Bende de 2 haftadir zuhur etti valla.. Önemli bişey değilmiş boşver doğurunca herşey geçecekOhhh maşallah kuzuyakarpel tunel uzun zamandır bende de var ve malesef geceleri çok ağrı yapıyor hamilelik ne enteresan bişey heryeri etkiliyor
Ne iş yapıyorsunuz acaba? Analık izninde maaş neden yatmayacak onun için sordum yanlış anlamayın lütfenEvet tek kişinin çalışmasıyla geçim gerçekten zor ben 4 ay maaş almayacağım onu düşünüyorum şimdiden kredimiz var diyesonra içerdeki izinlerimi kullanıcam o dönem maaş alabileceğim. Arabasıyla aşk yaşıyor olayını birebir bende yaşıyorum eşim sürekli arabayı inceler indikten sonra toz var mı çizik var mı fln diye sonra omu düşünüp üzülür bu arabaya çok takıyorum diye kabul etsede huyundan vazgeçemiyor çok titiz birde Allah korusun vuruk fln olsa düşünemiyorum Allah hepimizi korusun. İş konusu da aynı birşeyler hep olacak ve onlara takılacaklar hayat bu biz de bu dönemde hassasız kucağımıza alınca minikleri herşey gelip geçer
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp kullanırız inşallahGüle güle kullanın Allah sağlıkla kullandırsın
Ay maşallah kuzucuğaKoca tossuk olmuş teyzesi 2 hafta önden gidiyormuş hersey cok iyi dedi ellerimde uyuşma vardı karpel tunel sendromu dedi gebelikte olurmuş ve ilerlermiş. Mutlu döndük cok şükür bidahaki randevu 3 hafta sonra :)
Özel sektör ilaç firmasında asistanımNe iş yapıyorsunuz acaba? Analık izninde maaş neden yatmayacak onun için sordum yanlış anlamayın lütfen
Yorulmaktan olabilir ben cok yoruluyorum ona yoruyorum bir de yuttugumuz hava bile sisiriyo bizi artik benim de sabah gobegim inik gibi gece 8 9 aylik gerci 7. Aydayim normal gibiaynen benimde öyle dr uma sordum 2 hafta önce gaviscon verdi rahatlatır dedi ama mide yanması vs yok şişkinlikte 1-2 kere içtim bişeye yaramadı sorduğunda yazarsan sevinirim.
O normal cigerler sikisiyor organlar yukari cikiyor ben de uyuyamiyorum duz hicyatamiyorumyan yatinca vuruyor oturur gibi uyuyorum resmen nefesim yetmiyor sanki buyudukce zorlasiyornefes alamıyorum ki yürüyüş yapabileyim gidemiyorum bile 10 adım zorluyor beni ama denemekte de fayda var tabi
29 artiya gectigin an 30.hafta sayiliyoruz aslinda ama benim dr da 29 artiysa 29.hafta fln diyo ama dogrusu bence doldurmus 29 haftayi 30 haftalik oluyoruz kagan kocatepede oyle diyoevet aslında bende bu uygulamayı kullanıyorum
Buyuk teker cok daha iyi tabi asiri buyukleri bilmiyorum maclaren guest var bende kizim 3 yasinda tekelekleri kucuk cok hissetiriyor sallantiyi fln saglam araba ama buyuk teker daha iyiŞişme olmasın derken, büyük tekerler sarsılmaması bakımından iyi evet, küçük tekerlekliler yolda problem oluyormuş. Ama bazılarıda fazla büyük
Chicco duo kwikone bak. Normalde baston ve 7 kilo araba. Ama üzerine ekstra puseti var puseti arabanin içine gecirip kullaniyosun. Sök tak olayı değil puseti üstüne konduruyosun. Pusetle işin bitince araba baston ve 7kilocuk. 1700e aldım
2-3 akşamdır sağa yatınca sağ boşluğum ağrır oldu kaldım sadece sola sürekli aynı şekildede yatamıyorum ben sürekli dönen biriyim birde üstüne sıcaklar bu yaz nasıl geçecekkk kızlarrrO normal cigerler sikisiyor organlar yukari cikiyor ben de uyuyamiyorum duz hicyatamiyorumyan yatinca vuruyor oturur gibi uyuyorum resmen nefesim yetmiyor sanki buyudukce zorlasiyor
