Ben de 11-12 arası gidip geliyorum

İyiyiz çok şükür teyzesi sizler de dikkat edin kendinize

Çok tatlı olmuş

Olsun üzülme en azından çaresi olan bi şey dogumdan sonra gececek ins
Teşekkür ederim canım

Bunlar aldıklarımın bi kısmı :)
Granül sabunu duru ve dalan marka almıstım indirimden
Cok tesekkur ediyorum bende deterjani incia alicam yorumlarda iyi cikartiyor diyorlardi..emzik icin falan siveno alayim..deneyip paslasiriz sampuan evemore alicam catlak kreminide kendim kullaniyorum doktor onermisti muhendisinoglunda gorunce cocugada sampuan losyon oyle alirim dedim,birde dogal zeytinyagi kullanma planim var o kadar detay var ki dusun dusun ☺ pisik kreminde desitin mi iyi sudo mu acaba sudo icerigi kotu ama en iyi o iyilestiriyo diyenlerde var

Sudocrem pahalı ve eski saf içerik yok, desitin mavi cok tercih ederdi anneler çalıştığım dönemlerde eczanede

Yaaaaaa cok guzel olmus..
Dimi dimiii halisini avizesini ve storunu da yaptırıyorum. Takım olacak 3u cok beğendiğim minnak fil figürlü şuan icin ilk etapta hali ve avize siparişini verdim insalalh göründüğü gibi ve istediğim gibi gelir

Netten mi verdin cok guzel olur cidden ben biraz kombin özürlüyüm.. bir de tv unitemiz alirken buyuktu ev sahibi adamda mermerden cikinti seklinde tv yeri yapmis oyle olunca uniteyi cocuk odasina almak zorunda kaldik..rafli ve orada da esimin kitaplari var boydan boya.. cok sinirimi bozuyo hatta o yetmedi bir kitaplik daha almistik onlari ne yapacagimla ilgili hicbir fikrim yok..kitaplik gibi sonucta kalsin oda da diyorum sonra kokunden cope atasim geliyo hep kv..istemiorum dememe ragmen baska eve cikarsin oyle dusunme diye diyee ev esya doldu..icimden bir sey yapmak gelmiyo duzensizlikten

aynen ben de

Ben de u green cleaın bebek yumuşatıcısını aldım bitkisel diye. Bizim sular aşırı kireçli bebeğin kıyafetleri acaip sert olur yumuşatıcı malesef şart ama onunla alakalı güvenilir bir yorum bulamadım kafama göre aldım.

Aslında biyandan mantıklı kirada isen gönlüne göre oda dizmek istesen belki taşınacagin eve olmayacak. Ama uzun sure oturma planiniz varsa radikal değişiklik yapabilirsin. Her an çıkabilirim derse idare et. Ama söyle benim küçük odamda baya büyük koltuk vardı 3lü. Bende oda yapacağım düşüncesiyle kayinpedere verdim. 0di hic kullanmadım kullanilmayan küçük odada duruyodu. O almasaydı annemin ardiyesine koyacaktım çatıya. Bide benim coook fazla esyam vardi onlari bi uygulama üzerinden hep sattım işime lazim olmayanlari, iste ne blym hali yikama makinesi filtre kahve makinesi eşimin ağırlık sehpalari, dumble, bisiklet küçük odam bunlarla doluydu hamileligimin 3cu ayında hepsini sattım. Aman aman kullandığım seyler değildi. Bide kullanmadığım şeyi gözümden cabuk cikarabiliyorum, bazısı kıyamaz bende at at at at hemen kafası :) gönlünden geçen gibi yap sana tavsiyem durumun dahilinde şu da içimde kaldi olmasın. Ben evlenirken cook içimde kalan olmuştu simdi sutten agzim yandığı için bunda ne istiyosam onu butcem dahilinde yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…