Koca karnımla, yüz metre öteden belli olan gebeliğimle ilk ucus deneyimimizi yasıyoruz bu sabah :)
Herkese günaydın :)
Günaydın, iyi yolculuklar uçağa binerken sizden rapor istediler mi rapor gösterdiniz mi? Belli bir haftadan sonra raporsuz binilmiyormus

Gunaydin kizlar. Ben geceleri uyuyamamaya basladim. Baya 1-2 saat uyuyamiyoru. Gece 3 gibo bir kaciyor uyku.. sabah 5 gibo tekrar kaciyor yatakta dön dur.
Ay yavrum sen bu saatlerde mi uyanip beni uyutmayacaksin diyorum. Uykusuz geceler cok uzak degil artik. Cidden gozum korkuyor. Insallah sakin sakin uyur hepimizin bebisler.

Artik prova yapıyorlar bence her an her saat uyandiririz hazirlikli olun diye:)bu gece çok güzel uyudum ama dün gece bir iki defa kalktım dön dön uyuyamadım bide midem kazinarak uyanıyorum şimdiye kadar 6 kilo aldim ama bundan sonra daha hızlı alacak gibiyim:)neyseki bol su iciyorum.

selam canım dr una sordun mu şişlik durumunu nedenmiş?

ayak yanması çok yürüyünce ve sürekli ayağı aşağı sarkıtınca oluyor, uzatınca bişey kalmıyor
kan dolaşımıyla alakalı sanırım
Evet, sanırım haklısın. Uzun mesaili masa başı bir işim var bazen ayakkabıları çıkarıp atmak istiyorum şirketin ortasına resmen:) ama dediğin gibi uzanınca geçiyor.

Evet, sanırım haklısın. Uzun mesaili masa başı bir işim var bazen ayakkabıları çıkarıp atmak istiyorum şirketin ortasına resmen:) ama dediğin gibi uzanınca geçiyor.
keşke arada uzatma şansın olsa, yada arada kalkıp yürümeye fırsatın varsa
ben masaaltından uzatıyorum, yoksa şişerdi bu zamana kadar diye düşünüyorum

Ben varım primayla başladım bir buçuk yaşında huggies e geçtim aralarda da değiştirdiğim oldu
Kızım çok hassas ciltli bi bebekti bez çok adi olmadıkça bi sorun yaşamadım

Evet canım gaz da olabilir ama seninki büyük ihtimal ödemden dedi. İdrarda protein kaçağı var bende ne yaparsan yap illa şişliğin olacak dedi.
protein kaçağı mı o nu nasıl anlıyorlar ki pek bilgim yok.
bu ödem gündüz birikiyor birikiyor akşama arıza çıkarim diyo herade

bende acıktığımı anlamıyorum enteresan bir şekilde, karnım hep dolu gibi
tabi kahvaltı ve yemek saatlerim belli yoksa aç kalırdım heralde
veya canım bişey çektiği zaman anlıyorum acıktığını

protein kaçağı mı o nu nasıl anlıyorlar ki pek bilgim yok.
bu ödem gündüz birikiyor birikiyor akşama arıza çıkarim diyo herade
Canım ben de bir iki kere tansiyon da hafif yüksek çıktı o yüzden idrarda protein testi yapıldı normalde yapılan rutin bir tahlil değil yani.

çok şirinler ben halıyı falan düz beyaz düşünüyorum . avizesini de kendim yapıyorum şu an makrome den. çerçevelerle falan pembeler katmayı düşünüyorum.
teşekkürler ama beğendiğim halının boyu küçükmüş bir büyüğünü bulursam alırım yoksa bende tek renk bişey bakarım heralde

32. Haftada alınıyor ama 8 hafta olarak değil 37.haftaya kadar veriyorlar
Mecbur 37.haftada işten ayrılıyorsun
32.haftanın bitiminden itibaren rapor alınıp 5 hafta daha çalışılabiliyor.
zaten 8 hafta mümkün değil bebek işyerinde doğar yoksa
Yok o rapor değil canlar benim bahsettiğim çalışmamak için rapor ztn doğum öncesi ve sonrası olarak toplamda 16 haftalık olan :)

Ben ilk baslarda kullandim ama sonra aynen aman dedim ne olacak, oje de bagimlilik yapiyor yahu , ama aklinizda bulunsun en zararsiz oje markalarindan biri pastelmis, birde asetonsuz oje cikaricilar her yerde var nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…