Ohhh maşallah kuzuya karpel tunel uzun zamandır bende de var ve malesef geceleri çok ağrı yapıyor hamilelik ne enteresan bişey heryeri etkiliyor
Bende de 2 haftadir zuhur etti valla.. Önemli bişey değilmiş boşver doğurunca herşey geçecek

Ne iş yapıyorsunuz acaba? Analık izninde maaş neden yatmayacak onun için sordum yanlış anlamayın lütfen

M Mimicikk canim nasıl 2 hafta önden gidiyo tüm ölçüler mi
kilo mu
mesela şuan kaç kiloymuş
ben de bu cuma gideyim diyorum

Selam kızlar hayırlı geceler hepinize nasılsınız kuzucuklar nasıl bi prensesimle iyiyiz çok şükür bayadır yazamadım ara ara baktım size bebeklerinin kıyafetlerini mobilyalarını alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla mutlulukla kullanın hayırlı olsun içleri dolu olsun ben şuan bişey almadım sadece iki takım hastane çıkışı alıcam bebek için kendimede hastane için gecelik vs bişeyler alıcam ama daha erken diye düşünüyorum birde havalar öyle sıcakki çok bunalıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor bu gün şeker yüklemem vardı şükür sonuçlarım güzel çıktı şekerim yok bebeğiminde gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür biliyorsunuz önceden rahatsızlanmıştım erken doğum teklikem vardı baya yattım şuan sancılarım kalmadı çok şükür kontrolde de Dr herşey yolunda ama sen yinede dikkat et dedi bizden haberler böyle teyzeleri

aynen benimde öyle dr uma sordum 2 hafta önce gaviscon verdi rahatlatır dedi ama mide yanması vs yok şişkinlikte 1-2 kere içtim bişeye yaramadı sorduğunda yazarsan sevinirim.
Yorulmaktan olabilir ben cok yoruluyorum ona yoruyorum bir de yuttugumuz hava bile sisiriyo bizi artik benim de sabah gobegim inik gibi gece 8 9 aylik gerci 7. Aydayim normal gibi

nefes alamıyorum ki yürüyüş yapabileyim gidemiyorum bile 10 adım zorluyor beni ama denemekte de fayda var tabi
O normal cigerler sikisiyor organlar yukari cikiyor ben de uyuyamiyorum duz hicyatamiyorumyan yatinca vuruyor oturur gibi uyuyorum resmen nefesim yetmiyor sanki buyudukce zorlasiyor

Şişme olmasın derken, büyük tekerler sarsılmaması bakımından iyi evet, küçük tekerlekliler yolda problem oluyormuş. Ama bazılarıda fazla büyük
Buyuk teker cok daha iyi tabi asiri buyukleri bilmiyorum maclaren guest var bende kizim 3 yasinda tekelekleri kucuk cok hissetiriyor sallantiyi fln saglam araba ama buyuk teker daha iyi

ShinSeGi beb alacagim ya joi literaxin uretimi durmus hicbir yerde yok su 3 tekerlekli olanlar var chicco kwik one bakmistim detayli inceleyeyim☺ alip cikayim bitsin bu iskence

O normal cigerler sikisiyor organlar yukari cikiyor ben de uyuyamiyorum duz hicyatamiyorumyan yatinca vuruyor oturur gibi uyuyorum resmen nefesim yetmiyor sanki buyudukce zorlasiyor
2-3 akşamdır sağa yatınca sağ boşluğum ağrır oldu kaldım sadece sola sürekli aynı şekildede yatamıyorum ben sürekli dönen biriyim birde üstüne sıcaklar bu yaz nasıl geçecekkk kızlarrr

Günaydinnnn sabahin 7sinde tepinmesine uyananlar var mi sabahlari cok enerjik oluyor resmen cikacak zannediyorum bir de artik yer degistiriyor kaydigini falan hissediyorum..cift yonlu tekmeler yiyorum el ayak sanirim anneye acimakta yok ☺
Aynen ya. Bir de benimki hiç sağa yatmayayım istiyor sanki. Sağa yatınca yatağı ittiriyor etim acıyor . İlk oğlum sabah ve akşam belirli saatlerde hareketlenirdi 8gibi falan. Bu her harekete her sese tepki veriyor maşaallah . Doğunca işimiz var

