Gunaydin kizlar. Ben geceleri uyuyamamaya basladim. Baya 1-2 saat uyuyamiyoru. Gece 3 gibo bir kaciyor uyku.. sabah 5 gibo tekrar kaciyor yatakta dön dur.
Ay yavrum sen bu saatlerde mi uyanip beni uyutmayacaksin diyorum. Uykusuz geceler cok uzak degil artik. Cidden gozum korkuyor. Insallah sakin sakin uyur hepimizin bebisler.
Gunaydin kizlar. Ben geceleri uyuyamamaya basladim. Baya 1-2 saat uyuyamiyoru. Gece 3 gibo bir kaciyor uyku.. sabah 5 gibo tekrar kaciyor yatakta dön dur.
Ay yavrum sen bu saatlerde mi uyanip beni uyutmayacaksin diyorum. Uykusuz geceler cok uzak degil artik. Cidden gozum korkuyor. Insallah sakin sakin uyur hepimizin bebisler.
Artik prova yapıyorlar bence her an her saat uyandiririz hazirlikli olun diye:)bu gece çok güzel uyudum ama dün gece bir iki defa kalktım dön dön uyuyamadım bide midem kazinarak uyanıyorum şimdiye kadar 6 kilo aldim ama bundan sonra daha hızlı alacak gibiyim:)neyseki bol su iciyorum.
Bende de aynı sorun var üstelik benim öğleden sonra karnım şişmeye başlıyor ya gaz ya ödem ben de çözemedim yarın doktoruma sorucam. Sabahki karnım ile akşamki karnım arasında dağlar kadar fark var.
Evet, sanırım haklısın. Uzun mesaili masa başı bir işim var bazen ayakkabıları çıkarıp atmak istiyorum şirketin ortasına resmen:) ama dediğin gibi uzanınca geçiyor.
Evet, sanırım haklısın. Uzun mesaili masa başı bir işim var bazen ayakkabıları çıkarıp atmak istiyorum şirketin ortasına resmen:) ama dediğin gibi uzanınca geçiyor.
İlk 6 ay bebegin cildine dokundurdugumuz sürdügümüz vs herşey ilaç etkisi yaratıp emiliyormus o yüzden en azından ilk zamanlar eger sorun yasatmazsa sleepy sonradan baska markalara gecerim diye düşündüm
Birde nasıl baslarsan öyle gider diyenler var primayla baslayıp baska markaya dönebilen hic yok bebek hemen alerji veya pişik vs oluyormus
Ben varım primayla başladım bir buçuk yaşında huggies e geçtim aralarda da değiştirdiğim oldu
Kızım çok hassas ciltli bi bebekti bez çok adi olmadıkça bi sorun yaşamadım
Ben hic kullanmadim ama doktor yine kullan vitamini kullanmasan da demir ilacini muhakkak kullanman lazim dedi ben de baslayayim diyorum bugun gece yatmadan once icecegim
Artik prova yapıyorlar bence her an her saat uyandiririz hazirlikli olun diye:)bu gece çok güzel uyudum ama dün gece bir iki defa kalktım dön dön uyuyamadım bide midem kazinarak uyanıyorum şimdiye kadar 6 kilo aldim ama bundan sonra daha hızlı alacak gibiyim:)neyseki bol su iciyorum.
bende acıktığımı anlamıyorum enteresan bir şekilde, karnım hep dolu gibi
tabi kahvaltı ve yemek saatlerim belli yoksa aç kalırdım heralde
veya canım bişey çektiği zaman anlıyorum acıktığını
çok şirinler ben halıyı falan düz beyaz düşünüyorum . avizesini de kendim yapıyorum şu an makrome den. çerçevelerle falan pembeler katmayı düşünüyorum.
çok şirinler ben halıyı falan düz beyaz düşünüyorum . avizesini de kendim yapıyorum şu an makrome den. çerçevelerle falan pembeler katmayı düşünüyorum.
Gecelik pijama takımı için bekleyenler Oysho da indirim bu akşam 20.00 da online da başlıyor. Yarın da mağazalarda olucak Sepeti hazırladım bekliyorum inşallah güzel bir indirim olur
Yok canım niye yanlış anlayayım Evet bende hamile olmadan önce organik oje aseton kullanırım diye düşünüyordum , sonra o kadarda değil diye düşündüm, biz biraz fazla detaycıyız bence doktorumda bişey demedi
Ben ilk baslarda kullandim ama sonra aynen aman dedim ne olacak, oje de bagimlilik yapiyor yahu , ama aklinizda bulunsun en zararsiz oje markalarindan biri pastelmis, birde asetonsuz oje cikaricilar her yerde var nerdeyse