demir ilacı solgar kullanan var mı?
demir ilacı kullanmayan var mi ?
Ben kullanmıyorum. Vitamin de demir ilacı da kullanmıyorum. Kan değerlerim çok şükür iyi çıktığı için henüz başlamadım. Benim bikaç arkadaşım da 7. Aylarını doldurduktan sonra başladılar demir ilacına, demirleri düştüğü için. Ara ara tahlil yaptırmak gerek sanırım.
Bende de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var, bıktım resmen

Çok sağolun kızlar ☺ben pimpiriklendim doktor geri veya kilosu az demedi geriliğe müsait protein ağırlıklı beslen dedi.
Zaten o gerilik 32. Haftadan itibaren belli olur ama allah korusun kötü bi şey olmadıktan sonra minyon bir bebek olur. Zaten önemli olan kilolu değil sağlıklı olması. İçini ferah tut sen

demir ilacı solgar kullanan var mı?
demir ilacı kullanmayan var mi ?

Ben kan oranım gebeliğin ilk basında oldukça üst sınırdaydı bende kullanmadım demir hapı. 2 hafta önce tahlil yaptırdım düşmüş dedı doktor, okadar yememe bulantı kusmada etkilesmistir mutlaka yeni kullanmaya basladım bende

Cok gecmiş olsun nerden kaptın acaba

Bugün kontrolümüz vardı bizimde vaya uzun olmuş görmeyeli renkli de görünce koca kafalı bi oğlan dedim dr da evet biraz öyle dior boyu uzunmuş. Bu arada pazar ve pazartesi süren kasılmalarim mevcuttu baya kendini belli ediyordu rahatsızlık da verdi bana stresten ve yorulmaktan oluyormuş ki haftasonu çok gerilmistim bi konuyu fazla taktım. Nst cekildi ama baya zorla kız dopleri koyuyor benimki hop tepiyor itiyor cihaz kayıyor falan :) yerinde duramayan bı oğlum olacak sanırım artık hiç durmuyor çünkü kafasını burnunu ne bileyim babaya benzettim. Şeker yüklemesinde de bi sorun çıkmadı. Tek skntimiz bebeğimin aşağıda olmasi sanırım beni çok zorluyor ve yoruyor..

Çalışan anneler doğum öncesi rapor 32. Haftada mi alınıyor 8 hafta olarak ? Bilgisi olan var mı acaba

32. hafta dolunca 32+0da çalışabilir raporu yada izne ayrılacaksaniz izni başlamıştır raporu alınıyor.
Çok teşekür ederim kafamda soruydu bayadir bugün de sormayı unuttum doktorda. peki devletten yada özelden hangi doktordan aldığımız önemli mi bi kişi doğum yapacağın doktordan alman gerek dedi ben henüz hastane kararı vermedigim için de kafam karıştı

Devlet hastanesinden yada özel hastaneden alabilirsiniz. Alacağınız doktorun kim olduğu önemli değil yani doğum yapacağınız doktor olmak zorunda değil kesinlikle

Benim de 27 +3 kilosu 1068 mis. Herşeyine iyi dedi. Seninki de normaldir. Canını sıkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…