti bekliyor
Evet tek kişinin çalışmasıyla geçim gerçekten zor ben 4 ay maaş almayacağım onu düşünüyorum şimdiden kredimiz var diyeHaklısın canım pamuk ipliğine bağlı olduğunu yaşayarak ta anladık aslında. Dediğim gibi kimseye de givendigimden değil sonuçta bizim çocuğumuz. Allah var kayınvalidem çok destek olduğu zamanlarda oldu arabamizi hile onun sayesinde aldık ama şimdiye kadar hiç bişey demiyor olması canımı sıktı sadece eşimin de arabasıyla yaşadığı aşkın kesintiye uğraması ve onun buna üzülmesine ekstra canımı sıkıyor.yoksa cok takmıyorum çalışıyor olsaydım helede hiç üzülmezdim bile alırdım kafama göre istediğimi ama bu devirde tek kişinin çalışmasıyla geçim çok zor. Esimde Bim'de çalışıyor bölge sorumlusu çok zorluyor aslında yükselmesi için bizimki normalde hiç yanasmiyordu obsesif takıntıları var o yüzden cekiniyor ama işinide çok titiz yapar her neyse bu günlerde düşünmeye başladı yükselme işini ona bile o kadar sevindim ki. Aslında o da çok kaygilaniyor biliyorum ama ne bileyim insanın canı sıkılıyor iste. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla.kucagimixa almayı nasip etsin inşallahiyiki varsınız yaa ayrıca senin aldığın kuslarada bayıldım. Ne yazdım yine yaaa valla kusura bakmayin. Bu konuları kimseyle konusamiyor insan bu sıralar arkadaşlarla da görüşemedik derken biriktirmisim
Doktorum sabah 8 gece 02 ye kadar çalışıyorrandevu nasıl okadar geç saatte oluyor
Nasıl geçti randevunDoktorum sabah 8 gece 02 ye kadar çalışıyorcok bilinen cok yoğun bi doktor
Chicco duo kwikone bak. Normalde baston ve 7 kilo araba. Ama üzerine ekstra puseti var puseti arabanin içine gecirip kullaniyosun. Sök tak olayı değil puseti üstüne konduruyosun. Pusetle işin bitince araba baston ve 7kilocuk. 1700e aldımBastonun traveli hangi modelde var ya :) anca anca hakimim konulara..Ankaradayim evet canim
Koca tossuk olmuş teyzesi 2 hafta önden gidiyormuş hersey cok iyi dedi ellerimde uyuşma vardı karpel tunel sendromu dedi gebelikte olurmuş ve ilerlermiş. Mutlu döndük cok şükür bidahaki randevu 3 hafta sonra :)Nasıl geçti randevun
Ohhh maşallah kuzuyaKoca tossuk olmuş teyzesi 2 hafta önden gidiyormuş hersey cok iyi dedi ellerimde uyuşma vardı karpel tunel sendromu dedi gebelikte olurmuş ve ilerlermiş. Mutlu döndük cok şükür bidahaki randevu 3 hafta sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?