2-3 akşamdır sağa yatınca sağ boşluğum ağrır oldu kaldım sadece sola sürekli aynı şekildede yatamıyorum ben sürekli dönen biriyim birde üstüne sıcaklar bu yaz nasıl geçecekkk kızlarrr
evet valla dün bende zorlandım sürekli uyandım sıcaktan ilk kez, sola yatmak için zorluyorum bende kendimi aslıdna hep sola yatardım ama şimdi arada yer değiştirince huzursuz hissediyorum neyse olur o kadar

sağa yatınca benimki de rahatsız ettiğini belli ediyor, sola dönüyorum o zamanda tekmeliyor ama pozsyonunu alıyor sanırım duruyor, çünkü sağlıklı olan sola yatmak onu biliyoruz en azından.

canım çok geçmiş olsun umarım bir daha sorun yaşamazsın, evet bende geçen hafta az hisstmiştim hareketleri doktora gittim suyun fazla dedi, tatilde yorulmuşsun dedi, tatlıya dikkat et dedi. Aynı şekilde şeker yüklemesine gerek görmedi, yeterince dikkat etmeye çalışıyorum zaten biliyor. Ama sıcaklarda farketmeden şekerli meyveleri soğuk soğuk, dondurmayıda fazla kaçırdım demekki daha çok dikkat ediyorum bende ,
kasılmayı nasıl anlıyorsun ben hala bilmiyorum onu, yani karnın taş gibi mi oluyor?

Cok gecmis olsun...umarim sureci bir daha bu sikntılari yasamadan atlatirsiniz.banada ders niteliginde oldu.2gundur suyu az ictigimi farkettim bende..karbonhidratli zaten yiyordum daha dikkat edeyim..suyu arttiran karbonhidratli gidalarmi olmus ? Meyvede mi arttiriyormus?

Cok tesekkur ederim, benim karnim genel olarak hep cok sertti. Ara ara boyle sanki bebegin kafasi gibi bir cikinti olurdu ama duzenli olmazdi. Cuma gunku kasilmalar soyleydi: o bebegin kafasi, ya da bebek sandigim toplanmalar artti, sanki gobegim ortada toplanip toplanip gevsiyordu, daha siklastiginda mesanemde de baski hissetmeye basladim. Yani aslinda yasayinca bir terslik oldugunu anliyosunuz. Su an kendimce soyle bir test uyguluyorum, sirt ustu yattigimda genelde karnim yumusak oluyo, demekki bir sikinti yok. Eger sirt ustu yatarken de bir toplanma hissedersem kasilma oldugunu dusunuyorum ama tabi ki kimse benim lafimla hareket etsin istemem. Belki daha tecrubeli anneler bu konuda bizi aydinlatabilir.

Ben bir şey merak ediyorum kasılma nasıl bir şey oluyor neye benziyor.Kramp değil sancı değil mesela dün akşam ben vajinal batma hissettim ona mı benziyor.

Biz daha gecen konusuyorduk bu konuyu burada arada bende yasiyorum tas kesiyor karnim nefes almak bile guclesiyor yorgunluga bagliyordum ben de bir de cok mu kotu besleniyordun cidden ? Arada paketli gida tatli vs.yiyoruz aslinda yapmamak lazim

Biz daha gecen konusuyorduk bu konuyu burada arada bende yasiyorum tas kesiyor karnim nefes almak bile guclesiyor yorgunluga bagliyordum ben de bir de cok mu kotu besleniyordun cidden ? Arada paketli gida tatli vs.yiyoruz aslinda yapmamak lazim
Ay çok haklısın dün akşam eşime nesCafe yap diyorum yani yenilmeyecek icilmeyecek ne varsa hepsini tükettin diyor:)hakli da aslında.Her gün her gün zararlı şeyler tüketmiyorum fakat abur cubur yediğim oluyor.kimisi de çok kasmayin diyor ama dikkat etmek lazım.mesela ben normalde meyveyi özellikle kavun karpuzu sevmezdim bu ara korkmasam her öğün yerim onların da fazlası zarar.klişe laf vardır ya her şeyden azar azar aynen öyle yapmak lazım.

Geçmiş olsun, rabbim gününde sagliklila kucağınıza almayı nasip etsin. Bende kızımda erken dogum yaptim. Aynı dediğin gibi son 2 hafta bebek bi anda bir tarafa toplanıyordu karnim bian taş gibi oluyordu, son zaman toplanma çok artmıştı doğumdan 2 gün önce sürekli tuvalet ihtiyacım doğdu yarim saat olmadan idrara gidiyordum buda doğum belirtisiymiş

Çok geçmiş olsun, Allahtan geç kalınmadan doğru müdahale edilmiş. Bir daha yaşamazsın inşallah

Kızlar trendyol da sleepy merhaba bebek seti indirime girmiş 57 lira ve kargo bedava. Bebeğine sleepy bebek bezi almayı düşünen varsa kaçırmasın çok uyguna geliyor. İçinde 1 numara ve 2 numara olmak üzere 2 paket bez, 3 paket ıslak mendil ve 1 paket alt değiştirme örtüsü var.

Burda yazmışlardı alanlar oldu, ben de civilden aldım haftasonu orda da 59 liraydı

Aslinda bence cok da kotu beslenmiyodum, paketli gida hic yemiyorum. Ama ekmek, kavun, karpuz, kiraz, hurma... dusununce bunlari cok yedigimi farkediyorum...

Ah ya kıyamam cok gecmiş olsun
Kasılma oldugunu veya toplanma oldugunu nasıl anladın naısl bir his ?

Heh benim jokerden 50ye aldıgım
3 kutu aldım ben bir aya tekabül edicek sekilde

Bu arada kimseyi tedirgin etmek istemem. Bu tarz seyler okumak insanin endise seviyesini arttiriyor biliyorum ama hamilelik ve dogum cok dogal seyler, dusununce sokakta yasayan, beslenen, hamileligi boyunca alkol uyusturucu kullanip saglikli bebekler doguran insan cok. Ben sadece biraz vucudunuzu dinleyin, beslenmenizi ciddiye alin, susuz kalmayin diye yazdim. Dedigim gibi bir terslik olunca zaten anliyosunuz, doktorunuza danismaktan cekinmeyin artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Bu arada her birinize gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, tektek yazip yazi kirliligi yapmayim dedim. Sevgiler...

Bende bebeğimi kucağıma alınca aşk yaşayacağım kesin ama onunda buna dahil olmasını çok isterim ama o bile çocuk k zor görünüyor... Hayırlısı bakalım ne olursa olsun annelik duygusu insanı güçlendiriyor önce bebeğim demeye başlıyorsun yoksa şuan aşırı bencillik yapıp huzursuzluk cikarabilirdim oğluna dua etsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…