Aynen ya. Bir de benimki hiç sağa yatmayayım istiyor sanki. Sağa yatınca yatağı ittiriyor etim acıyor . İlk oğlum sabah ve akşam belirli saatlerde hareketlenirdi 8gibi falan. Bu her harekete her sese tepki veriyor maşaallah . Doğunca işimiz varGünaydinnnn sabahin 7sinde tepinmesine uyananlar var misabahlari cok enerjik oluyor resmen cikacak zannediyorum bir de artik yer degistiriyor kaydigini falan hissediyorum..cift yonlu tekmeler yiyorum el ayak sanirim anneye acimakta yok ☺
Oy maşallahhKoca tossuk olmuş teyzesi 2 hafta önden gidiyormuş hersey cok iyi dedi ellerimde uyuşma vardı karpel tunel sendromu dedi gebelikte olurmuş ve ilerlermiş. Mutlu döndük cok şükür bidahaki randevu 3 hafta sonra :)
Çok şükür annesi çok geçmiş olsun yine de dikkat et kendineSelam kızlar hayırlı geceler hepinize nasılsınız kuzucuklar nasıl bi prensesimle iyiyiz çok şükür bayadır yazamadım ara ara baktım size bebeklerinin kıyafetlerini mobilyalarını alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla mutlulukla kullanın hayırlı olsun içleri dolu olsun ben şuan bişey almadım sadece iki takım hastane çıkışı alıcam bebek için kendimede hastane için gecelik vs bişeyler alıcam ama daha erken diye düşünüyorum birde havalar öyle sıcakki çok bunalıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor bu gün şeker yüklemem vardı şükür sonuçlarım güzel çıktı şekerim yok bebeğiminde gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür biliyorsunuz önceden rahatsızlanmıştım erken doğum teklikem vardı baya yattım şuan sancılarım kalmadı çok şükür kontrolde de Dr herşey yolunda ama sen yinede dikkat et dedi bizden haberler böyle teyzeleri
Benim de öyle2-3 akşamdır sağa yatınca sağ boşluğum ağrır oldu kaldım sadece sola sürekli aynı şekildede yatamıyorum ben sürekli dönen biriyim birde üstüne sıcaklar bu yaz nasıl geçecekkk kızlarrr
Ay dün ne güldüm benim siyaset konusurken cosan bir teyzem var bagira bagira konusur dibimde bagirinca bizimki nasil hareketlendi korktu herhalde yavrummmAynen ya. Bir de benimki hiç sağa yatmayayım istiyor sanki. Sağa yatınca yatağı ittiriyor etim acıyor . İlk oğlum sabah ve akşam belirli saatlerde hareketlenirdi 8gibi falan. Bu her harekete her sese tepki veriyor maşaallah . Doğunca işimiz var
Maşallah daha iyi olursun inşallah bebişinleSelam kızlar hayırlı geceler hepinize nasılsınız kuzucuklar nasıl bi prensesimle iyiyiz çok şükür bayadır yazamadım ara ara baktım size bebeklerinin kıyafetlerini mobilyalarını alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla mutlulukla kullanın hayırlı olsun içleri dolu olsun ben şuan bişey almadım sadece iki takım hastane çıkışı alıcam bebek için kendimede hastane için gecelik vs bişeyler alıcam ama daha erken diye düşünüyorum birde havalar öyle sıcakki çok bunalıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor bu gün şeker yüklemem vardı şükür sonuçlarım güzel çıktı şekerim yok bebeğiminde gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür biliyorsunuz önceden rahatsızlanmıştım erken doğum teklikem vardı baya yattım şuan sancılarım kalmadı çok şükür kontrolde de Dr herşey yolunda ama sen yinede dikkat et dedi bizden haberler böyle teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?