Gebelik icin crpn cok yuksek degil ama kulak arkasindaki şeyle beraber olunc ne olur bilmiyorum doktorunla irtibatta kalKızlar merhaba birşey sormak istiyorum dün tetanoz aşısının 2. Dozunu yaptırmak için aile sağlığına gittim sabah giderken sol kulak altımda hafif bir şişlik hissettim bastırınca acıyordu gitmişken aile hekimine gösterdim lenf bezin hafif şişmiş ufak bir enfeksiyon olabilir kan tahlili yapalım dedi. Kanda CRP değerim 6,7 çıktı (üst limit 5 yazıyor) enfeksiyon var çok yüksek değil ama doktorunu bilgilendir dedi ilaç vs vermedi. Yarın sabah kontrolüm var doktoruma göstereceğim ama tabii endişelerr endişelerr. Sizce kanda enfeksiyon olması bebeğe zararlı mı etkiler mi? Çok uzun süreli birşey değil 1-2 gün ama yinede biraz telaşlandım acaba hemen gitsemmi doktora ve ilaç verirse ne veriyor antibiotik mi kullanıyoruz?
Gebelik icin crpn cok yuksek degil ama kulak arkasindaki şeyle beraber olunc ne olur bilmiyorum doktorunla irtibatta kal
Ya her bebekte her bez rahat olmuyormuş alerji, pişik vs yapabiliyormuş aman stok yapma dediler yoksa bende kesin stok yapardımbiz yenidoğan molfix aldık 240 adet var içindebaya avantajlı paket yakaladık eşimin abartmasıyla biraz fazla almış olabiliriz
2-3-4-5 numara bizde baya var toplam 25 paket flnbir yakınızdan geldi , o yüzden aynı markayla başlamak istedim
İyi iyi maşallah kilo alımın da iyi. Zayıf hamile kalanlar için 15 kilo alınabilir diyorlarAldım aslında 8-9kilo aldım ama zayıftım ondan birazda aldıgım kaldı
Ögünlerim eski düzenimle aynı beslenme seklimde gebe kalmadan öncede böyle aburcubur üzerineydi
Bagırsak sorunumda fazlasıyla mevcut haftada bir duphalac a sarılıyorum mesela
Dikkat etsem arkadaslar gibi 4kg anca alırdım birkaç gün bile dikkat edip yemesem abur cubur anında veriyorum mesela :)
Guatr vs olabilir mi? Mutlaka görün şişlik için ypksa crp yüksek değil geçen ay 11di ilac vermedibdoktorum bol su ic dedi idrarda da enfeksiyon olmasına ragmen. Bol suyla atlattım ama şişlik başka göstermek daha iyi olurEvet şişlik boğazıma doğru indi sanki bademcik şişmesi gibi hissediyorum şu an yutkunurken biraz acıyorbu sıcaklarda hiç hoş olmadı gerçekten son 3 yıldır en ufak bir soğuk algınlığı grip vs yaşamadım şu an bademcik şişmesi için hakkaten en olmicak zaman
Guatr vs olabilir mi? Mutlaka görün şişlik için ypksa crp yüksek değil geçen ay 11di ilac vermedibdoktorum bol su ic dedi idrarda da enfeksiyon olmasına ragmen. Bol suyla atlattım ama şişlik başka göstermek daha iyi olur
Canım o hafif bi enfeksiyondur kokrma. Boğaz da olabilir, idrar yollarında olabilir. Doktorun yarın bakar gerekirse hafif bi antibiyotik verir.Yok guatr şikayetim hiç olmadı ama hamilelikten dolayı çıkarmı hiç bilmiyorum. Aile hekimi lenf bezin hafif şişmiş ufak bir enfeksiyon olabilir vucutta ilaç önermiyorum dedi ama yarın son kararı doktorum söyler tabii gerekirse bir dahiliye uzmanınada yönlendirmesini isticem bakalım ciddi birşey yoktur inşallah
Farklıymış prosedür. Allah kolaylık versinÖzel sektör ilaç firmasında asistanımDoğum izninde raporlu sayılıp izin bittikten sonra brüt maaşın 3te 2si yatacak sak tarafından
Geçmiş olsun inş herşey yolunda gider. Bu arada hurma kasilmaya yol açabiliyormuş hurma tuketmeyin tavsiyemAslinda bence cok da kotu beslenmiyodum, paketli gida hic yemiyorum. Ama ekmek, kavun, karpuz, kiraz, hurma... dusununce bunlari cok yedigimi farkediyorum...
