benden isteyen thy idi..
Ama işte takıldıgım 32yi nerden biliyorlar belki cok kilo aldım 25im :)
Veya burdaki bazı arkadaslar gibi hic kilo almadım hatta verdim ama 32. Haftamdayım nasıl biliyorlar
Hamilelerin her ucuslarında istiyorlardır belki kurum olarak pegasus onun rahatlıgını bırakmıs

Tamam canım öyle yapayım ben bi kontrol edeyim. Benim de tansiyon riski var, ilaca başladık takip de yapıyorum

Kızlar daha önce sol bacağımın dizden aşağısının komple varis olduğunu söylemiştim hazırlayanlarıniz olursa, doktorum ısrarla varış çorabı giyeceksin dedi ama evim cehennem sıcağı olduğu için çoraba tahammül edemicegim için almadım fakat şuan sol ayağım sol bileğim ve bütün mor varislerim kocaman şiş ve ağrıyor korkuyorum ya bisey olursa diye sabah ilk iş varis çorabı alıp giyicem evde afedersiniz çoğu zaman külotla bile gezdiğim oluyor çünkü hem kiloluyum hem evim caddeye direkt güneşe bakıyor hemde yapı gereği kış insanıyım. Acaip ağrı yaptı ayağıma çok korktum inşallah bişey olmaz hemen çorap alıcam giyicem yarın sabah.

Doktorunu arayıp bi söylesen belki kan sulandırıcı vermesi gerekebilir

Doktorunu arayıp bi söylesen belki kan sulandırıcı vermesi gerekebilir
Tansiyon ilaci kullandığım için zaten en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum ama adama desem ki almadım ondan böyle oldu, sövse hakkıdır çünkü başka çaresi yok giyeceksin dedi hele en son gittigimde bu haftadan sonra şişme çok olur mutlaka giy dedi. Hemen yarın alıp giyicem inşallah bi gecede korkulcak bi durum olmaz. Başkasına karşı gayet soğuk ve bilimsel olabiliyoken kendime karşı bu panik atak halimde cabası zaten, vicdanen rahatsız olduğum için sanırım

Anne yüreği dayanamıyor evham yapıyor işte. Ama morarma filan riskli diye okumuştum bi yerde. Sen yine de doktoruna söyle belki lan sulandırıcının dozunu arttırır.

Anne yüreği dayanamıyor evham yapıyor işte. Ama morarma filan riskli diye okumuştum bi yerde. Sen yine de doktoruna söyle belki lan sulandırıcının dozunu arttırır.
Benim ta tüp bebek döneminden beri mosmor 3 ay üst üste aralıksız toplama yaptırıp aşırı doz uygulanmıştı. Ondan sonr bacağım mor mor varis oldu ama hamilelikte iyice belirginlesti. Sanırım haklısın sabah geçmiş olmazsa mutlaka aricam çocuğumdan önemli değil fırça atması. Haksızım ne derse zaten.

Çok geçmiş olsun varis ağrısı kötü oluyor ihmal etmeyin

Canım bir ölçüsü var mı çorabın. Doktor ölçü yazıyor mu. Benim de var varis. Önceden çorap giyiyordum ama hamile için uygun diil

Canım bir ölçüsü var mı çorabın. Doktor ölçü yazıyor mu. Benim de var varis. Önceden çorap giyiyordum ama hamile için uygun diil
Bana orta basınç xl beden alacaksın dedi. Kağıda yazmadı bende ayaksız tayt gibi olandan alayım diyorum. Acaba o coraplar naylon mu diger kulotlu coraplar gibi giyme fikri bile beni strese soktu İstanbul resmen yanıyor üstelik benim evim resmen 40 derece tüm cephe caddeye bakiyor ve mutlaka güneş batana kadar her odama uğruyor. Gerçekten cok zor ama mecburum şuan bu kadar geciktirdigim icin pismanim çünkü ayağım davul gibi ve ağrıyor

marka soyledi mi doktorun
sigvaris al canim kalite cok onemli

Benimki de külotlu corapti ama hamilelikte karnimiza baskı yapabilir. Hamile için olanları vardır iyice araştırıp al canım. Ben kisin giydim yazın giymedim. Kalın ve sıcak bir corapti diye hatırlıyorum . Dar ve giymesi de ugrastiriciydi. Ama zamanla pratiklesiyorsun.

Canim gecmis olsun ben de ayni dertten muzdaribim . Cok ince varis coraplari var onlara bak. Bende seninle ayni mantık sebebiyle almadim ama cok agri yapiyor artik ayaga kalktigim anda. Benim genital bolge varisi. Dogumda sezeryan esnasinda cok kan kaybeder miyim endisesi yasiyorum. Cunku kesilecek yere cok yakin ywrde agrim ve varis sisligim. Kalp damarci birsey olmaz dedi ama icim rahatlamadi. Kadindigumcuma da soylemeyi unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…