Çocuk odasında ne kadar bisey yer icer ki kirlensin istersen arka plani daha koyu tutabilirsin. Benim odam kucuk 9 mt2 olduğu için ben beyaz alıcam ferah göstermesi açısından ay sizinde beğenmenize cok sevindim bende aşk yaşıyorum bunlarla
Çocuk odasında ne kadar bisey yer icer ki kirlensin istersen arka plani daha koyu tutabilirsin. Benim odam kucuk 9 mt2 olduğu için ben beyaz alıcam ferah göstermesi açısından ay sizinde beğenmenize cok sevindim bende aşk yaşıyorum bunlarla
Aynen canım ilk çocukta baya bişeyler alınıyor diğer çocuklarda fazla eksik olmuyor gerçi ben ilk oğlumda herşeyini almıştım ikincide erkekti fazla bişey almamıştım üçüncü kız olunca onda kıza hitabeden şeyler aldık sil baştan birde zaten iki çocuk büyütünce baya yıpranmıştı beşiği arabası felan bizim bu sürpriz bebek oldu aslında kızımın herşeyini dağıtmayı planlamıştım ama hep unuttum kaldı öyle demekki kısmetlisi varmış diyorum şimdi
Evet ben bu ikisine de bayıldımmmm cok sevimli gerçekten daha kafamda bi suru plan var seker kiz candy odasi yapıcam insallah o sağlıkla gelsinde hepimize sağlıkla içinde büyütmek nasip olsun
Bizim duvarlar beyaz
Mobilya gri
Uyku setide beyaz
Nevresim takımı pembe
Ondan halı pembe olsun en azından odaya renk getirsin dedim :)
Birde bir duvarı komple veya yarısını duvar kağıdı yapmayı planlıyorum gönlüme göre bişey bulursam :)
Bizim duvarlar beyaz
Mobilya gri
Uyku setide beyaz
Nevresim takımı pembe
Ondan halı pembe olsun en azından odaya renk getirsin dedim :)
Birde bir duvarı komple veya yarısını duvar kağıdı yapmayı planlıyorum gönlüme göre bişey bulursam :)
Hahah
O kadar rahatım ki bu konuda benden önce milyarlarca kadın olmus benden sonrada kim bilir kaç milyar olucak
Saglıklı her kadının yasadıgı bişey
Hic bi özelliğim genel anlamda yok cocuguma özel olucam o kadar
Diye düşünüp düşünüp gebeliğimi sıradan normal hayat gibi yasıyorum
Hahah
O kadar rahatım ki bu konuda benden önce milyarlarca kadın olmus benden sonrada kim bilir kaç milyar olucak
Saglıklı her kadının yasadıgı bişey
Hic bi özelliğim genel anlamda yok cocuguma özel olucam o kadar
Diye düşünüp düşünüp gebeliğimi sıradan normal hayat gibi yasıyorum
28 artı 3 günlük görünüyordu bebişim programda.doktor 27 haftalık dedi 1100 gram olmuş.demir ve vitamini mutlaka al dedi ama ben sadece demir alıyorum o da ara sira suyu iyi dedi baş aşağı duruyormuş.Aşırı hareketli dedim bir problem yokmus şükür.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende bir ay istirahat ettim benimde erken doğum riskim vardı yani benim yüzünden olmuştu cam silmiştim kendimi çok yorunca da olanlar olmuştu o yüzden yememe içmene dinlenme ne özen göster biz kendimizden çok bebejlerimizi düşünmek zorundayız inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın canım
Ben de 26.hafta da duzenli kasilmayla, gitmistim 2 buyuk serum taktilar erken dogum riski olabilir diye sabaha kadar kasilmam surdu 2 dk arayla nst dede cikti ama cok sukur normale dondu 29 haftam bitiyor bol su ic dinlen dedi 3 cocukla cok yoruluyorum hamilelik nasil geciyor anlamiyorum suan sicaklar cok bunaltti sudan cikmiyorum sadece