Canım bebek kilolu doğarsa zaten 1 numarayı uzun süre kullanamaz herhalde. Bi arkadaş yazmış 35 günlükmüş 3 numaraya geçmiş. Hem deneyip ondan sonra stok yapmak daha mantıklı. Bebekler sayesinde sürekli indirim takip eder oldukİnşallah bakalım eşime kalsa bikac koli daha alırdık ama bi deneyelim dedim ne olur ne olmaz
Buarada trendyolda desitin pişik kremi falanda indirimde
Ben e bebekten 24liraya almıstım simdi indirim var diye mor olan ikiliden aldım 30liraya :)
ucuz olanlardan eşim almıştı eczaneden evde oda var oldu 2Ben bi tane uygun fiyatlı temassız alından ölçebilenlerden alıcam bi tane de koltuk altı için ucuz olanlardan. Zaten ateşi teyit için 2 farklı ölçüm daha sağlıklı oluyormuş. O ucuz olan ateş ölçerler ile aylarca ateşi ölçüp yumurtlama takip ettim ben hiç şaşamadı
Ben de çok aşırı dikkat ediyorum diyemem ama dikkat etmeye çalışıyorum. 2.çocukta annelerin geneli daha rahat oluyormuşEvet ya . İlk oğlumda çok dikkat ederdim bu tarz şeylere. Eski yazışmalarımda gördüm. Meyve yanında mutlaka süt yada ceviz tüketirmişim dengelesin diye. Gece geç saatte de yemezmişim. Şimdi ne denk gelirse yiyorumAllah korusun yavrularımızı
O kadar çikolata vs yiyip nasıl fazla kilo almadın ben de ona hayret ediyorum
Dondurma üstüne cikolata yerken bu yazısmalarınızı okumam ne tatlı oldu
Allaha emanet büyütüyorum yavrumu
biz yenidoğan molfix aldık 240 adet var içindeCanım bebek kilolu doğarsa zaten 1 numarayı uzun süre kullanamaz herhalde. Bi arkadaş yazmış 35 günlükmüş 3 numaraya geçmiş. Hem deneyip ondan sonra stok yapmak daha mantıklı. Bebekler sayesinde sürekli indirim takip eder olduk
Alından ölcme kısmıda var benimkinin ama onada acıkcası cok fazla güvenemiyorum kulak en kesini geliyor zaten hastanelerde öyle ölcüyoretrafımdan çok duydum çocuk kulaktan bile ölçtürmüyor hastayken ağlarken huysuzken ölçüm yanlış çıkıyormuş hareket halinde, ama temazsız olan çocuk anlamıyor bile saniyelik ölçüm
35 güne kadar idare eder işte üc koliCanım bebek kilolu doğarsa zaten 1 numarayı uzun süre kullanamaz herhalde. Bi arkadaş yazmış 35 günlükmüş 3 numaraya geçmiş. Hem deneyip ondan sonra stok yapmak daha mantıklı. Bebekler sayesinde sürekli indirim takip eder olduk
Aldım aslında 8-9kilo aldım ama zayıftım ondan birazda aldıgım kaldıO kadar çikolata vs yiyip nasıl fazla kilo almadın ben de ona hayret ediyorumya senin fazla yiyorum sandıkların aslında fazla değil ya da metabolizman acaip hızlı
12 kilocukniye çok mu kilo aldın ki
Oh bu super oldu bende arastirip duruyordum :) elektronik alalim o halde.masraftan kurtuldukKızlar bu arada dün doktoruma hepimiz için çok önemli soru sordum. Ateş ölçer alacaktım braunun bi modeli. Gösterdim hocam çocuk için iyi midir diye. Oda dediki bu iyi bi marka ama benim evimde bundan yok dedi :) ilk doğduğundan itibaren normal koltuk altı ateş ölçer kullandık dedi bildiğin eczanelerde satılan 15 20 liralık dedi. Civali degil elektronik olan. Siparişini vermek için onun görüşünü almayı bekledim oda böyle diyince temassız ateş ölçer almicam
Ben de yaptıracağım inşallah. Zaten bebiş için sağlık ocağına gidip geleceğiz. O zaman kendime de yaptırırım.5 doz yaptırrısan ömür boyu yeterli oluyormuş aslında ben devamını yaptırmayı düşünüyorum
Ozalit ?Kizlar oda icin stiker fikirleriniz nelerdir :) oda boyama ve susleme fikirlerinizi de paylasin :) bir de bu magnetlere "hosgeldin gülce " li yazilari nerede cikartabilirim legosuyla falan
12 kilocuk2hafta onceydi o da insallah daha almadim
Çok alakasız olabilir belki ama görümceminden gebelikte Crp si çok yüksek çıkmıştı baya korktular. Onun crp yi yükselten kistmiş, sezeryanla kistide aldılar , doktorunuzla görüşün bakalım nediyecekKızlar merhaba birşey sormak istiyorum dün tetanoz aşısının 2. Dozunu yaptırmak için aile sağlığına gittim sabah giderken sol kulak altımda hafif bir şişlik hissettim bastırınca acıyordu gitmişken aile hekimine gösterdim lenf bezin hafif şişmiş ufak bir enfeksiyon olabilir kan tahlili yapalım dedi. Kanda CRP değerim 6,7 çıktı (üst limit 5 yazıyor) enfeksiyon var çok yüksek değil ama doktorunu bilgilendir dedi ilaç vs vermedi. Yarın sabah kontrolüm var doktoruma göstereceğim ama tabii endişelerr endişelerr. Sizce kanda enfeksiyon olması bebeğe zararlı mı etkiler mi? Çok uzun süreli birşey değil 1-2 gün ama yinede biraz telaşlandım acaba hemen gitsemmi doktora ve ilaç verirse ne veriyor antibiotik mi kullanıyoruz?
bende dün duvar steckeri baktım baya aklıma yatan bişey olmadıKizlar oda icin stiker fikirleriniz nelerdir :) oda boyama ve susleme fikirlerinizi de paylasin :) bir de bu magnetlere "hosgeldin gülce " li yazilari nerede cikartabilirim legosuyla falan
Benimde öyle bulursanizbende dün duvar steckeri baktım baya aklıma yatan bişey olmadı
Çok alakasız olabilir belki ama görümceminden gebelikte Crp si çok yüksek çıkmıştı baya korktular. Onun crp yi yükselten kistmiş, sezeryanla kistide aldılar , doktorunuzla görüşün bakalım nediyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?