- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Halı olarak pembeyi abajur olarakta griliyi :)Rica ederim beğendiğin seyi abajuru olmasa dahi halının takımı abajur veya perde yapabliyolarsen hangisini beğendin içlerinden?, cok ciciler dimi ya
Zeytinyagini surdukce mi isitiyordunuz bir siseyi isitip sogutsam ?Mor desitin de iyi sudo da ikisinide kullandim islak birakmamak en onemlisi ben basta pamuk ve suyla siliyorum sonra kuruluyodum zeytinyagini isitin asiti ciksin sogutun oyle surun bebise birde yakabiliyor pisik varsa bir de uni baby yeni dogan islak mendil alicam bir de
Bu yoruma +1 diyorum. Ben de aynı sebeple sleepy aldım.İlk 6 ay bebegin cildine dokundurdugumuz sürdügümüz vs herşey ilaç etkisi yaratıp emiliyormus o yüzden en azından ilk zamanlar eger sorun yasatmazsa sleepy sonradan baska markalara gecerim diye düşündüm
Birde nasıl baslarsan öyle gider diyenler var primayla baslayıp baska markaya dönebilen hic yok bebek hemen alerji veya pişik vs oluyormus
bende atmayı seviyorum, kullanmadığım şeyin durmasına gerek yok ferah olsun istiyorumAslında biyandan mantıklı kirada isen gönlüne göre oda dizmek istesen belki taşınacagin eve olmayacak. Ama uzun sure oturma planiniz varsa radikal değişiklik yapabilirsin. Her an çıkabilirim derse idare et. Ama söyle benim küçük odamda baya büyük koltuk vardı 3lü. Bende oda yapacağım düşüncesiyle kayinpedere verdim. 0di hic kullanmadım kullanilmayan küçük odada duruyodu. O almasaydı annemin ardiyesine koyacaktım çatıya. Bide benim coook fazla esyam vardi onlari bi uygulama üzerinden hep sattım işime lazim olmayanlari, iste ne blym hali yikama makinesi filtre kahve makinesi eşimin ağırlık sehpalari, dumble, bisiklet küçük odam bunlarla doluydu hamileligimin 3cu ayında hepsini sattım. Aman aman kullandığım seyler değildi. Bide kullanmadığım şeyi gözümden cabuk cikarabiliyorum, bazısı kıyamaz bende at at at at hemen kafası :) gönlünden geçen gibi yap sana tavsiyem durumun dahilinde şu da içimde kaldi olmasın. Ben evlenirken cook içimde kalan olmuştu simdi sutten agzim yandığı için bunda ne istiyosam onu butcem dahilinde yapmaya çalışıyorum
çok güzelEvvmila diye bi site canım bak halısı böyle olacak sağ üst köşe de de Duru yazacak inşallah
aynen düzene sokunca rahatlarsın bayaHele benimdergiler ,hobi malzemlerim ( ipler,kasnaklar,boya malzemeleri,susler,sosyopixten cikardigim fotolar 2 cerceve halinde,kendi yaptigim yilbasi susum hepsi bebeklerim...bana ayri bir oda lazim ) hali..simdiden 2hali bosta sebebi neydi ki neyse persembe annemle donuyorum sirf bu yuzden duzene sokmamiz lazim
İnşallah 2.cocuk olursa bende okonuda rahat ederim ,bir çok şey evde olur zatenSağol canım amin hepimiz iyi oluruz inşallah aynen öyle canım son aylarda daha çok ağırlaşıyoruz birde sıcaklar cabası oluyor inşallah sağlıkla yavrularımızı kıcağımıza alınca hepsini unutucaz benim kızımdan kalma park beşiği uyku seti bebek arabası falan var o yüzden diğerleri için acele etmiyorum canım
Evet ben bu ikisine de bayıldımmmm cok sevimli gerçekten daha kafamda bi suru plan var seker kiz candy odasi yapıcam insallahHalı olarak pembeyi abajur olarakta griliyi :)
Cok tatlılar
Dün kv halıyı perdeyi ben alıcam demiş eşime
Ablamda ben bi perde aldım dedi
Ondan suanda cesaret edip alamıyorum yoksa dün gece eşimle secimimizi yaptık
Metrekare hesaplamasını bile yaptık hangisini alırız diye gece gece elimizde metreyle odada bosluk hesapladık
evet filli halıyı bende beğendim ama abajurunu beğenmedim ya çok grili değilmiBenim oda takımı malum gri
Pembe li bi fil var fili gri olan senin modelin aynısı o tam benlik
Abajuruda var hem
Cok teşekkür ederim
Evet tahminn edebiliyorum baya zor olur ama doğrusu bu ise elimizden geleni yapıcaz, hem yüksek meblalar bayilmaya gerek yk hem de kalibrasyon sıkıntısı yok hemde bozulsa canın yanmaz at gitsin. Iyiki doktoruma sormuşum yoksa mutlaka ücretine bakmadan kulaktan bisey alırdımEn dogru ates koltuk altindan elektronikle cikiyor gercekten braun kulaktan olcer iyiydi onu da kullandim ama bozuldu temassiz yanlis olcum yapabiliyor cocugumun basindaki ates dusuk cikti temassizda koltuk alti derecesini yanimda tasiyordum hastanede bile onunla olcturdum daha yuksek cikmisti ama tabi cocuk hareketlenince zor oluyor koltuk alti olcer
bende senin halıyı çok beğendim , ama filli abajur çok grili acaba onu aynı halı formatında yaparlar mıRica ederim beğendiğin seyi abajuru olmasa dahi halının takımı abajur veya perde yapabliyolarsen hangisini beğendin içlerinden?, cok ciciler dimi ya
O kadar cok abajur varki gir bak hangisini istersen :) halının birebir aynısıni da yapiyolar ama benim seçtiğim abajur bu olacak. Sadece bulutunu pembe yaptiriyorum haliyla takim olsun diye. Birebir aynisinida yaptirabilirdim ama bilerej arka fonu hafif gri olani istedim cunku dolabım ucuk gri el boyaması onunla uyum sağlar üstündeki figurde halıyla. Halının aynısından stor yaptricambende senin halıyı çok beğendim , ama filli abajur çok grili acaba onu aynı halı formatında yaparlar mı
öyle bir ihtimalde var ay inşallah pişik olmaz ,Molfix pisik yapabiliyor emiciligi cok iyi olmayabiliyor tabi cok sik degistiriyoruz basta ama cocuktan cocuga da degisiyor hassassa pisik yapiyor benimkilere yapmisti ama kimisi de cok memnun insallah bebisin sever
ağlamadım ama çok duygulandım bendebugün takvimimin altında yazan şey beni ağlatıcakH honey bunch yesilus siz ağlamadınız mı ya ben mi abartıyorum ay cok güzel.
He sen komple pembe seçtin , ben aşağıdakini beğendim ama beyaz çok çabuk kirlenir dimiHalı olarak pembeyi abajur olarakta griliyi :)
Cok tatlılar
Dün kv halıyı perdeyi ben alıcam demiş eşime
Ablamda ben bi perde aldım dedi
Ondan suanda cesaret edip alamıyorum yoksa dün gece eşimle secimimizi yaptık
Metrekare hesaplamasını bile yaptık hangisini alırız diye gece gece elimizde metreyle odada bosluk hesapladık
amiiin insallahağlamadım ama çok duygulandım bendekuzularımızda hazırlanıyor Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?