Doğru tarif etmişsin canım . Ayaktayken bile kasılma olduğu anlaşılabilir aslında. Karnın yamuluyor, yuvarlaklığı gidip bir taraf daha çıkık duruyor.
Ara ara yaşamamız normal ama Günde 10dan fazla olmamalı bu dönem. Ben kafamdan stresli bir şey geçirsem bile kasılmam oluyor . Hemen su içiyorum. Kasılmaları azaltmanın en etkili yolu sık sık su içmek .

Çok geçmiş olsun herşey yoluna girer Doğumun vaktinde sağlıkla olur inşaallah

Heh benim jokerden 50ye aldıgım
3 kutu aldım ben bir aya tekabül edicek sekilde
Ben alana kadar stoklar bitmişti jokerde sonra civile gittim orda da bitmiş. Trendyola nasipmiş ben denemek için 1 kutu aldım ama doğuma kadar daha da ucuza denk gelirse 1 kutu daha alırım. Ben kendim de ped olarak uzun zamandır sleepy kullanıyorum içi pamuksu çok rahat oluyor o yüzden bebek bezi de rahattır diye düşünüyorum.

Ben 2. dozu dün vuruldum. Kolumda çok hafif bir ağrı var yukarı kaldırınca o kadar. Aşı olduktan sonra 2-3 gün ağır kaldırmazsan, kolunu yormazsan, bir de üstüne yatmazsan sıkıntı olmaz. Ben ilk hamileliğimde de tetanoz aşısı oldum ama olduğum gün market poşeti taşıdım, başka işler de gördüm. Çok zor geçmişti.

Ben bi tane uygun fiyatlı temassız alından ölçebilenlerden alıcam bi tane de koltuk altı için ucuz olanlardan. Zaten ateşi teyit için 2 farklı ölçüm daha sağlıklı oluyormuş. O ucuz olan ateş ölçerler ile aylarca ateşi ölçüp yumurtlama takip ettim ben hiç şaşamadı

Ya bunlar dogal seyler zarari var mi ki ? Direk suyunuzun artmasiyla alakali midir ?ben sizden kotu besleniyorum acikcasi..hergun bir dondurma cikolata yiyorum..saglikli olsun diye yaz meyvelerini yiyoruz asiri olmasada
Meyve bile olsa şekerli olan herşeyi sınırlı yemek lazım canım. Mesela günde 2 tane meyve yeter bize (1 elma, 1 şeftali gibi) hatta onu da süt, yoğurt, badem gibi şekeri dengeleyen besinlerle yiyin diyorlar. Gün içinde yediklerinle dengelemek gerekiyor.

Canım periontolağa gidiyor musun riskli gebeliksin? Periontoloğuna muhakkak sor, bazen riskli gebeliklerde tetenoz aşısı yaptırmıyorlar

Senin durumunda aşıyı önermiyorlar.
Ben yaptırmadım doktorum da gerek yok dedi artık herşey steril. Altta eklediğim linkte rahim ağzı nedeniyle serklaj olanlar var, bir çoğu yaptırmadı aşıyı. Dilersen onlara da sor. Bence yaptırma. Erken Doğumu tetikleyebiliyormuş çünkü. Yakın zamanda da bu aşının kalkacağını düşünüyorum ben. Çok gereksiz

Ben olmadım doktorum gerekli görmedi

Bende elimle bir yerden destek almadan oturup kalkarsam bebek toplanıyor
elden destek almayınca karnından güç almış oluyorsun oda rahatsız ediyor bebeği heralde

İnşallah bakalım eşime kalsa bikac koli daha alırdık ama bi deneyelim dedim ne olur ne olmaz
Buarada trendyolda desitin pişik kremi falanda indirimde
Ben e bebekten 24liraya almıstım simdi indirim var diye mor olan ikiliden aldım 30liraya :)

Evet ya . İlk oğlumda çok dikkat ederdim bu tarz şeylere. Eski yazışmalarımda gördüm. Meyve yanında mutlaka süt yada ceviz tüketirmişim dengelesin diye. Gece geç saatte de yemezmişim. Şimdi ne denk gelirse yiyorum Allah korusun yavrularımızı

Dondurma üstüne cikolata yerken bu yazısmalarınızı okumam ne tatlı oldu
Allaha emanet büyütüyorum yavrumu

tabi yaz meyveleri çok şekerli ölçülü yemek lazım soğuk soğuk iyi geliyor ama şeker çıkıyor birden o yüzden duyu artanlar var

Son düzenleme:
Ben geç saatte yemiyorum bu eskiden gelen alışkanlık yani 7 den sonra yemek yemiyorum çok acıkırsam hafif geçiştiriyorum, inanılmaz ağırlık oluyor.
Kış meyvelerini yanında ceviz, badem veya fındıkla tüketirdim , ama yazın bunu yapamıyorum karpuz , kavun, kiraz ,kayısı , erik bunların yanına kuruyemiş yakışmıyor ama şekeri dengeliyor yapmak lazım

Bende çok araştırdım birkaç doktorda yorum yapmış Braun 400 temazsız ateşölçer aldım hastanedeki ölçümlerle birebir aynı çıkan çok yorum var

etrafımdan çok duydum çocuk kulaktan bile ölçtürmüyor hastayken ağlarken huysuzken ölçüm yanlış çıkıyormuş hareket halinde, ama temazsız olan çocuk anlamıyor bile saniyelik ölçüm

geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız ,doktorunuz aşıyı yaptır dedi mi?
ben yaptırdım 2 doz ,2.gün itibariyle ağrı başlıyor 1-2 gün sürebiliyor
o yüzden sık kullanmadığınız kola yaptırın yaptıracaksanız, sola yattığım için ben sağa yaptırdım

5 doz yaptırrısan ömür boyu yeterli oluyormuş aslında ben devamını yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…