tamam aynı şey , yine 32.hafta bitiminde çalışabilir veya raporlu (izne ayrıldı)şeklinde alınıyor.Yok o rapor değil canlar benim bahsettiğim çalışmamak için rapor ztn doğum öncesi ve sonrası olarak toplamda 16 haftalık olan :)
demekki oyüzden pasteli seviyorum zaten hiç kimyasal kokmuyor diğerleri gibiBen ilk baslarda kullandim ama sonra aynen aman dedim ne olacak, oje de bagimlilik yapiyor yahu , ama aklinizda bulunsun en zararsiz oje markalarindan biri pastelmis, birde asetonsuz oje cikaricilar her yerde var nerdeyse
Oylesi daha iyi galiba:)çünkü ben özellikle aksamlari tabiri caizse gömüyorum:))neyseki genelde sandviç fln oluyor ama ekmek neticede.bende acıktığımı anlamıyorum enteresan bir şekilde, karnım hep dolu gibi
tabi kahvaltı ve yemek saatlerim belli yoksa aç kalırdım heralde
veya canım bişey çektiği zaman anlıyorum acıktığını
hay maşallahTeyzeleri döndük biz randevudan. 16 gün önden gidiyor, pehlivan olacak sanırım
28+1 deyiz. 1560 gram ve 39 cm dedi doktor
Uyku setine bayıldım annesi çok tatlı ayyKızlar benim uyku setim bu olduğu için hayvan figürlüden vazgeçtim bir çok sembol karışmasın diye sanırım bu halıyı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2280261 Eki Görüntüle 2280260
Maşallah Yine de iyiymiş kilosu28 artı 3 günlük görünüyordu bebişim programda.doktor 27 haftalık dedi 1100 gram olmuş.demir ve vitamini mutlaka al dedi ama ben sadece demir alıyorum o da ara sirasuyu iyi dedi baş aşağı duruyormuş.Aşırı hareketli dedim bir problem yokmus şükür.
Bana da söylenişi biraz zor gibi geldi ama içinize sineni koyunKizlar bebek yatagi icon lateks yataklar iyi diye duydum ama netten bakinca bana baya pahali geldi. Pamuktan yapmaya karar verdim.
Gobegim baya cikti benim. Goren doguma az kaldi sanirim diyor. Ama bana gore cok cukmadi. Cunku kizimda daha buyuktu karnim.
Tuğberk adi nasil sizce. Anlami goklerin hakimi demekmis. Anlamini sevmedim. Ama tefaffuzu kulaga hos geliyor.
Cok gecmis olsunHerkese merhaba kızlar dün acile gittim yüksek idrar yolu enfeksiyonundan serum takıldı erken doğumu önleyici iğne falan yapıldı cok korktum kaşıntı geçti ama acı ve yanma devam ediyo akıntı aşırı derecede var ve kötü kokulu neye uğradığıma şaştım kaldım bol su içiyorum 3 4 lt ama yine oldu
Yapınca bize de gösterçok şirinlerben halıyı falan düz beyaz düşünüyorum . avizesini de kendim yapıyorum şu an makrome den. çerçevelerle falan pembeler katmayı düşünüyorum.
