Gecelik pijama takımı için bekleyenler Oysho da indirim bu akşam 20.00 da online da başlıyor. Yarın da mağazalarda olucak Sepeti hazırladım bekliyorum inşallah güzel bir indirim olur
Sepete şimdiden atınca direk indiriyormu fiyatı vakti gelince :)

Mrh kızlar. Kontrolümüzü olduk şükür herşey yolunda. Haftasıyla uyumlu (26+1 günlüğüz) 960 gr olmuş miniğim. Yüzünü göstermedi nazlı kız, sırtını dönmüş bize pozisyon da değiştirmedi. Neyse sağlıklı olsun da nasip olursa bir sonraki kontrolde görürüz. Bu arada kan uyusmazligimiz oldugu icin kan tetkiki yapıldı negatif çıkarsa 28 haftalık olunca iğne yapılacak. Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar bu haftalara gelince doktorunuza hatirlatin. Sevgiler herkese ❤

indirim 22:00 de başlıyor yazıyor sitesinde

Ben uygulamasından daha önce de alışveriş yapmıştım üyelik olduğunda belkide 20.00 oluyordur.

Sepete şimdiden atınca direk indiriyormu fiyatı vakti gelince :)

Valla inşallah indirir bazen zara normalde sattığı çoğu ürünü indirimde satmıyor kaldırıyor mağazalardan bile,bunlar öyle yapmaz umarım

Bizde var ama doktorum ilk gebelikte bebek dogduktan sonra bebek anne kanı tasımıyorsa iğne vuruyoruz demişti

evet sepete atsanda rezerve etmiyor, bazen site kitleniyor senden önce davranan bedenleri bitiriyor

Bizimde kan uyuşmazlığımız var doktorum 28. Hafta kontrolünde tahlili yapıcaz dedi bgn. Negatif çıkarsa iğnesi olucak dedi? Kan uyuşmazlığı olunca her hamilelikte yapılıyor mu bu iğne yoksa sadece tek seferlik mi?

berk ismi çok güzel
tugberk de çok güzel tın liyo

evet sepete atsanda rezerve etmiyor, bazen site kitleniyor senden önce davranan bedenleri bitiriyor

Şu anda hep large bedenlere baktığım için belki bitmez önceden aynı dediğin gibi sinir olurdum ben small/36 beden hemen biterdi hep büyük bedenler kalırdı mağazalarda şimdi mango indiriminde bile baktığım herşeyin bedeni vardı

İki yöntem uygulaması var
Biri 7.ayda iğne yapıyor sonra sanırım bebek dogduktan sonra ikinci dozu vuruyor
Diğeri ise bebegin dogmasını bekleyip dogduktan sonraki kan grubuna bakarak sonraki gebeliklerde önlem amaclı iğne vuruyor

En önemli belirtilerinden biri idrarda protein kaçağı. Yani sadece şişliğe bakarak karar verilmez

benim ayaklarım şişmedi ya da bana öyle geliyor
Canım şişse fark ederdin çünkü daha önce rahatça giydiğin ayakkabılar ayağını sıkmaya başlıyor şişince. Benim ilk şiştiğindr 1 gün öncesi rahat giydiğim ayakkabı ayaklarımı sıkmıştı çok ordan farl ettim

Kızlar hepsiburadadan bebek küvet seti aldım şimdi getirdiler kalitesi çok iyi ince basit plastik memnun kalınca sizede diyim dedim fileli masrafali kovali küvetli set 50 tl. 4 renkten oluşuyor ihtiyaci olan kacirmasin bebek magazalarinda daha pahali

Canım tansiyon aleti alacaksan koldan ölçen al onlar bilekten ölçene göre daha güvenilirmiş

Tansiyon ilerleyen haftalarda hiç beklenmedik bir anda yükseliveriyormuş. Benim de karnım öğleden sonra çok şiş ve sert oluyor ödem oluyormuş. Bi de başımda baskı_basınç hissediyorum arada o da bundanmış

Dimi bende öyle düşünüyorum
Birde parmak testi var :)
Ayagının üstüne bikaç sn parmagınla bastır kaldırdıgında hafifte olsa beyazlama görüyorsan şişmişsindir :)
Bende ayakkabılar ertesi günde oluyor öyle farkedemem ama parmak testini gecemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…