Teşekkür ederim canımBen de 11-12 arası gidip geliyorum
İyiyiz çok şükür teyzesi sizler de dikkat edin kendinize
Çok tatlı olmuş
Olsun üzülme en azından çaresi olan bi şey dogumdan sonra gececek ins
Tam sebebi bilinmiyormuş. Bebekte yapabiliyormuş genetik de olabiliyormuş. 35.haftalara sağ salim geliriz inşallahMaşallahBenimki de silikonlu gibiydi
Hadi ya neden çıkıyor şu tansiyon
Öylemi benim dudaklar büyük ben bana benziyor sanmıştımTam sebebi bilinmiyormuş. Bebekte yapabiliyormuş genetik de olabiliyormuş. 35.haftalara sağ salim geliriz inşallah
Cok tesekkur ediyorumBunlar aldıklarımın bi kısmı :)
Granül sabunu duru ve dalan marka almıstım indirimden
Yaaaaaa cok guzel olmus..Teyzeleri oda rengimiz nasıl olmuş
Sudocrem pahalı ve eski saf içerik yok, desitin mavi cok tercih ederdi anneler çalıştığım dönemlerde eczanedeCok tesekkur ediyorumbende deterjani incia alicam yorumlarda iyi cikartiyor diyorlardi..emzik icin falan siveno alayim..deneyip paslasiriz sampuan evemore alicam catlak kreminide kendim kullaniyorum doktor onermisti muhendisinoglunda gorunce cocugada sampuan losyon oyle alirim dedim,birde dogal zeytinyagi kullanma planim var o kadar detay var ki dusun dusun ☺ pisik kreminde desitin mi iyi sudo mu acaba sudo icerigi kotu ama en iyi o iyilestiriyo diyenlerde var
Dimi dimiiiYaaaaaa cok guzel olmus..
Dimi dimiiihalisini avizesini ve storunu da yaptırıyorum. Takım olacak 3u cok beğendiğim minnak fil figürlü şuan icin ilk etapta hali ve avize siparişini verdim insalalh göründüğü gibi ve istediğim gibi gelir
Netten mi verdinDimi dimiiihalisini avizesini ve storunu da yaptırıyorum. Takım olacak 3u cok beğendiğim minnak fil figürlü şuan icin ilk etapta hali ve avize siparişini verdim insalalh göründüğü gibi ve istediğim gibi gelir
aynen ben deEvet ya . İlk oğlumda çok dikkat ederdim bu tarz şeylere. Eski yazışmalarımda gördüm. Meyve yanında mutlaka süt yada ceviz tüketirmişim dengelesin diye. Gece geç saatte de yemezmişim. Şimdi ne denk gelirse yiyorumAllah korusun yavrularımızı
Yok ben onu tansiyon için demiştim. Silikon dudak kesin modaya uymak için bizim kızlar süslü olacakÖylemi benim dudaklar büyük ben bana benziyor sanmıştım
Ben de u green cleaın bebek yumuşatıcısını aldım bitkisel diye. Bizim sular aşırı kireçli bebeğin kıyafetleri acaip sert olur yumuşatıcı malesef şart ama onunla alakalı güvenilir bir yorum bulamadım kafama göre aldım.Cok tesekkur ediyorumbende deterjani incia alicam yorumlarda iyi cikartiyor diyorlardi..emzik icin falan siveno alayim..deneyip paslasiriz sampuan evemore alicam catlak kreminide kendim kullaniyorum doktor onermisti muhendisinoglunda gorunce cocugada sampuan losyon oyle alirim dedim,birde dogal zeytinyagi kullanma planim var o kadar detay var ki dusun dusun ☺ pisik kreminde desitin mi iyi sudo mu acaba sudo icerigi kotu ama en iyi o iyilestiriyo diyenlerde var
Aslında biyandan mantıklı kirada isen gönlüne göre oda dizmek istesen belki taşınacagin eve olmayacak. Ama uzun sure oturma planiniz varsa radikal değişiklik yapabilirsin. Her an çıkabilirim derse idare et. Ama söyle benim küçük odamda baya büyük koltuk vardı 3lü. Bende oda yapacağım düşüncesiyle kayinpedere verdim. 0di hic kullanmadım kullanilmayan küçük odada duruyodu. O almasaydı annemin ardiyesine koyacaktım çatıya. Bide benim coook fazla esyam vardi onlari bi uygulama üzerinden hep sattım işime lazim olmayanlari, iste ne blym hali yikama makinesi filtre kahve makinesi eşimin ağırlık sehpalari, dumble, bisiklet küçük odam bunlarla doluydu hamileligimin 3cu ayında hepsini sattım. Aman aman kullandığım seyler değildi. Bide kullanmadığım şeyi gözümden cabuk cikarabiliyorum, bazısı kıyamaz bende at at at at hemen kafası :) gönlünden geçen gibi yap sana tavsiyem durumun dahilinde şu da içimde kaldi olmasın. Ben evlenirken cook içimde kalan olmuştu simdi sutten agzim yandığı için bunda ne istiyosam onu butcem dahilinde yapmaya çalışıyorumNetten mi verdincok guzel olur cidden ben biraz kombin özürlüyüm.. bir de tv unitemiz alirken buyuktu ev sahibi adamda mermerden cikinti seklinde tv yeri yapmis oyle olunca uniteyi cocuk odasina almak zorunda kaldik..rafli ve orada da esimin kitaplari var boydan boya.. cok sinirimi bozuyo hatta o yetmedi bir kitaplik daha almistik onlari ne yapacagimla ilgili hicbir fikrim yok..kitaplik gibi sonucta kalsin oda da diyorum sonra kokunden cope atasim geliyo hep kv..istemiorum dememe ragmen baska eve cikarsin oyle dusunme diye diyee ev esya doldu..icimden bir sey yapmak gelmiyo duzensizlikten
Ay ben yanlış anladımYok ben onu tansiyon için demiştim. Silikon dudak kesin modaya uymak için bizim kızlar süslü olacaksanırım onda da genetik etkin eşimin tarafında çocuklar hep bebekken silikon dudaklı oluyor
Canım halı ve avizeyi nerden yaptırıyorsunDimi dimiiihalisini avizesini ve storunu da yaptırıyorum. Takım olacak 3u cok beğendiğim minnak fil figürlü şuan icin ilk etapta hali ve avize siparişini verdim insalalh göründüğü gibi ve istediğim gibi gelir
Tabikiiiii. Ben çok ince ve küçük dudaklıyım bebeğin bana benzemediği kesinleşti gibiAy ben yanlış anladımhala bana benzeme şansı var o zaman dudakların
Cok değişiyorlar ümidini yitirme :)Tabikiiiii. Ben çok ince ve küçük dudaklıyım bebeğin bana benzemediği kesinleşti gibi
Evvmila diye bi site canım bak halısı böyle olacak sağ üst köşe de de Duru yazacak inşallahCanım halı ve avizeyi nerden yaptırıyorsun
Cildi bana benzesin yeter hiç sivilce derdim olmadıCok değişiyorlar ümidini yitirme :)
Ay cok tatlııııEvvmila diye bi site canım bak halısı böyle olacak sağ üst köşe de de Duru yazacak inşallah
Ah inşallahCildi bana benzesin yeter hiç sivilce derdim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?