MaşallahTeyzeleri döndük biz randevudan. 16 gün önden gidiyor, pehlivan olacak sanırım
28+1 deyiz. 1560 gram ve 39 cm dedi doktor
Teşekkür ederimUyku setine bayıldım annesi çok tatlı ayy
Maşallah Yine de iyiymiş kilosu
Bana da söylenişi biraz zor gibi geldi ama içinize sineni koyun
Cok gecmis olsun
Yapınca bize de göster
Maşallahbaya yapılı olcak galiba
Evet ama koldan tek başıma ölçemem galiba di mi.Canım tansiyon aleti alacaksan koldan ölçen al onlar bilekten ölçene göre daha güvenilirmiş
Üst sınırın da üstünde gidiyor yapılı olacak dedi. Bu şartlar altında 38 e kadar sancın olursa normal doğumla alırız yoksa sezeryan dedi. Benim tarafım genel itibariyle yapılı zatenhay maşallahdoktor bişey dedimi gelişimi için
bende çok sevdimUyku setine bayıldım annesi çok tatlı ayy
Maşallah Yine de iyiymiş kilosu
Bana da söylenişi biraz zor gibi geldi ama içinize sineni koyun
Cok gecmis olsun
Yapınca bize de göster
Maşallahbaya yapılı olcak galiba
anladım genlerle alakalı,Üst sınırın da üstünde gidiyor yapılı olacak dedi. Bu şartlar altında 38 e kadar sancın olursa normal doğumla alırız yoksa sezeryan dedi. Benim tarafım genel itibariyle yapılı zaten
10 kilo aldım. Kabul edilebilir, az değil ama çok yüksek değil dedi. Sürekli gizli şekere baktırıyor ama düşük çıkıyor. Ailede var ama şeker hastalığıanladım genlerle alakalı,
peki şekerin var mı? şekeri olanlarda iri bebek oluyormuş, kilo alımın iyi mi
doktor bir tavsiyede bulundumu
Sorma canım öyle malesef ama dediğim gibi sağlık olsun da gerisi hallolur. Bende bu süreçte en büyük şansım anneme çok yakın olmak oldu çok şükür. Hayatımın hiç bı döneminde anneme bu kadar dusmemistim.o kadar yıl ayrı şehirlerdeydik bu kadar düşkün değildim. Rabbim başımızdan eksik etmesin. Eşimden oluşan boşluğu onlarla dokduruyorum bu sıralar. ..Ah canım bir de araba derdi çıkmış başınıza yoktan yere. Canımız sağolsun tabi en başı o ama insan dertlenmeden edemiyor. Benim annem de uzakta, burada bu düşüncesiz insanların arasında yapayalnız hissediyorum bazen. Sonra Allah çocuğuma eşime bana sağlık versin diyorum, ne yapayım.
Koldan ölçüm yapan dijitaller de var sanırım. Benim evde iki tane bilekten ölçüm yapan var biri omron o yüzden yeni almadım artıkEvet ama koldan tek başıma ölçemem galiba di mi.
Bugün hemşire ölçtü 10-7 idi. Ayaklarıma baktı artık normal dedi, son adet tarihime göre 30. haftadaymışım. Tuzu kestim ben, şekeri hamurişini zaten kesmiştim, iyice zayflıcan diyor hemşire
Canım omron m2 koldan ölçülen dijital. Tek tuşla olcuyosun ben eczanede cok sattim cok memnuniyeti olan alet. Kendimde onu kullanıyorum. Ondan alabilirsin bende tansiyon ilaci kullanıyorum en başından beri takip ediyorumEvet ama koldan tek başıma ölçemem galiba di mi.
Bugün hemşire ölçtü 10-7 idi. Ayaklarıma baktı artık normal dedi, son adet tarihime göre 30. haftadaymışım. Tuzu kestim ben, şekeri hamurişini zaten kesmiştim, iyice zayflıcan diyor hemşire
Kotkutuyorlar once bir. Bizimkine de belki delik olabilir. Down olabilir demislerdi. Teste gondermistik test sonucu iyi gelmisti. Ayrintili ultrasonda radyolog o parlama icin kalbinde birsey yok bence kalp kasi o demisti. Indallah dogumda da sıkıntı cikmazHerkese mrb kızlar bana hatırlarsanız çocuk kardiyolog kalbinde küçük bi delik var demişti bugün perinotolojide randevum vardı gittim herşeyi nirmal çıktı çok şükür kalbinide baya inceledi tekrar tekrar baktı kalbinde delik yok dedi 3 haftada kapanmış olamaz heralde ama bu kardiyolog niye kalbi delik dedi bilmiyorum 30. haftada tekrar gidicem fetal ekoya. Ama şimdilik içim rahatladı çok sevindim kızlar
Puset (anakucağı) markası maxi cosi, nuna yada cybex ise ayrıca satılan bir bağlantı aparatı ile bir çok arabaya uyum sağlıyor. Araba alışverişine çıktığında personellere söylersen uyumlu olanı sana gösterebilirler.Merhaba annelerr
Biz de dün gittik kontrole oğluş iyiydi çok şükür
Birazcık daha kilo almışım Yürüyüşlerini arttır hergün yap dedi
Meltemden anne yanı ahşap beşik aldım iç tarafı üç kademeli indirim varmış açılışa özel bi mağazasında onu aldık çok şükür
Oda yapamayacağım inşallah elim genişlediğinde rahatça yapabilirim
Bebek arabası bakıyorum hala karar veremedim
Ablamın da yardımıyla 2500 lira civarı bi bütçe ayırdık pusetimiz (onu da ablam verdi) var onu almaya gerek kalmadı
Bu fiyatlarda sağlam kullanışlı neler alabilirim kızlar
Büyük tekerlekli olmayan bişey istiyorum arabanın bagajı çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?