- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ama işte takıldıgım 32yi nerden biliyorlar belki cok kilo aldım 25im :)benden isteyen thy idi..
Thy prosedurune baktım simdi 28-35hafta arası rapor istiyormusTsk ederim türk hava yolları 35 haftadan sonrasını rapor dahi olsa ucaga almiyor yasakmis diye okumuştum
Doktor raporu ile uçağa binebiliyoruz galiba ama nasıl anlıyorlar bende o aşamayı bilemedim 34 hafta binmeyi dusunuyorumThy prosedurune baktım simdi 28-35hafta arası rapor istiyormus
Nasıl biliyor mesela 26haftalık oldugunu düşündürücü
Calısıyorsan 32.haftanda iş yeri izni icin doktora gidiceksindir zaten o zaman yazdırırsın o raporudaDoktor raporu ile uçağa binebiliyoruz galiba ama nasıl anlıyorlar bende o aşamayı bilemedim 34 hafta binmeyi dusunuyorum
Güzel ve rahat görünüyorDogumda giymek icin bu gecelikten aldim. Kumasi yumusak hem de yazlik ve pamuklu.
Tamam canım öyle yapayım ben bi kontrol edeyim. Benim de tansiyon riski var, ilaca başladık takip de yapıyorumHicbir doktor bilekten önermez ama ben kol ile bilek farkını bilmiyorum. Çünkü kimse bilekten almazdı. Bi arkadaşının var ise koldan ödünç alıp bi kac ölçüm yapip kiyaslayabilirsin. Birebir aynısı çıkmaz ama bir birimden fazla oynama yaparsa anlarsın ki bilekten iyi değilmiş. Biz bi iki bilekten satışımız olmuştu geri dönüş memnuniyetsizlik olduğu için o topa hiç girmedik. Ama omron m2 tek hata bile gelmedi. Gebeliğimizin bitmesibe az kaldı bi bak belki idare edilebilir iyi bisey çıkar
Doktorunu arayıp bi söylesen belki kan sulandırıcı vermesi gerekebilirKızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicemevde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.
Tansiyon ilaci kullandığım için zaten en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum ama adama desem ki almadım ondan böyle oldu, sövse hakkıdır çünkü başka çaresi yok giyeceksin dedi hele en son gittigimde bu haftadan sonra şişme çok olur mutlaka giy dedi. Hemen yarın alıp giyicem inşallah bi gecede korkulcak bi durum olmaz. Başkasına karşı gayet soğuk ve bilimsel olabiliyoken kendime karşı bu panik atak halimde cabası zaten, vicdanen rahatsız olduğum için sanırımDoktorunu arayıp bi söylesen belki kan sulandırıcı vermesi gerekebilir
Anne yüreği dayanamıyor evham yapıyor işte. Ama morarma filan riskli diye okumuştum bi yerde. Sen yine de doktoruna söyle belki lan sulandırıcının dozunu arttırır.Tansiyon ilaci kullandığım için zaten en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum ama adama desem ki almadım ondan böyle oldu, sövse hakkıdır çünkü başka çaresi yok giyeceksin dedi hele en son gittigimde bu haftadan sonra şişme çok olur mutlaka giy dedi. Hemen yarın alıp giyicem inşallah bi gecede korkulcak bi durum olmaz. Başkasına karşı gayet soğuk ve bilimsel olabiliyoken kendime karşı bu panik atak halimde cabası zaten, vicdanen rahatsız olduğum için sanırım
Benim ta tüp bebek döneminden beri mosmor 3 ay üst üste aralıksız toplama yaptırıp aşırı doz uygulanmıştı. Ondan sonr bacağım mor mor varis oldu ama hamilelikte iyice belirginlesti. Sanırım haklısın sabah geçmiş olmazsa mutlaka aricam çocuğumdan önemli değil fırça atması. Haksızım ne derse zaten.Anne yüreği dayanamıyor evham yapıyor işte. Ama morarma filan riskli diye okumuştum bi yerde. Sen yine de doktoruna söyle belki lan sulandırıcının dozunu arttırır.
Çok geçmiş olsun varis ağrısı kötü oluyor ihmal etmeyinKızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicemevde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.
Canım bir ölçüsü var mı çorabın. Doktor ölçü yazıyor mu. Benim de var varis. Önceden çorap giyiyordum ama hamile için uygun diilKızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicemevde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.
Bana orta basınç xl beden alacaksın dedi. Kağıda yazmadı bende ayaksız tayt gibi olandan alayım diyorum. Acaba o coraplar naylon mu diger kulotlu coraplar gibiCanım bir ölçüsü var mı çorabın. Doktor ölçü yazıyor mu. Benim de var varis. Önceden çorap giyiyordum ama hamile için uygun diil
marka soyledi mi doktorunKızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicemevde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.
Marka vermedi canım yarın bi medikalden halledicem inşallahmarka soyledi mi doktorun
sigvaris al canim kalite cok onemli
Benimki de külotlu corapti ama hamilelikte karnimiza baskı yapabilir. Hamile için olanları vardır iyice araştırıp al canım. Ben kisin giydim yazın giymedim. Kalın ve sıcak bir corapti diye hatırlıyorumBana orta basınç xl beden alacaksın dedi. Kağıda yazmadı bende ayaksız tayt gibi olandan alayım diyorum. Acaba o coraplar naylon mu diger kulotlu coraplar gibigiyme fikri bile beni strese soktu İstanbul resmen yanıyor üstelik benim evim resmen 40 derece tüm cephe caddeye bakiyor ve mutlaka güneş batana kadar her odama uğruyor. Gerçekten cok zor ama mecburum şuan bu kadar geciktirdigim icin pismanim çünkü ayağım davul gibi ve ağrıyor
Canim gecmis olsun ben de ayni dertten muzdaribim . Cok ince varis coraplari var onlara bak. Bende seninle ayni mantık sebebiyle almadim ama cok agri yapiyor artik ayaga kalktigim anda. Benim genital bolge varisi. Dogumda sezeryan esnasinda cok kan kaybeder miyim endisesi yasiyorum. Cunku kesilecek yere cok yakin ywrde agrim ve varis sisligim. Kalp damarci birsey olmaz dedi ama icim rahatlamadi. Kadindigumcuma da soylemeyi unutuyorum.Kızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicemevde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.
Cok rahat hem ustum basim acilmaz hemde cok yumusak. Ve tamamen pamuklu.Güzel ve rahat görünüyor
Hamile varis corabi yazdi bana doktor hafif basincli. Hafif orta ve sert basincli diye turleri var.Canım bir ölçüsü var mı çorabın. Doktor ölçü yazıyor mu. Benim de var varis. Önceden çorap giyiyordum ama hamile için uygun diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?