H honey bunch hic bilmiyorum canim iste magnetlerin altina ya da nisan suslerine yaziyorlar ya :) bazilari suslu puslu oluyor onlari reklam yapan yerler yapiyor herhlde davetiye basan ya da :)
İstanbuldaki ozalitcilerde tasarımda yaptırabiliyorsun
Biz nişanda yaptırmıstık poşetlerin üstüne yapıştırılan kendimize özel logolu bi model falan

Siveno ürünleride trendyol da indirimde
Mühendisin oglu paylastıkca bende yazıyorum
Dogal ürünlerinden paket yaptım cocugum icin :)
Tesekkurler canim bende bir bakayim.dogal urunlerden yaptigin paket icin Bir ekran goruntusu at bize de :) iyice hazirci oldum ama sizlere guveniyorum.. ben de okuyorum muhendisinoglunu ama hepsi birbirine karisiyo almadigim zaman unutuyorum

Tesekkurler canim bende bir bakayim.dogal urunlerden yaptigin paket icin Bir ekran goruntusu at bize de :) iyice hazirci oldum ama sizlere guveniyorum.. ben de okuyorum muhendisinoglunu ama hepsi birbirine karisiyo almadigim zaman unutuyorum
Bunlar aldıklarımın bi kısmı :)
Granül sabunu duru ve dalan marka almıstım indirimden

Eklentiler

• 86BBC342-42E2-4742-BB53-A758BD7CEBB9.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67
Bunlarda tavsiye ettiği bebek yağları markaları

Eklentiler

• 1C38C8FA-B73F-492F-81E6-98E1673F2F7D.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 60
Pişik önleyicilerden mor desitin aldım

Eklentiler

• 25268598-C83C-4978-ACF1-E3AFCF2EC447.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bu tuvalet olayı efsane ya
Ben vaktimin çoğu evdeyim ama evde de dışarda da o kadar sık gitmem gerekiyor ki bebiş büyüdükçe nasıl idare edeceğiz merak ediyorum
Çalışan annelere kolaylıklar diliyorum gerçekten dışarda bir tık daha zorlaşıyor

aynen öyle sürekli mekik dokuyorum

Teşekkür ederiz ama işyeride ev gibi tuvaletlerimiz var :)
Gezerken zor gecen harbiyede acık hava tiyatrosundaydık ara verilene kadar canım cıktı :)

Canım ben o sayfaya uyeyim aktif olarak doktorum 27 den sonra ol dedi bende 30 dan sonra dedim bakalım korkuyorum oradaki arkadaşlarda 30 dan sonra oldu zaten

selam kızlar nasılsınız.
ben çok giremiyorum artık ne var ne yok
ne havadisler var acaba hazrılıklar vs ler ne durumda
ben okuyamıyorum geriye dönük çok..

cnm valla ben çalışıyorum daha rahatım ev çok sıcak
gece falan uyku yok okadar açıyorum heryeri hiç esmiyor
işyerim serin he tabiki sürekli masada oturmak rahatsız ediyor
ama kalkıp dolaşıyorum idare ediyorum izindeydim yeni geldim
15 gün daha yorgun geldim gerçi gezmekten olsa gerek:):):)

Canım ben riskli gebelik yaşadım için 20 günde bir tahliller bakılıyor çok değil korkma büyük ihtimal çok su iç diyicek ama bi idrarda baktır derim

Korkma canım 13 sonuçla ilaç kullanmayan var sen bol su iç

Kızlar Dagi sitesinde emzirme sütyeni 3 al 2 öde kampanyası var , normal emzirme sütyenleti gibi değilde sporcu sütyenleri gibi çok güzel

Yahu bu progestan amma kafa yapıyor ya. Öğlen saatlerce uyuduğum halde akşam en geç 11de bayılmış oluyorum. Şuan yine enerjim çekildi, gözüm kayıyor. İyi tarafı uykuyu depoluyorum. Çocuk gelince ikisine birden yetişmek için gücüm olacak, zira eşim top patlasa uyanmaz iş yorgunluğundan

Iki dozumu da oldum hic bi dezavantajini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…