Gebelik icin crpn cok yuksek degil ama kulak arkasindaki şeyle beraber olunc ne olur bilmiyorum doktorunla irtibatta kal

Gebelik icin crpn cok yuksek degil ama kulak arkasindaki şeyle beraber olunc ne olur bilmiyorum doktorunla irtibatta kal

Evet şişlik boğazıma doğru indi sanki bademcik şişmesi gibi hissediyorum şu an yutkunurken biraz acıyor bu sıcaklarda hiç hoş olmadı gerçekten son 3 yıldır en ufak bir soğuk algınlığı grip vs yaşamadım şu an bademcik şişmesi için hakkaten en olmicak zaman

Ya her bebekte her bez rahat olmuyormuş alerji, pişik vs yapabiliyormuş aman stok yapma dediler yoksa bende kesin stok yapardım

İyi iyi maşallah kilo alımın da iyi. Zayıf hamile kalanlar için 15 kilo alınabilir diyorlar ben sözde dikkat etmeye çalıştığım halde 6 buçuk kilo aldım senden 2 hafta geriyim.

Guatr vs olabilir mi? Mutlaka görün şişlik için ypksa crp yüksek değil geçen ay 11di ilac vermedibdoktorum bol su ic dedi idrarda da enfeksiyon olmasına ragmen. Bol suyla atlattım ama şişlik başka göstermek daha iyi olur

Yok guatr şikayetim hiç olmadı ama hamilelikten dolayı çıkarmı hiç bilmiyorum. Aile hekimi lenf bezin hafif şişmiş ufak bir enfeksiyon olabilir vucutta ilaç önermiyorum dedi ama yarın son kararı doktorum söyler tabii gerekirse bir dahiliye uzmanınada yönlendirmesini isticem bakalım ciddi birşey yoktur inşallah

Canım o hafif bi enfeksiyondur kokrma. Boğaz da olabilir, idrar yollarında olabilir. Doktorun yarın bakar gerekirse hafif bi antibiyotik verir.

Aslinda bence cok da kotu beslenmiyodum, paketli gida hic yemiyorum. Ama ekmek, kavun, karpuz, kiraz, hurma... dusununce bunlari cok yedigimi farkediyorum...
Geçmiş olsun inş herşey yolunda gider. Bu arada hurma kasilmaya yol açabiliyormuş hurma tuketmeyin tavsiyem

bende aynısı her gece oluyo sol bacağımda diz kapağımın arka kısmından bi giriyor ayağım yamuluyor resmen. Allah tan eşim hemen ayağımı kendine doğru çektiriyorda geçiyor hemen.
Doktorunuzun bilgisi olsun bence eğer söylemediyseniz. Magnezyum gibi takviyeler verebilir geçmiş olsun

Ah canım bir de araba derdi çıkmış başınıza yoktan yere. Canımız sağolsun tabi en başı o ama insan dertlenmeden edemiyor. Benim annem de uzakta, burada bu düşüncesiz insanların arasında yapayalnız hissediyorum bazen. Sonra Allah çocuğuma eşime bana sağlık versin diyorum, ne yapayım.

12 kilocuk 2hafta onceydi o da insallah daha almadim
Ben de 11-12 arası gidip geliyorum
selam kızlar nasılsınız.
ben çok giremiyorum artık ne var ne yok
ne havadisler var acaba hazrılıklar vs ler ne durumda
ben okuyamıyorum geriye dönük çok..
İyiyiz çok şükür teyzesi sizler de dikkat edin kendinize
Teyzeleri oda rengimiz nasıl olmuş
Çok tatlı olmuş
Ben de bebişi mi gördüm geldim. Benim kız nihayet yüzünü gösterdi. Dudaklar silikonlu gibi maşallah

Bu arada tansiyonum sınırda çıktı kızlar tansiyon ilacı başladım
Olsun üzülme en azından çaresi olan bi şey dogumdan sonra gececek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…