Rica ederim beğendiğin seyi abajuru olmasa dahi halının takımı abajur veya perde yapabliyolar sen hangisini beğendin içlerinden?, cok ciciler dimi ya
Halı olarak pembeyi abajur olarakta griliyi :)
Cok tatlılar
Dün kv halıyı perdeyi ben alıcam demiş eşime
Ablamda ben bi perde aldım dedi
Ondan suanda cesaret edip alamıyorum yoksa dün gece eşimle secimimizi yaptık
Metrekare hesaplamasını bile yaptık hangisini alırız diye gece gece elimizde metreyle odada bosluk hesapladık

Eklentiler

• 3B8EC30C-3705-47B4-A95F-18B12E1338D4.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
  • BB43FD0F-8E4C-43F7-A191-89B9BCD21E84.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
Zeytinyagini surdukce mi isitiyordunuz bir siseyi isitip sogutsam ?

Günaydın herkese.9.30da randevum var bi 10 günlük daha rapor alıcaz inşallah.Cuma günü de memlekete gidiyoruz mersine çok mutluyum 10 aydır gidemiyorduk doktor izin vermemişti yolculuğa.
Bu aralar ben çok tepikleme hissediyorum arka arkaya yumruklar sanki.Bakalım doktor ne diyecek

Bu yoruma +1 diyorum. Ben de aynı sebeple sleepy aldım.

bende atmayı seviyorum, kullanmadığım şeyin durmasına gerek yok ferah olsun istiyorum

aynen düzene sokunca rahatlarsın baya

İnşallah 2.cocuk olursa bende okonuda rahat ederim ,bir çok şey evde olur zaten

Evet ben bu ikisine de bayıldımmmm cok sevimli gerçekten daha kafamda bi suru plan var seker kiz candy odasi yapıcam insallah o sağlıkla gelsinde hepimize sağlıkla içinde büyütmek nasip olsun

Evet tahminn edebiliyorum baya zor olur ama doğrusu bu ise elimizden geleni yapıcaz, hem yüksek meblalar bayilmaya gerek yk hem de kalibrasyon sıkıntısı yok hemde bozulsa canın yanmaz at gitsin. Iyiki doktoruma sormuşum yoksa mutlaka ücretine bakmadan kulaktan bisey alırdım

Rica ederim beğendiğin seyi abajuru olmasa dahi halının takımı abajur veya perde yapabliyolar sen hangisini beğendin içlerinden?, cok ciciler dimi ya
bende senin halıyı çok beğendim , ama filli abajur çok grili acaba onu aynı halı formatında yaparlar mı

bende senin halıyı çok beğendim , ama filli abajur çok grili acaba onu aynı halı formatında yaparlar mı
O kadar cok abajur varki gir bak hangisini istersen :) halının birebir aynısıni da yapiyolar ama benim seçtiğim abajur bu olacak. Sadece bulutunu pembe yaptiriyorum haliyla takim olsun diye. Birebir aynisinida yaptirabilirdim ama bilerej arka fonu hafif gri olani istedim cunku dolabım ucuk gri el boyaması onunla uyum sağlar üstündeki figurde halıyla. Halının aynısından stor yaptricam ilk haliyla avizesi gelsin sonra storu beklicem iste

Eklentiler

• Screenshot_20190615-205213.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
Molfix pisik yapabiliyor emiciligi cok iyi olmayabiliyor tabi cok sik degistiriyoruz basta ama cocuktan cocuga da degisiyor hassassa pisik yapiyor benimkilere yapmisti ama kimisi de cok memnun insallah bebisin sever
öyle bir ihtimalde var ay inşallah pişik olmaz , sık sık değiştiririm artık napiym, narin poposuna güzel bakarım kızımın eşimin yeğeni bir sorun yaşamadı hep aynısını kullandılar ama her çocuk farklı, artık sıkıntı çıkarsa başkasına yar olur herşey kısmet

Son düzenleme:
He sen komple pembe seçtin , ben aşağıdakini beğendim ama beyaz çok çabuk kirlenir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…