Çok tatlı renkTeyzeleri oda rengimiz nasıl olmuş
Doktorunuzun bilgisi olsun bence eğer söylemediyseniz. Magnezyum gibi takviyeler verebilir geçmiş olsunbende aynısı her gece oluyo sol bacağımda diz kapağımın arka kısmından bi giriyor ayağım yamuluyor resmen. Allah tan eşim hemen ayağımı kendine doğru çektiriyorda geçiyor hemen.
Çok tatlı renkTeyzeleri oda rengimiz nasıl olmuş
MaşallahBen de bebişi mi gördüm geldim. Benim kız nihayet yüzünü gösterdi. Dudaklar silikonlu gibi maşallah
Bu arada tansiyonum sınırda çıktı kızlar tansiyon ilacı başladım
Ah canım bir de araba derdi çıkmış başınıza yoktan yere. Canımız sağolsun tabi en başı o ama insan dertlenmeden edemiyor. Benim annem de uzakta, burada bu düşüncesiz insanların arasında yapayalnız hissediyorum bazen. Sonra Allah çocuğuma eşime bana sağlık versin diyorum, ne yapayım.Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizde daha bebek arabası muhabbeti bile yok. Beşiği kuzenim vericek. Doğuma bir ay kala başkada ortada bişey yok.Benimde kayınvalidem bebek yokken yani eşim istemiyordu önceden maddi olarak biraz rahatlayalim diye bizde borç ödüyoruz işte diyordu siz yapın yeterki ben sponsor olucam tabiki de ona guvenmedik ama 6 ay doldu benimde daha ağzından sunuda biz alırız yada bazen ben dertlenince canını sıkma kızım alırız ederiz bile demiyor . Yani sözde bile bı girişimi yok. Annem sağolsun ben uzuldukce daha bişey alamadım diye 7 ay olsun çıkar alırız her istediğini sıkma sen canını diye sürekli destekliyor. Eşim desen arabamiza gelip çarptı biri park halindeyken iki aydır onunla uğraşıyor doğru düzgün yapılmadı diye ona üzülüp duruyo yok kredi cekecem yok tekrar yaptircam. Diyorum hiç farkında değilsin ama henüz hiç bişey almadık bebegimize o zamanda daha da stres oluyor onuda bunaltmak istemiyorum ama şaka maka az zaman kaldı evet birden alınabilir ama bı birkimin olurda çıkar alırsın. Her neyse sonuç olarak yine iyiki annem var diyorum rabbim yardımcımız olsun canım sağlıkla gelsinler de hepsi bi şekilde hallolur inşallah.
Tesekkur ederiz teyzesi bizde cok begendkÇok tatlı renk
Çok tatlı renk
Ben de 11-12 arası gidip geliyorum12 kilocuk2hafta onceydi o da insallah daha almadim
İyiyiz çok şükür teyzesi sizler de dikkat edin kendinizeselam kızlar nasılsınız.
ben çok giremiyorum artık ne var ne yok
ne havadisler var acaba hazrılıklar vs ler ne durumda
ben okuyamıyorum geriye dönük çok..
Çok tatlı olmuşTeyzeleri oda rengimiz nasıl olmuş
Olsun üzülme en azından çaresi olan bi şey dogumdan sonra gececek insBen de bebişi mi gördüm geldim. Benim kız nihayet yüzünü gösterdi. Dudaklar silikonlu gibi maşallah
Bu arada tansiyonum sınırda çıktı kızlar tansiyon ilacı başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?