He sen komple pembe seçtin , ben aşağıdakini beğendim ama beyaz çok çabuk kirlenir dimi
Eki Görüntüle 2280192
Çocuk odasında ne kadar bisey yer icer ki kirlensin istersen arka plani daha koyu tutabilirsin. Benim odam kucuk 9 mt2 olduğu için ben beyaz alıcam ferah göstermesi açısından ay sizinde beğenmenize cok sevindim bende aşk yaşıyorum bunlarla

evet çok şirin ben şimdi başka yerlerede bakıyorum, odası gelince nekadar alan kalıyor onu ölçmemde lazım ozamana kadar karar veririm , teşekkürler

İnşallah 2.cocuk olursa bende okonuda rahat ederim ,bir çok şey evde olur zaten
Aynen canım ilk çocukta baya bişeyler alınıyor diğer çocuklarda fazla eksik olmuyor gerçi ben ilk oğlumda herşeyini almıştım ikincide erkekti fazla bişey almamıştım üçüncü kız olunca onda kıza hitabeden şeyler aldık sil baştan birde zaten iki çocuk büyütünce baya yıpranmıştı beşiği arabası felan bizim bu sürpriz bebek oldu aslında kızımın herşeyini dağıtmayı planlamıştım ama hep unuttum kaldı öyle demekki kısmetlisi varmış diyorum şimdi

Evet ben bu ikisine de bayıldımmmm cok sevimli gerçekten daha kafamda bi suru plan var seker kiz candy odasi yapıcam insallah o sağlıkla gelsinde hepimize sağlıkla içinde büyütmek nasip olsun
Bizim duvarlar beyaz
Mobilya gri
Uyku setide beyaz
Nevresim takımı pembe
Ondan halı pembe olsun en azından odaya renk getirsin dedim :)
Birde bir duvarı komple veya yarısını duvar kağıdı yapmayı planlıyorum gönlüme göre bişey bulursam :)

Şimdi bide sana bunlarla uyumlu sticker atayım mı bayıl ona da :)))

anasın sen ana ne biliyim kendimi cok kutsal hissettim okuyunca. benim sesime benim kokuma alışmaya başlıyormuş
Hahah
O kadar rahatım ki bu konuda benden önce milyarlarca kadın olmus benden sonrada kim bilir kaç milyar olucak
Saglıklı her kadının yasadıgı bişey
Hic bi özelliğim genel anlamda yok cocuguma özel olucam o kadar
Diye düşünüp düşünüp gebeliğimi sıradan normal hayat gibi yasıyorum

kız bende öyleyim kendimi prenses gibi göremiyorum ama hani başka bi insan için bu denli özel olma fikri duygulandırdı

Tam sebebi bilinmiyormuş. Bebekte yapabiliyormuş genetik de olabiliyormuş. 35.haftalara sağ salim geliriz inşallah
Canım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dedi Erkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.

Cok cok tesekkur ederim, sen de dikkat et kendine...

Cok cok gecmis olsun ilac filan kullanmis miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…