Benim de el parmaklarım ve bir miktar ayaklarım şiş ancak gebelikte ödem normal değil mi ya da ne kadarı normal ne kadarı değil ne zaman alarm durumuna geçmek gerekiyor bilmiyorum hiç çok mutsuzum. Benim doktorum maalesef çok bilgilendirmiyor biraz ketum şu saatten sonra değiştirmek de istemiyorum çünkü iğnelerimi kendisi başlattı ayaklarınız çok mu şişCanım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dediErkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.
Tansiyonun yüksekmiydi canım? yani benimde ayaklarımla şişmeler ve yanmalar oluyor ama şeker testim normal çıktı, tansiyonumda genelde 10'a 6 çıkıyor. Preklemsinin belirtileri yüksek tansiyon ve ayak şişmesi mi acaba?Canım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dediErkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.
Bence hem çok sıradanız H honey bunch dediği gibi , hemde çok özeliz her günümüz delirerek geçiyor baksanızakız bende öyleyim kendimi prenses gibi göremiyorumama hani başka bi insan için bu denli özel olma fikri duygulandırdı
benim ayaklarım şişmedi ya da bana öyle geliyorBenim de el parmaklarım ve bir miktar ayaklarım şiş ancak gebelikte ödem normal değil mi ya da ne kadarı normal ne kadarı değil ne zaman alarm durumuna geçmek gerekiyor bilmiyorum hiç çok mutsuzum. Benim doktorum maalesef çok bilgilendirmiyor biraz ketum şu saatten sonra değiştirmek de istemiyorum çünkü iğnelerimi kendisi başlattı ayaklarınız çok mu şiş
ayak yanması çok yürüyünce ve sürekli ayağı aşağı sarkıtınca oluyor, uzatınca bişey kalmıyorTansiyonun yüksekmiydi canım? yani benimde ayaklarımla şişmeler ve yanmalar oluyor ama şeker testim normal çıktı, tansiyonumda genelde 10'a 6 çıkıyor. Preklemsinin belirtileri yüksek tansiyon ve ayak şişmesi mi acaba?
inşallah canım teşekkürlerÇok güzeller, güle güle kullansın prenses ☺ Ben şimdilik chicco nun anne yanı beşiğini alıcam sadece.
Tansiyonumu doktorum ölçmüyor ama sağlık ocağı ölçümlerinde 10-6 benim de. Yarın sağlık ocağında hemşirem ölçer. Eve de tansiyon aleti alıcam. Ayak değil de ayağın yukarısındaki kemiğe parmağını bastırınca yeri beyaz kalıyorsa su toplamış demek oluyormuş.Tansiyonun yüksekmiydi canım? yani benimde ayaklarımla şişmeler ve yanmalar oluyor ama şeker testim normal çıktı, tansiyonumda genelde 10'a 6 çıkıyor. Preklemsinin belirtileri yüksek tansiyon ve ayak şişmesi mi acaba?
Şuan çok şiş değil ama sağ ayak bileğimde gerilme oluyordu zaten hamilelikten önce de ayakta kalmaya bağlı. Sıcaklarla iyice arttı. Doktor ilk karnım sert olduğu için vücudun su topluyor dedi, sonra ayaklarım da şişiyor deyince baktı. Yüksek tansiyon eşlik etmeyebilirmiş. Bir gün bir kalkarmışsın yüzün ellerin şişmiş dedi. O durumlarda tansiyon ilacı başlatıyorlarmış ki idrarla atılsın vücutta toplanan su.Benim de el parmaklarım ve bir miktar ayaklarım şiş ancak gebelikte ödem normal değil mi ya da ne kadarı normal ne kadarı değil ne zaman alarm durumuna geçmek gerekiyor bilmiyorum hiç çok mutsuzum. Benim doktorum maalesef çok bilgilendirmiyor biraz ketum şu saatten sonra değiştirmek de istemiyorum çünkü iğnelerimi kendisi başlattı ayaklarınız çok mu şiş
Teşekkürler canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumCok cok tesekkur ederim, sen de dikkat et kendine...
Bizim de uyku setimiz buKızlar benim uyku setim bu olduğu için hayvan figürlüden vazgeçtim bir çok sembol karışmasın diye sanırım bu halıyı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2280261 Eki Görüntüle 2280260
Geçmiş olsun, bana bal ve zencefil iyi geliyorİyi günlerr kızlarrr bende kontrolden geldimm çok şükür ciddi birşey yok dedi hafif bir boğaz enfeksiyonum var lenf bezim şişmiş bu yüzden. Hamilelikte bağışıklık sistemi bazen bu şekilde tepkiler verebilir normal dedi. İlaç vermeye gerek görmedi. İdrarda da birşey çıkmadı enfeksiyon vs yok çok şükür.
Kızım bugün bize en net görüntüsünü verdi maşallah tombik tombik yanaklar benim erkek kardeşime benziyorKardeşimin bebekliği çok güzeldi hep dua etmiştim ona benzesin die 25+4 te 980 gr olmuş minnoş eşimde bende zayıfız ama kız biraz tombik olucak sanırım kilosu önde gidiyor dedi doktorum. Bizden haberler şimdilik böyle
Bu arada ne tavsiye edersiniz boğaz enfeksiyonu için zencefil limon bal çay yapıp içiyorum ama bu sıcaklarda bide çay fln hiç çekilmiyorr
aa ne güzel tesadüfBizim de uyku setimiz bubeşik dolap da Selena Baby modeli
Çok heyecanlı gelmesini beklemek
Oda yapmadığımız için halı seçmedim ama çok hoş bir seçim
Aynı benim durumCanım benim de ayaklarım şişti, doktor preeklemsi sinyali bu dediErkekmiş daha. Sıfır tuz dedi bir de. İşe yaramazsa tansiyon ilacı başlatılıyormuş.
Tuğberk söylerkende yazarkende yorucu bir isim gibi geldi ama önemli olan senin düşüncenKizlar bebek yatagi icon lateks yataklar iyi diye duydum ama netten bakinca bana baya pahali geldi. Pamuktan yapmaya karar verdim.
Gobegim baya cikti benim. Goren doguma az kaldi sanirim diyor. Ama bana gore cok cukmadi. Cunku kizimda daha buyuktu karnim.
Tuğberk adi nasil sizce. Anlami goklerin hakimi demekmis. Anlamini sevmedim. Ama tefaffuzu kulaga hos geliyor.
indirim 22:00 de başlıyor yazıyor sitesindeGecelik pijama takımı için bekleyenler Oysho da indirim bu akşam 20.00 da online da başlıyor. Yarın da mağazalarda olucakSepeti hazırladım bekliyorum inşallah güzel bir indirim olur
Güzel duruyor ama söylerkende zor değil miKizlar bebek yatagi icon lateks yataklar iyi diye duydum ama netten bakinca bana baya pahali geldi. Pamuktan yapmaya karar verdim.
Gobegim baya cikti benim. Goren doguma az kaldi sanirim diyor. Ama bana gore cok cukmadi. Cunku kizimda daha buyuktu karnim.
Tuğberk adi nasil sizce. Anlami goklerin hakimi demekmis. Anlamini sevmedim. Ama tefaffuzu kulaga hos geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?