Kızlar benim doktorum şöyle demişti. Eğer ki ani bir kramp gibi giriyorsa ve uzun müddet sürüyorsa gaz ağrısıdır. Ama aşama aşama artan kasılma ağrısı varsa ve kısa sürede geçiyorsa rahimle alakalıdır diye. Gaz ve kasılmayı karıştırabiliyoruz, bir de bebek büyüdükçe gaz yer değiştirip bazı bölgelere itilebiliyormuş o da ani kramp yapıyormuş

29 artiya gectigin an 30.hafta sayiliyoruz aslinda ama benim dr da 29 artiysa 29.hafta fln diyo ama dogrusu bence doldurmus 29 haftayi 30 haftalik oluyoruz kagan kocatepede oyle diyo
evet bende yaş hesaplar gibi hesaplıyorum doldurup bitirince o haftayı yeni hafta dolana kadar 30 sayılıyoruz aslında,
ama ben yinede doktorla aynı gitmem gerektiğini düşünüyorum
misal ben 25 teyim diye düşünüyorum doktorum 24+5 deyince sinir oluyorum

evet ben de doktoruma sormuştum uzun süreliyse gazdır dedi, farklı yerlerde oluyor o da yanıltıyor insanı bazen
bir arkadaş ağrı yoksada kasılma olabiliyor demiştide onu anlayamadım

M Mimicikk canim nasıl 2 hafta önden gidiyo tüm ölçüler mi
kilo mu
mesela şuan kaç kiloymuş
ben de bu cuma gideyim diyorum
Sadece kilo canım boyu olması gereken gibi dedi. Anne iri baba iri küçük bebek beklemeyin zaten dedi :) anneme benzedim sanırım oda bizi hep 4 kilo üzeri doğurmuş hemde normal. Sağlıklı olsunlar da ne kilo ne boy hic önemli değil benim için

geçen doktorum bana tatlıya ve karbonhidrata dikkat et dedi, geçen burda bir arkadaş dedi
bizi şekerimiz yükselince bebek daha fazla işermiş buda suyunu arttırırmış sorun yok dedi bayram tatilinden biraz kaçmıştır bide yorgunluk dedi doktorum, ama ben direk dondurma ve meyveye kısıtlama getirdim
karbonhidratta mininmum

Çok geçmiş olsunn erken farketmişsin Allahtan
İnş bi daha olmaz

Kızlar bu arada dün doktoruma hepimiz için çok önemli soru sordum. Ateş ölçer alacaktım braunun bi modeli. Gösterdim hocam çocuk için iyi midir diye. Oda dediki bu iyi bi marka ama benim evimde bundan yok dedi :) ilk doğduğundan itibaren normal koltuk altı ateş ölçer kullandık dedi bildiğin eczanelerde satılan 15 20 liralık dedi. Civali degil elektronik olan. Siparişini vermek için onun görüşünü almayı bekledim oda böyle diyince temassız ateş ölçer almicam

Bizde gecen haftaya kadar ayniydik cani kavga istiyomus daha zamani var aliriz deyip duruyo cok sukur borc sıkınti da yok. Pasamin keyfi gelemedi. Fena kapistik agzima geleni soyledim sanki 6 yildir ugrasan biz degiliz. 6. Tup bebekte oldu bebegimiz bu hevessizlik niye cildirtti beni.

Benimki de ekmek bile yok yiyeceksen kepek diyor bir de kilodan fircaladi ama dinleyen yok tabi arada kaciriyordum tatlilari daha dikkat etmek lazim

Aslinda bence cok da kotu beslenmiyodum, paketli gida hic yemiyorum. Ama ekmek, kavun, karpuz, kiraz, hurma... dusununce bunlari cok yedigimi farkediyorum...
Ya bunlar dogal seyler zarari var mi ki ? Direk suyunuzun artmasiyla alakali midir ?ben sizden kotu besleniyorum acikcasi..hergun bir dondurma cikolata yiyorum..saglikli olsun diye yaz meyvelerini yiyoruz asiri olmasada

Ben hic dikkat etmiyorum son zamanlarda neredeyse...annemin yaninda daha frenledim gerci..abur cubur alan yok son 1haftadir ama meyve yeniyor erik,kavun karpuz..dondurma..hep yedigimiz seyler ..suyu arttirdigini bilmiyordum meyvenin..gergin zaten karnim hep

Ya bunlar dogal seyler zarari var mi ki ? Direk suyunuzun artmasiyla alakali midir ?ben sizden kotu besleniyorum acikcasi..hergun bir dondurma cikolata yiyorum..saglikli olsun diye yaz meyvelerini yiyoruz asiri olmasada
Belki de bambaska bir sebebi var, yediklerimle hiic alakasi yok, bilemiyorum ki... ama seker suyu arttirirmis bu sebeple bana kesmemi soylediler. Bir de herkesin bunyesi farkli. Hamileligi boyunca kola icen de var... yani doktorunuz bir terslik gormuyosa bence endise etmeyin.

Ya onu bikac kişiden daha duydum
Dandik bim de şokta ara ara satılan on onbeş liralık ates ölcerlerde cok iş görüyormus
Bende beurer var dübya para verip almıstık alından ve kulaktan ölçer ama mesela eşimde bir türlü kulaktan ölcmeyi beceremiyoruz

bende aynısı her gece oluyo sol bacağımda diz kapağımın arka kısmından bi giriyor ayağım yamuluyor resmen. Allah tan eşim hemen ayağımı kendine doğru çektiriyorda geçiyor hemen.

Slm kızlar 23 haftalık hamileyim rahim ağzı yetmezliğinden dikişim var ve sürekli yatıyorum riskli gebelik yaşadım için tatanoz aşısı yapmaya korkuyorum yaptıran arkadaşlar nasıl geçti bilgi almak istiyorum

Ben ilk dozu oldum gecen ay, ben normalde igne asi o tarz seylerden cok korkarim. Neredeyse hic bir sey hissetmedim sonrasinda cok hafif bir agri oldu. Ama herkesin bunyesi farkli. Internette yorumlari okuyunca insan korkuyor ama bence korkacak bir sey yokmus. Asiyi doktorun mu onerdi? Cunku senin durumun biraz daha farkli. Once bir doktoruna da danis bence.

Doktor 27 bittikten sonra ol dedi bende 30 dan sonra dedim bakalım ne yapacaz bilemedim yani çok korkuyorum durumumdan ötürü

Ağrım oldu demişsin nasıl bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…