Canım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dedi Erkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.
Benim de el parmaklarım ve bir miktar ayaklarım şiş ancak gebelikte ödem normal değil mi ya da ne kadarı normal ne kadarı değil ne zaman alarm durumuna geçmek gerekiyor bilmiyorum hiç çok mutsuzum. Benim doktorum maalesef çok bilgilendirmiyor biraz ketum şu saatten sonra değiştirmek de istemiyorum çünkü iğnelerimi kendisi başlattı ayaklarınız çok mu şiş

Canım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dedi Erkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.
Tansiyonun yüksekmiydi canım? yani benimde ayaklarımla şişmeler ve yanmalar oluyor ama şeker testim normal çıktı, tansiyonumda genelde 10'a 6 çıkıyor. Preklemsinin belirtileri yüksek tansiyon ve ayak şişmesi mi acaba?

kız bende öyleyim kendimi prenses gibi göremiyorum ama hani başka bi insan için bu denli özel olma fikri duygulandırdı
Bence hem çok sıradanız H honey bunch dediği gibi , hemde çok özeliz her günümüz delirerek geçiyor baksanıza 1 minik için, hayatımız değişecek herşeyimiz olacak

benim ayaklarım şişmedi ya da bana öyle geliyor

ayak yanması çok yürüyünce ve sürekli ayağı aşağı sarkıtınca oluyor, uzatınca bişey kalmıyor
kan dolaşımıyla alakalı sanırım

Tansiyonumu doktorum ölçmüyor ama sağlık ocağı ölçümlerinde 10-6 benim de. Yarın sağlık ocağında hemşirem ölçer. Eve de tansiyon aleti alıcam. Ayak değil de ayağın yukarısındaki kemiğe parmağını bastırınca yeri beyaz kalıyorsa su toplamış demek oluyormuş.

Şuan çok şiş değil ama sağ ayak bileğimde gerilme oluyordu zaten hamilelikten önce de ayakta kalmaya bağlı. Sıcaklarla iyice arttı. Doktor ilk karnım sert olduğu için vücudun su topluyor dedi, sonra ayaklarım da şişiyor deyince baktı. Yüksek tansiyon eşlik etmeyebilirmiş. Bir gün bir kalkarmışsın yüzün ellerin şişmiş dedi. O durumlarda tansiyon ilacı başlatıyorlarmış ki idrarla atılsın vücutta toplanan su.

İyi günlerr kızlarrr bende kontrolden geldimm çok şükür ciddi birşey yok dedi hafif bir boğaz enfeksiyonum var lenf bezim şişmiş bu yüzden. Hamilelikte bağışıklık sistemi bazen bu şekilde tepkiler verebilir normal dedi. İlaç vermeye gerek görmedi. İdrarda da birşey çıkmadı enfeksiyon vs yok çok şükür.
Kızım bugün bize en net görüntüsünü verdi maşallah tombik tombik yanaklar benim erkek kardeşime benziyor Kardeşimin bebekliği çok güzeldi hep dua etmiştim ona benzesin die 25+4 te 980 gr olmuş minnoş eşimde bende zayıfız ama kız biraz tombik olucak sanırım kilosu önde gidiyor dedi doktorum. Bizden haberler şimdilik böyle
Bu arada ne tavsiye edersiniz boğaz enfeksiyonu için zencefil limon bal çay yapıp içiyorum ama bu sıcaklarda bide çay fln hiç çekilmiyorr

Ellerimin ici ve ayaklarımın altı hep sıcak benimde
Malesef ayak sismesi bende de mevcut ellerim cok sismedi ama yinede bazı yüzüklerimi takmıyorum hic bi süre sonra onlarda sisiyor
İki tane büyük numara ayakkabı aldım kendime boydan büyük geliyorlar ama kalıp tam oturuyor
Hele işten eve gelince 37 numara fil ayak görüntüsüne dönüyor benim gözümde
Malesef normal kabul ediliyor

Geçmiş olsun, bana bal ve zencefil iyi geliyor

Kizlar bebek yatagi icon lateks yataklar iyi diye duydum ama netten bakinca bana baya pahali geldi. Pamuktan yapmaya karar verdim.
Gobegim baya cikti benim. Goren doguma az kaldi sanirim diyor. Ama bana gore cok cukmadi. Cunku kizimda daha buyuktu karnim.
Tuğberk adi nasil sizce. Anlami goklerin hakimi demekmis. Anlamini sevmedim. Ama tefaffuzu kulaga hos geliyor.

Aynı benim durum istersen 24 saatlik idrarda protein de baktır daha garanti olsun. Ben de protein kaçağı da çıktı, bu da belirtiymiş. Ben sıfır tuz yiyorum. Aman kuzum sen de dikkat et yoksa ilerleyen haftalarda bebek beslenememeye başlıyormuş Allah korusun. Sık sık tansiyon ölçtür.

Tuğberk söylerkende yazarkende yorucu bir isim gibi geldi ama önemli olan senin düşüncen

Güzel duruyor ama söylerkende zor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…