Koca tossuk olmuş teyzesi 2 hafta önden gidiyormuş hersey cok iyi dedi ellerimde uyuşma vardı karpel tunel sendromu dedi gebelikte olurmuş ve ilerlermiş. Mutlu döndük cok şükür bidahaki randevu 3 hafta sonra :)
Oy maşallahh bi zamanlar haşhaş tanesi, kurabiye diye seviyorduk
Çok şükür annesi çok geçmiş olsun yine de dikkat et kendine
2-3 akşamdır sağa yatınca sağ boşluğum ağrır oldu kaldım sadece sola sürekli aynı şekildede yatamıyorum ben sürekli dönen biriyim birde üstüne sıcaklar bu yaz nasıl geçecekkk kızlarrr
Benim de öyle 2-3 haftadır sağa yatırmıyor uykuda dönsem hemen uyanıyom
Ah uh diye diye kalkıyom ama güniçinde rahatım çok şükür
İnşallah bundan daha kötü olmayız

Ay dün ne güldüm benim siyaset konusurken cosan bir teyzem var bagira bagira konusur dibimde bagirinca bizimki nasil hareketlendi korktu herhalde yavrummm gerci ilk tekmesini 1 mayista atti ,babazula sarkisini duydugu an tekmeliyor cok degisik denemek icin defalarca sabah actim sarkiyi bildigin o sarkiya tepki veriyor.. bir degisik ruh geliyor ki sorma artik babasi dusunsun..konusup konusup guluyoruz bunu o saga yatmama durumu bende de oluyor hemen sıkısıyo sanki soldayim hep ama bu sabah gerim gerim gerildi zilli artik iyice buyuduler

Maşallah daha iyi olursun inşallah bebişinle geçen haftaya kadar bendede hiç bişey yoktu biranda giriştim ,artık daha çabuk yoruluyorum geç kalmak istemedim, enerjim ancak işe yetiyor akşam evde idareten bişeyler yapabiliyorum, sıcaklarda çok fena dün ilk kez etkilendim, ter içinde kaldım duşa girip yatmama rağmen

Kizlar kizlar gunaydin,
Biz baya zor bir hafta sonu gecirdik. Tecrubelerimi paylasmak istiyorum cunku ilk gebelikte insan sudan cikmis balik gibi oluyor, neyin normal neyin anormal oldugunu bile ayirt edemiyor. Cuma gunu ogtt yapildi. Ardindan yorucu bir gun gecirdim ve sanirim susuz kaldim. Aksam kasilmalar basladi, hastanemdeki nobetci doktora gittik. Suyumun fazla oldugunu, kotu beslendigimi, cok karbonhidrat aldigimi filan soyledi. Kendisi seker yukleme testine karsiymis ve beni eve gonderdi. (Aslinda nst cekilmesi lazimdi) ertesi gun kasilmalar azaldi ama ara ara devan edince kendi doktorumun ( kendisi bu arada hastanede degil, cunku hafta sonu) yonlendirmesiyle bu sefer nst cektirmek uzere hastaneye gittik. Aksi gibi nst boyunca kasilmam olmadi, yani sonuclar normal cikti ama ben icten icten bir yanlislik oldugunu hissediyodum ve bir baska nobetci doktor vajinal ultrasonla bakti ve rahim agzimin hunilestigini soyledi yani dogum baslamis. Bir kac ilac verdi biri malum progestan digerini soylememem daha uygun olur cunku ciddi bir ilac. Bu arada bol bol su ictim. Ertesi gun pts nihayet kendi doktorum beni gordu, suyum azalmisti ama sinirdaydi hala, ardindan perinatologa gittim, suyum neredeyse normal sinirlara inmisti. Perinatolog dogru bir tedavi uygulandigini, su an hunilesmenin duzeldigini, ilaclarimi kullanmaya drvam etmemi soyledi.
Su an ne neyi tetikledi, suyum niye artti, dogumu su fazlaliligi mi tetikledi bilmiyorum. Sanirim doktorlar da bilmiyor. Erken dogum riskim var ama simdilik bir sikinti yok.
Cikardigim dersler: 1. Vucudunuzu dinleyin. 2. Duzenli kasilmalar, bebegin, karnin toplanma hissi duzenliyse kimseyi beklemeden doktora gidin ve nst ye baglanmayi talep edin, illa bir agri sizi olmasi gerekmiyor 3. Bol bol su icin. 4. Beslenme cok onemliymis, uc gundur ne seker ne ekmek ne meyve yemiyorum, suyu arttirabiliyormus. Son olarak gebelik diyabetim cikmadi.
Benden bu kadar, aklima gelenler bunlar. Hepinize saglikli gunler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…