Kiraz çekirdeğinden bende aldim işe yariyomus

Üst sınırın da üstünde gidiyor yapılı olacak dedi. Bu şartlar altında 38 e kadar sancın olursa normal doğumla alırız yoksa sezeryan dedi. Benim tarafım genel itibariyle yapılı zaten
Gebelik şekeriniz var mi ? Seker yükleme testi yapılmış miydi?

Günaydın, iyi yolculuklar uçağa binerken sizden rapor istediler mi rapor gösterdiniz mi? Belli bir haftadan sonra raporsuz binilmiyormus
İyi aksamlar diyeyim bende cok teşekkür ederim :)
Pegasus ile uctum herhangi bir rapor istemedi veya sorun cıkmadı soran bile cıkmadı diyebilirim ki göbeğimi gösteren dar bi elbise giymiştim :)

E bebek te satılıyordu
Cok inandırıcı gelmedigi icin almadım
Almanyaya giden kovalıyorum orda bitkisel bi krem var her kullanan memnun

Canım omron m2 koldan ölçülen dijital. Tek tuşla olcuyosun ben eczanede cok sattim cok memnuniyeti olan alet. Kendimde onu kullanıyorum. Ondan alabilirsin bende tansiyon ilaci kullanıyorum en başından beri takip ediyorum
Omronun bilekten ölçüleni var bende koldan ölçülenle çok fark olur mu arasında?

Omronun bilekten ölçüleni var bende koldan ölçülenle çok fark olur mu arasında?
Hicbir doktor bilekten önermez ama ben kol ile bilek farkını bilmiyorum. Çünkü kimse bilekten almazdı. Bi arkadaşının var ise koldan ödünç alıp bi kac ölçüm yapip kiyaslayabilirsin. Birebir aynısı çıkmaz ama bir birimden fazla oynama yaparsa anlarsın ki bilekten iyi değilmiş. Biz bi iki bilekten satışımız olmuştu geri dönüş memnuniyetsizlik olduğu için o topa hiç girmedik. Ama omron m2 tek hata bile gelmedi. Gebeliğimizin bitmesibe az kaldı bi bak belki idare edilebilir iyi bisey çıkar

Evet ya boşu boşuna üzülüp kafaya takıyoruz moralimizi bozuyolar sende test yaptırıp en azından kafanda soru işareti olmasını engellemişsin. Sağlıkla gelsin yavrucaklar

Aynı durum bende de var canım, gece yarısı kalkıyorum sonra uyku tutmuyor

İyi aksamlar diyeyim bende cok teşekkür ederim :)
Pegasus ile uctum herhangi bir rapor istemedi veya sorun cıkmadı soran bile cıkmadı diyebilirim ki göbeğimi gösteren dar bi elbise giymiştim :)
Tsk ederim türk hava yolları 35 haftadan sonrasını rapor dahi olsa ucaga almiyor yasakmis diye okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…