Canım bebek kilolu doğarsa zaten 1 numarayı uzun süre kullanamaz herhalde. Bi arkadaş yazmış 35 günlükmüş 3 numaraya geçmiş. Hem deneyip ondan sonra stok yapmak daha mantıklı. Bebekler sayesinde sürekli indirim takip eder olduk

ucuz olanlardan eşim almıştı eczaneden evde oda var oldu 2

Ben de çok aşırı dikkat ediyorum diyemem ama dikkat etmeye çalışıyorum. 2.çocukta annelerin geneli daha rahat oluyormuş

Dondurma üstüne cikolata yerken bu yazısmalarınızı okumam ne tatlı oldu
Allaha emanet büyütüyorum yavrumu
O kadar çikolata vs yiyip nasıl fazla kilo almadın ben de ona hayret ediyorum ya senin fazla yiyorum sandıkların aslında fazla değil ya da metabolizman acaip hızlı

biz yenidoğan molfix aldık 240 adet var içinde baya avantajlı paket yakaladık eşimin abartmasıyla biraz fazla almış olabiliriz
2-3-4-5 numara bizde baya var toplam 25 paket fln bir yakınızdan geldi , o yüzden aynı markayla başlamak istedim

etrafımdan çok duydum çocuk kulaktan bile ölçtürmüyor hastayken ağlarken huysuzken ölçüm yanlış çıkıyormuş hareket halinde, ama temazsız olan çocuk anlamıyor bile saniyelik ölçüm
Alından ölcme kısmıda var benimkinin ama onada acıkcası cok fazla güvenemiyorum kulak en kesini geliyor zaten hastanelerde öyle ölcüyor
Gerci bebek dedigin gibi kulaga sokturmaz o yüzden su marketlerde bile satılan uygunlardanda alıcam

35 güne kadar idare eder işte üc koli
Hoş bana doktorum kücük dogabilir dedi ben minyonum zaten :)

O kadar çikolata vs yiyip nasıl fazla kilo almadın ben de ona hayret ediyorum ya senin fazla yiyorum sandıkların aslında fazla değil ya da metabolizman acaip hızlı
Aldım aslında 8-9kilo aldım ama zayıftım ondan birazda aldıgım kaldı
Ögünlerim eski düzenimle aynı beslenme seklimde gebe kalmadan öncede böyle aburcubur üzerineydi
Bagırsak sorunumda fazlasıyla mevcut haftada bir duphalac a sarılıyorum mesela
Dikkat etsem arkadaslar gibi 4kg anca alırdım birkaç gün bile dikkat edip yemesem abur cubur anında veriyorum mesela :)

Oh bu super oldu bende arastirip duruyordum :) elektronik alalim o halde.masraftan kurtulduk kulaktanmi alindan mi makattan mi derkennn :))

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum dün tetanoz aşısının 2. Dozunu yaptırmak için aile sağlığına gittim sabah giderken sol kulak altımda hafif bir şişlik hissettim bastırınca acıyordu gitmişken aile hekimine gösterdim lenf bezin hafif şişmiş ufak bir enfeksiyon olabilir kan tahlili yapalım dedi. Kanda CRP değerim 6,7 çıktı (üst limit 5 yazıyor) enfeksiyon var çok yüksek değil ama doktorunu bilgilendir dedi ilaç vs vermedi. Yarın sabah kontrolüm var doktoruma göstereceğim ama tabii endişelerr endişelerr. Sizce kanda enfeksiyon olması bebeğe zararlı mı etkiler mi? Çok uzun süreli birşey değil 1-2 gün ama yinede biraz telaşlandım acaba hemen gitsemmi doktora ve ilaç verirse ne veriyor antibiotik mi kullanıyoruz?

Kizlar oda icin stiker fikirleriniz nelerdir :) oda boyama ve susleme fikirlerinizi de paylasin :) bir de bu magnetlere "hosgeldin gülce " li yazilari nerede cikartabilirim legosuyla falan

12 kilocuk 2hafta onceydi o da insallah daha almadim
biraz genetik, aile nasılsa sende öyle oluyorsun az çok
ben ailede en sağlıklı beslenen en zayıf olan kişiydim 6 kilo aldım
benim ablam 6.5 kiloyla tamamladı hamileliği diğer ablam 8.5 kiloyla
demekki vücut istiyor napalım yani

Son düzenleme:
Çok alakasız olabilir belki ama görümceminden gebelikte Crp si çok yüksek çıkmıştı baya korktular. Onun crp yi yükselten kistmiş, sezeryanla kistide aldılar , doktorunuzla görüşün bakalım nediyecek

H honey bunch hic bilmiyorum canim iste magnetlerin altina ya da nisan suslerine yaziyorlar ya :) bazilari suslu puslu oluyor onlari reklam yapan yerler yapiyor herhlde davetiye basan ya da :)

bende dün duvar steckeri baktım baya aklıma yatan bişey olmadı
Benimde öyle bulursaniz ben boya yapip yapmicagma bile emin degilim direk stekri basar gecerim belki cunku oda zaten arka oda karanlik boyasim yine krem beyaz falan olacak.. tasinali 2yil oldu ama bakalim esimle konusmadim daha

Kist olamaz diye düşünüyorum canım tüp bebek olduğu için tedaviden önce rahim filmi vs hepsi çekildi çok kapsamlı testlerle bakıldı hpv vs hepsine herhangi birşey çıkmadı ama boğaz ağrısı var hafif idrar yolu enfeksiyonu diye şüphelendim hergün denize giriyorum spor olsun hareket olsun diye abarttım belkide yarın ne olur ne olmaz idrar tahlili de yapalım dicem doktoruma. Çok az yüksek dedi aile hekimi endişelenecek birşey yok dedi ateşte yok takip ediyorum sürekli ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Önemli olan bebeğe bir zararı olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…