Kizlar bebegin gazi olursa diye kiraz cekirdegi yastiklari varmis. Girinda ısıtılıp bebgin gobusune koyuluyormus. Ben almayi dusunuyorum. Siz de netten bakin isterseniz. Bilginiz olsun. Ben yeni duydum.. kehribar kolye de almayi dusunuyorum . Dis cikarirken agrisini aliyormus.
Üst sınırın da üstünde gidiyor yapılı olacak dedi. Bu şartlar altında 38 e kadar sancın olursa normal doğumla alırız yoksa sezeryan dedi. Benim tarafım genel itibariyle yapılı zaten
İyi aksamlar diyeyim bende cok teşekkür ederim :)
Pegasus ile uctum herhangi bir rapor istemedi veya sorun cıkmadı soran bile cıkmadı diyebilirim ki göbeğimi gösteren dar bi elbise giymiştim :)
Her havayolu farklı sanırım yoksa benim 32 veya 30 veya 20 vs oldugumu nerden bilecekler ki :)
Pegasusun hamile yolcu prosedurunde rapor aramadıkları yazıyor mesela
Ben varım primayla başladım bir buçuk yaşında huggies e geçtim aralarda da değiştirdiğim oldu
Kızım çok hassas ciltli bi bebekti bez çok adi olmadıkça bi sorun yaşamadım
Kotkutuyorlar once bir. Bizimkine de belki delik olabilir. Down olabilir demislerdi. Teste gondermistik test sonucu iyi gelmisti. Ayrintili ultrasonda radyolog o parlama icin kalbinde birsey yok bence kalp kasi o demisti. Indallah dogumda da sıkıntı cikmaz
Senin adina sevindim.
Canım omron m2 koldan ölçülen dijital. Tek tuşla olcuyosun ben eczanede cok sattim cok memnuniyeti olan alet. Kendimde onu kullanıyorum. Ondan alabilirsin bende tansiyon ilaci kullanıyorum en başından beri takip ediyorum
Hicbir doktor bilekten önermez ama ben kol ile bilek farkını bilmiyorum. Çünkü kimse bilekten almazdı. Bi arkadaşının var ise koldan ödünç alıp bi kac ölçüm yapip kiyaslayabilirsin. Birebir aynısı çıkmaz ama bir birimden fazla oynama yaparsa anlarsın ki bilekten iyi değilmiş. Biz bi iki bilekten satışımız olmuştu geri dönüş memnuniyetsizlik olduğu için o topa hiç girmedik. Ama omron m2 tek hata bile gelmedi. Gebeliğimizin bitmesibe az kaldı bi bak belki idare edilebilir iyi bisey çıkar
Kotkutuyorlar once bir. Bizimkine de belki delik olabilir. Down olabilir demislerdi. Teste gondermistik test sonucu iyi gelmisti. Ayrintili ultrasonda radyolog o parlama icin kalbinde birsey yok bence kalp kasi o demisti. Indallah dogumda da sıkıntı cikmaz
Senin adina sevindim.
Gunaydin kizlar. Ben geceleri uyuyamamaya basladim. Baya 1-2 saat uyuyamiyoru. Gece 3 gibo bir kaciyor uyku.. sabah 5 gibo tekrar kaciyor yatakta dön dur.
Ay yavrum sen bu saatlerde mi uyanip beni uyutmayacaksin diyorum. Uykusuz geceler cok uzak degil artik. Cidden gozum korkuyor. Insallah sakin sakin uyur hepimizin bebisler.
Her havayolu farklı sanırım yoksa benim 32 veya 30 veya 20 vs oldugumu nerden bilecekler ki :)
Pegasusun hamile yolcu prosedurunde rapor aramadıkları yazıyor mesela
İyi aksamlar diyeyim bende cok teşekkür ederim :)
Pegasus ile uctum herhangi bir rapor istemedi veya sorun cıkmadı soran bile cıkmadı diyebilirim ki göbeğimi gösteren dar bi elbise giymiştim :)