Ben de mesela o olay olmuyor. Ayaklarım hafif şiş, eski ayakkabılarım sıkıyor ama parmak bastırınca çukur olmuyor.

Hatta size komik bişey diyeyim benim burnum bile şiş normalde küçücüktü burnum o yüzden şişlik fark ediliyor. Annem bile beni bi gördü ilk tepki aaa burnun şiş dedi

Hatta size komik bişey diyeyim benim burnum bile şiş normalde küçücüktü burnum o yüzden şişlik fark ediliyor. Annem bile beni bi gördü ilk tepki aaa burnun şiş dedi
Aynı şey arkadaşıma oldu Harika Fındık burnu davul gibi oldu çok korktu öyle kalacak diye ama geçti tabi ve 2.hamileliğinde öyle olmadı

Kontrolden geldik şimdi herşey yolunda şükür. Ama makine çok kötü hiç biseyini goremedik. Devletteydi. Ama varislerimi sormayı unuttum ya . Bir haftaya kadar memlekete gidicem direk varis çorabı mi alsam. Başka bir doktora mi gitsem bilemedim.

Varis çorabı doktor tarafından yazılması gerekmiyor mu

Slm kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı, sata göre 27 haftalık hamileyim. Baş çevresi 27+2,fl ye göre 27+5. Fakat karın çevresine göre iki hafta geri 25+ çıktı. Doktorum bebeğin şuan için gelişimi normal ama gelişme geriliği olmaya müsait dedi. Günde 3 bardak süt, 2 kase yoğurt, hafta sonları ikişer yumurta haftaiçi bir yumurta dedi. Birde regemesis ve kalsiyum hapı yazdı protein alımına dikkat et, protein ağırlıklı beslen dedi. Başına gelen var mı, kilosu 1 kilo. Bu haftalarda szin bebeler kaç kilo

Bizde var ama doktorum ilk gebelikte bebek dogduktan sonra bebek anne kanı tasımıyorsa iğne vuruyoruz demişti
Aslinda onerilen 28. Haftada koruyucu olarak da yapılması diye biliyorum belki bazı doktorların yaklaşımı farklı olabilir. Benim önceki gebeliklerimde de 28 haftalıkken yapıldı. Dogumda bebek rh pozitif doğarsa kesinlikle yapılıyor

Her gebelikte 28 haftalıkken koruyucu olarak yapılıyor. Ayrıca gebelikte lekeleme kanama olunca yine hemen test yapılıp test negatifse extra olarak yine yapılıyor. Bir de doğumda bebek rh pozitif doğarsa kesinlikle yapılıyor

Bişey dicem ama yanlış anlama lütfen, seni düşündüğümden.
Oje sakıncalı değil mi, asetonla çıkartmaktan dolayı zararlı diye biliyorum ben.
Yok canım niye yanlış anlayayım Evet bende hamile olmadan önce organik oje aseton kullanırım diye düşünüyordum , sonra o kadarda değil diye düşündüm, biz biraz fazla detaycıyız bence doktorumda bişey demedi

Benim 27 haftalık 1100 gr.yani sizin bu durumda maşallah:)

Herkese merhaba kızlar dün acile gittim yüksek idrar yolu enfeksiyonundan serum takıldı erken doğumu önleyici iğne falan yapıldı cok korktum kaşıntı geçti ama acı ve yanma devam ediyo akıntı aşırı derecede var ve kötü kokulu neye uğradığıma şaştım kaldım bol su içiyorum 3 4 lt ama yine oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…