Bende eşya hiç sevmiyorum kalabalıkları gönderdim sağa sola , fazla 3 kapılı gardolap, gelinlik içindeki abiye fazla yorgan ne varsa kayınvalide ye gönderdim oda boşaldı baya ama iyi masası çamaşırlık elektrikli süpürge ve dünya kadar bebek bezi var hala odada

Ay cok tatlıııı
Evet bende aşık oldum bide bunun perdesi ve avizesi var gör de ye hayalimdeki odaya az kaldı kaldı insallah siparislee verildi herseyin gelip kurulması kaldı. Istersen bak sende bi siteye cok güzel modeller var üstelik rengini de kendi istegine göre ayarlayabilirsin hem hali rengini hem filin hem balonun hem bulutların tamamen özel tasarım yani keyfine göre ben de ask yaşıyorum bakıp bakıp

Bak bende elektrikli süpürge utu masasi ve diger angarylar icin gardrobumdan bi kapağı heba ettim ama düzenli oldu ve çocuğumun odasında suan onun eşyası haric hiçbişey yok sanada gonderiyim belki fikir olur fazla halımı bile koydum. Bu kapağı feda edebilmek için tabiki giymediğim elbiselerimi ve kiyafetlerimi vakumlu hurcla ufacik yapip bazanin altina gönderdim

Eklentiler

• IMG-20190618-WA0057.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 68
Valla sirf bu yuzden ev tasimayi dusundum ama gozumde buyudu o da masraf otur oturdugun yerde dedim evimiz cok guzel 140m2 ama yapisi biraz gicik mesela ne gerek vardi koca duvari boydan boya kullanilmaz hale getirmis adam salonda mermer cikinti yapmis tv icin kucuk salonda somine vari bir sey var o yuzddn pek sekil degisikligi olmuyo aama yinede hos duruyor patlican moru krem falan degisik .mimarmis karisi amaaa o cocuk odasindaki duzensizlik beni bitiriyo..ikeadan hemnes karyola alayim diyorum gelenlerde yatar hemde hos olur dolabi var kizimin besigi gelecek o kitapligida gormeyeyim artik ne yapayim ya da buyuk salonda sekil degisikligine gidicem bi sekilde..en guzeli az esya..cok pismanim mesela 2salon yaptigima zaten 2 kisiydik ne gerek vardi bunlar hep tecrube

Hele benim dergiler ,hobi malzemlerim ( ipler,kasnaklar,boya malzemeleri,susler,sosyopixten cikardigim fotolar 2 cerceve halinde,kendi yaptigim yilbasi susum hepsi bebeklerim...bana ayri bir oda lazim ) hali..simdiden 2hali bosta sebebi neydi ki neyse persembe annemle donuyorum sirf bu yuzden duzene sokmamiz lazim

Hahaha evet iki salon yaparak kafana sıkmışsin bosver bak içine sineni almışsın yavrun sağlıklı olsun geri herşey hallolur Allah dilediğin gibi bi ev size nasip etsin karnında ki meleğin şans getirsin inşallah

Aminn canimmm

Sağol canım Allah razı olsun

Sağol canım amin hepimiz iyi oluruz inşallah aynen öyle canım son aylarda daha çok ağırlaşıyoruz birde sıcaklar cabası oluyor inşallah sağlıkla yavrularımızı kıcağımıza alınca hepsini unutucaz benim kızımdan kalma park beşiği uyku seti bebek arabası falan var o yüzden diğerleri için acele etmiyorum canım

Benim oda takımı malum gri
Pembe li bi fil var fili gri olan senin modelin aynısı o tam benlik
Abajuruda var hem
Cok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende bir ay istirahat ettim benimde erken doğum riskim vardı yani benim yüzünden olmuştu cam silmiştim kendimi çok yorunca da olanlar olmuştu o yüzden yememe içmene dinlenme ne özen göster biz kendimizden çok bebejlerimizi düşünmek zorundayız inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın canım

Benim oda takımı malum gri
Pembe li bi fil var fili gri olan senin modelin aynısı o tam benlik
Abajuruda var hem
Cok teşekkür ederim
Rica ederim beğendiğin seyi abajuru olmasa dahi halının takımı abajur veya perde yapabliyolar sen hangisini beğendin içlerinden?, cok ciciler dimi ya

Ben de 26.hafta da duzenli kasilmayla, gitmistim 2 buyuk serum taktilar erken dogum riski olabilir diye sabaha kadar kasilmam surdu 2 dk arayla nst dede cikti ama cok sukur normale dondu 29 haftam bitiyor bol su ic dinlen dedi 3 cocukla cok yoruluyorum hamilelik nasil geciyor anlamiyorum suan sicaklar cok bunaltti sudan cikmiyorum sadece

Dogru kasilma oyle oluyor toplanma asagiyi itme cikacak gibi onemli olan duzenli aralikli gelmesi digerlerine yalanci dogum sancisi diyorlar ilk basta da sancida agri olmuyor duzenli kasilma sertlesme oluyorsa dogum baslamis oluyor

Ben de sinir oluyorum ya 28 arti da gittim kac haftaliksiniz dedi kiz ikilemde kaldim 29 dedim sonra 28 arti diyorum bi an once gecsin istiyoruz herhalde ondan

En dogru ates koltuk altindan elektronikle cikiyor gercekten braun kulaktan olcer iyiydi onu da kullandim ama bozuldu temassiz yanlis olcum yapabiliyor cocugumun basindaki ates dusuk cikti temassizda koltuk alti derecesini yanimda tasiyordum hastanede bile onunla olcturdum daha yuksek cikmisti ama tabi cocuk hareketlenince zor oluyor koltuk alti olcer

Sleepy guzel de kalin gelmisti bana prima ince oluyor aktif olani bile her bezden ince buyuktu kizim kullandiginda numarasi tabi yenidogani bilmiyorum

Molfix pisik yapabiliyor emiciligi cok iyi olmayabiliyor tabi cok sik degistiriyoruz basta ama cocuktan cocuga da degisiyor hassassa pisik yapiyor benimkilere yapmisti ama kimisi de cok memnun insallah bebisin sever

Mor desitin de iyi sudo da ikisinide kullandim islak birakmamak en onemlisi ben basta pamuk ve suyla siliyorum sonra kuruluyodum zeytinyagini isitin asiti ciksin sogutun oyle surun bebise birde yakabiliyor pisik varsa bir de uni baby yeni dogan islak mendil alicam bir de

Sleepy guzel de kalin gelmisti bana prima ince oluyor aktif olani bile her bezden ince buyuktu kizim kullandiginda numarasi tabi yenidogani bilmiyorum
İlk 6 ay bebegin cildine dokundurdugumuz sürdügümüz vs herşey ilaç etkisi yaratıp emiliyormus o yüzden en azından ilk zamanlar eger sorun yasatmazsa sleepy sonradan baska markalara gecerim diye düşündüm
Birde nasıl baslarsan öyle gider diyenler var primayla baslayıp baska markaya dönebilen hic yok bebek hemen alerji veya pişik vs oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…