Her doktorun görüşü farklı bu konudada
Banu cifcinin uygulamasındada bu secenekler yazıyor opsiyonel bişey demekki
Tetanoz asısı gibi belkide :)

Çok geçmiş olsun neden olmuş acaba

Haa hemen hemen aynı o zaman, benimki de normal demi
İçin rahat olsun doktor haftasıyla uyumlu dedi ben de huzursuzdum 28 haftalik diye ya bütün programlar farklı söylüyor doktor gelişimi iyi deyince rahatladim.burada asagida da 29 haftalık görünüyor benim sata göre:))en doğru doktorun dediğidir tabi

Canım sata göre, baş çevresine göre ve flye göre 2-3 gün ilerde. Tek karın çevresi 25+ çıktı ondan endişelendim. Doktor geri demedi, gelişim geriliğine müsait dedi

Canım sata göre, baş çevresine göre ve flye göre 2-3 gün ilerde. Tek karın çevresi 25+ çıktı ondan endişelendim. Doktor geri demedi, gelişim geriliğine müsait dedi
Onlar her ihtimali söylüyor biraz dikkat edersin Allahın izniyle o ihtimal de ortadan kalkar.Ama kilosu fln masallah iyi yani dediğine göre hiç kafana takma

Karın çevresi bizde de iki hafta geri. İlk kızım da öyle doğdu. Aynı doktora gidiyorum. Durumu bildiği için birşey demedi. Ben son zamanlarda vitamin ve demir haplarını almamıştım. Acaba onun da etkisi olmuş mudur? Sen düzenli kullanıyor muydun?

Canım ben protein ağırlıklı beslenmeye başladım bebek bi anda acaip gelişti tüm ölçümleri 1-2 hafta önde. Protein olarak hergün 2 yumurta, bol lor peyniri, 1-2 bardak sür, 2 kase yoğurt ve hergün muhakkak et, süt, balık vs yiyorum.

Düzenli kullanmıyordum canım ama şimdiden itibaren başladım artık

Bana öyle dedi canım günlük 3 bardak süt, iki kase yoğurt, hergün yumurta haftasonu iki ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…